Jump to content

Reclamatie Bursucel + ColonelIM

KNUTZ

Recommended Posts

Posted

Nick-ul tau: KNUTZZEW
Level-ul detinut: 19
Nick-ul celui reclamat: ColonelM si Bursucel
O descriere a situatiei: Pai in primul rand bursucel ma opreste sa imi ia carnetul degeaba(se vede in poza facuta chiar de el) nu mergeam pe contrasens,mergeam pe camp,nu deranjam pe nimeni,nici in realitate nu iei amenda cand mergi inafara soselei atata timp cat nu deranjezi pe nimeni,de asemenea se vede clar ca si el mergea tot inafara soselei.Cand ii fac post(deja al 3 lea post la PD,la primele 2 s-a acordat FW,nu stiu cum se aleg acolo membrii) colonel ii sare in aparare,normal doar sunt prieteni rank 7 si rank 6.
Dovezi (poze, video, etc.): 
http://s4.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/xlvkrwuf1/sa_mp_019.png poza facuta de bursucel

http://bugged.ro/topic/770-reclamatii-police-departament/page-16?do=findComment&comment=13753 postul lui colonel

Mi se pare ciudat sa iei carnetu pentru ca merg pe nisip,nu are logica:-?

EDIT : Strada aia are sens unic,cum puteam sa merg pe contrasens genious?

Posted

In primul rand , ca sa ajungi pe acolo ai luato pe contrasens.

In al 2-lea rand , pe unde mergi tu e autostrada. De cand si pana cand ai tu voie sa faci off-road pe autostrada?

Posted

Am voie sa merg pe unde vreau atata timp cat nu e pe contrasens,iar in primul rand nu a trebuit sa o iau pe contrasens ca sa ajung acolo,invata harta de la san andreas atunci :-s,si cum spuneai e autostrada,banda aia e facuta pt sensu meu.

Posted

Tu prietene vezi k habar n-ai sa conduc ai mers pe contrasens de la primul pod de langa truck team urmarit in special pana unde ti-am facut eu ss pt ca nu aveam cum sa-ti fac tocmai de acolo deoarece nu ti se vedea numele in el,si ti-am facut printul cand ai ajuns in dreptul meu,off-road faci pe camp nu lang autostrada smechere...invatati sa conduceti si sa mergeti pe sensul corect si apoi veniti cu plangeri dinstr-astea.

Posted

Tu veneai din celalalt sens,cum sa ma urmaresti :-s?

Daca e sa o luam asa,toti cei care fac truck si au CP-u la cariera nu ar trebui sa mai aiba carnet..

Posted

Doamne cat tam-tam pentru un permis..........

E problema mea pt ce fac eu tam-tam,cu bursucel am probleme mai vechi,tot timpu a avut ceva de comentat,desi nu mi amintesc sa-i fi facut ceva,si m-am cam saturat de suferinte din astea ieftine :).

Si eu am luat ban permanent pt 80kk si nu am mai facut atata tam-tam si nu as fi facut post dar mi s-a umplut paharul :)

@Tanda,na cam greu pt ei,off road pe autostrada,are logica:))

Posted

Apropo , pui si tu o dovada cand ti-a luat bursucel carnetu?

Ma da  tu chiar esti nesimtit? FW si gata

Aiurea... Dasta pleaca lumea de pe server Multi copii in pd/fbi

Posted

Pai daca nu ii lua carnetu nu mai facea post !  :huh:

merita fw !!

1354918745jokersig.jpg

Posted

Pai daca nu ii lua carnetu nu mai facea post !  :huh:

merita fw !!

Posted

Din poza pusa de bursucel nu reiese ca am luat-o pe unde spui tu,de unde stii ca nu am luat-o pe partea care ai desenat-o tu cu verde si dupa m-am dus sub pod ? :)

Uita-te exact cum e drumu pe acolo,cum puteam sa fiu in pozitia aia daca am luat-o pe contrasens,doar nu am sarit podul cu camionul.

Posted

Ba tu esti nesimtit?Ce dracu ba unde traim? In jungla?

Uite daia nu aveti voi lider , habar nu aveti regulamentu'. Haideti ca va desenez ca la clasa I , poate intelegeti si voi.

http://[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/image/klzzuqz27/

Legenda ( ca sa intelegeti si voi " Haterii")

Rosu - pe unde a luato el=contrasens

Verde - drumu corect

Bai clasa l.

Probabil ai nevoie de ochelari si cred ca tii imprumuta prieten meu Florin Salam de la avatar.

Mai uitate odata la poza - > http://s4.[ puteti folosi imgur.com, ge.tt, min.us sau orice alt site de upload imagini in afara de postimage ]/xlvkrwuf1/sa_mp_019.png  SE VEDE CLAR CA NU VINE PE UNDE AI DESENAT TU CU ROSU, 

El a venit pe unde ai desenat tu cu verde deoarece venea de la CARIERA DE UNDE LUASE TIRUL, GREU ?

Mai bine iti dai demisia ca faci pd-ul de ras, voi chiar exagerati cu luatul permiselor, nici macar un advertisment/amenda prima data, nimic.. vii asa cu japca si ii iei permisu.

M-am distrat cu voi ceau. 

Posted

Si mie mi-a luat Bursucel asta carnetu o data aiurea... A venit la mine si a zis STOP trage pe dreapta, si mi a luat carnetu fara sa-mi spuna dc.... Ce sa-i ceri ? Atat stie.

Posted

Voi chiar alta treaba nu aveti decat sa stati pe forum si da dati reply la orice comentariu?Topicul a fost facut sa raspunda un admin la el nu toata factiune grove.    KNUTZZEW tu faci post frate fara dovezi? cu ce dovedesti ca ti-a luat bursuc permisul?nu ai dovada nu poate primi nimic.    Iva:pt ce faci omul nesimtit?pt ce dovada sa dea FW?ca vrei tu?sau ca a facut knutzzew post ca are dusmanie pe bursuc?(E problema mea pt ce fac eu tam-tam,cu bursucel am probleme mai vechi). Si pentru multi altii care au comentat de aiure :Nu ai Dovada nu mai fa post.Postul e facut din pliciseala.Rezultatul:Colonel nu il poate sanctiona pe Bursuc ca knutzzew nu are dovada ca bursuc ia luat permisul,iar colonel nu are de ce sa fie sanctionat ca a procedat corect.nu ai dovada nu te pot sanctiona.

Dar....asta nu hotaram noi.postul e facut sa raspunda un admin la el,nu noi.

PS:si incercati sa nu va mai bagati in seama cu reply la post.Lasa-ti sa raspunda un admin.Ei hotarasc cine a gresit si cine nu.si daca tot nu aveti ce face intrati si voi la Regulament PD si mai cititi si voi,dupa aia dati-va cu parerea(sinnerzew).o zi buna.

Posted

ColonelM a procedat corect desi raspunsul lui a fost unul eronat. Aia nu e dovada sa iei carnetul cuiva, e abuz.

Nu ai dovedit ca Bursucel ti-a luat carnetul. Cand iti este luat carnetul apare un mesaj in chat, ca tu sa-i faci screenshot si sa-l reclami in caz ca a gresit. Tu n-ai facut asta, si ColonelM n-are de unde sa viseze ca a fost chiar asa, chiar daca Bursucel n-a negat ca ti-ar fi luat carnetul, fara dovezi n-are voie sa ia masuri.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp