.ChEloO[.] Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Nickname: .ChEloO[.] Rank: 2 diseară la 20:00 rank 3. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 04.04.2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu, asta e prima. Motivul învoirii: Sunt plecat din oraș cu treabă și nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: baftă Quote
HARLOW Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 Nickname:HARLOW.REAL Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:04/04/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Da, 2. Motivul învoirii:Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta wars Quote
G3oo Posted April 4, 2021 Posted April 4, 2021 46 minutes ago, TROY said: Nickname:HARLOW.REAL Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:04/04/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Da, 2. Motivul învoirii:Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta wars 1 hour ago, ChEloO[.] RPG said: Nickname: .ChEloO[.] Rank: 2 diseară la 20:00 rank 3. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 04.04.2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu, asta e prima. Motivul învoirii: Sunt plecat din oraș cu treabă și nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: baftă 3 hours ago, Jons said: Nickname: SiRCH Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 4/4/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: e prima. Motivul învoirii: nu stiu daca pot sa ajung la war la timp. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: succes la war ! ac Quote
DjaBou.kILLER Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 Nickname: DjaBou@SUPERSAiYAN Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/04/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: Nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: la war Alte precizări: Bft Quote
G3oo Posted April 5, 2021 Posted April 5, 2021 3 hours ago, DjaBou.kILLER said: Nickname: DjaBou@SUPERSAiYAN Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/04/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: Nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: la war Alte precizări: Bft acc Quote
DjaBou.kILLER Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 Nickname: DjaBou@SUPERSAiYAN Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07/04/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: Nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: la war Alte precizări: Bft Quote
G3oo Posted April 7, 2021 Posted April 7, 2021 7 hours ago, DjaBou.kILLER said: Nickname: DjaBou@SUPERSAiYAN Rank: 3 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07/04/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: Nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: la war Alte precizări: Bft invoire accc Quote
JoaN18 aka Oita Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 Nickname: JoaN18 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu, e prima Motivul învoirii: Nu merge netul, o sa revin Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări multumesc Quote
G3oo Posted April 9, 2021 Posted April 9, 2021 2 hours ago, AlexJoan said: Nickname: JoaN18 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu, e prima Motivul învoirii: Nu merge netul, o sa revin Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări multumesc 6 hours ago, BaRoNN_ said: Nickname: BaRoNN@ELVETIANU Rank: 4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: n am, bafta acc Quote
Jons Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Nickname: sirch Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11/04/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: e a 2-a Motivul învoirii: nu pot sa ajung Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu am alte precizari Quote
JoaN18 aka Oita Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 N ickname: JoaN18 R ank: 1 D ata in care vrei sa fii invoit de la war: 11.04.2021 A i mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate ?: da, am mai facut una zilele trecute. M otivul învoirii: Am porimit restrictie pe nush ce motiv si astept raspunsul la ticket. Vrei sa te invoiesti de la war / sedinta: war A lte precizări: Nu am” Quote
Ciury Posted April 11, 2021 Posted April 11, 2021 Nickname: Ciury Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 11.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: nu Quote
.ChEloO[.] Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Nickname: .ChEloO[.] Rank: 3. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.04.2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, asta este a 2 a. Motivul învoirii: Sunt plecat din oraș cu treabă și nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: baftă Quote
Tobi Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 Nickname: tobi Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
G3oo Posted April 12, 2021 Posted April 12, 2021 4 hours ago, ChEloO[.] RPG said: Nickname: .ChEloO[.] Rank: 3. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.04.2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, asta este a 2 a. Motivul învoirii: Sunt plecat din oraș cu treabă și nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: baftă 2 hours ago, Tobi said: Nickname: tobi Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - acc Quote
ContTemporar Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Nickname: quit Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
S I N K O D E Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Nickname: sinkode Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: Nu sunt sigur ca pot intra la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
Ciury Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Nickname: Ciury Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: una Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: ms Quote
Tobi Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 Nickname: tobi Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
G3oo Posted April 14, 2021 Posted April 14, 2021 3 hours ago, Tobi said: Nickname: tobi Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - 4 hours ago, Ciury said: Nickname: Ciury Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: una Motivul învoirii: sunt plecat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: ms 5 hours ago, S I N K O D E said: Nickname: sinkode Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: Nu sunt sigur ca pot intra la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - 8 hours ago, ContTemporar said: Nickname: quit Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 0 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - acc Quote
ContTemporar Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Nickname: quit Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
Jons Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 (edited) Nickname: SiRCH. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 4/4/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: e a 3-a Motivul învoirii: nu stiu daca pot sa ajung la war la timp. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Edited April 16, 2021 by Jons Quote
Eduard Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Nickname: Gamaneata. Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16.04 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am făcut. Motivul învoirii: Sunt plecat în oraș. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mulțumesc. Quote
Tata. Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Nickname: GALANTiS Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16.04 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am făcut. Motivul învoirii: Ies la alergat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mulțumesc. Quote
Tobi Posted April 16, 2021 Posted April 16, 2021 Nickname: tobi Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16.04.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: am treaba Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: - Quote
Recommended Posts