Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:Nu stiu daca toti liderii sau doar liderii din mafie au posibilitatea de a shimba numele rank-ului, dar as dori ca acestia sa numai aiba posibilitatea de a schimba numele rank-ului, deci as dori ca mafiile toate sa aiba acelasi nume la rank-uri toate, asa nu ar mai exista nicio diferenta intre ele, doar felul playerilor.

Si marirea numarului de teritorii (turfs) din orasele LS,LV si SF la 30 pentru fiecare oras.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar mai exista diferente intre mafii, si lupta pentru teritorii ar fi mai acerba.

• Upvote 1
Posted

Propun ca la jobul trucker dupa ce duci remorca explozibila sa ti se repare truck-ul! Este foarte enervant ca ramai tot cu el cu HP mic deoarece vin altii in timp ce te duci sa iei alta remorca si dau in tine..

Sa se mai adauge un tip de remorca la skill 4: "gabarit depasit" (ceva de gen) pe care, daca o iei sa mergi incet cu tirul pana la destinatie.

La fish sa se mai adauge la skill 6 sa poti prinde scoici :D, care sa se prinda rar de tot si sa valoreze mult.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Să se adauge la PaintBall doua genuri de Paint. Un paint cum era atunci, cand oameni isi alegeau cu ce armă vor sa joace si o parte cum este acum.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Deoarece o parte din playeri, se plăng sa uni playeri trag cu M4A1 din 2 metri etc.. Si poate ei vor sa joace doar cu Deagle | M4 | AK47 etc. Eu zic ca multi dintre playeri si-ar dori fostul PaintBall.

Daca vreti ca aceasta sugestie sa fie facută intr-un timp cand mai scurt si daca va placut sugestia, un +1 nu ar strica.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie:Ar trebuii sa fie adaugat un radar pentru cei din LVPD,LSPD,SFPD, o comanda /radar care face sa opreasca motorul politistului si sa inregistreze viteza celui ce trece prin fata radarului,cand un player depaseste viteza de 60 sa fie raportata politistului prin care ii trece prin fata.Pe baza aceasta se vor face reguli in PD de genul:In oras daca prindeti pe cineva cu viteza peste 90 km/h amenda 50k.Iar in afara orasului sa fie 150 km/s +.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Astfel ar fi mult mai RolePlay si s-ar evita multele accidente.

Sugestie:Aceasta este o sugestie pentru panel.Cand cineva deschide un complaint pe panel sa apara la complaints ca la factions sa se deschida in jos 4-5 variante de genul:DeathMatch,Faction Complaints(la cele de factiuni sa fie pune in ordine ca la Butonul de ONLINE sa fie sectioante pe factiuni.,Offensive language,inselatorie,Altceva.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai usor sa vezi complaints si ar ajuta si admini.

Daca vrei ca sugestia sa fie adaugata apasa butonul de +1!

Edited by VirussTG
  • Upvote 1
Posted

Adaugarea unor gardulete precum cele din LS si SF la fish in LV deoarece unii playeri in general cei de level mic iti arunca masina in apa in timp ce tu faci fish si nu mai ai cu ce sa pleci.

Asa m-am gandit eu sa fie adaugate :  http://imgur.com/67NsXMv

Iar in loc liber sa fie doar acea punte pe care te poti urca pe vas.

Cred ca ar ajuta deoarece unii playeri cand vad ca le sunt aruncate masinile in apa prefera sa faca fish in LS sau SF iar LV-ul ramane in continuare putin populat, deoarece cel ma important job din LV este fisher. 

Posted

Sugestie: 1.La jobul de Trucker sa se baga full hp la explozibil pentru ca suntem multi pe server si unii sunt copii care vor sa troleze si intra,trag in tine aiurea.. 2. Sa se adauge jobul de Grass(ca pe blue)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pentru a evita posturile in legaura cu dm-ul,injuraturile in timpul jobului si mult mai multa distractie.

Posted

Eu propun sa se faca la masini ceva gen. Sa se aleaga un buton de pe tasatura ca sa deie /lock la masina sa mai tot steie omul sa tot scrie /lock, pus si simplu sa apese pe acel buton si masina sa se inchida/deschida. Daca va place sugestia mea nu dati un +1.

Posted

Sugestie: Aceasta este o sugestie pentru panel, nu stiu daca ele se fac aici dar totusi o pun. Sugestia mea ste urmatoarea: Cand dai la stats sa apara o sectiune subt '' Personal Vehicles '' sa apara '' Car Search '' pentru a ne ajuta sa gasim o masina cu hidden dorit sau fara hidden. De exemplu scriu '' Bullet x2 hidden 198 '' sau ''Infernus hidden 226 '' si sa imi arate toate rezultatele cu masinile de pe server, sa arate cati km si cate days au fiecare in parte si cine este propietarul acesteia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa iti poti gasii masina cu hidden-ul / hidden-urile dorite si nu numai, adica putem gasi orice alta masina fara hidden sau cu uitandu-ne de pe panel. Eu de exemplu am vazut un Bullet x2 hid 198 si nu stiu al cui era. Asa caut pe panel si ma uit cine e propietarul, cati km si days are si il contactez mai apoi pe propietar pentru a ma interesa sa cumpar masina.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Sa se adauge in [/carradio] un Youtube Player. In acel Youtube Player sa adaugi un link de la o melodie de pe YT ca sa o poti asculta in masina.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai interesat si distractiv.

• Upvote 5
Posted

Propun ca aplicatiile pentru functia de lider / helper sa fie mutate pe panel, ca aplicatiile pentru factiuni.

Detalii: De exemplu, daca in cerinte helperi trebuie sa ai 300 de ore, iar tu pe account-ul tau ai doar 250, sa nu poti selecta ,,Aplica"

Detalii 2: Sa-ti apara o notificatie daca ai cele 300 de ore ,, Aplicatiile pentru helperi s-au deschis, click aici pentru a aplica "

Detalii 3: Pentru lideri aceeasi chestie, notificare si interdictie daca nu ai ore necesare.

Give me a reputation daca si voi vreti ca propunerea mea sa fie adaugata pe comunitate.

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Salut si bine v-am gasit. Astazi vin cu o sugestie interesanta pentru membrii clanurilor. Ce vreau eu este ca atunci cand esti intr-un clan si cineva de la tine din clan se loghiaza sa apara cum apare si la factiuni. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pei ai fi si tu informat cand un coleg se loghiaza si nu cred ca s-ar incurca cu cel de la factiuni.

• Upvote 4
Posted

Sugestie: job trucker.

Sa se schimbe titurile in functie de skill-ul care il ai adica la skill 1 sa ai un linerunner la skill 3 un petro si la skill 6 un roadtrain.

Sper sa va placa

Posted

Sugestie:Sa nu le scada celor din mafie Hpul la war.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai,in timpul war-ului fiecare hp conteaza,acuma stiu ca exista drugs dar de cele mai multe ori,cand trebuie sa stai pe o cladire pe turata intregului war,ai o oarecare teama de a folosi /usedrugs deoarece este posibil sa primesti OD.

Posted

Eu propun sa se faca la masini ceva gen. Sa se aleaga un buton de pe tasatura ca sa deie /lock la masina sa mai tot steie omul sa tot scrie /lock, pus si simplu sa apese pe acel buton si masina sa se inchida/deschida. Daca va place sugestia mea nu dati un +1.

Pentru asta exista programul Ultimate SAMP KeyBinder...

Sugestie: Sa se adauge in [/carradio] un Youtube Player. In acel Youtube Player sa adaugi un link de la o melodie de pe YT ca sa o poti asculta in masina.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai interesat si distractiv.

Cred ca ar fi cam greu sa pui link YT, dar mai bine ar fi cu un YT searcher, scrii eminem, sa zicem, si iti cauta ca pe YT.....

Posted

Sugestie: O data la un timp decis de voi, sa se dea unban, ex. 1 an, 2..

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii banati ar mai avea inca o sansa de a juca pe server.

• Upvote 1
Posted (edited)

1). Sa se adauge o comanda (cum e si /dl) pe care cand o bagi sa apara deasupra masinilor daca sunt sau nu de vanzare + nr de telefon al player-ului.

2). La job-ul fish, cand prinzi un peste normal apare scrisul cu rosu, la rar e albastru si la foarte rar e iara rosu. Ar trebuii la foarte rar sa fie de o alta culoare care sa sara in ochi lafel de tare ca la rar, deoarece se intampla sa prinzi foarte rar si sa nu observi.

3). Politistii sa fie mai atenti la cei care circula pe contrasens, deoarece sunt extraordinar de multi cei care fac asta si ne strica jocul, iar politia se ocupa numai de altceva.

4). Sa poti avea o fereastra unde sa vezi ultimele 10 SMS-uri si ultimele 10 apeluri, deoarece se intampla sa fii pe /sleep si sa le ratezi sau sa te sune mai multi deodata si sa nu le poti raspunde la toti, iar astfel ratezi apeluri/ SMS-uri.

5). Dupa un timp (cateva luni, hotarati voi) sa dispara cate un warn. Eu de exemplu am primit un warn in prima zi cand jucam pe server anul trecut pentru ca am fost provocat si e aiurea sa trebuiasca sa mai "gresesc" intentionat inca de 2x ca sa iau ban 3 zile si sa fiu "clean" din nou.

Edited by world_eye007
Posted

Sugestie:Sa sw adauge la fiecare job skill la fiecare job care nu are skill acum sa se de-a cu 10k in plus si la jobu de dealer de arme pe fiecare skill sa iei plus 1k mats,la jobul de dealer de droguri sa nu aiba skill deoarece e nefolositor si sa se adauge cateva joburi noi sau sa se adauce cele care au fost scoase.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred ca asa nu te mai plictisesti,devine mai distractiv si creste maniera roleplay.

Posted

Sugestie: Cand sunt langa o casa si dau /buyhouse sa apara un mesaj gen: "Esti sigur ca vrei sa cumperi aceasta casa?" [Da/Nu].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii playeri printre care si eu am patit sa dam /buyhouse dar sa nu fim inca hotarati. Stiu ca daca nu sunt hotarat nu dau dar dupa parerea mea ar fi extrem de folositoare un mesaj ca acesta.

Posted

Sugestie: Mi-ar placer ca war-urile sa se tina de la 20:00-22:00, asa cum era acum ceva vreme.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu am fost in mafie cand se tineau war-urile si era foarte bine, acum cand am vrut sa intru iar in mafie m-am gandit sa intru pe blue din cauza war-urilor, cred ca mai sunt si alti playeri care gandesc ca mine. E doar parerea mea, zic doar ca ar fi frumos sa se modifice. Putezi face un topic special pe problema asta si sa se voteze.

Posted

Sugestie: Jobul Detectiv sa poata fi luat din : Ls - Lv - Sf.BLUE | Pe red sa poata sa fie luat din LV.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ok asa deoarece daca esti in SF sa nu trebuiasca sa mergi atata doar pentru a lua job-ul, mai ales ca pe blue traficul este groaznic in LS si risti sa bubui la fiecare 3 secunde.

Posted

PROPUNERI PREMIUM ACCOUNT

- Propun ca cei care au premium account sa poata asculta muzica si din afara vehiculului prin comanda /mp3 ( mp3-ul sa se cumpere dintr-un 24/7 )

- Propun ca cei care au premium sa-si poata pune 150% litri de benzina in vehiculul sau personal.

- Propun ca cei care au premium sa primeasca ora joacata intreaga ( pe blue ) la doar 20 de minute, nu 31.

- Propun ca cei care au premium sa primeasca un rp in plus dupa 4 payday-uri luate.

- Propun ca cei care au premium sa primeasca dobanda mai mare cu 40%, nu 30%.

- Propun ca cei care au premium sa poata da /eat intr-o casa dupa 30 secunde, nu 60.

- Propun ca cei care au premium dupa doua payday-uri primite, sa primesti o ora jucata ( daca erai pe sleep si nu ai jucat 31 minute pe blue, sau x minute pe red )
- Propun ca cei care au premium pe forum sa aibe acces la un shop privat, de unde daca ai premium account pe server, sa poti cumpara ceva si pe forum exemplu ( minus x warning points ) etc.

PROPUNERE IPHONE

- Propun ca cei care au Iphone sa aiba acces la comanda [ /whatsapp ] iar aceasta comanda sa ajute la aceasta chestie:

1. Sa-ti apara o casuta prin care tu sa bagi un nume la grupul tau de Whatsapp.
  2. Dupa ce ai bagat numele, sa ai comanda [ /addwhatsapp ] aceasta comanda sa adauge numarul pe care tu il scri in grupul creat de tine.
  3. Ca sa scri pe grup sa folosesti comanda [ /wg - whatsapp group ]
  4. Sa nu poti adauga mai mult de 3 persoane in grup.

​- Propun ca cei care au Iphone sa poata folosi o comanda creata de scripter, aceasta - [ /photo ] Cu comanda asta sa poti face fotografi ( sa-ti apara ca si cum ai un aparat si cand apesi click, poza sa ti se salveze in calculator )
- Propun ca cei care au Iphone sa poata face asta la telefon: 

• Cand vorbeste cu cineva sa aibe acces sa puna pe speaker.
  • Sa poata puna modalitatea silentioasa la telefon ( sa vada doar el cand il suna cineva, nu si persoana de langa el )

Daca si voi sunteti de acord cu propunerile mele, nu evitati un +1.

Sper sa cititi totul!

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Deci uneori unii playeri sunt afk sau sleep si ii suni in continuu si nu iti raspund, deci eu propun ca sa fie adaugat, la sfarsitul datelor de la /id, daca playerul e on-line sa ramana lafel : O6ZiUOP.png, daca playerul e afk, sa arate astfel : YlD53Gk.png si daca e pe /sleep sa apara asa : FDDfBqK.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cum am zis, nu trebuie sa te chinui sa suni in continuu un player, iar acesta sa fie afk..

Daca propunerea mea va placut, acordati-mi un +1 pentru ca sa fie adaugata!

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca: jucatorii cu cont premium cand au /turn off si au ai primit un mesaj acesta sa fie reprimit cand jucatorul va da /turn on.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ca sa se doneze pentru cont premium mai mult, ca sa poti vinde un bun personal mai repede.

Edited by KnD780.
Posted

Sugestie: Sa se adauge cateva case mapate pe apa vreo 20-30 1 biz benzinarie si un 24/7 langa el, un loc de fish cu barcile, un dealer de barci si sa fie barci premium cum sunt yahturile, poate un job cu barci nu neaparat acum jobul. O factiune cu 25 sloturi. Naval Police care sa se ocupe de cei cu wanted pe apa sau merg cu farurile stinse etc. Ar da un mare +++++ serverului si ar fi mult mai fain. O casa pe apa sa coste 300.000.000$ la server si un busines 500.000.000 pentru inceput. Sau sa se faca licitati pentru case / businesuri pe apa la inceput.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai putina algomeratie, e fain sa ai o casa pe apa. Daca esti pe apa poti face fish linsitit ca nu intra nobi in tine e destul spatiu. E mai linstit cand te plimbi si e mult mai distractiv.

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp