danydany1032 Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Sugestie: Sa se adauge la comanda [/towcar] un update sa iti arate daca ai o masina deschisa sau inchisa,ex: http://i.imgur.com/aKTBx3w.png Cu ce crezi ca ar ajura serverul: Daca s-ar adauga acest update ar fii foarte util pentru toti playerii care detin masini personale. Sugestie: Propun sa se bage o modalitate ca si cei din departamente sa creasca in skill pentru a detine mai multe puncte de free. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Acest update este asteptat de majoritatea playerilor din departamente. 1
AgentPericulos Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Sugestie: La fiecare categorie de permise de conducere sa se puna o taxa + la DMV sa se puna permise pe categorii: Categoria A: Motociclete si Scutere. Categoria B: Masina Categoria C: Tiruri Categoria E: Remorca Categoria C+E: Remorca atasata de tir Categoria D: Transport comun Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa este si in realitate (sunt mai multe decat cele postate) si serverul ar avea mai mult spirit de RolePlay. @Shad0w pareri? 1
Freaky Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 (edited) Sugestie: Sa se adauge benzinaria din imagine+un 24/7 acolo. Si sa se adauge case si bizz-uri mai ieftine (din cauza distantei intre LS, LV, job-uri), in oraselul din imagine:http://imgur.com/a/lO7ZE Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: E nevoie de o benzinarie acolo, dureaza ceva timp sa ajungi in LS si poti ramane fara benzina. Mi se pare un loc foarte frumos pentru case, pacat ca e destul de departe de orasele mari, dar, eu zic sa se reflecte distanta asta in pretul lor. De exemplu sa coste o casa pana in 10kk. Edited July 5, 2014 by Freaky 1
EidriiaN Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Sugestie: Cand dai rob sa fi obligat sa ai o arma la tine deoarece in viata reala tu nu jesfuiesti un magazin cu mainile goale. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul ar deveni si mai RPG.
Devilutzul Posted July 5, 2014 Posted July 5, 2014 Sugestie: Sa se adauge comanda /makegun arma cu care sa iti faci singur o arma. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mafiotii care au nevoie de arme isi pot face singuri. DACA VA PLACE +1 2
BYTA12 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sugestie: Doresc sa se readauge cand dai un anunt sa iti dea o suma de bani ( 5.000$ ) dupa ce ai dat un [/news]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Reporterii ar munci mai mult. 2. Reporteri nu ar mai lucra degeaba numai pentru raport. 3. E frumos cum e la departamente sa primesti o suma de bani. P.S Sper sa se readauge aceasta sugestie. Daca vrei sa primesti bani ca reporter si vrei ca aceasta sugestie sa fie implementata poti da un +1 butonu cel verde. 4
.ReFleXx. Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sugestie: Suplimentarea locurilor in factiuni Cu ce ar ajuta serverul: Pai fiecare jucator ar putea avea sanse mai mari sa devina membru al unei factiuni :D
Danyachim2 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Sugestie:Propun să se adauge la Job-ul trucker la skill 4-5-6 o suma de bani Pentru că numa skill 1-2-3 sunt de folos dar 4-5-6 Nu ajută la nimic Macar să se adauge cu 20.000$ Sau 30.000$ in plus la skill 4-5-6. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Păi playeri care au skill 6 la trucker nu castiga nimic ca are skill 6 dar dacă se adauge o să se castige mai multi bani. Si atunci nu o să se plictiseasca playeri de trucker. Sugestie:Propun ca la Job-ul Car Mecanic Să se adauge skill 6 La fel si la job-ul Car jacker să se adauge skill 6 si la Arms Dealer să se adauge skill 6 Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi mult mai rp. Sugestie:Propun ca pe panel să se adauge o chestie in care sa apare de pe ce ip ne-am logat in joc. Si tot pe panel sa se adauge job-urile si ce skill avem. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Păi in primul rand ar fi mult mai bine pentru că orice player ar fi daca cineva sa logat pe contul lui. Edited July 6, 2014 by BVB.Akym_4you
RobertoCcarlos Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 http://u.cubeupload.com/Lectorn/9b0samp004.png unde e partea cu negru de la 24/7 sa fie stearsa sa putem trece si pe acolo ca unu sunt care vin prin spate, si daca o stergeti nu va trebui sa mai sarim, va fi mai simplu asa.
Popular Post Mr.Jaks Posted July 6, 2014 Popular Post Posted July 6, 2014 Sugestie: Aceasta propunere este in special pentru membrii departamentelor, fiindca mai nou pe /d cand iei un suspect se anunta numele si nu id-ul respectivului. Propun ca membrii departamentelor sa poata anunta pe /d si id-ul suspectuluii pe care il ridica, fiindca exista o groaza de jucatori cu niste nume foarte lungi si intortochiate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar fi ceva mai usor pentru membrii departamentelor sa anunte /d x la mine, ar evita unele certuri de pe /d, si ar creste considerabil eficacitatea fortelor de ordine. 22
StanEduard Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Sa fie joburi noi. -fermier(se se refaca) -lawn mawner(sa se refaca) -miner -tractorist -pilot avion Cam atat. Edited July 6, 2014 by StanEduard 3
NEVRO Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sugestie:Propun sa se adauge in timpul warr-urilor comanda /warstats.Acolo sa arate scorul personal. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar fi frumos ca fiecare player sa isi vada propriul scor. 5
Danyachim2 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sugestie:Propun să se adauge un sistem care să scoata la licitatie casa,bizu,masinile playerilor inactivi de peste 30 de zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai am vazut ca multi playeri sunt banati si au masini case etc ar fi mult mai rp ca ele sa fie scoase la licitatie. 2
Avous Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sugestie: asa cum la truckeri sunt curse legale,care pot fi duse de minim skill 1,ilegale,care pot fi duse de minim skill 2 si explozive care pot fi duse de minim skill 3,as propune sa fie adaugate curse care pot fi duse de cel putin skill 4,skill 5 si respectiv skill 6,pentru ca nu e nici o diferenta intre skilurile 3-4-5-6 Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi jobul mai popular/
Po1son Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Sugestie: Propun ca un politist sa poata da /clear numai wanted-ului pe care el l-a acordat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita clear robbers, daca am da wanted din greseala i-am putea sterge doar wantedul acordat aiurea nu toate.
Anas Rahman Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 i suggest : please add more house to be buy/rent (like Red County, Flint County, Whet Stone and The Desert) add more gas station add more clothes shop (same place as single player map) add DS at SF or LV .. ?? seriously only at LS ??
AngelStubborn Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Sugerez sa se bage la cei care wanted si sunt pe jos o culoare si la cei care sunt in aer o alta culoare asa nu am mai perde timp, ca de exeplu:Cand scriem comanda /wanted, sa ne apara in wanted-list playeri cu wanted in 2 culori Rosu Ca e jos si Albastru ca este in aer.Crezi ca ar ajuta serveru? +1 3
NEVRO Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Sugestie:Propun sa se adauge in fiecare HQ al PD-urilor comanda /surrender. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?:Pai sunt momente in care nu este on niciun politist si de aceea ar fi bine sa fie aceasta comanda in HQ PD-urilor.
DoodLyZ Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca la 24/7 sa se adauge "casetofon". Si sa-l putem pune jos, si sa punem radio si sa auda muzica toti playerii care se afla in jurul casetofonului. Propun ca cand este radio in masina, cand deschizi usile de la masini, sa se auda muzica si afara, ( sa auda toti playerii ). Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Ar fii mult mai rp. // A 2-a propunere nu va fi realizata, dau un exemplu: unora nu le plac manelele asta nu inseamna ca trebuie sa auda manele doar pentru ca x are chef sa stea la banca ls cu usile deschise. Edited July 7, 2014 by RIPZOR 1
Dani Eremia Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 (edited) Sugestie:Am o sugestie pentru job-ul mechanic cand scriem comanda /mechanic ne apar mechanici online ar fi bine daca langa numele mechanicilor sa apara si distanta fata de noi Cum crezi ca ar ajuta serverul:Aceasta sugestie va ajuta serverul prin aflarea de distanta a mechanicului pe care vrem sal contactam ca sa stim si noi unde se afla si daca e aproape sa poata veni sa ne ajute cu anumita problema nu sa vina un mechanic de la 4000m. . Edited July 7, 2014 by Dany_The_Lord
PaulPolitai Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Sugestie: Aceasta propunere este in special pentru membrii departamentelor, fiindca mai nou pe /d cand iei un suspect se anunta numele si nu id-ul respectivului. Propun ca membrii departamentelor sa poata anunta pe /d si id-ul suspectuluii pe care il ridica, fiindca exista o groaza de jucatori cu niste nume foarte lungi si intortochiate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar fi ceva mai usor pentru membrii departamentelor sa anunte /d x la mine, ar evita unele certuri de pe /d, si ar creste considerabil eficacitatea fortelor de ordine. foarte frumos din partea lui Mr.Jaks
Adrian21 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Sugestie:Sa adaugati jobul taietor de iarba si pe fiecare chec sa luam cate 45k Cum crezi ca ar ajuta serverul:am face si noi mai repede bani si voi aduce eu playeri care o sa le placa jobul VA ROG ADAUGATI JOBUL TAIETOR DE IARBA
Andreygabryel22 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Sugestie: Propun ca in panel dupa ce se schimba leaderul sa dispara cei acceptati si respinsi de liderul celalalt.Adica daca x ia uninvite din leader azi si eu iau leader maine raman salvati acolo in panel acei membri care au facut aplicatie, care au avut aplicatiile respinse etc.Este foarte greu pentru un lider sa caute prin toata coloana aceea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor pentru lideri. 4
xXxTudorxXx Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Sugestie: As sugera sa schimbati traseul de la DMV deoarece cind ajungi la CNN se busesc toti in tine si pici examenul. vreau sa va arat cum cred ca ar fi bine sa fie traseul : http://i.imgur.com/PGhdFU6.gif aici vedeti cum mam gindit eu sa modificati. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult playerii care voe sa dea de permis si vor fi mai clami
XxMihaiBxX Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 As dori sa vin si eu cu cateva sugestii legate de mafii. Sugestie: Cand liderii mafiilor dau /attack si fac spam cu aceasta comanda sa nu mai primeasca mute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa pot continua sa ne coordoneze si nu trebuie sa mai scrie pe motd. Sugestie: Ca mafiot, cand te spawnezi in HQ sa primesti automat un deagle. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai strica atatea materiale si ne-am putea antrena mult mai bine. Sugestie: Printr-o comanda (Ex: /warstats) sa iti apara statisticile war-ului. Ex: Unde poti vedea cat e scorul in momentul de fata intre mafii. ; Cine are best-ul / worst-ul in momentul de fata ; Ce score ai tu in momentul de fata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor de stiut la war care mafie are mai multe puncte, cate puncte ai tu, cine are best-ul si worst-ul in momentul ala... Sugestie: La war, daca tragi de pe turf inafara se pune kill, dar daca tragi dinafara pe turf nu se pune kill si cel omorat pe turf poate da [/call 112]. Asa ca propun ca si celui care da dinafara turf-ului pe unul de pe turf sa i se puna kill. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori mafiotii stau la marginea turf-ului si tu nu poti intra pe el. Ei trag de pe el si te omoara, iar tu nu poti face absolut nimica. Sugestie: Daca iei arme / droguri in timpul war-ului sa nu-ti ia bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori multi jucatori raman fara bani in timpul war-ului deoarece se strica multi tot luand arme si se pierde mult timp pana mergi la banca sa scoti bani, apoi inapoi la HQ sa iei arme si apoi pe turf. Sugestie: Cand cineva te omoara sa iti apara si distanta de la care acesta te-a omorat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai sti de unde te-a omorat. Sugestie: Sa-ti spuna cine te-a omorat si daca te omoara un coleg de mafie pe turf la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai sti pe cine sa injuri (joke). Daca am gresit ceva, imi cer scuze. Daca va plac aceste idei ar ajuta un +1. 2
Recommended Posts