TaviXZarraX Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Nickname: r0unnn1k7 Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Spor! Quote
Kedox Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Nickname: kedox Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Spor! Quote
JTC FORTA MONDIALA Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 (edited) Nickname: Zavaidoc@VinDupaVoi Rank: 2. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Doar una. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Spor! Edited November 5, 2021 by Bejanel. Quote
VlaadC Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Nickname:Vlaad Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:05.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 Motivul învoirii:nu sunt inca sigur ca ajung Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: spor Quote Quote
Sk0w Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Nickname: Sc0u Rank: 4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, aceasta este a 3-a. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mult noroc!. Quote
SilentKOV Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 Nickname: Psycho47 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 3 Motivul învoirii: Nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Quote
Anna Posted November 5, 2021 Posted November 5, 2021 3 hours ago, Silentos said: Nickname: Psycho47 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 3 Motivul învoirii: Nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - 3 hours ago, Sk0w said: Nickname: Sc0u Rank: 4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, aceasta este a 3-a. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Mult noroc!. 4 hours ago, Bejanel. said: Nickname: Zavaidoc@VinDupaVoi Rank: 2. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Doar una. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Spor! 4 hours ago, Kedox said: Nickname: kedox Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Spor! 10 hours ago, TaviXZarraX said: Nickname: r0unnn1k7 Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05/11/2021. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Nu sunt acasa. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Spor! 11 hours ago, Frank Johnson said: Nickname: Frank_Johnson Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am. Motivul învoirii:Sunt plecat si nu cred ca ajung. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: Salut Invoiri acceptate. 15 hours ago, Mihnea said: Nickname: Mihnea Rank: 4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am mai facut o invoire pana acum. Motivul învoirii: Proiecte multe ce trebuie finalizate pana la sfarsitul zilei. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war ca sedinte nu prea face honny. Alte precizări: Daca pot ajunge, voi intra pe server, daca nu, va descurcati si fara mine! 4 hours ago, vladuz said: Nickname:Vlaad Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:05.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 Motivul învoirii:nu sunt inca sigur ca ajung Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: spor Quote Invoiri respinse, ati fost la war! Quote
joooo Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nickname:jooo Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:07.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 Motivul învoirii:nu sunt Plecat din casa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: spor Quote
Kedox Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 Nickname:kedox Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:07.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii:nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: spor Quote
Anna Posted November 7, 2021 Posted November 7, 2021 3 hours ago, Jooo said: Nickname:jooo Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:07.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:0 Motivul învoirii:nu sunt Plecat din casa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: spor 2 hours ago, Kedox said: Nickname:kedox Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:07.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:1 Motivul învoirii:nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: spor Invoiri acceptate. Quote
Sk0w Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Nickname: Sc0u Rank: 4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: da, aceasta este a 4-a. Motivul învoirii: Nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Mult noroc! Quote
SilentKOV Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Nickname: Psycho47 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 4 Motivul învoirii: Nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Quote
Kedox Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 Nickname: kedox Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: Am treaba. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Quote
Anna Posted November 8, 2021 Posted November 8, 2021 5 hours ago, Sk0w said: Nickname: Sc0u Rank: 4 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: da, aceasta este a 4-a. Motivul învoirii: Nu sunt acasa Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: Mult noroc! 5 hours ago, Silentos said: Nickname: Psycho47 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 4 Motivul învoirii: Nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - 3 hours ago, Kedox said: Nickname: kedox Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 08.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: Am treaba. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Invoiri acceptate. Quote
Mihnea Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 (edited) Nickname: Mihnea Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, am mai facut o singura invoire dar a fost respinsa deoarece am reusit sa ajung la war. Motivul învoirii: Treburi complicate si nu stiu daca reusesc sa ajung acasa pana la 22. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Sa isi bage demisiile astia care stau in invoiri la war. Edited November 10, 2021 by Mihnea demisia sc0u, Psycho47, jooo daca nu vreti la war. Quote
Alleecs. Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Nickname: catailn Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10/11/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: ma duc la protest Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: haideti si voi Quote
Chloe. Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Nickname: cloui Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: - Motivul învoirii: Am treaba. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Quote
Kedox Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Nickname: kedox Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 3 Motivul învoirii: Am treaba. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Quote
SilentKOV Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 Nickname: Psycho47 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 5 Motivul învoirii: Nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Quote
Anna Posted November 10, 2021 Posted November 10, 2021 8 hours ago, Alleecs. said: Nickname: catailn Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10/11/2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2 Motivul învoirii: ma duc la protest Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: haideti si voi 3 hours ago, Silentos said: Nickname: Psycho47 Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 5 Motivul învoirii: Nu pot ajunge la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Invoiri acceptate! 15 hours ago, Mihnea said: Nickname: Mihnea Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, am mai facut o singura invoire dar a fost respinsa deoarece am reusit sa ajung la war. Motivul învoirii: Treburi complicate si nu stiu daca reusesc sa ajung acasa pana la 22. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Sa isi bage demisiile astia care stau in invoiri la war. 8 hours ago, Chloe. said: Nickname: cloui Rank: 5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: - Motivul învoirii: Am treaba. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Invoiri respinse, ati fost la war! 3 hours ago, Kedox said: Nickname: kedox Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 3 Motivul învoirii: Am treaba. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: - Invoire respinsa, nu mai faci parte din factiune! Quote
Frank_Johnson Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Nickname: Frank_Johnson Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, una. Motivul învoirii:Sunt plecat si nu cred ca ajung. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: Salut Quote
Anna Posted November 13, 2021 Posted November 13, 2021 13 hours ago, Frank Johnson said: Nickname: Frank_Johnson Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 12.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, una. Motivul învoirii:Sunt plecat si nu cred ca ajung. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: Salut Invoire respinsa, ai fost la war! Quote
Frank_Johnson Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Nickname: Frank_Johnson Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, una. Motivul învoirii:Mi am stricat pc-ul si nu cred ca pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: Salut Quote
Anna Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 2 hours ago, Frank Johnson said: Nickname: Frank_Johnson Rank:5 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 14.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, una. Motivul învoirii:Mi am stricat pc-ul si nu cred ca pot intra. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: Salut Invoire respinsa, ai fost la war! Quote
Huskay Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 Nickname: Huskay Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 17.11.2021 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Merg acasa de la faculta, ajung abia pe la 9-10 Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war. Alte precizări: Succes la wars. Quote
Recommended Posts