ExorrTheSwager Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Salut, am o problema cu sensibilitatea mouseului atunci cand pun o arma in mana, devine mult mai mare si mai greu de utilizat... O sa revin cu un video. Quote
Regency Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Umbla la setarile din calculator si in joc. Intra in joc si da-i pe Options - Controller Settings, te descurci tu dupa. Quote
ExorrTheSwager Posted August 26, 2015 Author Posted August 26, 2015 Umbla la setarile din calculator si in joc. Intra in joc si da-i pe Options - Controller Settings, te descurci tu dupa. Am facut asta... se mareste sensibilitatea doar cand pun o arma in mana... in rest e normala Quote
Skiper GREEN Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Salut, am o problema cu sensibilitatea mouseului atunci cand pun o arma in mana, devine mult mai mare si mai greu de utilizat... O sa revin cu un video. Încearcă asta, te va ajuta.http://forum.bugged.ro/topic/119548-visual-c-san-andreas-mousefix-for-y-axis/ Quote
Shaggy Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Daca nu te-a ajutat programul acela, poti incerca : documents : gta sa - samp - samp.cfg - multicore = 0 Am citit pe site oficial wiki nuj ce ca daca aveti probleme cu sens./mouse schimbati multicore.. ceva gen. eugen. Quote
Rayner Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Încearcă asta, te va ajuta. http://forum.bugged.ro/topic/119548-visual-c-san-andreas-mousefix-for-y-axis/ Incearca ce ti-a dat Bogdy. Quote
CostyNNN Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Daca ai mouse bun vezi ca tre sa ii reglezi dpi :) Quote
Skiper GREEN Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Am facut asta... se mareste sensibilitatea doar cand pun o arma in mana... in rest e normalaAi rezolvat? Quote
ExorrTheSwager Posted August 29, 2015 Author Posted August 29, 2015 Ai rezolvat? Nu chiar, adica trebuie sa dau refresh de fiecare data cand intru in joc... pe langa ca trebuie sa dezactivez antivirusul pentru ca il percepe ca pe un virus... Quote
Skiper GREEN Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Nu chiar, adica trebuie sa dau refresh de fiecare data cand intru in joc... pe langa ca trebuie sa dezactivez antivirusul pentru ca il percepe ca pe un virus...Pune-l la excepții. Quote
Recommended Posts