Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sugestie: Atunci cand dam /exam sa dam testul in alt vw.  (daca ai wanted sau esti in timpul unui war sa nu poti folosi aceasta comanda [/exam])

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Sunt multi care intra intentionat in tine ca sa pici testul, cred ca ar ajuta cu foarte multe chestii acest sistem.

EDIT // re-cititi.

Edited by -White-
Posted (edited)

Sugestie - Scoaterea la vanzare / licitatie a caselor si bizz-urilor playerilor inactivi / banati de pe serverul Blue Bugged

Salutare Bugged, am decis sa fac aceasta sugestie deoarece sunt foarte multi playeri inactivi / banati care au proprietati si nu sunt de vanzare.
Sper ca adminii sa se uite pe la sugestia mea si sa o i-a in considerare.
@Shad0w @RayaN @Tibi va rog sa cititi si aceasta sugestie. Avem nevoie de ajutorul vostru si a celorlalti membri staff.
In total am numarat 27 de case si 7 bizz-uri.

Case:

• Casa id 21 | Proprietar: Dark.666 | Banat pentru Cheats (nu se poate lua unban) - Click.
  • Casa id 33 | Proprietar: crony | Inactiv de peste 3 luni Click.
  • Casa id 34 | Proprietar: Armeanu | Inactiv de peste o luna - Click.
  • Casa id 41 | Proprietar: viciu... | Banat pentru reclama pe forum + permanent suspended on panel - Click.
  • Casa id 49 | Proprietar: Dawsonn | Banat permanent pentru Cheats + permanent suspended on panel - Click.
  • Casa id 57 | Proprietar: Swagger | Banat permanent pentru injurii + permanent suspended on panel (de mai bine de un an) - Click.
  • Casa id 62 | Proprietar: Soryn_99 | Inactiv de mai bine de 7 luni - Click.
  • Casa id 69 | Proprietar: Taima | Banat pemranent pentru cont clona, last online: acum 7 luni Click.
  • Casa id 74 | Proprietar: Skype | Inactiv de mai bine de 7 luni - Click.
  • Casa id 83 | Proprietar: [YaKuZa]Daniel | Banat permanent pentru spargere cont de mai bine de 2 luni - Click.
  • Casa id 87 | Proprietar: AlexGosav | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 89 | Proprietar: Jacko | Banat permanent pentru Cheats de aproape un an - Click.
  • Casa id 92 | Proprietar: Tudy1995 | Inactiv de peste 2 luni - Click.
  • Casa id 99 | Proprietar: Daniel69 | Banat permanent pentru spargere cont (banat de 2 luni) Click.
  • Casa id 110 | Proprietar: TiigerStyle | Inactiv de o luna + - Click.
  • Casa id 115 | Proprietar: Smokejow | Banat permanent pentru aimbot (nu poate cumpara unban) Click.
  • Casa id 118 | Proprietar: Rusty_knife | Inactiv de 13 luni+ - Click.
  • Casa id 122 | Proprietar: OG.DOG | Inactiv de 3 luni + - Click.
  • Casa id 128 | Proprietar: ZippoXV | Inactiv de 8 luni - Click.
  • Casa id 133 | Proprietar: WILLBUR | Banat permanent pentru spargere cont (banat de 3 luni) - Click.
  • Casa id 136 | Proprietar: lucyanPN | Banat permanent pentru Wallhack (nu se poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 147 | Proprietar: iMaster666 | Inactiv de aproape 2 luni - Click.
  • Casa id 156 | Proprietar: QuiTzoR. | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 166 | Proprietar: bugged.ro | Probabil casa a fost data cu [/sellhousetostate] sau cine stie ce si inca casa nu a fost pusa la vanzare.
  • Casa id 229 | Proprietar: Mr.AlExUtZu | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 243 | Proprietar: @xxell | Inactiv de peste 2 luni - Click.
  • Casa id 248 | Proprietar: HYPERYONZEW | Banat permanent pentru Cheats de mai bine de 8 luni (nu poate cumpara unban) - Click.

Bizz-uri:

• Business id 17 | Proprietar: A.C.A.B. | Inactiv de mai bine de 3 luni Click.
  • Business id 10 | Proprietar: Redmyst | Inactiv de o luna - Click.
  • Business id 39 | Proprietar: Dawsonn | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) Click.
  • Business id 42 | Proprietar: Gimy | Banat permanent pentru spargere cont (last online: 0000-00-00 00:00:00, are business la level 9) - Click.
  • Business id 49 | Proprietar: iSm4rT. | Banat permanent pentru aimbot (nu poate cumpara unban) Click.
  • Business id 47 | Proprietar: UzZy_Gz | Last online: 0000-00-00 00:00:00 - Click.
  • Business id 79 | Proprietar: hasit | Inactiv de o luna - Click.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt o gramada de case / bizz-uri care au proprietari banati / inactivi. Nu are rost sa tinem bizz-urile / casele la ei. Multa lume asteapta unele case / bizz-uri si sunt playeri care sunt banati de 1 an + si tot mai au proprietati. Sper ca administratia sa imi citeasca sugestia.

:D

//Edit: s-au mai facut licitatii, nu a iesit nimic, toti faceau dm/ spam etc. se va gasi o solutie in viitor.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 1
Posted (edited)

PROPUNERE LEGATA DE SECURITATE

Sugestie: Propun adaugarea unei parole secundare pentru contul de SA:MP, ca atunci cand serverul detecteaza ca te-ai logat de pe alt IP, sa nu te lase la te loghezi pana nu bagi parola secundara.

Cum crezi ca ar ajuta servetul?: Nu ar mai fi atatea conturi sparte.

//Edit: pot fi si 30 de parole, daca dai contul cuiva automat ii dai si a 2-a parola sau daca iti da cineva un keylogger o sa iti afle si parola secundara.

Edited by RIPZOR
Posted (edited)

Sugestie: Propun sa nu se mai dea low HP la tir cand luam remorca.

Cum crezi ca ar ajuta servetul?: Suntem destul de multi playeri pe server si multi incalca regulamentul politiei si merg pe contra-sens, daca intra o singura data in noi, bubuie tirul, e extrem de enervant cand iti bubuie tirul aproape de destinatie..

Edited by Keed.Capone
Posted (edited)

Sugestie: Prima sugestie: Propun sa se creeze jobul woodman,taietor de copaci pentru cei ce nu stiu,am vazut pe alte servare aproape pe toate care am jucat acest job,si este foarte interesant si faci foarte repede banii,este ceva gen: de duci iei drujba cu comanda /cutwood, si te duci la pom il tai si il duci la punctul rosu si este foarte simlpu si usor. faci 5 k pe tura,asta cum hotarati voi. 

Mai propun sa se adauge o masina special pentru carat lemne, http://www.utilajeforestiere.com/wp-content/gallery/camioane-forestiere/camion-transport-lemn-2.jpg

Sa fie o masina ceva de genul celei de mai sus, camioneta sa fie tir-ul normal care este deja in sa:mp. M-as bucura daca as fi adaugata aceasta sugestie deoarecee este una    ideala pentru acest server, fiind populat, playerii o sa fie entuziasmati in primul rand ca este un job nou.

A doua sugestie:  2.La benzinarie sa nu fie sa bagi maxim in rezervor,sa iti alegi tu cati litrii de benzina vrei:EX:30%-60$. Adica, stiti ca atunci cand ramaneti cu : 10 Fuel la masina/motor trebuie sa faceti plinul prin comanda : [/fill] si se umple pana la 100%, desii majoritatea nu vor acest lucru. Cel putin eu cand am low fuel vreau sa pun mai putin, nu plin pana la 100%.

Ex: Ca si in realitate s-au inventat la Benzinarii acele butoane automate care daca apesi pe unul dintre ele iti baga benzina automatain rezervor, nu trebuie sa mai apasati pe aceea clapa. Este mai convenabil pentru toti, parerea mea. Unde vreau sa ajung cu asta, pai: Cand te duci in realitate la o benzinarie, nu zici : Fa-mi plinul, adica umple rezervorul full etc.

Ci iti pui tu dupa cati bani ai / cat vrei. 

A treia sugestie: 3. Sa fie o comanda prin care poti sa-ti pui accentul:/accent(German,Italian,Englez,etc..) Adica: Ati vazut ca serverul fiind foarte populat, pe cele doua servere joaca si straini care nu inteleg limba noastra, Limba Romana. Ce vreau sa spun cu asta? Pai: Cand un Englez te intreaba. X: How I can change my clothes? Si Z ii spune : Iti poti schimba hainele de la [/gps] - Oras - Clothing Store si alege. Prin traducere, daca Z are comanda /accept - Englez, persoanei X i se va arata pe chat-ul normal asa : You can change yout glothes if you write [/gps] - City - Clothing Store and choise one of them. ( Sau ceva de acest gen ). 

Cu ce crezi ca va ajuta serverul: Eu cred ca va ajuta serverul enorm de mult macar a 3-a sugestie, nu stiu daca primele 2 vor fi adaugate sau nu, cele 2 nu prea dau asa multa importanta, dar la cea de-a 3-a dau deoarecee ajuta orice membru de pe server de orice origine ar fi el. 

P.S:+1 cine este de acord cu mine si vrea sa fie adaugata sugestia. Multumesc pentru atentie!

//Edit: a 2-a sugestie nu se va adauga, mult de scriptat pentru nimic, nu vrea nimeni doar 10% benzina. A 3-a sugestie e imposibila de realizat, daca are o intrebare poate sa o puna pe [/n] sunt helperi care stiu engleza.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca sa putem lua [in functie de level] masini in rate.

Exemplu: In DS Stalion costa 1.500.000$ [pe serverul red.bugged]. Noi avem in cont 400.000$. Vom avea de platit pentru a lua masina 300.000$ pe loc, urmand ca in timp de 24 ore (pe care le jucam), sa ni se extraga automat din cont o anumita suma de bani la fiecare payday (50.000$, ori 24 ore, ne da exact 1.200.000$ ). Deci s-a platit in total 1.500.000$, adica valoarea masinii in DS.

Bineinteles, asta in functie de level-ul detinut. Sa putem lua in rate masini cu valoarea maxima de 2.000.000$ de cei ce au level 5+. Masini cu valoarea maxima de 6.000.000$ de cei level 7+ si tot asa. Dar asta pentru ''prima ta masina'', nu sa se faca ''rate'' la masini de sute de ori. Doar o singura data pentru fiecare jucator.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar ajuta pe cei noi mult, sa nu stea ore in sir la PC pentru a face bani pentru o masina. Pentru multi, munca ar fi mult mai usoara, sa faca si altceva in afara de a face bani, bani si iar bani.

Daca vrei ca aceasta sugestie sa fie pusa in practica,

apasa pe butonul +1. Cu cat am mai multe +1, cu atat sansa de a avea

aceasta regula aplicata pe server, este mai mare! ;)

//Edit: majoritatea jucatorilor au deja phoenix/ flash sau alte masini de peste $10.000.000 la level 5-7, se castiga destul de bine la unele joburi in plus daca s-ar adauga sugestia ta, toata lumea ar cumpara o masina si ar vinde-o pe alt cont.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: Ca atunci cand un player este AFK si scrii [/id] sau [/call] ori [/sms] pentru el sa scrie ceva de genu "Sorry, this player is AFK".

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-am mai chinui sa ii dam mesaje sau sa sunam pe playerul acela pana nu mai e AFK.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adaugea obtinea de hydraulics salvat la tuning.Adica am pus hydraulics la masina,m-am dus si i-am dat /towcar si nu s-a salvat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta ca multora le place sa danseze cu masina si ca sa te tot duci de fiecare data la shop tuning sa pui hydra si tot sa dai 2k+...e frustrant

//Edit: foloseste [/park] dupa ce ai tunat masina.

Edited by RIPZOR
Posted

Sugestie:Propun sa se poata da lock la tir pentru ca multi copii mi-l fura,dar mai propun ca tiru sa nu mai fie cu 50% viata pentru ca se intampla foarte foarte des job fail din cauza copiilor care nu conduc regulamentar.Inca o propunere mai banala dar mie mi-ar placea:sa se bage tir in ds sa ai tir personal cu,care sa poti munci.Dar va rog sa schimbati aceste doua lucruri 1)lock la tir  2)full hp

Posted

http://forum.bugged.ro/topic/98318-net-cafe/
sugestie: maximu de pleyeri care se pot conecta in momentu de fata este de 2 pleyeri pe ip de net (abonament)
Sa faceti in asa fel in cat maximu de pleyeri care se pot conecta sa nu fie pe ip de la net si pe ip de la pc/laptop, maximu sa fie de 1 pleyer pe pc/laptop si in felu asta nu ar mai folosi toti pleyeri programe de tip sandbox
Eu cu prieteni mei avem aceelasi abonament de la net (nu intru in detali din ce cauza avem) suntem gen "net cafe" daca stiti cum era inainte de erau 30-40 de oameni intr-o singura incapere (pe aceelasi ip de net) conectati pe aceelasi server de games..
Sugestia ar fi urmatoarea "Sa faceti sa ne putm conecta maxim 1 pleyer pe ip de la pc nu de la net"
Cum crezi ca ar ajuta serverul: nu ar mai fi pleyeri care sunt /sleep pe un cont si pe alaltu la fel sau alt ceva...
Sunt multy pleyeri care au aceeeasi problema ca amea si nu ne puteam conecta decat 2 pe ip de net sa decat 2 pe aceelasi pc (daca folosim programe de tip sandbox)
daca nu vreti sa puneti asta in aplicare macar, spunetimi cum ne putem conecta toti deodata?

Posted

Sugestie:  Propun ca atunci când găsești o mașină pe stradă să o poți închide cu niște chei (în număr de 10) pentru mașinile de pe stradă, pe care le vei cumpăra de la 24/7 tastând "/usekey" și ușa mașinii se va închide automat (cheile fiind valabile doar pentru mașinile care au spawn-ul pe stradă). Fiecare cheie să dispară după folosire (câte o mașină diferită).

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Nimeni nu-ți poate fura mașina când ești ocupat sau pur și simplu vrei să te plimbi.

Posted

Sugestie: Cand esti intr-o benzinarie sa poti lua canistra cu 10-15 fuel, ulterior, daca ramai fara benzina la masina/motor sa poti folosi acea canistra pentru a avea fuel necesar pana ajungi la o benzinarie sa faci plinul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul?: In primul rand este roleplay, poti avea o canistra cu un nivel mic de fuel pentru situatiile cand ramai "in pana".

Posted

Sugestie:Salutare BuGGeD, astazi am venit cu o sugestie destul de interesanta pentru server. Deci, propun ca atunci cand un player ia rentroom la casa ta sa se mai adauge si o perioada de zile. [/rentroom Richard 7], si in acel timp de 7 zile, acel player care a luat rent sa nu poata da [/unrentroom]. La 7 zile implinite, player-ul respectiv sa fie dat automat afara. Minimul de zile sa fie de 3 si maximul de 14.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:De foarte multe ori multi iau rent aiurea si ies imediat de la casa, asa ca sa se stabileasca la o singura casa. Ar fi mai RP.

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: Să se adauge mașini *Patriot* în DS.

Poză: http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/6/67/Vehicle_470.jpg

Vehicle_470.jpg

Vehicle Model ID: 470

Vehicle Name: Patriot

Category: Off Road

Modifications: None

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E atât de frumoasă mașina asta, nu știu cum de a trecut un an și ceva fără ea. :(

Chiar daca propunerea a fost facuta o fac si eu in speranta ca a fi adaugata. Imi doresc si eu si multi alti player aceasta masina in dealership cu puncte premium sau cu bani din joc nu conteaza. @Shad0w @Tibi @RayaN

Edited by Charlie
Posted

Sugestie: Să se adauge mașini *Patriot* în DS.

Poză: http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/6/67/Vehicle_470.jpg

Vehicle_470.jpg

Vehicle Model ID: 470

Vehicle Name: Patriot

Category: Off Road

Modifications: None

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E atât de frumoasă mașina asta, nu știu cum de a trecut un an și ceva fără ea. :(

Chiar daca propunerea a fost facuta o fac si eu in speranta ca a fi adaugata. Imi doresc si eu si multi alti player aceasta masina in dealership cu puncte premium sau cu bani din joc nu conteaza. @Shad0w @Tibi @RayaN

În DS, nu cred..

Cred că mai bine îi stă la National Guard. Oricum, faină sugestie!

Posted (edited)

Sugestie: As dori sa propun ceva, o casa pe langa Hq-ul News Reporters sau in fiecare HQ sa se poata folosii comanda [/sleep], primim kick daca ne ducem la masa sa mancam si cred ca ar fi folositoare acesta propunere. Un +1 cred ca nu e asa de greu. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor pentru cei care au factiune si au HQ-urile prin desert sau prin alte locuri izolate de oras.

Edited by Pantelimon
  • Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Sugestie pentru comanda [/lock]: Propun sa se poata seta o tasta pentru a incuia / descuia masina, (N).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai masinile sunt foarte des furate de playeri din cauza faptului ca proprietarul nu reuseste sa scrie [/lock] la timp. Asa cu o tasta este mult mai rapid si nu mai exista riscul de a se fura masini personale / inchiriate.

Edited by Karaoke
Posted

Sugestie - Scoaterea la vanzare / licitatie a caselor si bizz-urilor playerilor inactivi / banati de pe serverul Blue Bugged

Salutare Bugged, am decis sa fac aceasta sugestie deoarece sunt foarte multi playeri inactivi / banati care au proprietati si nu sunt de vanzare.

Sper ca adminii sa se uite pe la sugestia mea si sa o i-a in considerare.

@Shad0w @RayaN @Tibi va rog sa cititi si aceasta sugestie. Avem nevoie de ajutorul vostru si a celorlalti membri staff.

In total am numarat 27 de case si 7 bizz-uri.

Case:

• Casa id 21 | Proprietar: Dark.666 | Banat pentru Cheats (nu se poate lua unban) - Click.
  • Casa id 41 | Proprietar: viciu... | Banat pentru reclama pe forum + permanent suspended on panel - Click.
  • Casa id 49 | Proprietar: Dawsonn | Banat permanent pentru Cheats + permanent suspended on panel - Click.
  • Casa id 57 | Proprietar: Swagger | Banat permanent pentru injurii + permanent suspended on panel (de mai bine de un an) - Click.
  • Casa id 69 | Proprietar: Taima | Banat pemranent pentru cont clona, last online: acum 7 luni Click.
  • Casa id 83 | Proprietar: [YaKuZa]Daniel | Banat permanent pentru spargere cont de mai bine de 2 luni - Click.
  • Casa id 87 | Proprietar: AlexGosav | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 89 | Proprietar: Jacko | Banat permanent pentru Cheats de aproape un an - Click.
  • Casa id 99 | Proprietar: Daniel69 | Banat permanent pentru spargere cont (banat de 2 luni) Click.
  • Casa id 115 | Proprietar: Smokejow | Banat permanent pentru aimbot (nu poate cumpara unban) Click.
  • Casa id 133 | Proprietar: WILLBUR | Banat permanent pentru spargere cont (banat de 3 luni) - Click.
  • Casa id 136 | Proprietar: lucyanPN | Banat permanent pentru Wallhack (nu se poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 156 | Proprietar: QuiTzoR. | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 166 | Proprietar: bugged.ro | Probabil casa a fost data cu [/sellhousetostate] sau cine stie ce si inca casa nu a fost pusa la vanzare.
  • Casa id 229 | Proprietar: Mr.AlExUtZu | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) - Click.
  • Casa id 248 | Proprietar: HYPERYONZEW | Banat permanent pentru Cheats de mai bine de 8 luni (nu poate cumpara unban) - Click.

Bizz-uri:

• Business id 39 | Proprietar: Dawsonn | Banat permanent pentru Cheats (nu poate cumpara unban) Click.
  • Business id 42 | Proprietar: Gimy | Banat permanent pentru spargere cont (last online: 0000-00-00 00:00:00, are business la level 9) - Click.
  • Business id 49 | Proprietar: iSm4rT. | Banat permanent pentru aimbot (nu poate cumpara unban) Click.
  • Business id 47 | Proprietar: UzZy_Gz | Last online: 0000-00-00 00:00:00 - Click.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt o gramada de case / bizz-uri care au proprietari banati . Nu are rost sa tinem bizz-urile / casele la ei. Multa lume asteapta unele case / bizz-uri si sunt playeri care sunt banati de 1 an + si tot mai au proprietati. Sper ca administratia sa imi citeasca sugestia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul :  Cum zice si Spazie in randurile de mai sus , nu are rost sa tinem bizz-rile / casele la acesti jucatori , pentru ca acestia sunt banati permanent .

Recit : //Edit: s-au mai facut licitatii, nu a iesit nimic, toti faceau dm/ spam etc. se va gasi o solutie in viitor.

RIPZOR sunt o gramada de solutii , nu trebuie neeaparat sa se faca licitatia pe server .

De ce nu faci un topic si faci licitatie acolo (ca sa nu mai fie nici dm si nici spam).  :D 

Sau sa se puna automat sa stergeti proprietarii si sa fie un pret la acel biz /casa  , de exemplu : de la 1kk pana la 50kk .

Ca sa poata sa aiba si un jucator de level 6 un bizz/casa , acesti jucatori banati permanent tin bizz-rile/casele degeaba.

Poate altii chiar isi doresc o casa si nu au posibilitatea .

Sper sa se gaseasca o solutie cat mai repede nu sa asteptati de la shad0w sa zica "hai" , sunteti multi admini + ca nu e greu .

Respect SPAZIE pentru munca depusa. 

• Upvote 4
Posted

Sugestie: Propun sa se faca jobul Arms Dealer pe skill.

Skill 1 - 500 materiale

Skill 2 - 1000 materiale

Skill 3 - 1500 materiale

Skill 4 - 2000 materiale

Skill 5 - 2500 materiale

Skill 6 - 3000 materiale + la fiecare 20 ture 1000 materiale bonus.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai mult interes pentru materiale.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp