Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: O serie de eventuri organizate de mine in aceasta seara.

O scurta prezentare: Am organizat mai multe eventuri de diferite tipuri. Sper ca am multumit playerii de pe server.

Link catre filmulet: 

(!)Pentru vizionare Click aici pe link-urile de mai jos.

Event Find The Gift: 

Event TRIVIA: 

Event Last Man Standing: Event

Eventurile sunt simple insa am vrut sa le impartasesc cu voi. Vizionare placuta! :*

(!)Daca doriti sa ramaneti la curent cu eventurile pe care le organizez si cu activitatea mea de pe YouTube puteti apasa pe butonul de Subscribe si ma veti gasi mai usor.

Edited by Ca77a
  • Upvote 6
Posted

Frumos, ai +1 dude.

:o multumesc domnule Johnson

sete =))))))))))))))))))))))))))))))))))))

E sete mare :))

Bine ca nu-i foame sau ceva.

Nu e foame ca se supara lumea 

aprekiez, pakat k nu am fost on. Price e sefu meu.

Ahh, pacat ar fii fost 161 la event si ai fi zis ca sunt 20 de metrii la munte :-j

Posted

O scurta prezentare: Am organizat mai multe eventuri de diferite tipuri. Sper ca am multumit playerii de pe server.

Link catre filmulet: 

Event Find The Gift: 

Event TRIVIA: 

Eventurile sunt simple insa am vrut sa le impartasesc cu voi. Vizionare placuta! :*

(!)Daca doriti sa ramaneti la curent cu eventurile pe care le organizez si cu activitatea mea de pe YouTube puteti apasa pe butonul de Subscribe si ma veti gasi mai usor.

xo6RuVj.png

Posted (edited)

Daca sar face eventuri pe blue cum se fac pe green  :o...

Edited by Elliot
Posted

Link catre filmulet: 

Event Find The Gift: 

Event TRIVIA: 

Gj Ca77a! 

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp