Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

PROPUNERI PENTRU WAR

1.  Propun ca în timpul warului să putem face DM pe civili (fără /call 112 sau wanted). Anumiţi membri din mafii aleatorii obişnuiesc să-şi aducă amicii pe turf şi devine supărător.

2.  Propun ca atunci când un ofiţer îţi oferă JAIL să fie obligat să se prezinte pentru a te întreba  dacă doreşti [/free] 

De exemplu:

• Omori civili la war pentru a-ţi salva un coleg, primeşti wanted, ofiţerii apar aproape instant pe turf... iar la jail nu e nimeni să-şi facă datoria.
  • Uneori vin să confişte drugs etc şi pleacă, să nu mai amintesc amiciile, vin şi dau [/free] doar unei anumite mafii, se anunţă pe [ /c ]. De obicei anunţ că ofer chiar şi 500.000 - 1.000.000 $ pentru a reveni la war, în zadar).

3.  Propun să fie implementat un sistem conform căruia civilii să fie obligaţi în următoarele 60 secunde (precum este la restart server) să părăsească turful pe care a fost declarat war, în caz contrar vor primi wanted 6 / kill / respawn la „Spawn zone LS”/ slap gen paintball (stay in the world, sau ceva de genul, înlocuit cu „rămâneţi în afara zonei de war etc).

4.  Propun ca ofiţerii să nu mai aibă dreptul de a efectua rapoarte şi aresturi pe membrii implicaţi în war.

//Edit: 1. E aiurea sa poti face dm pe cei care sunt pe turf, daca eu livrez o remorca, trebuie sa ocolesc turful?

2. Vrei free dai [/cal 112], de ce sa umble politistul dupa tine sa iti dea free.

3. Daca eu am casa pe un turf si e war acolo ce fac trebuie sa plec? Imi da slap doar pentru ca sunt la casa mea? Poate vreau sa trec, ma duc sa livrez ceva, colectez gunoi, cum pot sa fac aceste lucruri daca primesc slap?

Edited by RIPZOR
  • Upvote 5
Posted

Sa se mai adauge un loc pentru jobul de fermier pentru ca este un lag infernal cand e serverul 1000/1000.

Nu am nici o idee unde s-ar mai putea pune acest job,dar trebuie sa mai existe cel putin o locatie buna.

Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se adauge la factiunile Paramedic Departament #RED + BLUE un stingator pentru a stinge incendiile. Tot la aceasta propunere vreau sa se adauge anumite incendii pe harta pe care un Paramedic sa mearga sa le stinga folosind stingatorul respectiv masina de pompieri. Am decis sa se adauge aceasta propunere deoarece pare destul de interesanta si cred ca si activitatea la aceste factiuni vor creste. Atunci cand ai stins un incendiu sa primesti o suma de bani de 5,000$ sau alta suma.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar parea mult mai real si mult mai frumos.

Sugestie: Adaugarea factiunii Tow Truck Company # RED + BLUE. Este nevoie de aceasta factiune deoarece multi playeri isi parcheaza masinile pe strada. Odata ce un mecanic (tractant) ridica o masina de pe drum, acesta trebuie sa o duca la sediul lor si sa o blocheze. Atunci cand propietarul vrea sa ridice masina, trebuie sa plateasca o suma x $ pentru a intra din nou in posesia acesteia. Banii care vor fii din ridicari masini, sa mearga direct in seiful factiunii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar parea mult mai real si mult mai frumos.

Intradevar, idea cu Tow Truck Company este geniala.

Edited by Turbo.Capon3
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Propun să se adauge cate un spawn civil in fiecare oras Lv/Sf 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai populate si celelalte orase nu doar ls.

Posted

Sugestie:Propun ca atunci cand luam wanted pentru kill civil pe turf ( la war ) sa nu aiba voie sa ne aresteze pana la sfarsitul warului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai de obicei vin civili pe turf si nu ii omoram ca sa nu luam wanted pentru ca ajuta mafia adversa, asa am putea sa ii omoram si sa nu ne fie frica ca nu mai putem venii la war din cauza jail-ului.

Posted (edited)

PROPUNERE PREMIUM

Sugestie :

*Acum, că s-a adaugat sistemul de licitaţii pentru care plătim în joc, ar fi drăguţ să putem licita pentru un cont cu/fară bunuri pe panel cu bani reali.

- Să se adauge mai multe maşini în panel la premium.

- Oportunitatea de a cumpăra o casă/biz al cărui deţinator este inactiv de mai mult de 30 de zile cu puncte premium, punctele variează de marimea,tipul biz-ului / casei.

- Cumpărarea unei case într-o zonă mai îndepărtată (fară /buyhouse, o casă simplă, ex : casa lui Shad0w) cu interior la alegere.

- Cumpărarea unei baze pentru clan-uri ( maxim 5 ) - (ex : 1-ul se poate face la intrare LV unde sunt şi docurile pentru cele două barci, in apropriere de Ballas) - cu un preţ destul de mare.

- Caşti iPhone - poţi asculta radio oriunde şi oricând.

- Obiectiv cameră iPhone - iţi oferă oportunitatea de a face poze cu telefonul mobil ! (10pp).

- Oportunitatea de a putea să iţi pui un aparat de mâncare la o distanţa foarte mică de casa ta,ex curte.

- Clean faction history.

- Pentru liderul unui clan să cumpere cu 5pp oportunitatea de a face un war când doreşte cu un alt clan in paintball.

Cu ce crezi că ar ajuta serverul:

*Serverul ar deveni mai RPG şi aţi putea scoate mai mulţi banii pentru întreţinerea acestuia!

//Edit:- Nu se vor vinde conturile cu puncte premium.

- Nu se vor cumpara case bizzuri cu pruncte premium, e aiurea sa ai avere doar pentru ca ai donat.

- Nu se va seta interiorul folosind puncte premium.

- Sunt cam 100-150 clanuri, 100x 5 = 500 "baze", daca vrei "baza" vorbesti cu membrii clanului si cumparati o casa.

- Poti sa faci poze folosind F8.

- Daca ar fi multe aparate  pentru heal nu ar mai da nimeni /service medic.

- nu se va adauga "clear FH" unii muncesc sa faca un FH frumos iar altu da /qg dupa 2 zile si dupa cumpara clear.

- nu se vor adauga waruri pentru clanuri, vrei war te duci intr-o mafie.

Edited by RIPZOR
  • Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: La waruri cand o mafie castiga un war sa primeasca de exemplu 10k mats si 10.000$-50.000$, iar celor care pierd sa li se ia din depozit aceste bonusuri.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesant nu doar atat cat te bati pt un turf si un scor.

Edited by AIM.Rino
Posted (edited)

Sugestie:

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt un player nou si am incercat de 3 ori sa intru intr-o factiune , bineinteles ca am fost respins desi am vazut ca sunt acceptati playeri care au cereri identice scrise ceea ce denota ca nu se citeste ce scriem in apliicatia la o anumita factiune. Trebuie rezolvata aceasta problema sunt multi playeri care nu sunt integrati intr-o factiune pentru ca au level mic , sunt incepatori sau nu au pile. Consider ca acest aspect trage serverul in jos si impresia unui nou venit este una nu prea buna. Luati masuri.

//Edit: intra in jur de 4.000 jucatori pe zi, nu sunt suficiente locuri, sunt multi de level mic, nu avem server cu 100/100 unde un liderul cunoaste 99% din jucatori, multe ore jucate+ trecut curat+ aplicatie buna -> multe sanse, ai nevoie si de rabdare, majoritatea au o mentalitate de genu "am aplicat de 2 ori si nu am fost acceptat, server praf". Aplica in continuoare si pana la urma o sa fii acceptat.

Edited by RIPZOR
Posted

Sugestie: Atunci cand un membru are 2/3 faction warns, sa il poti acorda si pe al 3-lea si sa primeasca automat uninvite din factiune cu fp sau fara (in functie de cate zile) pe motivul: 3/3 faction warns.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor pentru lideri / co-lideri (astfel si co-liderul poate da 'uninvite') si nu ar mai trebuii sa te ocupi tu de uninvite.

Posted

Sugestie: Aplicatiile de pe panel sa poata fi vazute doar de lider si playerul care a facut aplicatia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii care aplica nu ar mai da copy/paste la aplicatiile facute din trecut si care au fost acceptate.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie: Am venit cu o propunere destul de buna, zic eu. Deci, propunerea mea se refera la adaugarea unei comenzi in joc care iti arata masinile / casele / biz-urile cumparate sau vandute de la playeri sau din Dealership. Daca se poate, sa arate si daca ai produs un profit sau un deficit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri doresc sa vada tranzactiile facute si sa calculeze un anume profit sau deficit, ar fi util !

P.S: Daca vrei ca aceasta sugestie sa fie pusa in practica, acorda-mi un +1, multumesc!

//Edit: poti sa iti scrii pe o foaie/ intr-un notepad.

Edited by RIPZOR
Posted

Sugestie: Propun ca pe serverul Red sa se schimbe /fare 300 in /fare 500. Deja serverul a devenit foarte populat si avem din ce in ce mai multe comenzi. Macar din activitatea noastra, sa iasa si un ban mai mult, nu?

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta si pe noi din Taxi sa facem mai mult profit.

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca pe serverul Red atât cât şi pe Blue, la Taxi mă refer, să se pună automat un fare, pus de noi prin comanda ( /setfare suma ). Iar atunci când anumitul client se dă jos din maşină sau ne dăm noi, să se pună din nou fare-ul setat de noi.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aşa am fi mult mai rapizi atunci când un client se urcă în maşina, dacă e aşa cum este, noi trebuie să punem fare, ştiu ca nu durează mult, dar na.

Edited by NEWBiE.
Posted

Sugestie: Propun ca atunci când un asasin rezolvă un contract, ținta să nu aibă posibilitatea de a da /call 112, asta doar când asasinul este /undercover cu contract on, nu și în cazurile când nu are un contract.

Cum crezi ca ar ajuta serveurul: Ar fi mai roleplay, un asasin care este considerat silențios ucide ținta fără să fie văzut, deci ținta nu prea are de unde să știe că a fost omorâtă de unul dintre membri HA.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca în case să fie adăugat la [/houseupgrade] următoarele lucruri:

Ca să cumperi [/eat] ai nevoie de o sumă anume (Dau exemplu: $100,000).

Şi ca să cumperi muzică ai nevoide de suma de $10,000,000 + 5 puncte premium.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Păi unii playerii au aceste punct (5-6 puncte) şi banii necesari ($10,000,000). Şi în loc de 15 puncte premium cum era înainte să fie 5 puncte + $10,000,000. Mulţi playeri o să aibă muzică la casă o să aibă renteri mai mulţi.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sugerez ca skinul de pe rc arena de la paintball sa fie skimbat deoarece are anumite buguri cand tine arma in mana: http://imgur.com/a/Mw7Ut, si ar putea sa fie inlocuit cu skinul acesta: http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/8/82/Skin_101.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu nimic special doar ca ar da un aspect vizual mai frumos.

Edited by King.RaZzZoRr
Posted

Sugestie: Propun ca sanctiunile pentru cei ce fac DM sa fie mai drastice. Daca faci DM, sa iei jail vreo 3-4 ore sau 4-5 ore.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, daca vezi pe cineva ca face DM si-l intrebi "de ce faci dm? ca adminii o sa-ti dea jail", si ei spun "nu mor pentru 30 de minute"...Nu s-ar mai face asa mult DM...

• Upvote 1
Posted

Sugestie:Playerii ce au reclamatii sa nu poata da /quitgroup, iar cand nu au reclamatii si dau /quitgroup sa scrie si numarul de FW-uri care lea avut inainte de /quitgroup .

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Istoricul la factiuni ar fii mult mai corect asa.

Sugestie:Daca serverul este 1000/1000 admbotul sa dea kick playerilor ce au stat pe sleep mai mult de X ore.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu am mai asteptat atat la logare seara.

Posted

Sugestie: Ar fi mai bine ca cei cu cont premium sa aibe prioritate sa se conecteze mai repede pe server sanu astepte  atat de mult .

Cum  crezi ca ar ajuta serverul:Eu cred ca s-ar ajuta serverul ca ar fi mai multi playeri care vor dona pentru a avea cont premium .

Posted

Sugestie: Paint 2 care sa fie exact ca paintul vechi, cu votegun: deagle sau m4 sau minigun sau etc.

Se poate plasa aici: http://i.imgur.com/nP88Ezr.jpg

Ca sa intri se poate folosi comanda [/paint2] de exemplu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vor mai fi runde de paint plictisitoare.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: sa se adauge 500 gloante la deagle la paintball.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: paintball-ul simuleaza un fel de "war".la war,dintr-un singur /order luat ai 300 gloante,nu plangi ca ramai fara gloante..

Posted (edited)

PROPUNERE SANCŢIUNI

Propun ca indivizii care folosesc cheats să fie premiaţi cu BAN PERMANENT pe (ATENŢIE!) IP.

Implementarea acestei măsuri ar aduce beneficii precum:

• Diminuarea/eliminarea numărului de trişori
  • Reducerea tentativelor
  • PROFIT consistent. 

(Majoritatea creează noi conturi în momentul de faţă, această măsură ar amplifica numărul celor care vor cumpăra unban IP, odată cu permisiunea staff-ului)

Adaug următoarele:

- Comunitatea Bugged.ro este pe primul loc în România la categoria SA:MP.

- Acest lucru face ca propunerea mai sus prezentată să nu afecteze/reducă numărul de jucători, ba mai mult, consider că l-ar creşte, datorită unui gameplay mult mai plăcut.

Edited by JESSEPINKMAN
  • Upvote 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp