KalashnikovAK47 Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Nickname:Fragaru Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:09/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Acesta este prima invoire. Motivul învoirii:Nu o sa fiu acasa deoarece am treaba afara. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta! Quote
Sebi.2good4you Posted December 9, 2020 Posted December 9, 2020 Nickname:Sebi47@CTG Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:09.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:N am facut Motivul învoirii:Sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Noi sa fim sanatosi Quote
Ella Posted December 10, 2020 Posted December 10, 2020 On 12/9/2020 at 3:23 PM, Ciury said: Nickname: Ciury Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 09.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu acceptata 22 hours ago, qEasT said: Nickname: qEasT Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 09.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: Nu sunt a casa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu acceptata 22 hours ago, KalashnikovAK47 said: Nickname:Fragaru Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:09/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Acesta este prima invoire. Motivul învoirii:Nu o sa fiu acasa deoarece am treaba afara. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta! acceptata 21 hours ago, Sebi.2good4you said: Nickname:Sebi47@CTG Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:09.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:N am facut Motivul învoirii:Sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Noi sa fim sanatosi respinsa, ai postat dupa 19:50. Quote
Ciury Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Nickname: Ciury Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: una Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu Quote
DeDe. Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Nickname: DeDe Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: A doua invoire. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! Quote
DjaBou.kILLER Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Nickname: Dj@Bou Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: No Motivul învoirii: nu sunt a casa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft la war-uri Quote
Andrei[NR1] Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Nickname:GaNe Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:nu am facut Motivul învoirii:sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta la wars Quote
GABRiEL[] Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Nickname: GABRiEL[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: este a doua Motivul învoirii:sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta la war-uri Quote
MALELiiM Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 (edited) Nickname:.MALELiM Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:nu am facut Motivul învoirii:sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta la war-uri Edited December 11, 2020 by MALELiiM Quote
TURZUMAN 47 Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Nickname: turzuman47 Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: cred ca 1 Motivul învoirii:Sunt plecat si nu ajung Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: hf Quote
qTazy Posted December 11, 2020 Posted December 11, 2020 Nickname: qTazy Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Este prima invoire din luna decembrie. Motivul învoirii: nu sunt acasă Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! Quote
Ella Posted December 12, 2020 Posted December 12, 2020 23 hours ago, Ciury said: Nickname: Ciury Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: una Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu 20 hours ago, DeDe. said: Nickname: DeDe Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: A doua invoire. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! 20 hours ago, DjaBou.kILLER said: Nickname: Dj@Bou Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: No Motivul învoirii: nu sunt a casa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft la war-uri 20 hours ago, Andrei[NR1] said: Nickname:GaNe Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:nu am facut Motivul învoirii:sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta la wars 20 hours ago, GABRiEL[] said: Nickname: GABRiEL[] Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: este a doua Motivul învoirii:sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta la war-uri 20 hours ago, MALELiiM said: Nickname:.MALELiM Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:nu am facut Motivul învoirii:sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta la war-uri 19 hours ago, TURZUMAN said: Nickname: turzuman47 Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: cred ca 1 Motivul învoirii:Sunt plecat si nu ajung Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: hf 19 hours ago, qTazy said: Nickname: qTazy Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Este prima invoire din luna decembrie. Motivul învoirii: nu sunt acasă Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! Acceptate. Quote
Ciury Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Nickname: Ciury Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: doua Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu Quote
DeDe. Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Nickname: DeDe Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: A treia invoire. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! Quote
TURZUMAN 47 Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Nickname: turzuman47 Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: am mai facut, este a 2 a cred Motivul învoirii: am maine partial si trebuie sa invat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! Quote
MALELiiM Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Nickname: malelim Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: a 3 a Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu Quote
DjaBou.kILLER Posted December 13, 2020 Posted December 13, 2020 Nickname: Dj@Bou Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:13/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: nu sunt a casa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft la war-uri Quote
qEasT Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Nickname: qEasT Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: Nu sunt a casa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu Quote
G3oo Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 On 12/13/2020 at 2:04 PM, Ciury said: Nickname: Ciury Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: doua Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu On 12/13/2020 at 4:22 PM, DeDe. said: Nickname: DeDe Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: A treia invoire. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! 21 hours ago, TURZUMAN said: Nickname: turzuman47 Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: am mai facut, este a 2 a cred Motivul învoirii: am maine partial si trebuie sa invat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes! 21 hours ago, MALELiiM said: Nickname: malelim Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 13.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: a 3 a Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu 21 hours ago, DjaBou.kILLER said: Nickname: Dj@Bou Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:13/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: nu sunt a casa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bft la war-uri invoiri acceptate Quote
king turkov Posted December 14, 2020 Posted December 14, 2020 Nickname: elcapobogdyzew Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: in seara asta nu is acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: mersi Quote
G3oo Posted December 15, 2020 Posted December 15, 2020 (edited) 19 hours ago, cupidoN said: Nickname: elcapobogdyzew Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: in seara asta nu is acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: mersi invoirile se pun pana la ora 19:50 respinsa Edited December 15, 2020 by G3oo Quote
.Malek Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 (edited) Nickname: Blucky Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: in seara asta nu is acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Multumesc. Edited December 16, 2020 by Blucky Quote
G3oo Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 14 hours ago, Blucky said: Nickname: Blucky Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16/12/2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: in seara asta nu is acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Multumesc. nu mai esti in factiune respins Quote
KalashnikovAK47 Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 (edited) Nickname:Fragaru Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Am facut 2. Motivul învoirii:O sa fiu plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta la war Edited December 18, 2020 by KalashnikovAK47 Quote
qEasT Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Nickname: qEasT Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 18.12.2020 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: Nu sunt a casa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Have fun. Quote
Recommended Posts