IoNuT_CLG Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Nickname: Moldo@DauPtDede Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 15:09:2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Aceasta este prima. Motivul învoirii: Probleme de familie. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war-uri! Quote
Alliance aKay. Posted September 15, 2019 Posted September 15, 2019 Nickname: aKay.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 15.05.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu. Motivul învoirii: sunt plecat în munte, nu am semnal Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta Quote
Cartofel. Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 20 hours ago, Lipan[.] said: N ickname: XPC R ank: 3 D ata in care se dorește să se facă o factură de război: 15.09.2019 A i mai facut vreo cerere de factură în luna respectiva, dacă da, câte? Nu, este prima M otivul învoirii: Nu sunt acasa Vrei sa te factiesti de la război / sedinta:razboi A lte precizări: - Invoire acceptata! 19 hours ago, Rullz said: Nickname: Fagaldo. Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:15.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:3/5 Motivul învoirii:Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Este posibil sa ajung Invoire acceptata! 14 hours ago, IoNuT_CLG said: Nickname: Moldo@DauPtDede Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 15:09:2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Aceasta este prima. Motivul învoirii: Probleme de familie. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war-uri! Invoire acceptata! 14 hours ago, Alliance aKay. said: Nickname: aKay.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 15.05.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: nu. Motivul învoirii: sunt plecat în munte, nu am semnal Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta Invoire acceptata! Quote
IoNuT_CLG Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Nickname: Moldo@DauPtDede Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16:09:2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, doar 1. Motivul învoirii: Nu cred ca pot ajunge ca sunt in oras. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war-uri! Quote
BahoiS Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 Nickname: BahoiS Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1. Motivul învoirii: Ma duc la majoratul unei prietene. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Quote
Alliance aKay. Posted September 16, 2019 Posted September 16, 2019 (edited) Nickname: aKay.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16. 05.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: una Motivul învoirii: învăț pentru sala Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta Edited September 16, 2019 by Alliance aKay. Quote
Cartofel. Posted September 17, 2019 Posted September 17, 2019 14 hours ago, Alliance aKay. said: Nickname: aKay.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16. 05.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: una Motivul învoirii: învăț pentru sala Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta Invoire anulata, ai facut invoire dupa ora 20:00! 15 hours ago, BahoiS said: Nickname: BahoiS Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 1. Motivul învoirii: Ma duc la majoratul unei prietene. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Invoire acceptata! 16 hours ago, IoNuT_CLG said: Nickname: Moldo@DauPtDede Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 16:09:2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, doar 1. Motivul învoirii: Nu cred ca pot ajunge ca sunt in oras. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Bafta la war-uri! Invoire acceptata! Quote
NeaDzy Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Nickname:NeaDzy Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Nu am mai facut. Motivul învoirii:Nu am pc, e la reparat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la war! Quote
Rullz Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Nickname: Fagaldo. Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:4/5 Motivul învoirii:Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Este posibil sa ajung Quote
xGbY Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Nickname: CrySti. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9/18/2019 Azi. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: am doar una. Motivul învoirii: Nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Bafta la war baieti! Quote
Alliance aKay. Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Nickname: aKay.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 18. 05.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: doua Motivul învoirii: sunt ocupat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta Quote
Cartofel. Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 3 hours ago, NeaDzy said: Nickname:NeaDzy Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:Nu am mai facut. Motivul învoirii:Nu am pc, e la reparat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la war! Invoire Respinsa! Nu ai respectat modelul. Quote
NeaDzy Posted September 18, 2019 Posted September 18, 2019 Nickname: NeaDzy Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 18.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Nu am pc. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la war. Quote
Cartofel. Posted September 19, 2019 Posted September 19, 2019 (edited) On 9/18/2019 at 6:17 PM, Rullz said: Nickname: Fagaldo. Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:18.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:4/5 Motivul învoirii:Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Este posibil sa ajung Invoire acceptata! On 9/18/2019 at 6:56 PM, xGbY said: Nickname: CrySti. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9/18/2019 Azi. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: am doar una. Motivul învoirii: Nu pot ajunge Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Bafta la war baieti! Invoire acceptata! On 9/18/2019 at 7:24 PM, Alliance aKay. said: Nickname: aKay.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 18. 05.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: doua Motivul învoirii: sunt ocupat Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: war Alte precizări: bafta Invoire acceptata! On 9/18/2019 at 7:39 PM, NeaDzy said: Nickname: NeaDzy Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 18.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: Nu am pc. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la war. Invoire acceptata! Edited September 19, 2019 by Cartofel. Quote
IoNuT_CLG Posted September 20, 2019 Posted September 20, 2019 Nickname: Moldo@DauPtDede Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 20.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, 2. Motivul învoirii: Nu am net. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la war. Quote
Cartofel. Posted September 21, 2019 Posted September 21, 2019 (edited) 17 hours ago, IoNuT_CLG said: Nickname: Moldo@DauPtDede Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 20.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Da, 2. Motivul învoirii: Nu am net. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Baftă la war. War-urile au fost optionale pentru ziua de ieri, invoire anulata! Edited September 21, 2019 by Cartofel. Quote
IoNuT_CLG Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 N ickname : Moldo @ DauPtDede R ank: 2 D ata in îngrijire Căutarea unei facturi de război: 22. 09.2019 A i mai facut vreo cerere de factură în luna respectiva, dacă da, cate ?: Da, 2. M otivul învoirii: M-am mutat in oras si nu am posibilitatea de a intra. Vrei sa te invoiesti de la war / sedinta: War. A lte precizări: Baftă la war. Quote
Nistor Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Nickname: Nistor@dauptcharley Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: ies in oras cu niste amici Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Quote
iLYESS[] Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Nickname: iLYESS[] Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: O problema personala. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Quote
TempDOC Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Nickname: TempDOC Rank: R2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/9/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu , nu am mai facut cereri de invoiri. Motivul învoirii: Am fost anuntat acum de o problema si trebuie sa lipsesc de la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: imi pare rau , sp[er sa imi fie acceptata invoirea. Quote
RazvanAnDrEi. Posted September 22, 2019 Posted September 22, 2019 Nickname: _Razvan_ Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2/5 Motivul învoirii: Probleme cu mafia Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Quote
Cartofel. Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 14 hours ago, IoNuT_CLG said: N ickname : Moldo @ DauPtDede R ank: 2 D ata in îngrijire Căutarea unei facturi de război: 22. 09.2019 A i mai facut vreo cerere de factură în luna respectiva, dacă da, cate ?: Da, 2. M otivul învoirii: M-am mutat in oras si nu am posibilitatea de a intra. Vrei sa te invoiesti de la war / sedinta: War. A lte precizări: Baftă la war. Invoire acceptata! 14 hours ago, Nistor. said: Nickname: Nistor@dauptcharley Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: ies in oras cu niste amici Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Invoire acceptata! 14 hours ago, iLYESS[] said: Nickname: iLYESS[] Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu. Motivul învoirii: O problema personala. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Invoire acceptata! 14 hours ago, TempDOC said: Nickname: TempDOC Rank: R2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/9/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu , nu am mai facut cereri de invoiri. Motivul învoirii: Am fost anuntat acum de o problema si trebuie sa lipsesc de la war. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: imi pare rau , sp[er sa imi fie acceptata invoirea. Invoire acceptata! 14 hours ago, _Razvan_ said: Nickname: _Razvan_ Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 22/09/2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: 2/5 Motivul învoirii: Probleme cu mafia Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: Succes la war-uri! Invoire acceptata! Quote
lucianlwnl Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Nickname: Olly. Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 23.09.2019. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu am mai facut. Motivul învoirii: Are antrenorul o problema si ne-a mutat antrenamentul de baschet azi in loc de marti. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War. Alte precizări: S-ar putea sa ajung pe la 20:50 acasa, poate particip, dar sa fie in caz de orice sa nu iau FW. Quote
Rullz Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 Nickname: Fagaldo. Rank:2 Data in care vrei sa fii invoit de la war:23.09.2019 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?:5/5 Motivul învoirii:Sunt plecat. Vrei sa te invoiesti de la war/sedinta: War Alte precizări: Este posibil sa ajung Quote
NeaDzy Posted September 23, 2019 Posted September 23, 2019 (edited) . Edited September 23, 2019 by NeaDzy Quote
Recommended Posts