DanielApostol Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 (edited) De curand mi-am reinstalat GTA San Andreas-ul deoarece aveam multe moduri si ma saturasem de ele, iar acuma cand mi-am instalat GTA-ul nu imi mai merge. Pur si simplu cand dau pe el imi apare ca se incarca dar defapt nu se incarca si astept degeaba, am crezut ca doar la GTA e asa dar e si la SAMP. O sa fac un video. Va rog ajutati-ma, am si un LIVE la ora 4:00. EDIT: Edited August 23, 2015 by DanielApostol Quote
Shaggy Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Salut, din ce cred eu, ai incercat sa dai Click Dreapta pe samp (folder gta sa) - compatibility - check [x] run this program .... si selectezi 98/me sau xp, depinde. sauuuuu daca ai ceva moduri pe care ai vrut sa le incerci, si nu le-ai mai pus vreodata, aia-i cauza. Quote
Skiper GREEN Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Salut, din ce cred eu, ai incercat sa dai Click Dreapta pe samp (folder gta sa) - compatibility - check [x] run this program .... si selectezi 98/me sau xp, depinde. sauuuuu daca ai ceva moduri pe care ai vrut sa le incerci, si nu le-ai mai pus vreodata, aia-i cauza. Exact. Quote
GEODOX 47 Posted August 23, 2015 Posted August 23, 2015 Nu stiu sigur daca va merge, dar fa cum a zis Shaggy, dai la compatibility si dai run administrator. Quote
Recommended Posts