StarRo Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 (edited) De curand am achizitionat un host si nu am un gm sa pun el.Daca imi puteti da si mie un gamemode as fi recunoscator.Sa fie asemanator bugged. Edited August 30, 2015 by StarRo
L0K3D. Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 De curand am achizitionat un host si nu am un gm sa pun el.Daca imi puteti da si mie un gamemode as fi recunoscator.Sa fie asemanator bugged. Ai net, ai google. Fii bun si cauta.
StarRo Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Ai net, ai google. Fii bun si cauta. Dar daca ar fi sa gasesc unul ce mi-ai recomanda.
L0K3D. Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Dar daca ar fi sa gasesc unul ce mi-ai recomanda. Nu te-as recomanda de loc un gamemode gen bugged. De ce? Shad0w a muncit mult la acest GM pentru a rezolva bugurile cu picarea, sunt sigur. Orice GM vortex(edit ori nu) pica foarte des. Iti recomanda ceva mai vechi sau diferit. Cm ar fi Saints. 1
Daffw Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Detin eu un GM asemanator BuGGed, dar nu il recomand deoarece tu aici vrei sa te ajutam sa iti deschizi propriul server.
StarRo Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Oricum nu o sa am ff multi playeri deoarece am 25 sloturi pentru 1 luna dar dupa ma joc pe hamachi cu prieteni as fi recunoscator daca mi l-ai da.
Blaskowski Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Oricum nu o sa am ff multi playeri deoarece am 25 sloturi pentru 1 luna dar dupa ma joc pe hamachi cu prieteni as fi recunoscator daca mi l-ai da. google - gm ca bugged, succes. *nu recomand, bugged e unic deja, daca aiface server ca bugged ce ai rezolva? si 2. dupa cum ceri gm, nu cred ca esti un mare scripter sa rezolvi tu bugurile. *recomand gm saints, este util si ar iesi ceva frumos daca editezi mult....nici de la 0 nu e bine, ce e unic, nu e bun, ce e furat la fel, ce e editat, merge.
StarRo Posted August 31, 2015 Author Posted August 31, 2015 google - gm ca bugged, succes. *nu recomand, bugged e unic deja, daca aiface server ca bugged ce ai rezolva? si 2. dupa cum ceri gm, nu cred ca esti un mare scripter sa rezolvi tu bugurile. *recomand gm saints, este util si ar iesi ceva frumos daca editezi mult....nici de la 0 nu e bine, ce e unic, nu e bun, ce e furat la fel, ce e editat, merge. Nu te-as recomanda de loc un gamemode gen bugged. De ce? Shad0w a muncit mult la acest GM pentru a rezolva bugurile cu picarea, sunt sigur. Orice GM vortex(edit ori nu) pica foarte des. Iti recomanda ceva mai vechi sau diferit. Cm ar fi Saints. Mersi baieti chiar o sa ma apuc se saint.Multumesc penstru sfat. :rolleyes:
Recommended Posts