Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pacat ,eu iti zic sa incepi cu premium ca o duci usor la inceput si te descurci daca ai preteni care sa-ti dea bani =)) ,de ex: contul Dorinel__ ,am primit 400kk si toate masinile de la un prieten :>

si ala TRUEKOV cam prea are tupeu,macar sa taca dupa tot ce a facut.Ca mie ca-i zic pe particular ceva rau ... si numai se joaca sa:mp 3 luni daca ma pun la mintea unui copil mucos de 13 ani..ca asta care dau tepe.

Bai papadie. ce-mi zici tu mie bai ? Vrei sa-ti dau skype in privat sa o lamurim ? Pisat mic de 14 ani. Stii cine sunt eu bai gunoiule ? vezi ca in jumatate de an fac 18 ani si te adopt copile. Ce sa stii tu ma prapastio ca daca-ti dau un capac cazi in cur esti nebun la cap ? Nu vezi ca debea poti sa respiri bai gunoiule. 

Posted

Bai papadie. ce-mi zici tu mie bai ? Vrei sa-ti dau skype in privat sa o lamurim ? Pisat mic de 14 ani. Stii cine sunt eu bai gunoiule ? vezi ca in jumatate de an fac 18 ani si te adopt copile. Ce sa stii tu ma prapastio ca daca-ti dau un capac cazi in cur esti nebun la cap ? Nu vezi ca debea poti sa respiri bai gunoiule. 

Stai bland, "celebrule"!

Posted (edited)

Ti-a laut contu, imi vine sa plang :(

GG TrueKov esti boss :***

Plangi, p***o. Banuiesc ca si tu traiesti din tepe de pe o zi pe alta

Edited by Santos.GFX
Posted (edited)

Crezi ca imi pasa mie de varsta ta? Pisama-si pe varsta ta sa ma pis...Vezi cum vorbesti,nu-mi dai tu varsta la care tu iti bagai puta in nisip da? Taci si stai la banca ta bai copil terminat. hai pe skype nebunule daca ai curaj ,da-te-n gatu meu de spurcat.

Tu cu mine vorbesti ? Mama mama maine te fac de c****. Hai cu mine si cu true pe skype daca ai sange-n pwla. Edited by RABBITBOMBARDIERU
Posted

Crezi ca imi pasa mie de varsta ta? Pisama-si pe varsta ta sa ma pis...Vezi cum vorbesti,nu-mi dai tu varsta la care tu iti bagai puta in nisip da? Taci si stai la banca ta bai copil terminat. hai pe skype nebunule daca ai curaj ,da-te-n gatu meu de spurcat.

Bai pistatule, add me skype : vlad.virgil1.

Mama esti nebun ? vezi ca nu te injur de rasa si nu ti-am vorbit urat. Nu sunt genul, 1, si 2 usor cu figurile ca ai level 13 si esti un anonim. IN rl daca-ti f** una in m### iti danseaza dintii suferinta dreacu. Ia da ma o poza ca tine ca te fac de ras esti nebun la cap ? Papadio, vezi ca vorbesti cu TRUEKOV nu cu maimutoii tai din cartier sau cu m*** si cu tactu.

Si ai grija ca te fac de tot rahatu cand vrei tu.. Asa, da-mi tu add pe skype si te bag in confa cu cativa grei si-ti promit eu ca te fac sa plangi suferinta dreacu care esti.

Posted

Bă true.. nu te credeam asa, si eu luat odată teapă cu 100kk, apoi cu un cont level 29 (partea bună pentru mine era că contu avea bani 100k doar, fh rupt, fp 35/40, si acum ăla a mai dat teapă la unu si a rămas fără net.) există o persoană cu care poti face afaceri linistit si să dai primul, îl cheamă Alonso Sorin, vreo 3-4 afaceri am făcut cu el, niciodată teapă vezi că-s multi pe fb cu numele lui, o să-ti las PM dacă esti interesat să cumperi ceva de la el. Urât, ce pot zice.

Posted

La fel si Dantes aka Haunting, nu faceti afaceri cu el!

FARA AFACERI CU DL DANTES CARE IA POZE CU OAMENI DUPA NET SI SE DA DREPT EI, E DOAR UN COPIL DE 12 ANI, traieste viata in joc, zice de 2113 ca se retrage imd revine, un tepar infect! JOS CU TEPARII 

Posted

Ce panarama de om :)))))))))) fratemeleu ce faci tu la alt fratemeleu? esti un poponar de om :)))))))) pot sa injur ca si asa nu mai iau lider peleme

Posted

Tot nu va inteleg ba copiilor. De ce ii faceti tepari cand voi sunteti atat de idioti ca domnu in cauza sa ii dea si messu ma refer la pass ca sa isi schimbe adresa de pe cont. La cat de prost e nici nu ma indoiam ca nu ia teapa.

Posted

Tot nu va inteleg ba copiilor. De ce ii faceti tepari cand voi sunteti atat de idioti ca domnu in cauza sa ii dea si messu ma refer la pass ca sa isi schimbe adresa de pe cont. La cat de prost e nici nu ma indoiam ca nu ia teapa.

+

Posted

+

Stati bland!

+

TRUEKOV, ti-ai adus cateii?

Posted

In cursul zilei de ieri am vazut un status update pus de http://forum.bugged.ro/user/48809-truekov/cum ca ar cauta cont de blue, eu nu am mai jucat pe blue si m-am gandit sa ii dau lui contul de bugged. Pe cont el a spus ca imi da altceva, nu conteaza asta acum, i-am spus numele, parola si i-am pus contul pe mail-ul pe care mi-a spus. Am asteptat sa imi dea ce mi-a promis si a inchis conferinta si nu am mai primit nimic. Am facut acest topic ca toti ce vor sa faca vreo "afacere" cu el sa nu o faca. Eu nu sufar dupa un cont de blue dar el vad ca se bucura la un cont de blue de parca ar fi luat alocatia dublu. Daca va injura sau ceva de gen nu il bagati in seama! Repet nu am facut acest topic cum ca as vrea contul inapoi ci sa va feriti de el.

Am văzut că e banat, deci nu e nici prea inteligent :))

Posted

@

Dude, dacă te fac 25 de lei înseamnă că stai într-o casă cu 1 cameră în care ai și baie și bucătărie. 

Tu îți dai seama că Santos a muncit pentru cont și vine un copil ce are burta lipită de spate să dea țeapă, când văd așa ceva mă amuz.

Dacă ar durea prostia tu cred că ai fii primul, el își dă viața pentru un căcat de joc, te dai mare smărdoi pe aici dar vârsta îți joacă feste.

Du-te la altă masă, să mă cauți peste 2 ani că îmi deschid un cămin și ești primul adoptat.