Andrey_Marius Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Nick: Andr3Y46 Sugestie: Sa se adauge un motiv pentru care aplicația ta este respinsa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: As ști ce am gresit, si ce sa învăț pentru a intra in facțiune. 6
MoNsT3RofSamp Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Sugestie: Ca sa se reduca lagul in timpul warurilor ele ar putea fii in virtual world, sau ceva de genu, undeva sa nu mai fie tot felu de masini, civili care fac DM si alte chestii. Toti mafiotii ar putea juca si in plus nu ar mai venii gruparea cealalta cu pretextul: "v-a ajutat civilu X", iar daca un mafiot intarzie in timpul a celor 20 de minute de war sa fie dat la hq in virtual world, marog intelegeti voi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am spus si mai sus, nu ar mai fii lag. Ar fii si pentru admini mai usor sa ne verifice fiind singurii de acolo.
BlackEvil Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 INDEPENDENTA RED SERVER! Propun ca serverul Red să devină independent. Aici mă refer ca el să dispună de propriul gamemode, creat după nevoile și concepția jucătorilor și a staff-ului Red. Dacă tot e același gamemode, iar propunerile pt. modificarea scriptului se fac în aceeași secțiune cu ale serverului principal și sunt acceptate sau respinse de Administratorul serverului principal, de ce mai există și pe Red un Administrator, doar ca să acorde funcții? Așa cum este acum, serverul red va fi mereu o umbra a serverului principal. Dacă s-ar accepta, ar putea evolua separat, în funcție de nevoile jucătorilor de acolo, și ar putea chiar crește semnificativ numărul de jucători. Iar dacă Shad0w nu va putea face față cu implementarea sugestiilor pe ambele servere, se poate găsi pe Red un scripter nou, care să se ocupe doar de acel server (sunt sigur că sunt doritori, care să se și priceapă). Dacă sunteți de acord, puteți să susțineți propunerea printr-un +.
Mlll.Bmw Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Sugestie:Propun ca proprietarul unei case sa poata vedea la /tenants toti renterii casei nu doar cei online. Cum crezi ca ar ajuta serveul:Asa am stii si noi cand ne pleaca cate un renter sau vine. 2
SHEiN.exe Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Sugestie: Propun să se adauge comanda /togp care are ca scop inchiderea chat-ului de la Paintball. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu mai auzi toti nabii de la paintball cum suferă şi poate e deranjant să vezi chat-ul global, ce vorbesc toti. 1
The xPunct Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nick:King.xPunct_=] Sugestie:Daca vrem sa luam bani din banca sa facem un cod de 4 cifre pentru a putea baga bani sau a lua bani din banca. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ajutam serverul de spargatorii de conturi care le goleste banca la conturile altor playeri. 1
Popular Post Sapilif Posted September 1, 2014 Popular Post Posted September 1, 2014 (edited) Sugestie - Scoaterea la vanzare / licitatie a caselor si bizz-urilor playerilor inactivi / banati de pe serverul Blue Bugged Salutare Bugged, am decis sa fac aceasta sugestie deoarece sunt foarte multi playeri inactivi / banati care au proprietati si nu sunt de vanzare.Sper ca adminii sa se uite pe la sugestia mea si sa o i-a in considerare.@ @ @@Tibi va rog sa cititi si aceasta sugestie. Avem nevoie de ajutorul vostru si a celorlalti membri staff.In total am numarat 27 de case si 7 bizz-uri.Case: Casa id 21 | Proprietar: Dark.666 | Banat pentru Cheats (nu se poate lua unban) - Click. Casa id 33 | Proprietar: crony | Inactiv de peste 3 luni - Click. Casa id 34 | Proprietar: Armeanu | Inactiv de peste o luna - Click. Casa id 41 | Proprietar: viciu... | Banat pentru reclama pe forum + permanent suspended on panel - Click. Casa id 49 | Proprietar: Dawsonn | Banat permanent pentru Cheats + permanent suspended on panel - Click. Casa id 57 | Proprietar: Swagger | Banat permanent pentru injurii + permanent suspended on panel (de mai bine de un an) - Click. Casa id 62 | Proprietar: Soryn_99 | Inactiv de mai bine de 7 luni - Click. Casa id 69 | Proprietar: Taima | Banat pemranent pentru cont clona, last online: acum 7 luni - Click. Casa id 74 | Proprietar: Skype | Inactiv de mai bine de 7 luni - Click. Casa id 83 | Proprietar: [YaKuZa]Daniel | Banat permanent pentru spargere cont de mai bine de 2 luni - Click. Casa id 87 | Proprietar: AlexGosav | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click. Casa id 89 | Proprietar: Jacko | Banat permanent pentru Cheats de aproape un an - Click. Casa id 92 | Proprietar: Tudy1995 | Inactiv de peste 2 luni - Click. Casa id 99 | Proprietar: Daniel69 | Banat permanent pentru spargere cont (banat de 2 luni) - Click. Casa id 110 | Proprietar: TiigerStyle | Inactiv de o luna + - Click. Casa id 115 | Proprietar: Smokejow | Banat permanent pentru aimbot (nu poate cumpara unban) - Click. Casa id 118 | Proprietar: Rusty_knife | Inactiv de 13 luni+ - Click. Casa id 122 | Proprietar: OG.DOG | Inactiv de 3 luni + - Click. Casa id 128 | Proprietar: ZippoXV | Inactiv de 8 luni - Click. Casa id 133 | Proprietar: WILLBUR | Banat permanent pentru spargere cont (banat de 3 luni) - Click. Casa id 136 | Proprietar: lucyanPN | Banat permanent pentru Wallhack (nu se poate cumpara unban) - Click. Casa id 147 | Proprietar: iMaster666 | Inactiv de aproape 2 luni - Click. Casa id 156 | Proprietar: QuiTzoR. | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click. Casa id 166 | Proprietar: bugged.ro | Probabil casa a fost data cu [/sellhousetostate] sau cine stie ce si inca casa nu a fost pusa la vanzare. Casa id 229 | Proprietar: Mr.AlExUtZu | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click. Casa id 243 | Proprietar: @xxell | Inactiv de peste 2 luni - Click. Casa id 248 | Proprietar: HYPERYONZEW | Banat permanent pentru Cheats de mai bine de 8 luni (nu poate cumpara unban) - Click. Bizz-uri: Business id 17 | Proprietar: A.C.A.B. | Inactiv de mai bine de 3 luni - Click. Business id 10 | Proprietar: Redmyst | Inactiv de o luna - Click. Business id 39 | Proprietar: Dawsonn | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click. Business id 42 | Proprietar: Gimy | Banat permanent pentru spargere cont (last online: 0000-00-00 00:00:00, are business la level 9) - Click. Business id 49 | Proprietar: iSm4rT. | Banat permanent pentru aimbot (nu poate cumpara unban) - Click. Business id 47 | Proprietar: UzZy_Gz | Last online: 0000-00-00 00:00:00 - Click. Business id 79 | Proprietar: hasit | Inactiv de o luna - Click. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt o gramada de case / bizz-uri care au proprietari banati / inactivi. Nu are rost sa tinem bizz-urile / casele la ei. Multa lume asteapta unele case / bizz-uri si sunt playeri care sunt banati de 1 an + si tot mai au proprietati. Sper ca administratia sa imi citeasca sugestia. :D Edited September 1, 2014 by Sapilif 33
Lorenz Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 @Sapilif, iti dau +1 cand voi putea, iti apreciez munca care ai facut-o, fa asta si pe server-ul red ;3
ZeuSs Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 As sugera sa revina platile prin sms..pentru unii erau mai mult decat bune.. :D 2
tare58 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Sugestie ----------------------------------------------------------------- 1.De mai mult timp pe Samp poti sa ai baloane cu aer cald. Ar fi frumos sa se faca unava pe Chilliad de preferat o rampa sau o statie de unde sa luam baloanele aceestea pentru a ne plimba. 2. In viata reala sunt si trenuri, de bugged nu e nici unul, barem sa fie condus de npc daca nu de playeri. 3.Adaugarea de npc inn joc cum este in San Andreas original, adica sa te poti amesteca prin multime, sa astepti la semafor ca in viata reala. Cum crezi ca ar ajuta serverul:1.Playeri se pot distra si este ceva nou pentru server. 1.Playeri pot incerca si alceva inafara de paintball, pentru a se distra. 2.Ar fi ca in viata reala si mult mai comod, playeri se vor simti mai bine stiind ca pot merge si cu alte mijloace de transport inafara de cele rutiere si aeriene, singurele din joc.Daca nu factiune atunci sa fie condusi de un npc sau sa existe in joc, este mult mai palpitant sa dai rob cu trenul. 3.Ar face jocul foarte, foarte real stiind ca te poti amesteca prin multime si playeri se vor simti ca in viata reala mergand si stand la semafoare si respectand reguliile de circulatie asa cum este in lumea reala.Poata asa activitatea politistilor se va reduce. Serverul ar fi in totalitate unic. Edited September 2, 2014 by ANOTHER Eugen 2
Al333x. Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Sugestie: Sa faceti ceva impotriva " smecherilor " care injura peste tot mereu, un fw la factiune nu ii opreste sa faca asta si a 2-a oara, propun sa aibe interdictie in orice factiune pe un termen pe care il decideti voi ( Tibi Shad0w ), ori sa primeasca ban pe cateva zile, o saptamana sau permanent daca nu isi vad lungul nasului. Pe nici un server nu am mai vazut atatea talente care sa injure cu vitejie in fata monitorului.. Cred ca asta este cel mai prost lucru de pe server, si nu stiu cui ii place sa stea cand toti injura ca niste mediocrii .. ( Nu ma refer ca se injura un prieten cu altul.. dar vine unu pe strada si te injura asa fara sa fiti prieteni.. cum ti se pare ? Un admin e mai presus decat un player obijnuit ?? Eu cred ca tot player e si el, doar ca ajuta serverul, deci nu vad de ce un player ia ban permanent cand injura un admin, iar cand injura cineva un player primeste fw.. mi se pare aiurea, ar trebuii sanctiunea sa fie la fel chiar daca injuri un admin chiar daca injuri un player, ar trebuii primit ban pentru cateva zile, dupa din ce in ce mai multe zile, unde suntem fratilor, suntem oameni civilizati sau ce facem. Mie unu imi e scarba de toti care sufera si injura ca "smecherii".. voi decideti cum ar trebuii sa procedati Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai civilizat ! Jucam pe o comunitate destul de mare, disciplina ar trebuii sa fie si aici, unde credeti ca ajungem daca toti injura pe unde apuca ?? Sau cei care au cumparat premiu cred ca "l-au cumparat pe Tibi si Shad0w" ?? Regulile nu se aplica pentru toti la fel ?? Frate eu va stiu demult si cred ca voi stiti cel mai bine cum e sa fii "favorizat" pentru ca dai bani.. Stiti voi unde a ajuns serverul din cauza asta, daca faci greseli nu cred ca o donatie ar trebuii sa te scape de ele, playeri vor tot venii pe viitor, cu sau fara un taran care injura nu cred ca se simte la 400/400.. dar se observa la disciplina.. in fine astept decizia voastra cu un edit aici. Multumesc Sugestie: Cand cineva face event cu suma mai mare de 500k-1kk, sa aibe bani cash si sa dea (exemplu) /event 1.000.000$, sa i se retraga banii apoi urmatorul mesaj sa fie despre event.. Event Deagle GSLS Premiu 1kk T:17:30 iar la final sa dea /winner Nick/ID Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face eventuri la care sa nu se dea premiul..
Adeus Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) SUGESTIE:Cand plasezi un anunt la CNN si tot astepti dupa acel anunt sa apara,ar fi mai bine sa se adauge si un timp,cate minute/secunde mai avem de asteptat pana sa apara acel anunt. Cu ce ajuta asta serverul:Asta ar ajuta multi playeri,mai ales cand vor sa se puna pe sleep ,dar nu pot pana nu apare acel anunt.Sa stiu si ei cat timp sa mai stea. Edited September 2, 2014 by VitaminV
ManiakEcoo Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Sugestie: Sa se adauge la lspd ,sfpd , national guard , fbi , lvpd aceast e elicopter : Click Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta mai mult pe cei din PD, dar sa avem voie sa tragem la sol cu el, deoarece orice elicopter cand aterizeaza sa putem trage dupa el, daca nu la sol, macar pe cladiri. Edited September 2, 2014 by ManiakEcoo
NicusorBlend Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Sugestie: Sa fie adaugat un chat pentru a vorbi cu clientul cand dai /accept taxi sau medic accept sa putem vorbi cu clientul. In caz ca noi intampinam probleme pe drum sa il anuntam sau el sa ne anunte pe noi ca a murit sau sa venim mai repede. Este foarte greu sa scriem /number [id/name] apoi /sms [nr], Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai RP.
alexxe76 Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Sugestie: Sugerez ca la job-urile cu masini de tip Trucker, Garbageman s.a. sa fie adaugate chei pentru masini. Chiar astazi am vazut cum a fost furat un truck... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii nu ar pierde masinile de serviciu asa usor...
LalaFTW. Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Sugestie: >>Sa se bage comanda /music pentru a asculta muzica, dar sa nu fii intr-un vehicul! << >>La paint sa fie un maxim de playeri care pot intra, acela fiind 6. << >>Sa se poate intra in amfii de la lvl 7, nu de la 10! << Cum crezi ca ar ajuta serverul:
V.endetta Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Sugestie: Să se adauge comanda "/lock" la maşinile de job-uri , mai ales Bus-Driver , Trucker , iar când ajungi la destinaţie să primeşti 100% FUEL. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi , ţinănd cont cum unii sunt scăpaţi de sub control , nu poate fura o maşina , iar chestia cu FUEL , ar fi mai calumea. Degeaba dai /service mechanic ,până aştepţi după unul ...
The Snake Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Nick:Sn@k3. Sugestie:Daca vrem sa luam bani din banca sa facem un cod de 4 cifre pentru a putea baga bani sau a lua bani din banca. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ajutam serverul de spargatorii de conturi care le goleste banca la conturile altor playeri.
Lorenz Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Sugestie : Cei care au cont premium sa aiba posibilitatea sa aiba 2 case . +1 daca va place .
exorcisism Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Sugestie: Cererile de demisie sa se face de pe PANEL. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Atunci nu ar mai putea face altcineva cerere de demisie in locul unei persoane. Aici vreau sa spun ca sunt destul de multe persoane pe server care isi fac cont nou de forum, si creeaza de pe el o cerere de demisie, iar dupa ce este demis ii face post lider-ului, pentru ca l-a demis "fara sa faca el cerere de demisie" , player-ul in cauza primeste CLEAR FP. Asta poate fi facuta si din amuzament de alti playeri. Playerii au de castigat din aceasta privinta, stau doar 3-4 zile si pleaca din factiune cu cerere demisie fara FP Edited September 3, 2014 by Bq.Rool3r 2
Po1son Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Sugestie: Propun sa se adauge un binco aici: http://i.imgur.com/eEmdo3G.jpg Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este doar un Binco in LV, ar fi destul de folositor.
danitele Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 (edited) Sugestie: Sunt de parere ca sunt cam putine case pe server la un echivalent atat de mare de playeri. Sugestia mea este: in schimbul unei sume de puncte premium(stabilita de staff) fiecare player sa aiba posibilitatea de a face o cerere de cumparare a unei case, care sa nu fi existat pana atunci pe server, playerul sa vina cu o poza cu casa si sa faca cererea dar sa poata fi si respinsa de atre conducere, in cazul in care este acceptata staff-ul sa ii deschida casa respectiva playerului. Sau daca nu sa mai fie adaugae case noi.Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Ar fi mult mai rp, fiecare player ar avea posibilitatea sa detina o casa si ar fi mult mai frumos, spre exemplu sa apara noi case prin zone mai nepopulate. Ma rog.. cui ii place sa dea +1. //Edit: Nu se vor cumpara niciodata case cu puncte premium, punctele premium iti aduc doar cateva avantaje, nu suntem genul de server unde daca donezi esti bogat. Edited September 5, 2014 by RIPZOR 1
AIM.CRAPY Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 INDEPENDENTA RED SERVER! Propun ca serverul Red să devină independent. Aici mă refer ca el să dispună de propriul gamemode, creat după nevoile și concepția jucătorilor și a staff-ului Red. Dacă tot e același gamemode, iar propunerile pt. modificarea scriptului se fac în aceeași secțiune cu ale serverului principal și sunt acceptate sau respinse de Administratorul serverului principal, de ce mai există și pe Red un Administrator, doar ca să acorde funcții? Așa cum este acum, serverul red va fi mereu o umbra a serverului principal. Dacă s-ar accepta, ar putea evolua separat, în funcție de nevoile jucătorilor de acolo, și ar putea chiar crește semnificativ numărul de jucători. Iar dacă Shad0w nu va putea face față cu implementarea sugestiilor pe ambele servere, se poate găsi pe Red un scripter nou, care să se ocupe doar de acel server (sunt sigur că sunt doritori, care să se și priceapă). Dacă sunteți de acord, puteți să susțineți propunerea printr-un +. Sunt de acord cu tine.
Danyachim2 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Sugestie:Propun ca Fuel,Speed,unlock,lock sa fie traduse in Romana Să se adauge un RentCar in SF Să se adauge la /premium ca dacă ai cont premium poti transfera prin /pay maxim 1.000.000$ Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult. //Edit: Textele: fuel, speed, unlock, lock nu vor fi traduse in romana, 99% din jucatori stiu ce inseamana aceste cuvinte, s-a adaugat /pay maxim $1.000.000 la contul premium. Edited September 5, 2014 by RIPZOR
JimRaynor Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Sugestie:Propun ca Fuel,Speed,unlock,lock sa fie traduse in Romana Să se adauge un RentCar in SF Să se adauge la /premium ca dacă ai cont premium poti transfera prin /pay maxim 1.000.000$ Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta foarte mult. Aia cu pay 1.000.000 e foarte buna si cu SF rent car ca e multa lume care sta in SF
Recommended Posts