PPetrisor Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sugestie: A se adauga ''Car rent SF'' multi playerii ma intreaba unde este un ''Car rent'' de exemplu cei din SF au nevoie de o masina la un job, etc. Propun sa nu mai mearga pana in LS / LV. Alta sugestie: La mafii sa nu se mai foloseasca /order 1, 2, etc. Banii care ii dai pe arme nu se duc nicaieri, doar iti ia tie din bugetul tau actual. Stiu ca majoritatea membriilor din mafie dau /order, dar s-a intamplat ca la un war nu mai au bani de /order si apoi sa tot cersesti bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai folositor pentru playerii, probabil mult mai RP si ar ajuta serverul foarte mult. 4
NewBie. Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sugestie: Să se scadă puţin preţurile maşinilor premium / şi din dealer ship. De asemenea, la job-uri să se câştige mai puţin, de exemplu la fish, luăm peşti să spunem de 15.000$, acest preţ să se înlocuiească cu 10.000$, exact aşa şi la maşini. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi la maşinile premium ar dona mai mulţi pentru a le cumpăra, iar la cele din dealership s-ar munci mai puţin sau mai mult, depinde şi de câştigul de la job.
DreadBlink Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sugestie: Job-ul de CarJacker este aproape inutil.Fiind un server de role-play ,ma gandesc la realitate unde un curier de pizza nu ar trebui sa faca mai multi bani ca un hot de masini.Propun sa fie modificat Job-ul de CarJacker in asa fel incat sa fie in echilibru cu celelalte Job-uri.Nu exista playeri dornici sa fie CarJackeri,toti prefera celelalte job-uri Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar echilibra Job-urile si nu ar mai fi jumatate din server la Fish,iar cealalta jumatate la Trucker,acestea fiind cele mai profitabile job-uri .Exista multi jucatori care fac DM pe Truckeri pe autostrazi sau chiar la fish si ma gandeam ca daca playerii ar fi distribuiti mai egal la joburi,nu ar mai sta alti jucatori sa faca DM pe cei ce incearca sa-si faca treaba
Popular Post ViewS Posted August 14, 2014 Popular Post Posted August 14, 2014 Sugestie: As dori sa se adauge sub wanted timpul in care expira, exemplu am W1, sa scrie ca expira in 8 minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine sa stiu si eu cand expira sa nu ies din joc cand mai am 1 minut pana sa expire pentru a baga un mod sau altceva. 27
ProLifer Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sugestie: tuningul sa fie mai scump. Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii mult mai role-play. De ce? In realitate nu iti poti tuna masina cu 3-4 lei, sunt anumite tuninguri ce ajung sa fie mai scumpe ca si masina (desigur, tuningurile din samp nu ar trebuii sa fie nici prea ieftine, nici prea scumpe) Exemple preturi: wheels - 30.000$ front bumper/rear bumper - 150.000 - 300.000$ spoiler - 60.000$ celelalte parti mai mici (roof/hoods/side skirts) - 30.000$ neoane - 15.000$ In fine aceste preturi sunt stabilite de owner. Preturile sa fie diferite pe fiecare server (eu am dat aceste exemple pentru red) Ce beneficii ar aduce aceasta modificare server-ului? - playerii nu ar mai lua in considerare doar km/days ale masinii, ci chiar si tuningul. Imaginati-va cat de frumos ar fii playerii sa negocieze pretul unei masini si dupa frumusetea tuningului. - ar fii mult mai role-play Daca v-a plactut aceasta sugestie si ati vrea sa fie pusa in aplicare incercati sa o promovati prin orice metoda buna vreti voi (quote/+1/etc.). Nu vreau sa para ca am facut aceasta sugestie pentru reputatie, dar chiar mi-ar placea sa se ia in considerare.
KiLL3r16 Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sugestie:Propun ca atunci cand un player da 'G' in masina/motocicleta ta personala sa ii apara km/days/culorile/nick-ul celui care detine masina etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta serverul pentru ca s-ar negocia mai usor. Nu mai trebuie sa ii explici fiecare in parte, intra la tine in masina si afla tot ce trebuie de stiut.
DeeJays Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Sugestie: Propun sa se scoata sistemul de 'auto-mute' sau sa se scurteze timpul de mute, de la 20 de secunde la 5-10. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiind membru al factiunii 'School Instructors SF', mi-e nasol sa dau un test pentru licenta gun. Sunt multe binduri si cand le dau unul dupa altul iau mute si trebuie sa astept 20 de secunde. Edited August 14, 2014 by AIM.DeeJays 1
xAnonim Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sugestie: Sa se adauge mai multe chestii la tunning. Cateva exemple: -faruri xenon -neoane sub masina -mai multe modele de jenti. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Masinile ar arata mai faine. 1
vladroman Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 Sugestie: tuningul sa fie mai scump. Eu stau 20 min penru 50.000$. :| Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar fii mult mai role-play. De ce? In realitate nu iti poti tuna masina cu 3-4 lei, sunt anumite tuninguri ce ajung sa fie mai scumpe ca si masina (desigur, tuningurile din samp nu ar trebuii sa fie nici prea ieftine, nici prea scumpe) Exemple preturi: wheels - 30.000$ front bumper/rear bumper - 150.000 - 300.000$ spoiler - 60.000$ celelalte parti mai mici (roof/hoods/side skirts) - 30.000$ neoane - 15.000$ In fine aceste preturi sunt stabilite de owner. Preturile sa fie diferite pe fiecare server (eu am dat aceste exemple pentru red) Ce beneficii ar aduce aceasta modificare server-ului? - playerii nu ar mai lua in considerare doar km/days ale masinii, ci chiar si tuningul. Imaginati-va cat de frumos ar fii playerii sa negocieze pretul unei masini si dupa frumusetea tuningului. - ar fii mult mai role-play Daca v-a plactut aceasta sugestie si ati vrea sa fie pusa in aplicare incercati sa o promovati prin orice metoda buna vreti voi (quote/+1/etc.). Nu vreau sa para ca am facut aceasta sugestie pentru reputatie, dar chiar mi-ar placea sa se ia in considerare. 1
Petrut Tardea Posted August 14, 2014 Posted August 14, 2014 (edited) Sugestie:!As dori sa se adauge o noua mafie in sf , aceasta sa se numeasca The Bloods, iar skinurile sa fie rosii, adica hainele sa fie rosii, chatul tot rosu, nick-urile tot rosii, turf-urile tot rosii si restul.Pentru ca si in sf sa fie 3 mafii ca si in celelalte orase LS si LV. Sugestie:!Factiunile: Paramedic LS-LV si School Instructor LS-LV sa se desparta fa fie:Paramedic LS,Paramedic Lv,School Instructor LS si School Instructor Lv asa ar fi mult mai bine si mult mai multa activitate.Si sa se mai scada din sloturi la fiecare Paramedic LS-30 slots,Paramedic Lv-30 slots,Paramedic SF-30 slots,School Instructor LS-30 slots,School Instructor LV-30 slots,School Instructor SF-30 slots. Sugestie:!Sa se modifice traseul Dmw pentru ca este foarte aglomerat si reusesti cu greu ati lua permisul, pentru ca mereu te buseste cineva si sa se adauge si testul de sala cu intrebari, adica mai intai dai cateva intrebari, dupa aceea dai testul practic asa ar fi mult mai bine pentru a invata regulile, pentru ca nu toti circula regulamentar. Sugestie:!Sa se adauge un nou sistem cu puncte pentru permis.Fiecare player sa aiba 21 de puncte, si punctele pot fi confiscate de pd,fbi,ng,(pentru asta trebuie sa se adauge o noua comanda la pd,fbi,ng gen "/confiscapuncte <id> si <nr puncte>) daca mergi cu luminile orpite seara 2 puncte,daca conduci contrasens sa ti se ia toate punctele si sa poti da peste 2 ore de permis. !Sa se adauge un sistem radar in care vor fi amplasate radare pestetot cat mai dese, si daca treci pe langa un radar cu viteza mai mare decat trebuie sa ti se ia 5 puncte de la permis si sa primesti amenda 50k.In oras viteza maxima sa fie 65 iar in oras 150. Sugestie:!Si sa se mai adauge joburi adik cat mai multe joburi chiar daca lumea nu le folosesti o data si-o data tot trebuie sa le incerce, pentru ca au inceput sa devina plictisitoare cele existente.(Daca vrei am eu un gamemode de la un sv care are multe joburi daca vrei sa te inspiri cauta-ma pe skipe theundercover.fuker,) Sugestie:!Clanurile sa se cumpere cu 50 de sloturi si sa coste 500 puncte premium si sa numai expire asa ar fi mult mai tare si cate 50 de puncte pentru 50 sloturi, adica daca cineva are clar si expira in 2-3 zile si numai are puncte premium pe cont si numai are posibilitatea de a dona!Asa mai multe puncte premium pentru a nu isi face toti clan si eu zic ca e mai bn, iar celor care au clan sa li se returneze cele 60 de puncte premium, daca se fa pune il aplicare propunerea mea. Sugestie:!Sa se mai adauge cateva bizzuri si mai multe case! Sugestie:!Sa se introduca iarasi metoda de a dona prin telefon, dar sa ramana si metoda pay safe, pentru ca nu toti au posibilitatea de a dona prin pay safe,pentru ca se gandesc ca dau bani din buzunar,asa poate doneaza de la parinti, prieteni, etc.De exemplu eu nu am posibilitatea de a dona prin pay safe adik nu imi permit sa imi iau pay safe, dar cu telefonul pot dona, de la un prieten. Sugestie:!Un sistem de dat foc la casa sau la bizz, fiecare player sa poata da o date pe zi foc la o casa sau la un bizz pe care doreste, pentru asta trebuie sa se adauge si o noua comanda pentru toti playerii, /foc, iar playerul care da foc la casa sa primeasca wanted 3. Dupa ce playerul da foc casei sau bizzului toti playerii care sunt in iteriorul bizului sau casei vor muri doar o singura data. !Sa se adauge 3 noi factiuni pasnice de Pompieri si sa fie scoase skinul si masina de pompieri de la paramedic, acestea sa aiba noi hq-uri:Pompieri LS,Pompieri LV,Pompieri SF, care sa se ocupa cu stingerea flacarilor la case sau la bizzuri, sa aiba acces la o comanda /flacari care sa le aratea toate casele sau bizzurile in flacari.Acestea sa aiba chat-ul lor /p si chatu-ul departament ca si paramedic,ng,pd si fbi.Cand pompierii sting focul casei sau bizului sa ii fie luati proprietarului 50k! Sugestie:!Sa se adauge comanda /trunk cu care poti baga arme, droguri si materiale in portbagajul masinii pe care o conduci, daca masina este distrusa si materialele , drogurile, si armele sa fie distruse. Iar cei din PD,FBI si NG, sa poata sa faca control de rutina si la porbagajul masinii si sa le confisce drogurile. Sugestie:!Liderii mafiilor si co-liderii sa aiba o noua comanda /blacklist <id> <suma de cumparare> in care pot fi adaugati playerii de pe black list-ul mafiei respectie, si comanda /bl pentru a vedea toti membrii de ple black list, iar cand acel player aflat pe black list plateste sa fie scos de pe bl.Acei playeri care sunt pe black list sa nu poata face aplicatie automat ,la nicio factiune. Sugestie:!Sa se adauge barci in dealership care sa coste:unele bani si altele puncte premium, sa merga sa le pui hidden,dar nu nave ci doar barci, pentru ca mi se pare degeaba licenta de boat daca nu poti detine o barca pentru ce sa iti mai iei licenta boat.Cand iti cumperi barca sa fie spawnata langa podul de la fish ls,pe apa si sa poti da park, unde vrei. Sugestie:!Sa se modifice numele Pizza Boy in Fast Food Boy si sa se adauge skill la acesta Fast Food Boy, si sa primesti din ce in ce mai multi bani cand faci o livreare, de la skill la skill mai multi bani: -La skill 1 sa poti transporta pizza și ca să obții skill 2 sunt necesare 50 de ture. -La skill 2 sa poti transporta hot dog și ca să obții skill 3 sunt necesare 100 de ture. -La skill 3 sa poti transporta kebab și ca să obții skill 4 sunt necesare 140 de ture. -La skill 4 sa poti transporta hamburger si ca sa obtii skill 5 sunt necesare 190 de ture. -La skill 5 sa poti transporta frigarui de pui si ca sa obtii skill 6 sunt necesare 250 de ture. -La skill 6 sa poti transporta shaorma si aici poti face 250+ ture. Sugestie:!Sa se adauge clan history pe panel si comanda /cmotd pentru anunturi importante in clan si la aceasta comanda sa aiba acces doar liderul si co-liderul.Playerii trebuie sa aiba minim 10 days in clan pentru a iesi, daca ies si nu au minim 10 zile in clan o sa primeasca 40 clanpunish,si numai poate intra in alt clan pana nu scapa de ele,iar de ele scapi ca si de factionpunish. Sugestie:!Sa se adauge skills la arms dealer: --- La skill 1 să primești 1.000 ( 1k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 2 sunt necesare 50 de ture. --- La skill 2 să primești 2.000 ( 2k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 3 sunt necesare 100 de ture. --- La skill 3 să primești 3.000 ( 3k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 4 sunt necesare 140 de ture. --- La skill 4 să primești 4.000 ( 4k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 4 sunt necesare 190 de ture. --- La skill 5 să primești 5.000 ( 5k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 5 sunt necesare 250 de ture. --- La skill 6 să primești 6.000 ( 6k ) materiale ( mats ) și ca să obții skill 6 sunt necesare 300 de ture. Sugestie:!Poate sa se mareasca sloturile serverului blue adica de la 1000 la 1500 sau cat se poate mai mare de 1000, pentru ca sunt multi playeri care joaca pe bugged-blue si cateodata gasesti cu greu un slot liber gen in timpul war-urilor. Sugestie:!Sa se adauge o comanda /towcarall cu care sa ai posibilitatea de a trimite toate masinile unde ai /park(este folositoare pentru playerii care au multe masini si nu le gasesc unde le-au parcat). Cum crezi ca ar ajuta serverul:O sa fie mult mai mare activitatea, o sa se mai stopeze din ilegalitatile condusului si o sa fie mai misto, parerea mea! P.S.:Sper sa iti fie de ajutor propunerile mele mai am foarte foarte multe, dar astea sunt cateva din cele mai importante! Edited August 15, 2014 by L.S.D.Truth 4
K4Zz. Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Sugestie:Am 2 sugestii. 1)Nu mai lasati alti playeri sa intre cu nick-uri asemanatoare eu am luat ban asa si 2)Sa putem da /lock la truck deoarece se fura camioanele cand muncim si nu imi convine :( Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta serverul mult deaorece nu s-ar mai fura camioanele si nu s-ar mai primi ban pentru nustiu eu ce motiv
AdvanC3 Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Sugestie:Cand folosim comanda /find sa ne arate cat mai avem de parcurs din distanta pana la obiectiv in timp real. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai, ar fi mai folositor dupa parerea mea si mai frumos..
BlackEvil Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Sugestie: Propun ca atunci cand dai /fish, iar cineva te omoara sau mori singur din cauza heal-ului, pestele sa fie salvat, iar daca te duci la 24/7 sa-ti apara casuta aia care te intreaba daca vrei sa vinzi pestele. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi fac DM aiurea, si pierdem pestele din cauza lor, ar ajuta foarte mult. daca si tu vrei ca aceasta propunere sa fie adaugata pe server.
IonutTudor Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Salutare! Azi m-am gandit sa sugerez ceva in legatura cu joburile. Sugestie: Job-ul Arms Dealer sa fie putin imbunatatit, adica: ->Sa iti poti da arme singur ->2 arme speciale pe care doar de la Arms Dealeri sa le putem avea. Si anume: Knife si Uzi. ->Sa se adauge skill. ->Comanda "/dealers" care sa ne deschida un dialog box cu 2 variante: -Arms Dealers care sa ne arate Dealerii online, la fel ca la /mechanics. -Drug Dealers Sugestie: Jobu-ul Drugs Dealer imbunatatit: ->Sa putem da drogurile mult mai scump. ->De la Drug Dealer sa putem face rost de "pastila" de sinucidere, prin care atunci cand scriem "/usepill" sa murim. De multe ori am ramas in pustietate (desert, orasul de langa San Fiero etc.) si nu aveam cum sa ne sinucidem. ->Comanda "/dealers" care sa ne deschida un dialog box cu 2 variante: -Arms Dealers care sa ne arate Dealerii online, la fel ca la /mechanics. -Drug Dealers Sugestie: Job Trucker putin imbunatatit: Toti stim ca sunt 6 skilluri si doar pana la skill 3 este diferit, asa ca propun: ->Skill 4 = Banii de pe marfa legala/ ilegala/ explozibila + 10.000$ ->Skill 5 = Banii de pe marfa legala/ ilegala/ explozibila + 15.000$ ->Skill 6 = Banii de pe marfa legala/ ilegala/ explozibila + 20.000$ Sugestie: Job Mecanic imbunatatit: ->Atunci cand tractezi o masina si iti scapa din carlig si dai /tow ca sa o iei iarasi, sa nu mai dispara chekpoint-ul. ->Sa iti poti da repair si refill singur (Nasol sa fi mecanic si tie sa nu iti poti repara/ face plinul la masina). ->Sa sa adauge skill: ~Skill 1 = 5.000$ pe masina tractata ~Skill 2 = 10.000$ pe masina tractata ~Skill 3 = 15.000$ pe masina tractata ~Skill 4 = 20.000$ pe masina tractata ~Skill 5 = 25.000$ pe masina tractata ~Skill 6 = 30.000$ pe masina tractata ->Sa putem da repair/ refill cu maxim 50.000$ Sugestie: Job Fisher imbunatatit: ->Sa putem prinde maxim 2 pesti. ->Sa se adauge juvelnicul in Shop care sa coste 5 puncte premium, cu ajutorul caruia sa putem prinde maxim 5 pesti. ->Sa putem da /drop la peste. ->Sa putem pescui si pe mare (cand suntem in barca). Job Car Jacker imbunatatit: ->Sa se adauge skill: ~Skill 1: 15.000$ (75 masini aduse) ~Skill 2: 20.000$ (80 masini aduse) ~Skill 3: 25.000$ (85 masini aduse) ~Skill 4: 30.000$ (90 masini aduse) ~Skill 5: 35.000$ (95 masini aduse) + putem descuia masinile incuiate de la rent. ~Skill 6: 40.000$ (100 masini aduse) + putem descuia masinile personale dar vom primi automat WANTED 5. Job Pizza Boy imbunatatit: ->Sa se adauge skill: ~Skill 1: 10.000$ (30 pizza livrate) ~Skill 2: 15.000$ (35 pizza livrate) ~Skill 3: 20.000$ (40 pizza livrate) ~Skill 4: 25.000$ (45 pizza livrate) ~Skill 5: 35.000$ (50 pizza livrate) + timp de asteptare 1 minut. ~Skill 6: 40.000$ (60 pizza livrate) + timp de asteptare 0 + putem da /eatpizza cand suntem pe motocicleta de PizzaBoy. Adaugare job "Hot de buzunare" ->Cu comanda /steal [id] putem fura de la fiecare jucator un anume procentaj din suma pe care o are la el in functie de skill. ->Adaugare skill: ~Skill 1: 5% din suma purtata de victima + timp de asteptare 10 minute. ~Skill 2: 10% din suma purtata de victima + timp de asteptare 10 minute. ~Skill 3: 15% din suma purtata de victima + timp de asteptare 5 minute. ~Skill 4: 20% din suma purtata de victima + timp de asteptare 5 minute. ~Skill 5: 25% din suma purtata de victima + timp de asteptare 3 minute. ~Skill 6: 25% din suma purtata de victima + timp de asteptare 3 minute + wanted 1. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai toate joburile ar fi echilibrate si mult mai atragatoare. Macar sa imbunatatiti aceste joburi daca nu vreti sa adaugati altele. Edited August 15, 2014 by Whats_UP 2
Bodie Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Sugestie: Sa fie readaugata si vechea arena de paintball undeva in Las Venturas sau San Fierro. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca era destul de interesant, plus cateva arme noi adaugate pe care le poti vota. 8
Pitiq Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Sugestie:Cand un mafiot are ping mai mare de 90 sa primeasca automat kick Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai nu ar mai venii lagarii care ii arata afk si defapt ei trag in noi. 2
Popular Post Fielddone2 Posted August 16, 2014 Popular Post Posted August 16, 2014 Sugestie: Sugestia asta o sa fie de mare ajutor pentru server, sa incepem: Daca un player dintr-o anumita factiune ar lua ban permanent, propun sa ia uninvite direct, fara sa mai asteptam perioada de 3 zile. Daca banul nu este permanent, sa fie valabila perioada cu 3 zile pentru uninvite. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul cu mult, deoarece, cei banati permanent, tin locul aiurea, mai bine sunt scosi din prima si locul poate fi ocupat de un alt doritor. Este foarte folositoare pentru lideri unei factiuni, dar de asemenea necesita si atentia liderului daca da uninvite corect. Daca v-a placut sugestia, puteti da un +1 de incurajare, bafta. 14
ManiakEcoo Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Sugestie:Propun ca la Paramedic Departament sa se interzica DM pe cop, aceasta pedepsanduse cu FW , deoarece si ei sunt departamene , mai exact sunt ca niste colegi , nu mi se para drept ca iei sa aiba voi si noi nu. Nu doresc +1 la aceasta sugestie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP si nu ar mai fi asa problema si dusmanie intre uni paramedici si cops. Edited August 16, 2014 by ManiakEcoo
Popular Post Kazimiruleaza Posted August 16, 2014 Popular Post Posted August 16, 2014 Sugestie: Sa adaugati un text cu durata pana la afisarea ad-ului. http://i.imgur.com/suXX2Qw.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta. 62
Lyotz9875 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Sugestie: Sa se creeze RentPlane, Aeroporturile LV/LS sa aiba avioane inchiriabile . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta economia serverului , pentru eventuri , etc....
Popular Post Bunraku Posted August 16, 2014 Popular Post Posted August 16, 2014 Sugestie: Sa se infiinteze o arena ca paintball, dar pentru curse cu masini, motociclete.Sa mergem in fata arenei si sa scriem /race sau /joinrace, si sa-ti alegi Motto sau Cars acolo unde vei fi teleportat intr-un spatiu si intr-o masina asteptand start-ul.Sa putem pune pariuri care masina(cu numarul x, y, o sa castige.)Daca masina pe care ai pariat tu castiga, tu ca ai pariat sa iei 70, 80 la suta din bani, si restul conducatorul care a castigat cursa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Just a game, for fun. 18
EidriiaN Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Sugestie: Sugerez sa se adauge o tasta rapida pentru comanda [/lock] care incuie/ descuie masina pe server, aceasta tasta poate fii L care vine de la lock sau 1, or alta tasta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca vom economisi timp folosind o tasta rapinda in loc sa scriem in chat [/lock]. 1
MichidutzaMicrosoftMAFIA Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) . Edited August 17, 2014 by ARS_Cross
Zer01337 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Sugestie: Sa adaugati un text cu durata pana la afisarea ad-ului. http://i.imgur.com/suXX2Qw.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta. PRO.
Layzz Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Sugestie: Sa adaugati un text cu durata pana la afisarea ad-ului. http://i.imgur.com/suXX2Qw.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta. lexZEW. Posted 06 August 2014 - 14:12 #Respected Members 562 posts Nick SA-MP Red: Deagle Gender: Male Time Online: 34d 6h 50m 20s Sugestie: Propun ca atunci cand dai un /ad sa apara cate secunde mai sunt pana va aparea pe chat. Intr-o paranteza sa scrie ceva de genu: (Mai sunt 300 secunde pana /ad-ul tau va fi public) sub acest text - Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta sa vedem cat mai este pana va veni /ad-ul nostru. Daca vreau sa ies de pe server si am un /ad de asteptat pot vedea cate secunde mai
Recommended Posts