SaidAmr Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Sugestie: Propun in toate masinile de mafia-au nitro (nos). între 19:00 - 22:00 jucatori AFK mai mult 5 minute se poate ajunge kick pentru ca exista war-uri. adauga comanda /clans pentru a afisa toate clanurile si liderii clanurilor etc.. cum /factions. Playerii cu cont premium sa poata detine 2 job-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca serverul este 1000/1000 admbotul sa dea kick playerilor ce au stat pe safk mai mult de 5min dar doar intri 19-22. 2
Popular Post Anndrei. Posted September 23, 2014 Popular Post Posted September 23, 2014 Sugestie: Pentru departamente să se adauge un text in chat, de fiecare dată cand este un detinut eliberat si de cine si pentru ce sumă. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai mult roleplay si cei cu permisele ar putea reclama pe cei care oferă free celor care urmează să li se confiste permisul. 10
Eugen. Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Nu gasesc stock-ul vreau si eu una asa, cu SUPERMAN, EUGEN, DRUKH, TONYYSSS, VISI, ALLE.CAPONE, chiar daca sunt mai putini vreau sa apara in special SUPERMAN EUGEN DRUKH TONYYSSS http://imgur.com/F77Pwyw in genul asta.... si un avatar nu conteaza stock, frumos sa fie
Luc1aNnN Posted September 23, 2014 Posted September 23, 2014 Sugestie: Sa adaugati un nou job , adica Taietor de iarba . Acesta avant 10-15 check-point , pe o distanta mai mica ( de exemplu in fata primariei , cine se angajeaza sa tunda iarba primeste bani) Banii sa se acorde la ultimul ceck-point intre 20000-35000 , poate fii amplasat la casa aceea mare de langa statia busdrive , aceasta ne fiind " populata" ( adica playeri nu raman in acel loc , ci se plimba pe o distanta mare , si nu se v-a forma chiar asa mult lag Cum crezi ca ar ajuta serverul: Popularitate la job , diminuarea lagului de langa statia truck , sunt 2 joburi apropiate , si multi playeri se perinda prin acele locuri , si asa se creaza lag , asa Taietorul de iarba fiind amplasat la gradina casei de langa "Bus Drive" o sa fie mai putin lag , iar taximetristii , bus drive cei cu aceste joburi pot face transporturi in acele locatii , avand taietorul de iarba si bus driver alaturi
fabian999999 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Sugestie: sa se facă un job anume Tăietor de lemne. - Fărm + Fisherman. Adică sa fie un tractor si un punct unde sa iei acel tractor. Si sa fie un topor unde îți da punctul acel roșu. Daca ai 3copaci sa îți dea 40.000$ si așa mai departe Cum ca ar ajuta servelul: multi playeri doresc sa fiu tractoriști si sa fie o malire de saraliu la acest job.
CdS Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Sugestie: Propun sa se stea la semafoare se fac multe accidente si e haos ar fi frumos Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum e si in realitate si e mult haos pe server toti se lovesc se injura
Mlll.Bmw Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Sugestie:La comanda /wanted sa se afiseze si distanta pana la infractor. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ne-ar fi mai usor atunci cand vrem sa gasim un robber/wanted mai apropiat. 7
Razvi25 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Sugestie: Sa se adauge comenzile [/throwgun] si [/get gun]. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai role-play. Ce fac aceste comenzi? /throwgun-Cu aceasta comanda putem arunca arma din mana, si sa o dam altui player acesta va folosi comanda /getgun in apropierea armei de pe jos /get gun- Sa putem ridica arma de pe jos si sa o folosim.
lol123 Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Sugestie: La tutorialul cand te inregistrezi sa poti folosi comanda /skip sau /skiptutorial Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt multi playeri care vor sa isi faca un cont nou si devine deja plictisitor sa astepti pana e gata tutorialul. 1
NEiTH Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Sugestie: Sugestia mea este ca sa se scoata "noua regula": <<Cei banati pentru cheats/wall-hack si alte coduri care sa ajute jucatorul sa traga mai bine nu pot cumpara unban". Eu unul am fost banat pentru wall-hack de mult, si cand am vrut sa ma reapuc pe acelasi cont nu am putut sa-mi cumpar unban, pentru ca s-a bagat aceasta reglua noua si banul-l primisem inainte de aceasta regula. Ca sa se adauge aceasta sugestie, propun si un sistem de monotorizare sau un "Ban Logs" in cazul in care playerul ia ban din nou pentru cheats sa nu mai poata cumpara unban. Cum crezi ca ar ajuta serveru: Cei care au fost banat in timpul adaugarii acestei reguli se pot reapuca, inclusiv eu. 6
xAnthony Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 (edited) Sugestie: Sa apara cand ai wanted deasupra capului. de ex : Ai wanted 6 si sa scrie cu portocaliu WANTED 6 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai Rp. Edited September 27, 2014 by xAnthony
Popular Post Vexatu Posted September 27, 2014 Popular Post Posted September 27, 2014 (edited) Sugestie: De mult timp ma gandesc la aceasta sugestie, dar nu am avut timp sa fac un material cat mai convingator. Sugerez sa se deschida 'Palomino Creek'. Este un loc incredibil de frumos in care se vor putea deschide case si business-uri noi. Pentru cei care inca nu stiu unde se afla aceasta zona Poate ca multi dintre voi o sa spuneti ca sunt deja multe locuri in care gasim case, business-uri. In acest loc sa se deschida: 24/7 Bank Mereu locuri precum Palomino Creek, Montgomery, Blueberry au fost umbra lui Dillimore. Palomino Creek este o zona retrasa si are cladiri si case mult mai interesante decat Dillimore. Am facut si un video sa va arat mai detaliat acest loc. https://www.youtube.com/watch?v=dy1cUNvZvTg&feature=youtu.be Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multe zone de interes pentru playeri. Edited September 27, 2014 by GOD 88
blueboy26 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Propun să se facă safezone-uri, deoarece de fiecare dată se găsește un noob să tragă la Farmer / Fish, iar când trage în cineva care e în safezone să primească freeze. Această propunere va scădea numărul playerilor care fac DeathMatch excesiv și ar micșora treaba adminilor pe server. 1
Andrei17 Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Sugestie: Sa se adauge masina de tip ,, Monster " la Dealer, iar masina sa nu fie Premium, sa se poata cumpara cu ,, kk " in game si sa coste undeva la 70-100.000.000$ Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai distractiv parerea mea, cu siguranta pe multi iar incanta faptul ca pot conduce un Monster personal..
MaNuLeX Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Cer sa se adauge in DealerShip/Ds si barci care as coaste foarte mult.Ar fi ceva mai frumos servarului.
DarkXtreme Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sugestie: Atunci cand un lider are o reclamatie deschisa sa nu poata renunta la functie decat dupa ce i se inchide reclamatia si primeste sanctiunea daca este cazul. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de toti liderii care renunta la functie cand au 2.5 sau 2 LW si au o reclamatie la care stiu ca primesc LW.
kixu Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sugestie: Vreau sa fie adaugat un sistem de damage informer in /hud. Atunci cand un player trage in celalalt sa vada cant hp ii scate ( cu verde), iar atunci cand primeste gloante, cand pierde din viata ( cu rosu ).Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor la war pentru mafioti sa vada daca si-au atins tinta. Cred ca este o propunere utila pentru server deoarece multi incalca regula serverului, de a nu folosi moduri cleo / asi si sunt pedepsiti, asa am putea evita aceste incalcari de regulament, ar fi mai frumos si mult mai avantajos.
georgy247 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Sugesti: Propun sa se poata lua imprumut de la banca de ex pentru un imprumut de 3kk sa dai inapoi 5-6kk ca la banca Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta in primul rand jucatorii noi sa inceapa dar si pe cei vechi poate mai au nevoie de 3-4kk sa cumpere un business sau casa si expira oferta sau au nevoie urgent scuzati am vrut sa postez in sectiunea red.bugged.ro rog un admin sa mute ca sa nu fac dublu post Edited September 28, 2014 by georgy247
skyzifun Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 (edited) Sugestie: Să se adauge Mountain Bike în DS. Poză: http://wiki.sa-mp.com/wroot/images2/c/c9/Vehicle_510.jpg Vehicle Model ID: 510 Vehicle Name: Mountain BikeCategory: BikesModifications: None Edited September 28, 2014 by WBP.Sh0w 1
Lazar William Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sugestie: Propun ca la paintball sa fie pe echipe. Echipa Rosie si echipa galbena. Si cand dam /paint sa ne alegem acolo echipa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai fura kiluri si ar fi mai distractiv.
Popular Post D3sTr0 Posted September 28, 2014 Popular Post Posted September 28, 2014 (edited) Sugestie: 1. Sa se adauge un rent car in SF 2. Sa se schimbe traseul de la DMV. 3. La mafii se se tina war-urile in virtual word, pentru ca unui din mafie/civil fac DM pe mafie/civil. 4. Sa se mai adauge niste case si bizz-uri. 5. Sa se bage in DS Mountain Bike sau BMX, acesta sa coste 1kk si sa se scoata "Bike" 6. La /dice sa fie decat 2-3 secunde, nu 5 pentru ca stai mult. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Cei care fac fac fish in SF si le bubuie masina, trebuie sa se omoare, sa ii dea acasa, sa se duca la rent... etc. Sa fie mai multe motoare. 2. Aproape toti cred ca pica testu` de la DMV din cauza unori "incepatori" sau din adins. Sa se schimbe pe un traseu care nu se circula mult sau intr-un virtual word. 3. Reducere DM, mereu cand fac fish/truck sau ma plimb sau orice mereu ma trezesc de la mafie cu roata sparta, masina bubuita. Si am auzit alti din mafie cand au war se plang ca ii omoara si pierdut turfuri.. 4. Pentru a creste si profitul la alti playeri. 5. Pentru ca acele biciclete sunt mai bune, asa bike e praf. 6. Jucatori de barbut sa nu mai stea 5 sec. sa stea 2-3 pentru ca alti vor un pic spam. Edited September 28, 2014 by Lik3.King. 15
world_eye007 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Zilele astea am intampinat si eu o problema si am gasit si niste solutii pentru ea. Am cumparat un Sparrow si neavand destul HP nu ii puteam da /park, asa ca m-am gandit in felul urmator: ar fi bine ori ca in momentul in care ai cumparat un vehicul sa aiba automat 999 HP, ori ca vanzatorul sa nu il poata vinde daca nu are destul HP ca sa poata sa i se dea /park (asa ar fi nevoit sa il repare el inainte sa il vanda). De asemenea tot incercand sa dau de mecanici care sa imi repare elicopterul, mi-am dat seama ca sunt foarte multi care au job-ul doar ca sa dea /tow la masini, iar tu daca ii suni ori nu iti raspund, ori iti inchid direct. Si pentru problema asta m-am gandit la 2 rezolvari: una ar fi ca atunci cand iei jobul (sau cand te conectezi pe server daca ai job-ul deja) sa te intrebe daca vrei sa apari in lista de /mechanics. Alta solutie ar fi introducerea unei comenzi de genul /service mechanic, astfel toti mecanicii din zona sa vada si sa poata da accept cel care vrea sa te ajute. 1
Camila1337 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Sugestie: O data pe luna, sa fie 10 minute in care ori cine poate face DM[in acele 10 minute sa fie vremea aceea ce se vede totul negru inafara de masini].Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar mai descarca toti playerii si ar scadea DM-ul masiv de pe server. 1
Popular Post Layzz Posted September 29, 2014 Popular Post Posted September 29, 2014 (edited) Sugestie: Propun schimbarea mafiei The Rifa în San Fierro, și adăugarea unei noi mafii în orașul Las Venturas în locul mafiei The Rifa, aceea find The Triad's Mafia. Această mafie este una specifică în San Fierro, însăși n-am găsit un loc potrivit pentru ea, atât timp cât nu se potrivește HQ-ul mafiei SF bikers, cel actual, mi-a venit această chestie, schimbarea mafiei The Rifa în San Fierro, unde este locul mafiei SF Bikers, și în loc de SF Bikers să fie The Triad's Mafia. The Rifa să rămână cu aceeași culoare specifică mafiei, și The Triad's să aibe culoarea asta. Am făcut mici poze, unde ar trebuii să se afle HQ-urile mafiilor The Rifa să fie situată la HQ-ul mafiei SF bikers ( find aici http://i.imgur.com/cMXbTBc.png , și pe mapă locația acesteia http://i.imgur.com/kScZpcX.png The Triad's Mafia să fie situată undeva în sudul HQ-ului actual al mafiei The Rifa ( unde se află chiar acum ): http://i.imgur.com/cBFOImu.png și pe mapă, http://i.imgur.com/B0Qws4g.png Skin-urile mafiei The Triad's Mafia să fie acestea : rank 1: ; rank 2: ; rank 3: ; rank 4: ; rank 5: ; rank 6-7: Skin-ul de rank 1 l-am luat de la Hitman Agency, iar acela să fie înlocuit cu acesta ( 1 - 2 ), și rank 3-4 acesta , rank 5 acesta . Skin-ul de rank 2 l-am luat de la The Russian Mafia, consider că are destule skin-uri această mafie. Skin-ul de rank 3 l-am luat de la Los Aztecas, consider că are destule skin-uri și această mafie. Skin-ul de rank 4 l-am luat de la The Rifa, consider că are destule skin-uri și această mafie. Skin-ul de rank 5 l-am luat de la Italian Mafia, iar acest skin să fie înlocuit cu acesta Skin-ul de rank 6-7 l-am luat de la Hitman Agency dar l-am înlocuit mai sus. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sincer, cred că tuturor le-ar place această schimbare, radicală după părerea mea. Ar fi un mare ajutor pentru playerii care doresc în mafie, unul ar fi un motiv bun, pentru care nu s-ar plictisii să iasă dintr-o mafie, și să joace în continuare, al doilea ar fi vechimea, să le ridice moralul, ca să stea aproximativ o lună într-o mafie. Am făcut această sugestie pentru ambele servere, dar atunci când se va deschide SF-ul și pe red.bugged.ro. După mine, sunt destui playeri pentru a avea SF-ul deschis, mă refer pe red.bugged.ro, la 700 de playeri seara... Consider că am pus toate detaliile pe care să le aibă o mafie, mașinile facțiunii să fie aceleași ca la oricare mafie. Dacă credeți că vă place sugestia, puteți să mă susțineți printr-un +, vă mulțumesc. Edited September 29, 2014 by LAYzz. 28
Recommended Posts