ThundeR.. Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Sugestie: Adaugarea jobului Arms Deler mai precis [/getmats] in orasul San Fierro ! Pentru mafile si jucatorii din San Fierro este greu sa fac materiale in Los Santos - Las Venturas. De ce ? Pentruca se gaseste cate un jucator sa intre / traga in tine si sa te bubuie, si este enervant. Pe mine azi de 5 ori mau bubuit in 30 de minute, incercand sa fac bine inteles `Materiale`. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul nu stiu cu ce ar ajuta, dar ar ajuta mafile de pe server care au spawn-ul in San Fierro si jucatorii care au casa / rent in acel oras. +1 daca vreti sa se adauge si in orasul San Fierro. 2
AlexandruDanut Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Sugestie: Ca la o anumita ora din zi fixata de admini sa se faca evente. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am fi mai multi playeri on la acea ora.
TNY. Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 - Propun ca la PNS-uri sa nu mai putem intra cu masina, sa se faca ca in acest video intrarea: iar pentru a repara masina sa trebuiasca sa dam enter in "i", iar dupa ce ne scoate din PNS sa avem virtualworld cateva secunde pentru a nu ne lovi de ceilalti.- Cei cu premium account sa poata pune /carplate cu culori HEX. - La premium account sa avem o optiune noua la /carradio, sa putem pune radio cu linkuri .mp3 & linkuri youtube. - Cei cu premium sa poata da /ad oricand, chiar daca e full CNN-ul. 1
Popular Post R3Fl3ex Posted August 28, 2014 Popular Post Posted August 28, 2014 (edited) Sugestie:Sugerez schimbarea listei [/wanted], in ce consta aceasta schimbare?-Cand dai [/wanted] sa ai doua optiuni:1.Fara drept de predare.2.Cu drept de predare.-Pentru ca listele sa fie afisate corect, ar insemna si schimbarea comenzii [/su], un exemplu:[/su <id> <wanted> <reason> <0/1>]0 - fara drept de predare.1 - cu drept de predare.-In dreptul numelui pe lista [/wanted] sa apara cati metri sunt pana la el.Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai usor pentru toti politistii si n-ar mai fi incurcatura cu wanted-ul. PS:O sa adaug niste poze astazi sau maine. #2In momentul in care dai [/cuff], timpul de wanted sa se prelungeasca cu x minute, sunt multe cazuri in care iei un suspect si pana ajungi se duce wanted. Edited August 28, 2014 by Bq.R3Fl3ex 38
OG-Josh Posted August 28, 2014 Posted August 28, 2014 Sugestie:Propun ca pe serverul RED sa fie adugata o noua regula: Pentru a intra intr-o mafie minim rank 3 intr-o factiune pasnica. sau 21 zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Serverul RED este din ce in ce mai plin de codati in mafii. De ce? Playeri dupa BLUE vin cu conturi de level 7 si joaca cu cheats in mafii pe server RED Sper sa fie adaugata acceasta regula pentru a evita codati/cheateri ce vin dupa BLUE pe RED in mafii. Daca esti de acord cu mine -> +1 1
Popular Post Bodie Posted August 28, 2014 Popular Post Posted August 28, 2014 Sugestie: 1: Jucatorii care trag in masinile de examen sa primeasca disarm automat, la fel si cei care trag in vehiculele de la joburi, bus / trucker, sunt unii playeri care nu au ce face si trag aiurea dupa cei care sustin examenul sau lucreaza la un anumit job. 2: Orice player care are mai putin de 10 ore pana la expirarea licentei, sa poata sa o reinoiasca fara ca acesta sa astepte pana cand licenta expira de tot. La fel si la cea de condus, sa poti resustine examenul cand ai mai putin de 10 ore pana cand licenta expira. majoritatea playerilor raman fara licente cand au mai mare nevoie, in situatii neasteptate. 3: Jobul Arms dealer sa fie modificat, traseul sa fie diferit gen: http://i.imgur.com/a85Xb1j.jpg , cu acest traseu, serverul ar mai scapa de traficul din centrul orasului Los Santos si de lag. Jobul sa fie pe skill, la fel ca Trucker, Fisher, Garbage man, la skill 6, un player ce detine jobul sa poata sa-si vanda singur arme. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca sunt sugestii destul de interesante. daca or sa fie implementate, cred ca vor fi apreciate de catre playeri, am specificat mai sus la ce pot ajuta. 54
Gang Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: Propun să fie adăugată o comanda prin care putem să ne spawnăm maşinile personale atunci când sunt furate. Cred că se întâmplă oricui să-i fie furată maşina şi poate în acel moment are nevoie de ea sau pur şi simplu nu doreşte să-i facă altcineva km aiurea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita unele conflicte şi aşa zisele 'şantaje' când vine vorba de înapoierea maşinii. 2
christian2 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: Cer ca la unele factiuni sa fie level minim si level maxim. De exemplu la Taxi Ls sa fie minim 5 si maxim 15. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Majoritatea playerilor au level mare si noi astia cu level mic suntem tot timpul exclusi. Toti lideri aleg playeri cu level mare si faction history frumos. Unde sa fac F.H. daca nu ma primeste nimeni. Va Multumesc pentru intelegere!
Y N Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie : Eu zic sa se bage din nou masini in ds 1
PhunkB Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 (edited) Sugestie: Sa se baga DS si in LV/SF Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ai mai fi nevoit sa dai o gramada de bani pe o masina pe care nu o mai gasesti la DS. Se intampla foarte des ca masinile bune/motoarele sa fie 0 pe stock si tu trebuie sa stai sa dai ad-uri si sa cumperi chiar si mai scump ca in DS. Ar fi mult mai ok daca s-ar baga macar 2 DS. EDIT: Si traseul de la DMV daca se poate sa fie schimbat. E maxim de enervant, treci fix prin 2 locuri foarte populate de playeri. 1) strada spre fish/truck/sf, 2) mall-ul. Deci daca ai scapat de acolo, esti cu adevarat norocos ! Edited August 29, 2014 by PhunkB
Crazy_Child Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: As propune ca, la School Instructors sa se adauge licenta de a conduce un Truck si licenta de pesciut. Sa varieze intre 50-100k si sa dureze 10-20 ore. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP.
Al333x. Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: Tow Truck Company & Fire/Medic Departament Cum crezi ca ar ajuta serverul: -Cred ca ar ajuta serverul , pentru ca vad ca foarte multi au jobu de Mechanic , si este un job bun pentru a castiga bani , hai sa facem o factiune din ea! PS. Sunt skinuri foarte bune , care nu sunt folosite deloc . -Fireman Paramedic , Exista ambulante in jocu asta ? , O masina de pompieri ? Daca tot e ROLEPLAY , Sa fim reali si sa bagam ambulante , Pompieri PS. Cred ca masina de pompieri ar fii o introducere foarte buna pentru server . Daca aveti ceva de gand , contactima. O zi buna astept +1, daca v-ar placea. • RANK FIRE/MEDIC DEPARTAMENT . Candidate Fire Paramedic (Rank 1) :Îl primești în momentul în care ai trecut Testul Fire & Medic Department. Fire Paramedic (Rank 2) :il primesti după minim trei rapoarte de activitate, pe baza comportamentului și a limbajului. Paramedic in Charge (Rank 3) :Îl primești după minim zece rapoarte de activitate, pe baza comportamentului și a limbajului Paramedic Ambulance Commander (Rank 4):Îl primești după minim optsprezece rapoarte de activitate, pe baza comportamentului și a limbajului, Paramedic Field Chief (Rank 5) :Îl primești când Administrația F/M consideră că ai făcut destule pentru acest departament și meriți să te implici mai mult • RANK TOW TRUCK COMPANY Candidate Mechanic Expert (Rank 1) :Îl primești în momentul în care ai trecut Testul Mechanic . Mechanic Expert (Rank 2) :il primesti după minim 50 de tractari, pe baza comportamentului și a limbajului. Mechanic in Charge (Rank 3) :Îl primești după minim 40 de Tractari, pe baza comportamentului și a limbajului Mechanic Truck Commander (Rank 4):Îl primești după minim 30 de tractari, pe baza comportamentului și a limbajului, Mechanic Chief (Rank 5) :Îl primești când Administrația F/M consideră că ai făcut destule pentru acest Companie și meriți să te implici mai mult 9
romy. Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: Propun ca un playerii sa-si poate schimba parola din user panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca cineva pleaca altundeva, in alta tara, la mare, la munte etc. sa intre repede pe panel in caz ca i s-a intamplat ceva si sa schimbe parola de acolo,multumesc
BlazKo Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: Ar fi frumos daca ar fi un hidden de culoare alb-perlat, este o culoare foarte frumoasa, daca ai putea sa o pui ar fi chiar misto. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar da un aspect foarte frumos masinilor si unic pe un server de sa:mp.
Popular Post ViewS Posted August 29, 2014 Popular Post Posted August 29, 2014 (edited) Sugestie: Doresc ca warurile sa fie adaugate in Virtual World deoarece la waruri este lag, vin civili sa faca kamikaze, membrii mafiei adversare pun civili sa ne omoare la war, mafia adversa pun hitmanii pe noi, etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi atat haos pe server cu DM la war, lag pe server, etc. Edited August 29, 2014 by Deso 29
Stefan Grauncioara Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie:Propun ca mafiotii inainte de war sa deschida Team Wiewer si sa isi puna datele pe o foaie sau in bind.Cand sunt luati la teste mafiotii vor da datele fara a se pune afk. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Mafiotii nu ar mai avea timp sa ascunda cheaturile si asa multi playeri care folosesc cheat ar fi banati.Asa toate mafiile ar avea membri care joaca curat. 2
bleach. Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: Propun ca atunci cand 2, sau mai multi playeri fac accident cu masina, sa te blocheze acolo unde ai facut accident, si sa vina politia.
Fit Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Sugestie: Sugerez ca acel timer de la War ce arata cat timp mai este pana la terminarea unui war sa fie scos si sa fie inlocuit cu comanda [/warinfo]. In acea comanda sa se mai afle si score-ul war-ului. Sugerez sa se poata edita comanda [/tie], odata ce cineva iti da [/tie] sa nu mai poti sa dai [/q]. Eu unul sunt de parere ca nu s-ar mai face Abuse-uri si ar fi mult mai RP. Propun ca odata ce o mafie castiga un War, acei mafioti ce sunt ONline / au participat la war sa castige materiale si droguri. In viata reala cam asa ar venii, adica sa fie mai multa competitie. La un moment dat, devine putin prea plictisitor. Propun sa se adauge un Spawn si in LV, pentru a popula mai bine si alte orase. Nu este normal ca pe un server sa stea 70-80% intr-un oras, iar ceilalti 20-30% sa stea in alte parti. Sugerez sa-ti poti sustine Examenul DMV in LV, pentru ca in Los Santos este prea aglumerat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am explicam mai sus, sper sa fiu inteles. Multumesc pentru ca mi-ati citit sugestiile. 1
Sk1LL Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Sugestie:Propun ca sa se infiinteze pe 3 primarii pe server, un in fiecare oras. Acolo playerii sa fie obligati sa isi inmatriculeze masinile personale. Daca playerul x isi inmatriculeza masina in San Fierro numarul de inmatriculare sa fie astfel: SF.YY.ZZZ (inlocuim "YY" cu 2 cifre si "ZZZ" cu trei litere). In cazul in care o inmatriculeaza in Los Santos sa fie la masina: LS.YY.ZZZ si tot asa. Iar daca o masina nu este inmatriculata corect si este prins proprietarul ca circula cu aceasta sa fie amendat de catre politie. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai RolePlay. 8
Popular Post Layzz Posted August 30, 2014 Popular Post Posted August 30, 2014 Sugestie: Sugestia mea, este pentru waruri, să se implementeze un sistem la waruri ca la Counter Strike, adică dacă acel mafiot are M4, și l-ai omorât, să îi iei arma de pe jos.. dacă acest mafiot are deagle, iar tu l-ai omorât, să îi iei deagle-ul de pe jos cu o tastă, e foarte frumos după părerea mea, și role-play. Există acest sistem, am văzut. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos, cum am zis mai sus. 13
iulikeme Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 (edited) Sugestie: Sa se adauge in [/carradio] un Youtube Player. In acel Youtube Player sa adaugi un link de la o melodie de pe YT ca sa o poti asculta in masina. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai bine sa ascult ce melodie vreau eu decat sa ascult un post de radio ... +1 Daca iti place propunerea ! Edited August 30, 2014 by iulikeme_007 1
BasE - True Silent Aimbot Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Sugestie: Sa poti intra intr-o mafie la level 10, nu 15. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va fi mai usor sa intri intr-o mafie si riscul codatilor va fi la fel de greu.
wait01 Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Sugestie: Cand este un war in desfasurare sa poti sta pe masina cu arma in mana chiar si cand un membru conduce, adica sa nu iti mai dea slap. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de bugul acela care te arunca prin peretii (un ex: Suntem pe turf 11,eu stau la etajul 3 iar rivalul la etajul 2,vine un civil cu masina, rivalul se urca cu arma in mana pe masina civilului si ii da slap,il arunca trece prin peretele de sus si ajunge la mine..fara a traversa scarile pe unde se urca normal) 1
BlackEvil Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Sugestie: Propun ca atunci cand cineva are wanted, sa-i fie scris wanted-ul deasupra capului cu culoarea rosie, iar acel text sa poata fii vazut doar de cei care sunt in departamente, admini si helperi, nimeni altcineva sa vada text-ul acela. Cu ce crezi ca ar ajta serverul: Multe fw-uri aiurea in departamente pentru ca au gresit persoana, pentru ca nu au verificat bine /mdc-ul etc. +1 daca si voi vreti ca acest sistem sa se adauge. 1
Ak.Adi Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Sugestie: Salut! Propun sa se adauge o factiune noua numita "Rromii". Sa poata sa procure arme din fier vechi. Acesta se va gasi in locurile de colectare a gunoiului. Ei sa ma aiba acces la comanda " /fura id". Cu aceasta comanda ei sa fure o suma mica de bani. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos.
Recommended Posts