Deagle.Oficial Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Salut! Am vazut ca pe panel cand faci o reclamatie si vrei sa ti-o retragi nu poti da /edit. Inainte cand nu se faceau reclamatiile pe panel puteai da /edit pe forum. De ex: Daca ii fac lui X reclamatie si dupa vreau sa o retrag iar eu nu vreau sa vada liderul motivul si dovezile nu am cum pentru ca nu pot da /edit pe panel decat la post nu si la topic. Propunerea mea ar fi sa poti da /edit la o reclamatie facuta pe panel. Ne-ar ajuta mai mult . Daca crezi ca aceasta sugestie este si in folosul tau imi poti acorda un +1 pentru sustinere. : - [ ] .
AdvanC3 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Sugestie:Warurile sa se desfasoare intr-un virtual world(Daca este posibil). Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Nu ar mai fi lag,absolut deloc,nu ar fi civil care sa te incurce sau sa se trezeasca un cop sa fie langa tine cand esti omorat,dar cel mai bine ar fi findca nu ar mai fi lag si nu te va incurca nimeni la war[civilii,cei din pd s.a.m.d.].
ThatGuy19xD Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Sugestie: Atunci cand intram pe server sau ne spawnam la HQ sa primim un extinctor la fel cum primesc cei din News Reporter camerea foto. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP si ar fi mai mult ajutor din partea noastra pentru playeri P.S. Aceasta propunere este pentru cei din Paramedic Departament ( LV/SF )
LegO ToyS Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Sugestie: Sa se bage pentru fiecare jucator limba romana/engleza, necesitand comanda [/language], si dupa aceea sa selecteze limba dorita. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi pentru fiecare jucator limba cunoscuta de el. iar si cei din afara tarii [straini] vor selecta limba lor, s-au romanii limba lor ;).
Laurentiu69 Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Sugestie:Sa se adauge mai multe sloturi la server daca se poate doar pe perioada verii. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai poate intra mai multa pe server si eu ma chinui de 15 min sa ma conectez pe server.
Popular Post Loki Posted July 9, 2014 Popular Post Posted July 9, 2014 Sugestie: Propun adaugarea mai multor vehicule de tip "Sparrow" la HQ Hitman Agency, un minim de 4 vehicule de acest tip + doua elicoptere tip "Maverick" pentru cei cu rank 3+, in prezent este doar 1 vehicul de acest tip, tin sa precizez ca suntem peste 10 playeri care au acces la el, deci este aproape imposibil sa il putem folosi. Am ajuns sa fim aproape 30 de membrii ai factiunii dintre care peste jumatate sunt rank 1-2, care au acces doar la 4 vehicule de tip "Sparrow", acestea fiind extrem de putine avand in vedere numarul de playeri cu rank 1-2 in factiune.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi vehicule pentru toti membrii agentiei, nu ar trebui sa folosim vehiculele personale sau cele de pe aeroporturi pentru realizarea contractelor. 42
DragosIrimia Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (edited) Sugestie:Pentru factiunea taxi din ambele orase. ------------------------------------------------------------- -Aş sugera când cineva dă /service taxi şi un taximetrist accepta să i se vadă numele acelui player cu altă culoare, să diferenţiem pentru a nu lua FW. La taxi este regula. Dacă cineva dă /service taxi si un taximetrist accepta, iar tu treci pe lângă acel membru nu ai voie sa îl iei altfel iei FW. De cele mai multe ori se formeaza un spam infernal pe /f, /c, /tx, iar tu trebuie să dai page-up să vezi dacă l-a acceptat şi este greu din punctul meu de vedere. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cum crezi ca ar ajuta serverul: Din punctul meu de vedere ne-ar ajuta pe noi cei din Taxi pentru a nu lua FW, dar nu cred că ar ajuta serverul intr-un fel. Edited July 9, 2014 by Dragos. 7
Popular Post Sapilif Posted July 9, 2014 Popular Post Posted July 9, 2014 (edited) Sugestie - Noul model de Blacklist pentru factiuni Sugestie: Propun ca fiecare factiune sa aiba comanda [/bl] sau [/blacklist] care sa afiseze numele playerului aflat pe Blacklist, level-ul sau si suma de bani pe care trebuie sa o plateasca pentru a fi scos de pe Blacklist. Cand tastam comanda [/bl] sa apara ceva in genul: ---------------------------------------- Playeri aflati pe Blacklist: Sapilif - level 33 - $1.200.000 A - level 16 - $700.000 B - level 40 - $2.000.000 C - level 7 - $600.000 ---------------------------------------- Desigur, plata sa fie in functie de nivel. Iar pentru lider si co-lider [/addbl nick] si [/deletebl nick]. Nu m-am gandit la celelalte factiuni care nu cer bani pentru a il scoate pe BL, dar pentru asa ceva sa fie [/addbl nick numar de zile] si pe data XX.XX.XXXX playerul sa fie scos automat de pe Blacklist, gen: ---------------------------------------- Playeri aflati pe Blacklist: Sapilif - level 33 - Blacklist expire on 28.07.2014 A - level 16 - Blacklist expire on 28.07.2014 B - level 40 - Blacklist expire on 28.07.2014 C - level 7 - Blacklist expire on 28.07.2014 ---------------------------------------- Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sincer, multor factiuni le este mai usor asa, de exemplu cand esti instructor si cineva iti cere licenta trebuie sa te duci pe forum sa verifici printre o gramada de persoane, sa vezi daca a mai avansat in level si plata se schimba etc. Asa ar fi mult mai simplu si mai eficient prin doar o comanda din joc. Scuzati de greselile gramaticale / de exprimare. Edited July 9, 2014 by Sapilif 31
IonutTudor Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Sugestie: Atunci cand cineva suna la taxi iar un taximetrist il accepta, sa fie in felul urmator: Taximetristului sa i se puna un checkpoint rosu pe client. Clientului sa i se puna un checkpoint galben pe taximetrist. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Mereu primesti sms / apel de la client zicand "Mai ai mult? / Pe unde esti?" Asa ar fi mai folositor pentru clienti. 5
PayDay Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Sugestie: Buna ziua. Am venit cu o sugestie pentru UserBar-ul de pe server-ul Blue dar si ce de pe Red. Sugestia consta in adaugarea numele clanului si rank-ul din care face parte. Daca nu face parte din clan sa fie scris Civilian. Sper sa va placa....... +1 va sta la dispozite daca va place sugestia mea. Astept raspunsul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa afle membri de pe forum mai usor de la alti membri in ce clan sunt acei playeri.
dark_remus Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 As dori sa vin si eu cu cateva sugestii legate de mafii. Sugestie: Cand liderii mafiilor dau /attack si fac spam cu aceasta comanda sa nu mai primeasca mute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa pot continua sa ne coordoneze si nu trebuie sa mai scrie pe motd. Sugestie: Ca mafiot, cand te spawnezi in HQ sa primesti automat un deagle. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai strica atatea materiale si ne-am putea antrena mult mai bine. Sugestie: Printr-o comanda (Ex: /warstats) sa iti apara statisticile war-ului. Ex: Unde poti vedea cat e scorul in momentul de fata intre mafii. ; Cine are best-ul / worst-ul in momentul de fata ; Ce score ai tu in momentul de fata. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor de stiut la war care mafie are mai multe puncte, cate puncte ai tu, cine are best-ul si worst-ul in momentul ala... Sugestie: La war, daca tragi de pe turf inafara se pune kill, dar daca tragi dinafara pe turf nu se pune kill si cel omorat pe turf poate da [/call 112]. Asa ca propun ca si celui care da dinafara turf-ului pe unul de pe turf sa i se puna kill. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori mafiotii stau la marginea turf-ului si tu nu poti intra pe el. Ei trag de pe el si te omoara, iar tu nu poti face absolut nimica. Sugestie: Daca iei arme / droguri in timpul war-ului sa nu-ti ia bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori multi jucatori raman fara bani in timpul war-ului deoarece se strica multi tot luand arme si se pierde mult timp pana mergi la banca sa scoti bani, apoi inapoi la HQ sa iei arme si apoi pe turf. Sugestie: Cand cineva te omoara sa iti apara si distanta de la care acesta te-a omorat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai sti de unde te-a omorat. Sugestie: Sa-ti spuna cine te-a omorat si daca te omoara un coleg de mafie pe turf la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai sti pe cine sa injuri (joke). Daca am gresit ceva, imi cer scuze. Daca va plac aceste idei ar ajuta un +1. foarte bune sper sa adauge shadow tot
Denishosu Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 (1)Propunere - Clan Punish -Sugestie: Propun sa se adauge CP(clan punish), dupa modelul FP(faction punish), modelul sa fie exact la fel. -Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar proteja clanurile mai mici si ar incuraja playerii sa infinteze un clan. (2)Propunere - Clan Cars -Sugestie: Sa se adauge "masiniile clanului" si toti membrii sa le poata folosi in functie de rank, exact ca si la factiuni. -Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai rolle-play ar ajuta playerii care noi care n-au o masina sa intre intr-un clan. (3)Propunere - Clan Applications -Sugestie: Aplicatiile clanurilor sa se puna pe User Panel, exact ca si la factiuni. -Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta liderii, co-liderii clanurilor sa accepte/refuze playeri. (4)Propunere - Clan Warr's -Sugestie: Sa se adauge clan war's intr-un spatiu de genul RC ARENA(Paint Ball), warr-urile sa nu aiba o miza materiala, doar niste puncte de genul warrpoints, cu ajutorul comendei /cwp sa vezi ce clan se afla pe primul loc. Un numar de 10 player care pot concura intr-o runda. -Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai distractiv sa faci parte dintr-un clan. 4
Danyachim2 Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sugestie:Propun ca admini si helpers care sunt afk Sa apara la /admins respectiv /helpers sa apara in (AFK) ceva de genu Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai atunci cand dam /admins sau /helpersa sa putem vedea care sunt on si care nu.
ChildOfDark Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sugestie:Propun sa se mareasca sloturile la factiuni sau sa se adauge factiunea TCC(Tow Car Company)La ce ajuta ea?:Cand o masina este parcata neregulamentar sa fie remorcata de TCC si sa o duca la HQ lor,ca sa o scoti de acolo trebuie sa platesti in functie de lvl tau sau de pretul masinii. Cum crezi ca ar ajuta server-ul?:Sunt prea multi playeri si cam putine factiuni.
G1ca Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sugestie: Sa se schimbe traseul DMV si sa se faca un RentCar in orasul SF. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: DMV: te enervezi la culme cand vezi ca pici examenul de 10 ori. Rent SF: Mai multe masini si pt cei ce nu stau in LS/LV le e mai usor.
Ke7x Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sugestie:Sa putem cumpara un laptop din 24/7 si sa-l folosim pentru a verifica casele/bizz ce sunt puse de vanzare. Iar atunci cand il selectam sa apara un checkpoint pe harta. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai ok. Sa nu mai intram pe panel sa verificam de acolo sau sa stam sa localizam casa/bizz-ul.
MekkaOne Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Salutare . Problema este legata de jobul trucker in primul rand . De cand sunt pe server mi s-a furat truck-ul de vreo 5 ori in timpul job-ului . Ultima oara player-ul a vrut doar sa-mi distruga truck-ul . Intrebandu-l de ce face asta mi-a raspuns : " Tocmai mi s-a furat a 7a oara truck-ul ". Propun sa se adauge optiunea /lock la job-urile asemanatoare . 1
Raulinkov Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sugestie: Cand mergem la paintball si dam /paint sa ne putem alege un skin din cele puse in fiecare mapa de la paint. ( Rc Arena , tennis , farm, beach ) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos asa, playerilor ce nu le place acel skin ar putea alege altul. 3
Styll-Albert Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca de acum batalia de la PaintBall sa sa se dea intre 2 echipe.O rosie si albastra de exemplu. La final sa arate echipa Rosie/Albastra castiga. O echipa sa fie spawnata intr-o parte a mapei si una in cealalta parte exact ca la Counter-Strike. Cine crede ca e o sugestie buna nu ezitati la +1. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Ar fi mult mai fain asa. 2. Am scapa de aglomeriatie.( cand mori si esti spawnat sa numai traga 50 in tine, te omoara 1 si incepe cu S@LMZ/Report me plz/M@GIE, imi dispare cheful cand ii vad. ) 3. Nu ai mai injura.( Faci un duel cu x il lasi cu low hp si vine y si va omoara pe amandoi cu m4, te umpli de nervi si incepi sa il injuri de il spurci. Daca am juca intreaga echipa si nu la kill-uri nu ne-am mai enerva pentru astfel de playeri si nu am mai injura. ) 4. Mai putine /report-uri aiurea pentru posibili codati. ( Esti la paint, sunt 20 de playeri care se dueleaza. Intri frumos si tu, nici bine nu esti spawnat ca trag multi in tine cu m4 si tu vezi doar pe 1. Atunci incepi /report x aim/cheats/codat/wall si injurati adminii pentru ca nu isi fac treaba ) 5. Ne-am antrena mult mai bine la arme, deoarece v-a fi exact ca la un war. Edited July 10, 2014 by Albert13 7
olympian Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Sugestie: Propun ca liderii ce primesc LW (leader-warn) sa le apara la profilul de pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am fi si noi la curent cu ce primesc / ce nu primesc liderii. 4
GeorgeAlex Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Salut! Vin cu o sugestie care unora le va placea, si altora nu. Incuietoare pentru toate masinile de job. Pentru ce? Pentru ca unii playeri fac misto, si ne dau jos de pe scuterul de pizza, din bus si chiar din truck ca sa esuam joburile. +1 Daca sunteti deacord cu mine! 2
Layzz Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Sugestie: Să se adauge un job pe nume Lawyer, în care să poți scoate din jail pe o anumită sumă de bani. ( Ca un sistem de [/free-uri] ). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii foarte frumos pentru playeri, mai RolePlay, și este un job în care faci ceva bani.
Popular Post Ryek Posted July 11, 2014 Popular Post Posted July 11, 2014 (edited) Sugestie: Sa se adauge | Job-ul de taietor de lemne. Job-ul De taietori de lemne. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos, si mai distractiv de cat alt job-uri. Acest job este mult mai frumos si mai distractiv, pentru orce player care sa plictisit de alt job. Cand incepi job-ul: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\? Cand iti da drujba: /\/\/\/\/\/\/\//\/\/\/\//\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\? Cand ai taiat lemnele: Dupa ce ai luat drujba du-te la cel mai apropiat pom pentru a iti taie lemnele. Ps: Sper sa va placa +1 :D Uitati si un mic video pentru a observa mai bine. https://www.youtube.com/watch?v=ozn_Yep0TE8&feature=youtu.be ATENTIE!!! Ar trebuie sa se puna tot asa cum sa pus si la mave pentru waruri un blocaj pentru a nu face Abuz. Edited July 12, 2014 by Ryek 92
BlackEvil Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 - Sugestie - BuGGeD Sistem biciclete Salutare domnule @Shad0w, astazi iti vin cu o propunere foarte unica. Mai pe scurt ma plimbam eu cu bicicleta, si ma gandeam, ce ar fii daca: S-ar adauga un biz special pentru biciclete, de unde iti cumperi lanturi noi. Aceste lanturi sa dureze x kilometri, iar dupa ce lantul se farama, sa-l renovezi cu altul, cumparand de la biz-ul facut de Shad0w. Nu stiu daca ar fii frumos, dar parerea mea, este ceva unic si dragut, sa ai un biz de unde sa cumperi lanturi pentru biciclete, ca si cum un magazin de biciclete, un fel de magazin mecanic. Nu stiu acum ce parere aveti despre acest mic sistem. Daca si voi sunteti de acord cu mine, nu evitati un +1. 2
Recommended Posts