Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: La hitmani sa arate intr'un colt "UNDERCOVER ON/OFF" deoarece se mai intampla uneori sa ai contract, sa mori si uiti sa dai iar undercover.

Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Pai am zis mai sus, exista situatii mai ales pana te obisnuiesti in care mai uiti.

Posted

Sugestie: Atunci când avem de exemplu 1/3 warns, să le dăm clear să coste 10 puncte premium la 2/3 warns, să coste 20 puncte premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că nimănui nu îi convine să plătească 20 de puncte premium pentru 1 warn, cum warnul nu este dorit toată lumea ar dori să şi-l şteargă.

Dacă sunteţi de acord cu aceasta sugestie şi aţi vrea să fie pusă pe server acordăţi-mi un +1.

Posted

Sugestie: Raindance-ul care este acum la factiunile Paramedic Department sa fie inlocuit cu un maverik mult mai rapid.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unele comenzi pe care le acceptam sunt foarte departe de noi sau in zone greu accesibile cu o masina, chiar si cu una 4X4, motiv pentru care este folosit elicopterul, dar exista pericolul ca pana ajungem la pacient acesta deja sa moara datorita faptului ca raindance-ul merge foaaarte greu.

P.S.: @Shad0w , Ai spus ca: "> Vreau sa se adauge <vehicul rapid> pentru factiunea <factiune ce nu are nevoie de masini rapide>" insa noi paramedici avem nevoie de masini (elicoptere) rapide, sa ajungem in timp util la comanda.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Eu propun ca in timpul warurilor sa fie permisa mergerea cu Heli, mave, etc. Consider ca nu au niciun rol la factiune, iar in LV sunt unele cladiri foarte stresante ( Mafiotii stiu de blestematul turf 12 de la corabie), si este foarte greu de urcat. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Warurile ar fi mai role play, fiindca in viata reala se mai merge si cu mave, heli. Prin urmare cred ca ar fi un beneficiu pentru mafioti.

Buna Idee.

Posted

Sugestie:

1. La factiunea News Reporter in timpul unui live daca reporterul ia kick, ban, da quit, ia crash sau mai stiu eu ce live-ul sa fie incheiat imediat, iar participantul sa fie scos automat la iesirea reporterului.

2. Adaugarea unui garaj la factiunea News Reporters in care sa ne tinem masinile / Van-urile factiunii si sa poate intra in el doar membrii factiunii. Ni s-a intamplat de multe ori ca playerii sa vina si sa ne impinga Van-urile sau masinile in rapa de langa hq-ul nostru, iar daca liderul / co-liderul nu era online pentru a da FVR noi trebuia sa asteptam pana se respawnau masinile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

1. Nu s-ar creea probleme in cazul in care reporterul care tine live-ul ia crash, ii pica curentul sau mai stiu eu ce probleme.

2. Playerii care nu fac parte din factiune nu ar mai putea sa aiba acces la masinile / Van-urile factiunii.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge pe masinile de la DMV ( Driving School ) o pancarda cum este la taxi dar sa scrie EXAMEN pe acea pancarda, sa arate gen >>

i5rNk0Saoq1CY.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand ar fi mult mai roleplay ca si in viata reala atunci cand cineva da orasul scrie pe masina  EXAMEN si in al 2 lea rand ar sti si playerii ca acel om da examenul si poate nu mai intra in el.

Edited by Stalk3r
  • Upvote 4
Posted

Sugestie: Poate multi o să râdeti de această propunere, dar eu zic că este una foarte bună. Cum si masinile | motocicletele au un PNS, in care poti repara masina, ar trebui si un PNS pentru elicoptere. Nu putem baga Maverick | Sparrow in PNS ca ar bubui. Ar trebui un PNS sau un loc in care sa dai [/reparheli] si se repara.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi dintre playeri au Maverick | Sparrow si nu pot sa-l repare si sunt nevoiti sa-l bubuie. Poate cineva vrea sa dea (/park) la Maverick, el nestiind ca are Maverick-ul busit | avariat si poate vrea sa parcheze intr-un loc greu accesibil, si cand ajunge si opreste motorul, si dă (/park), să nu poata da park. 

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca pe panel la sectiunea "My profile", sa scrie asa:

Faction: Taxi SF, rank 5, x days"

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Nu am mai intreba liderii cate zile avem in factiune.

• Upvote 1
Posted

Sugtestie: Sa poata tuna masinile doar playerii cu cont premium.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Stiu ca nu o sa vreti majoritatea, dar ganditi-va putin. In realitate nu toti au masini tunate la fel cum au toti playerii, si in plus ar aduce un + de $$$ atunci cand le vindem.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Elicopterele avioanele si barcile sa aiba si ele "FUEL" doar ca sa le putem realimenta dintr-un loc special, cum ar fi: Pentru heli/avioane pe aeroporturi (LS,LV,SF,Abandonat) iar pentru barci undeva la docuri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E mul mai RP asa, in viata reala aceste tipuri de masini nu au kerosen infinit, trebuie alimentate si ele din cand in cand.

Posted

Sugestie: Sa se puna radare prin oras. Doar unde se circula mult

Cum crezi ca ar ajuta serverul: NU vor mai fi multe accidente . Daca depasesti unde e radaru 130-140kmh sa primesti wanted sau sa ti se i-a 10k.

Posted

Sugestie: As propune urmatoarea idee: Toti stim ca la DealerShip (magazin de masini) iti arata doar numele, respectiv pretul masinii respective. Ei bine, eu doresc sa se adauge si un traseu in care sa testezi masina. Cred ca ar fi mai eficient pentru playerii incepatori si am sti ce masina sa alegem. Sper sa fie de folos ideea mea si in viitor sa fie pusa in aplicare.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult playerii noi de pe SA:MP. Poate nu cunosc toti masinile, asa ca cu acest traseu vei sti mereu ce masina iti place / vrei sa-ti alegi.

Daca v-a placut propunerea mea, nu ezitati sa dati un mic +1. 

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Eu si cu Z.a.L.e ne-am gandit sa se puna si casele parasite de pe campuri la vanzare. Cum ar fi aceasta casa http://imgur.com/a/cq0JI#0 . Daca nu sunteti de acord cu aceasta casa va rog sa bagati dumneavoastra alta casa dar mai izolata, pe camp.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar fi de folos pentru cei care au clanuri, sa aiba o casa mai indepartata de oras pentru ca asa este si in realitate. Clanurile importante nu stau in mijlocul orasului, sunt cele mai retrase case. As dorii sa imi luati in considerare propunerea.

Edited by Mirel23
  • Upvote 1
Posted (edited)

@@WhixYCFR

2.Sugestie: Jailul sa fie schimbat cu unul asemanator precum in

video nu cu toate detaliile dar macar ceva asemanator la nivel de celule, spatiu etc. dati direct la 1:50

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea un aspect placut, ar fi mai role-play, membrii NG ar avea grija de playeri sa aibe heal, sa nu se bata, vizite, sa fie ore la care celulele sa fie deschise etc.

Edited by MADZ
Posted

Sugestie: Propun ca la [/cars] sau [/v] să se adauge comanda Spawn all cars - să spawneze toate masinile deodată.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dacă ai 8 masini, să nu stai să dai /cars -» Bullet-» Tow car || /cars -» NRG-500 -» Tow Car ||.. etc.||

• Upvote 6
Posted (edited)

Sugestie: Această sugestie este pentru School Instructors Los Santos / Las Venturas / San Fierro. Să se adauge un sistem de [/needlicence gun/fly/boat ( îți alegi o licență dorită )], și să apară la instructori : Player X need x license, type /acceptlicence x, iar când instructorul a acceptat, să apară un checkpoint pe acel player ( ca la sistemul de [/service taxi], și [/service medic]. ). 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că ar fi mai util pentru instructori, nu ar mai fi favorizări, eu vreau la ăla, vreau să dau testu cu ăla..

O poză. :

http://i.imgur.com/ojP1892.png

Sugestie: Această sugestie este pentru acele ''sfaturi'' care ți le dă pe la levele mai mici. Sugestia constă în: Atunci când ți se dă să alegi între română și engleză, și tu de ex. alegi engleză, să îți arate acele sfaturi în engleză. Toate acele sfaturi, apar în română, și nu cred că ar știi chiar așa de bine româna..

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai util pentru playerii din străinătate, care ar venii să joace la noi.

O poză :

http://i.imgur.com/Ptrb4kW.png

Sugestie: HQ-urile mafiilor să fie schimbate, doar la Grove Street, The Italian Mafia, Ballas. să rămână același. 

Cu ce crezi că ar ajuta serverul: Păi, ar fi un mic plus mafiilor, ar fi mult mai frumos, + încă un motiv să intrii într-o mafie. Cred că HQ-ul este cel mai important pentru o mafie, că doar ești mafiot, nu stai în casă.

HQ Grove Street & Italian Mafia & Ballas.

http://i.imgur.com/3PxMkW3.png

HQ The Russian Mafia

http://i.imgur.com/8fRKDsR.png

HQ Los Vagos

http://i.imgur.com/9GArwuS.png

HQ SF Bikers

http://i.imgur.com/kQeJ0Yl.png

http://i.imgur.com/FSzrp2M.png

http://i.imgur.com/QDDcFCp.png

HQ The Rifa

http://i.imgur.com/A6VGq3Z.png

HQ Los Aztecas, să fie cel din trecut, nu am poză, acel Gym în care îți luai stiluri de luptă, era un Gym ''chinezesc''.

Cred că îl recunoști shad0w, și playerii vechi, acel HQ vechi, pe când era Yakuza.

Edited by lAYzzz.
  • Upvote 7
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge un nou loc pentru detinuti, acesta sa contina de la intrare in Jail 2 gratii de protectie care pot fi deschise doar de politisti. Toti detinutii au o pauza de 5 minute de la ora xx:00 pana la ora xx:05. In acest jail vor fi spawnati dupa kill, doar playerii fara drept de predare [kill cop, atack cop, runner, armed robbery], iar ceilalti vor fi arestati la HQ LSPD, LVPD, SFPD -> Doar cei cu drept de predare.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca se va adauga aces loc special doar pentru detinuti si au voie doar politisti sa intre, vom reduce dm-ul din jail si vor avea si eu o pauza de 5 minute unde pot umbla pana la poarta nr 2. de unde nu pot iesii. In caz ca poarta nr 2. este deschisa, nu vor putea trece de poarta nr 1.
+1 cei care doresc acest sistem de puscarie ! Eu cred ca este o idee foarte buna si foarte intalnita pe unele servere RPG.

O idee buna, +1 !

Edited by Cosminutzu_21
Posted (edited)

Sugestie: Cine iese dintr'o factiune cu [/quitgroup] sa pirmeasca FP mai mult [60,80,100]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar exista o diferenta intre [/uninvite] cu FP maxim si /quitgroup.

Pentru cei care vor sa iasa si nu au perioada minima exista topic cu demisii.

Edited by WhixYCFR
Posted

Sugestie: Sa se adauge comanda [/clans], sa fie identica cu comanda [/factions] si sa apara o lista cu clanurile si fondatorii lor.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai gasi mai usor un clan, fondator. Nu ar mai trebui sa il cauti pe panel cand esti in game.

Posted

Sugestie: Vreau sa ii propun lui Shad0w sa bage un job The Coca-Cola Company, ceva asemanator cu Grabage man. Sa mergem cu masinile in fiecare oras si checkpointurile sa fie la cate un magazin.

Posted

Sugestie:Propun ca la clanuri sa se bage o comanda in care sa setezi un TEXT care sa apara mereu la acel membru cand intra pe server ca la factiuni. Si sa scrie cand se logheaza cineva din clan sau iese ( da crash etc.)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta mult detinatorii clanurilor sa transmita ce-a mai importanta sugestie la toti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp