sNk69 Posted August 22, 2015 Posted August 22, 2015 Nick: VioGENERALUTip(avatar/semnătură/logo):SemnaturaStock(obligatoriu): http://i.imgur.com/3Z1FHgY.jpgText:La capul baiatului cu camasa albastra vreau sa scrieti ''PCH'' iar la capul meu, cel cu camasa alba scrieti Vio.Detalii:Jos pe la burta scrieti cu litere mari ''GENERALII''Detalii despre text:Vreau sa redimensionati poza, sa semene a semnatura(stiti ce zic).Doresc un border frumos.Doresc ca semnatura sa fie miscatoare, daca nu o puteti face miscatoare o lasati asa. Dau + uri.
sNk69 Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Imi faceti ma dracu si mie odata? Astept o zi .. Haide
sNk69 Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Cu aceasta atitudine, nu o sa-ti faca nimeni. Scuze man, dar astept de 1 zi sa imi faca o semantura, te rog frumos fa-mi si mie una!
sNk69 Posted August 23, 2015 Author Posted August 23, 2015 Sper sa-ti placa. Multumesc, dar mai astept si alte creatii! Frate se uita cineva, va rog eu?!
St4r Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 @, intelegem ca astepti de mult timp, dar nu trebuie sa ai un asemenea limbaj, trebuie sa ai un comportament adecvat daca doresti ajutor. Poftim o incercare de a mea: 1
Recommended Posts