KingApple. Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Salutare! Vreau si eu sa stiu un build bun pe Riven, si nu numai, o strategie. Cum sa urc rank. Pana acum am urcat din Bronz 5 pana in Brinz 3 singur cu Udyr. As vrea sa stiu daca exista o strategie, ceva ce m-ar putea ajuta sa castig. Multumesc anticipat. Quote
SmechernO Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Pacat ca nu joc riven... Ti-as fi dat niste sfaturi daca jucam cu ea. Quote
azeSan Posted August 27, 2015 Posted August 27, 2015 Salutare! Vreau si eu sa stiu un build bun pe Riven, si nu numai, o strategie. Cum sa urc rank. Pana acum am urcat din Bronz 5 pana in Brinz 3 singur cu Udyr. As vrea sa stiu daca exista o strategie, ceva ce m-ar putea ajuta sa castig. Multumesc anticipat. nu va inteleg logica.. de ce vreti un build bun pe riven cand nu jucati in fiecare meci cu itemele alea.. daca eu de ex iti dau build de mr si tu ai pe top ad, oare esti asa de ... sa urmezi buildu chit ca nu ai ap sa faci mr.. ? ce vreau sa zic e ca in fiecare meci tr sa iti faci tu buildu dupa echipa adversara .. nu te poti baza pe un singur build. lasa-te de riven ca e 0 Quote
KingApple. Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 (edited) nu va inteleg logica.. de ce vreti un build bun pe riven cand nu jucati in fiecare meci cu itemele alea.. daca eu de ex iti dau build de mr si tu ai pe top ad, oare esti asa de ... sa urmezi buildu chit ca nu ai ap sa faci mr.. ? ce vreau sa zic e ca in fiecare meci tr sa iti faci tu buildu dupa echipa adversara .. nu te poti baza pe un singur build. lasa-te de riven ca e 0 Multi zic ca e Op, dar nu stiu ce sa cred. Udyr joc si urc ceva, ceva cu el. De exemplu: ieri cand am jucat un ranked eram first pick, am ales urdyr si al treilea a dat insta lock cu akali jungler... Am avut 1 afk si ashe statea numai in baza. Am castigat. Edited August 28, 2015 by KingApple. Quote
azeSan Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Multi zic ca e Op, dar nu stiu ce sa cred. Udyr joc si urc ceva, ceva cu el. De exemplu: ieri cand am jucat un ranked eram first pick, am ales urdyr si al treilea a dat insta lock cu akali jungler... Am avut 1 afk si ashe statea numai in baza. Am castigat. crede-ma ca nu e op deloc.. ajunge greu la carry si + daca mai si in echipa adversarii multi cu cc , ai 0,001 sanse sa omori pe cineva in tf. daca vrei sa fii bun jucator , joaca-te 10-20 de meciuri si invata din ele cat mai mult.. nu te uita la cate killuri ai , sau cate death-uri ai sau assist.. trebuie sa intelegi jocul. daca intelegi jocul , gandesti, inseamna ca deja incepi sa avansezi. 1 Quote
Victini Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 (edited) nu va inteleg logica.. de ce vreti un build bun pe riven cand nu jucati in fiecare meci cu itemele alea.. daca eu de ex iti dau build de mr si tu ai pe top ad, oare esti asa de ... sa urmezi buildu chit ca nu ai ap sa faci mr.. ? ce vreau sa zic e ca in fiecare meci tr sa iti faci tu buildu dupa echipa adversara .. nu te poti baza pe un singur build. lasa-te de riven ca e 0 Exact, nu e chiar 0, e buna daca stii cum sa o folosesti, majoritatea din bronz folosesc acelasi build in fiecare game ca mna.. De asta e Bronz. @@KingApple., Incearca sa folosesti 2 Q-uri sa ajungi pana la adversar, cand ajungi la el ii dai W, atac normal si al 3-lea Q, apoi te retragi in spate cu E-ul. Edited August 28, 2015 by Victini Quote
EdYYY OFICIAL Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 auzi, p*** belita, cel care a zis ca riven e 0, te bat cu riven cu orice campion vrei tu riven: te faci tank, si 2 iteme de ad, de preferat blade of ruined king si ravenous hydra Quote
dtb Posted September 28, 2015 Posted September 28, 2015 Iti faci iteme depinde de matchup-ul inamicilor , item core e hydra si brutalizer ... in rest trebuie sa vezi dupa cel feedat sau dupa cel ce paote cara acel joc Uite aici cateva sfaturi pe care un prieten le-a postat pe reddit ( a fost cel mai vizionat post timp de o saptamana ) https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/361uh1/how_to_beat_riven_in_any_matchup_by_a_diamond/ Quote
jallexS Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 auzi, p*** belita, cel care a zis ca riven e 0, te bat cu riven cu orice campion vrei tu riven: te faci tank, si 2 iteme de ad, de preferat blade of ruined king si ravenous hydra ))))))))))))))))))))))))))) SI ZICI CA ESTI BRONZE 5 SAU LV 20? Quote
HUANG Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 N-ai cum să ieși din bronze cu Riven deoarece e un campion greu, îți recomand Garen dacă vrei să urci în elo, eu am jucat Garen prima dată la rank și am câștigat. Quote
RobertGrV Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Difera de la fiecare echipa build-ul. Quote
Nugetzz Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Uite-te la recomandate, ia-ti ce este la Offensive Items, dupaia la Defensive Items. Quote
qDany Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 N-ai cum să ieși din bronze cu Riven deoarece e un campion greu, îți recomand Garen dacă vrei să urci în elo, eu am jucat Garen prima dată la rank și am câștigat. Omule riven este greu la tine?=))) Quote
HUANG Posted January 15, 2016 Posted January 15, 2016 Omule riven este greu la tine?=))) Da mă. Deoarece ai nevoie de foarte mult skill, de exemplu dacă nu ești experimentat poți pierde foarte ușor lane, indiferent de counterpick. Quote
Recommended Posts