Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Incearca sa cauti pe TheFile este asemanator cu [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] numai ca iti poti face cont gratis pe thefile !

Posted

Poti descarca de pe torr e ntz. eu (fara spatii intre ele). Eu de acolo descarcam cand nu aveam cont de [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] .

Posted

Poti sa astepti pana prin 2016 cand e ziua celor de la File List si se pot face conturi gratis, asa am facut eu rost de cont..

Cand e ziua celor de la [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] ?

Posted

Deocamdata invitaţiile pentru [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] sunt oprite. De ce? Pentru că baza lor de date sau memoria  este prea plină, şi sunt oprite cam o lună / două.

Sper să înţelegi, poţi instala din altă parte. Google-ul este plin.

• 1 month later...
Posted

Salut va rog sami dati o cerere pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] email : alex.costea24@yahoo.com

• 2 weeks later...
Posted

Cont de [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] ori se face prin invitatie (rang VIP+) ori cumparare, nu recomand sa cumperi, ca prafu' de EboLLa si ToXiC se uita la IP-uri mai mereu, si isi dau seama cand unu is vinde contul, asa ca nu merita. Ii cunosc prea bine pe astia 2, am stat mult pe IRC cu ei.

Posted

Deocamdata invitaţiile pentru File List sunt oprite. De ce? Pentru că baza lor de date sau memoria  este prea plină, şi sunt oprite cam o lună / două.

Sper să înţelegi, poţi instala din altă parte. Google-ul este plin.

• 1 year later...
Posted

Salut! Vreau Invitatie [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] (fielistlove@gmail.com) deoarece: nu ma intereseaza seed-ul si nici statusul contului. Vreau doar sa vad cum creste ratia inte Up si Down, sa fac cativa TB pe saptamana, sa vad pana la cat poate sistemul sa afiseze, daca trec de TB. Oricum descarc cele mai obscure torrente pentru ca alea imi plac. De obicei sunt rare, motiv pentru care nu sunt freeleech [sic]. Multumesc pentru timpul acordat! Toate cele bune :)

• 1 month later...
Posted (edited)

Am 17 Invitatii. Dau o invitatie pentru 40 euro. Dau scump deoarece azi site-ul e plin de copii care "strica" torentele si trebuie avut grija cu noii membri.

PS: Nu dau alora la care vad ca nu sunt oameni de treaba.

Edited by AdolfHitler
Posted

Am 17 Invitatii. Dau o invitatie pentru 40 euro. Dau scump deoarece azi site-ul e plin de copii care "strica" torentele si trebuie avut grija cu noii membri.

PS: Nu dau alora la care vad ca nu sunt oameni de treaba.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) lasa glumele.