TiNA. Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Nickname: TiNA.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu, nu am mai făcut. Motivul învoirii: Sunt plecată. Alte precizări: Baftă la war. Quote
Makena Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 2 hours ago, KillerR3. said: Nickname: Krimzx.DauPtJOHN Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Aceasta e prima invoire Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: Bafta la war. invoit. Quote
Makena Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 1 hour ago, TiNA. said: Nickname: TiNA.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 05.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu, nu am mai făcut. Motivul învoirii: Sunt plecată. Alte precizări: Baftă la war. Cerere de invoire acceptata. Quote
.Grasu Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Nickname:B0B0[.] Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:6/9/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Nu Motivul învoirii:Pc la reparat Alte precizări: Succes Quote
VasiBVD Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 Nickname:Nicusor09. Rank:1. Data in care vrei sa fii invoit de la war:06.09.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu, asta este prima. Motivul învoirii:Sunt plecat de acasă. Alte precizări: Bafta la war! Quote
XMANIAK Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nickname: XMANIAK Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6 septembrie. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Asta este prima. Motivul învoirii: Sunt la colegiu,şi nu pot ajunge la war. Alte precizări: Bafta la war. Quote
Makena Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 13 hours ago, B0B0[.] said: Nickname:B0B0[.] Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:6/9/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Nu Motivul învoirii:Pc la reparat Alte precizări: Succes Cerere de invoire acceptata. Quote
Makena Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 9 hours ago, Vasilica10 said: Nickname:Nicusor09. Rank:1. Data in care vrei sa fii invoit de la war:06.09.2018. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Nu, asta este prima. Motivul învoirii:Sunt plecat de acasă. Alte precizări: Bafta la war! Cerere de invoire acceptata. Quote
Makena Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 47 minutes ago, XMANIAK said: Nickname: XMANIAK Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6 septembrie. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?Asta este prima. Motivul învoirii: Sunt la colegiu,şi nu pot ajunge la war. Alte precizări: Bafta la war. Cerere de invoire acceptata. Quote
x.SteFan.x Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nickname: .SteFan Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6 septembrie. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu, asta a fost prima.. Motivul învoirii: Sunt plecat la niște rude. Alte precizări: Baftă la war. Quote
Broken. Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nickname:Broken. Rank:4 Data in care vrei sa fii invoit de la war:06/09/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 2 Motivul învoirii: nu sunt acasa Alte precizări: bafta Quote
Makena Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 22 minutes ago, x.SteFan.x said: Nickname: .SteFan Rank: 2 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6 septembrie. Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate?: Nu, asta a fost prima.. Motivul învoirii: Sunt plecat la niște rude. Alte precizări: Baftă la war. Cerere de invoire acceptata. Quote
Makena Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 23 minutes ago, Broken. said: Nickname:Broken. Rank:4 Data in care vrei sa fii invoit de la war:06/09/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 2 Motivul învoirii: nu sunt acasa Alte precizări: bafta Cerere de invoire acceptata. Quote
iMPALA Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nickname: IMPALA. Rank: 6 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da 1 parca. Motivul învoirii: Am niste probleme mai deosebite. Alte precizări: Sper sa o accepți stiu ca se fac si in timpul warurilor, am un motiv bine întemeiat. Quote
Makena Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 2 hours ago, iMPALA. said: Nickname: IMPALA. Rank: 6 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 6.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da 1 parca. Motivul învoirii: Am niste probleme mai deosebite. Alte precizări: Sper sa o accepți stiu ca se fac si in timpul warurilor, am un motiv bine întemeiat. Cerere respinsa, invoirile se fac pana la ora 14:00 Quote
TiNA. Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 Nickname: TiNA.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, una. Motivul învoirii: Sunt la țară. Alte precizări: Baftă la war. 1 Quote
Makena Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 39 minutes ago, TiNA. said: Nickname: TiNA.. Rank: 1 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 07.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, una. Motivul învoirii: Sunt la țară. Alte precizări: Baftă la war. Cerere de invoire acceptata. 1 Quote
Broken. Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 Nickname:Broken. Rank:4 Data in care vrei sa fii invoit de la war:07/09/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 3 Motivul învoirii: nu sunt acasa Alte precizări: bafta Quote
iMPALA Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 (edited) Nickname: iMPALA. Rank: 6 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 7.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Cred ca am mai facut 1 Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: Sper sa ajung Cerere retrasa, am fost prezent! Edited September 7, 2018 by iMPALA. Quote
Makena Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 57 minutes ago, Broken. said: Nickname:Broken. Rank:4 Data in care vrei sa fii invoit de la war:07/09/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, 3 Motivul învoirii: nu sunt acasa Alte precizări: bafta Cerere ed invoire acceptata. Quote
Makena Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 40 minutes ago, Puerh. said: Nickname:XMANIAK Rank:1 Data in care vrei sa fii invoit de la war:07/09/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? 1 Motivul învoirii: Fac eu cererea deoarece maniak nu stiu sigur daca ajunge si sa nu fie sanctionat Alte precizări: bafta Cerere de invoire acceptata. Quote
Makena Posted September 7, 2018 Posted September 7, 2018 29 minutes ago, iMPALA. said: Nickname: iMPALA. Rank: 6 Data in care vrei sa fii invoit de la war: 7.09.2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Cred ca am mai facut 1 Motivul învoirii: Sunt plecat. Alte precizări: Sper sa ajung Cerere de invoire acceptata. Quote
Heaven. Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 Nickname: Heaven Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9/9/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, unu. Motivul învoirii: Nu sunt acasa Alte precizări: Succes! Quote
Makena Posted September 9, 2018 Posted September 9, 2018 16 hours ago, Heaven.sR said: Nickname: Heaven Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 9/9/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, unu. Motivul învoirii: Nu sunt acasa Alte precizări: Succes! Cerere respinsa. Azi nu avem war. Quote
Heaven. Posted September 10, 2018 Posted September 10, 2018 Nickname: Heaven Rank: 1. Data in care vrei sa fii invoit de la war: 10/9/2018 Ai mai facut vreo cerere de invoire in luna respectiva, daca da, cate? Da, unu. Motivul învoirii: Nu sunt acasa Alte precizări: Succes! Quote
Recommended Posts