Mr.FresH Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 De curand mi-am cumparat un laptop, mi-am instalat samp-ul dar cand dau sa ma conectez pe server nu mi se deschide, pur si simplu nu se intampla nimic. Ma poate ajuta cineva, va rog frumos? Quote
Mr.FresH Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 un video? Nu am insa nu se intampla nimic, cand deschid GTA-ul simplu tot asa face, ramane in folder, nu il deschide. Quote
Layzz Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Nu am insa nu se intampla nimic, cand deschid GTA-ul simplu tot asa face, ramane in folder, nu il deschide. ai incercat sa dai ctrl + alt + delete sa dai pe procese si sa vezi daca e gta_sa.exe pe acolo, dai close si dupa intra din nou Quote
Mr.FresH Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 ai incercat sa dai ctrl + alt + delete sa dai pe procese si sa vezi daca e gta_sa.exe pe acolo, dai close si dupa intra din nou da, insa nu este nimic acolo. Quote
Dr3aM.. Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Placa video este problema ta. Instra pe site-ul official al calculatorului tau descarca driverul de placa video si instaleaza-l. Poti vedea daca ai instalata placa uramand pasii [ daca ai windows 7 ] Du-te in stanga jos acolo la windows si scrie `` Device Manager `` Si o sa vezi ce drivers nu ai instalat PS: Â Cel mai bine ar fi sa iti reinstalezi windowsul din nou. Quote
Mr.FresH Posted August 28, 2015 Author Posted August 28, 2015 Placa video este problema ta. Instra pe site-ul official al calculatorului tau descarca driverul de placa video si instaleaza-l. Poti vedea daca ai instalata placa uramand pasii [ daca ai windows 7 ] Du-te in stanga jos acolo la windows si scrie `` Device Manager `` Si o sa vezi ce drivers nu ai instalat PS: Â Cel mai bine ar fi sa iti reinstalezi windowsul din nou. Doar astazi mi-am instalat windows-ul...nu are cum :-? imi poti da un link de download? Quote
KnorR Posted August 28, 2015 Posted August 28, 2015 Daca ai placa video AMD : http://support.amd.com/en-us/download Daca ai nVidia : http://www.nvidia.com/download/index.aspx Quote
Dr3aM.. Posted August 29, 2015 Posted August 29, 2015 Doar astazi mi-am instalat windows-ul...nu are cum :-? imi poti da un link de download? Ti-a dat cineva un link mai jos. Succes. Si are acum, deoarece poate nu ai instalat toate driverele o data cu windowsu`, sau nu s-a instalat ele singure daca intelegi ce vrei sa spun. Quote
Recommended Posts