Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare!Am si eu o intrebare si cred ca multi spun acelasi lucru.Am observat ca in Dealer Ship s-au bagat cate 10.000 de masini pentru fiecare model.Bun.Intrebarea mea este urmatoarea:Va fi asa pentru totdeauna?Si in caz de este un bug si se va repara,masinile vor fi luate inapoi de la cei care le-au cumparat?Daca nu se va intampla asta va fi cam de rau pentru server.Doar dintr-un singur motiv... Economia va fi la pamant.Si as vrea sa ma indoiesc de asta,dar nu sunt singurul de aceasta parere.Eu si cred ca si multi altii am dori niste explicatii in legatura cu aceasta problema.O seara buna va urez.

Posted (edited)

Au fost puse stock-uri pentru a nu fii nevoit Shad0w mereu a pune de fiecare data cate 100-50 etc, intr-un viitor update nu vor mai exista stock-uri si fiecare masina va fii putea cumparata nelimitat.

Masinile nu vor disparea, nu vor fii luate de la playeri, nu va faceti griji Shad0w stie ce face.

Edited by .Zeus
Posted

Asta a fost cea mai proasta idee care a avut-o vreodata. Se va iesi pe minus la Infernus-uri si cu 100kk. Eu de exemplu am asteptat 3 luni sa se scumpeasca masinile ca sa imi pot vinde colectia ceva mai scump, iar acum asta.

Posted

Eu zic ca e cea mai buna idee pe care o puteai avea,adica totusi,MTB in ds e 1kk ,dar sa se ajunga sa fie vandut pe 30kk chiar fara hid....

Totusi,ce as vrea sa adaug,as vrea sa se reduca preturile la masini sau sa se mareasca veniturile de la joburi.

Eu pana acum steateam pe red bugged.Acolo joburile au venit lafel ca si aici ,doar ca acolo de exeplu un infernus era 70kk nou nout din ds,aici peste 200kk.Doar ma gandeam,dar daca unu pe red are 200kk isi ia 2-3 infernusuri cu hid .Oricum,ce vreau sa zic :este mult prea greu sa strangem bani de masini pe serverul blue si as vrea sa se faca un update in care sa se schimbe preturile.

Posted

Eu zic ca e cea mai buna idee pe care o puteai avea,adica totusi,MTB in ds e 1kk ,dar sa se ajunga sa fie vandut pe 30kk chiar fara hid....

Totusi,ce as vrea sa adaug,as vrea sa se reduca preturile la masini sau sa se mareasca veniturile de la joburi.

Eu pana acum steateam pe red bugged.Acolo joburile au venit lafel ca si aici ,doar ca acolo de exeplu un infernus era 70kk nou nout din ds,aici peste 200kk.Doar ma gandeam,dar daca unu pe red are 200kk isi ia 2-3 infernusuri cu hid .Oricum,ce vreau sa zic :este mult prea greu sa strangem bani de masini pe serverul blue si as vrea sa se faca un update in care sa se schimbe preturile.

Acum am vazut ca topicul a fost readus la viata oarecum.. Nu e greu sa faci banii.La inceput trebuie sa farmezi,dar dupa multi stiti cum sa invarteti banii.Ba o masina vanduta mai scump,inca putin farm,un cazino si se aduna banii ^^ Cam atat am avut de spus,numai bine  :D