Ephialtes. Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA:Nume: RazvanVarsta: 19Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat de gasca, sociabil si care tine la glume, asta in limita bunului simt. Imi place sa joc fotbal, sa stau cu tovarasii afara si sa beau. Urasc prostia si oamenii ce incearca sa para ceea ce nu sunt, mai ales cei care sunt plini de figuri si talente. Cam atat despre mine. Locatia(Oras): Vaslui Ce gen de muzica asculti? Cam toate genurile. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick : Ephialtes.Nivel : 49Nume folosite anterior: Nu am avutVechime pe server: Aproape un anAi avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut Poza cu invitatie: http://i.imgur.com/eHsOXo8.jpg Link cu faction history: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ephialtes. Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Din cate stiu eu, nu. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Am fost in multe dar nu le mai stiu. Ultimul a fost [bVb]. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.Ce alte jocuri mai joci?: Pes, saints row si cs goCu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Nu pot spune ca ma inteleg bine doar cu unu. Am cativa care ma inteleg cu ei in egala masura. Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 10/10 Experienta DM [ ()/10]: 8/10 CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: skype- jokeeer.tembelDe ce iti doresti sa faci parte din clan?: Pentru ca este un clan foarte popular si respectat pe server si care are o multime de membrii foarte de treaba. Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu tot ce pot Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: DaEsti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur
Layzz Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 (edited) k app of cum zice tatarusanu Edited August 25, 2015 by darius-AIM
kenny47 Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Esti o suferinta pe burta goala, mars de aici. epilatule
AIMNyetComrade Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Esti o suferinta pe burta goala, mars de aici. epilatule Daca mai injuri / jignesti fara motiv oameni in topic-uri AIM te expediez din clan. Respins. Aplicatii off. .t/c.
Recommended Posts