bogdan.coman.2 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 (edited) Salut. Cine vrea sa imi dea invitatie pe file list.? Email boss_i94@yahoo.com Edited August 31, 2015 by Dylan11 Quote
sTaR.Dark162001 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 (edited) Cam greu gasesti invitatie in ziua de azi. Edited September 1, 2015 by sTaR-Dark Quote
Aylwin Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Am eu invitatie , dar nu se mai pot face conturi Quote
bogdan.coman.2 Posted September 1, 2015 Author Posted September 1, 2015 @Aylvin dece ? :(( atunci cum fac cont ? Quote
Victini Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 @Aylvin dece ? :(( atunci cum fac cont ? Nu se mai pot face conturi, sunt prea multe. Quote
Mario Lazu Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Bine ca am cont si vreo 3 invitati :D Quote
.Zeus Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nu se mai fac conturi, e plina baza de date, au spus ca probleama va fii remediată într-o lună sau două. Quote
MiHaiCR7 Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Nu se mai fac conturi, e plina baza de date, au spus ca probleama va fii remediată într-o lună sau două. Quote
bogdan.coman.2 Posted September 2, 2015 Author Posted September 2, 2015 Apai o luna doua ? E mult frate... mie imi trebuie acm ca să descarc ceva de acolo Quote
frightened Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Incearca sa cauti pe TheFile este asemanator cu [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] numai ca iti poti face cont gratis pe thefile ! Quote
Leo_ Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Poti descarca de pe torr e ntz. eu (fara spatii intre ele). Eu de acolo descarcam cand nu aveam cont de [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] . Quote
.oKapi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Poti sa astepti pana prin 2016 cand e ziua celor de la File List si se pot face conturi gratis, asa am facut eu rost de cont.. Quote
Riquz Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Poti sa astepti pana prin 2016 cand e ziua celor de la File List si se pot face conturi gratis, asa am facut eu rost de cont.. Cand e ziua celor de la [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] ? Quote
Nugetzz Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Deocamdata invitaţiile pentru [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] sunt oprite. De ce? Pentru că baza lor de date sau memoria este prea plină, şi sunt oprite cam o lună / două. Sper să înţelegi, poţi instala din altă parte. Google-ul este plin. Quote
AAlexy Posted November 14, 2015 Posted November 14, 2015 Salut va rog sami dati o cerere pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] email : alex.costea24@yahoo.com Quote
Cosmin Ghioc Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Salut. Cine vrea sa imi dea invitatie pe file list.? Email boss_i94@yahoo.com Iti vand eu cont FL:)) vr? Quote
Shiva Posted November 26, 2015 Posted November 26, 2015 Cont de [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] ori se face prin invitatie (rang VIP+) ori cumparare, nu recomand sa cumperi, ca prafu' de EboLLa si ToXiC se uita la IP-uri mai mereu, si isi dau seama cand unu is vinde contul, asa ca nu merita. Ii cunosc prea bine pe astia 2, am stat mult pe IRC cu ei. Quote
Nystor Posted November 27, 2015 Posted November 27, 2015 As dori si eu o invitatie! safu.nystor@yahoo.com Quote
Jaws Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Deocamdata invitaţiile pentru File List sunt oprite. De ce? Pentru că baza lor de date sau memoria este prea plină, şi sunt oprite cam o lună / două. Sper să înţelegi, poţi instala din altă parte. Google-ul este plin. Quote
FileListLove Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Salut! Vreau Invitatie [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] (fielistlove@gmail.com) deoarece: nu ma intereseaza seed-ul si nici statusul contului. Vreau doar sa vad cum creste ratia inte Up si Down, sa fac cativa TB pe saptamana, sa vad pana la cat poate sistemul sa afiseze, daca trec de TB. Oricum descarc cele mai obscure torrente pentru ca alea imi plac. De obicei sunt rare, motiv pentru care nu sunt freeleech [sic]. Multumesc pentru timpul acordat! Toate cele bune :) Quote
SpeedyGonzales Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 (edited) Am 17 Invitatii. Dau o invitatie pentru 40 euro. Dau scump deoarece azi site-ul e plin de copii care "strica" torentele si trebuie avut grija cu noii membri. PS: Nu dau alora la care vad ca nu sunt oameni de treaba. Edited April 17, 2017 by AdolfHitler Quote
Grey Posted April 18, 2017 Posted April 18, 2017 Am 17 Invitatii. Dau o invitatie pentru 40 euro. Dau scump deoarece azi site-ul e plin de copii care "strica" torentele si trebuie avut grija cu noii membri. PS: Nu dau alora la care vad ca nu sunt oameni de treaba. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) lasa glumele. Quote
Recommended Posts