SmiTe Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca warurile sa se desfasoare intr-o lume virtuala deoacere cand mergi la war [ mai ales in orasul LS ] pe unele turfuri este un lag infernal din cauza persoanele / masinilor care sunt pe langa tine.[ Stiu aceasta propunere de pe comunitatea rivala ] . Ar ajuta serverul cu scaderea lagului , cu acei playeri newbie de cred ca warurile sunt si pentru civili si se baga si ei sau unii lideri sunt incapabili si mai cheama si civili sa ii ajute.. [asa se provoaca DM ], politia nu ar mai venii sa te aresteze la war .Stiu ca este foarte greu de facut dar ar fii ceva formidabil sa reusiti sa faceti asa ceva. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar face ca warurile sa fie fara lag si nu ar mai fii civili care sa faca DM sau politisti care sa vina dupa wanted..Ar fii totul mai RP Edited October 5, 2014 by Zelmer
Xpeedo Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Sugestie: Ar fi bine ca cei care detin Mr Whoopee sa poata sa vanda inghetata. NU inteleg rostul lor... si de ce mai sunt pe servere. adica gen: /sellicecream <id> [<price>] [optional], ar fi bine daca ar aparea acest "job" special doar pentru detinatorii de Mr Whoopee. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa fie si ele bune de ceva.
Andrei Budiu Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Sugestie: Sa se faca o sectiune speciala pentru propuneri, iar acolo cine vrea sa faca o propunere va trebui sa faca un topic iar doar scripteru/owneru sa poata sa ii raspunda in topic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am vedea ce parere are owneru/scripteru despre propunerea noastra si daca se poate implementa. //Edit: nu se va adauga, nu are nimeni atata timp liber sa raspunda la fiecare topic. Edited October 7, 2014 by RIPZOR
Georay123 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 (edited) Sugestie noua: Rezervati macar 100 de slot-uri pentru utilizatorii Premium,ca pana la urma nu se numeste degeaba clasa "premium". //Edit: nu se poate pune in aplicare. Edited October 7, 2014 by RIPZOR
Andrei Budiu Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Sugestie: Adaugare /adtime sa vedem in cat timp apare ad-u. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am sti cat timp mai dureaza pana sa ne fie publicat anuntu 2
BlackOutCRYS Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Sugestie: Folosirea aeroporturilor ca mjiloc de transport intre orase. La fiecare x minute sa plece un avion din fiecare aeroport spre alt aeroport ( 6 rute ), sa coste x $. Se poate adauga si un interior in care sa teleporteze ca sa astepti sau interiorul acela al avionului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi bine pentru server, nu cred ca e asa greu de facut. Te telporteaza de la un aeroport la altul la un interval de timp. 1
Shifty Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Sugestie: Sa se adauge comenzi care sa ascunda chat-ul cu ad-uri (ex. /togad) La ce ar ajuta serverul: Cateodata vrei sa ai chat-ul cat mai curat, cand dai un test cu cineva, spre exemplu. poate pe mine nu ma intereseaza sa vad ca Georgel vinde masina sau ca Viorel face excursie pe chilliad. 2
AdvanC3 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 1.Sugestie:Sa putem merge din nou cu maverick la war-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta, deoarece atunci cand dai war intr-un alt oras este chiar foarte dificil sa ajungi pe turf, ba te loveste un trucker, ba mai vine o "satra" de cops si intra in tine, + ca chiar daca n-ai avea parte de astfel de neplaceri tot iti ia ceva timp sa ajungi intr-un alt oras, mai ales din SF-LS/ SF-LV.
dieL0vers Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Sugestie:Sa putem vinde clanurile pentru bani pe joc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar ajuta pe cei ce nu au timp de clan, si nu vor sa se expire cele 6 luni, fara macar niste bani. **Deci, putem cumpara cu bani reali Hotring, Vortex, Maverick, etc., acestea le putem vinde pentru bani in joc. De ce clanul nu s-ar putea vinde?
zuzlikest Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Sugestie:Sa putem schimba numele clanului detinut contra unor puncte premium. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai daca ai facut greseala sa ii pui clanului tau un nume gen Uger asa ai putea repara greseala. Sugestie:Lideri clanurilor sa poata da rank-up/invite direct din panel Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai daca playerul X a luat ban, ar fi pacat ca respectivul clan sa ramana blocat.
IonutTudor Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Sugestie: Sa se adauge comenzi care sa ascunda chat-ul cu ad-uri (ex. /togad) La ce ar ajuta serverul: Cateodata vrei sa ai chat-ul cat mai curat, cand dai un test cu cineva, spre exemplu. poate pe mine nu ma intereseaza sa vad ca Georgel vinde masina sau ca Viorel face excursie pe chilliad. Este comanda "/tognews" care face sa dispara toate ad-urile si tot ce zic reporterii.
micsT Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Sugestie : Cand o factiune sau mai multe ramane fara lider , adminii sa propuna 5 playeri pentru a primi lider apoi sa se organizeze un sondaj pe forum iar cine primeste cele mai multe voturi sa fie ales ca lider :) Cum crezi ca ar ajuta serverul : Eu spun ca asa toti ar avea sanse egale in a primi lider si nu se mai supara nimeni , daca tot serverul crede ca meriti lider , vei fi lider ! Nu mi se pare corect ca adminii sa bage pe cine vor ei sau ca cineva care nu a fost niciodata in mafie sa primeasca lider la o mafie . Astept sprijinul vostru ! ! 2
TripluXXX Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Sugestie : Cand o factiune sau mai multe ramane fara lider , adminii sa propuna 5 playeri pentru a primi lider apoi sa se organizeze un sondaj pe forum iar cine primeste cele mai multe voturi sa fie ales ca lider :) Cum crezi ca ar ajuta serverul : Eu spun ca asa toti ar avea sanse egale in a primi lider si nu se mai supara nimeni , daca tot serverul crede ca meriti lider , vei fi lider ! Nu mi se pare corect ca adminii sa bage pe cine vor ei sau ca cineva care nu a fost niciodata in mafie sa primeasca lider la o mafie . Astept sprijinul vostru ! ! Aici nu sunt deacord. Gandeste-te cate conturi "secundare" sau "de rezerva" exista pe aceasta comunitate, asta este primul lucru. The second one ii prieteniile, ce prietenii exista pe acest server, gandeste-te pe retelele de socializare:skype, facebook, wapp, etc. cati ar vrea o propunere/un vot pe forum doar pentru a ajunge lider. Dupa cum ai vazut au fost LIDERI care cereau BANI pentru a fii acceptati, ce se poate intampla daca ideea ta va fii pusa in aplicare, ne trezim dupa cu 1000 de reclamatii de inselatorii de gen:"el mi-a promis 1kk daca il votez, si nu am primit". 1
casetofon Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Propun ca cei cu iPhone sa poata dea /call respectiv /sms fara a mai folosi numarul, sa merga cu id-ul, de exemplu /sms 54 si /call 45
kixu Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) Sugestie:Propun ca membrii PD sa poata folosi comanda /blockfree [id] si /unblock free [id].Cu comanda /blockfree [id] politistii nu vor putea da free playerului din jail, iar cu comanda unblock free [id] politistii vor putea da din nou free celui player. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ne-ar ajuta la permise sa numai scriem pe /d fara free id lvpd permis. Edited October 7, 2014 by kixu 1
Popular Post Linex Posted October 7, 2014 Popular Post Posted October 7, 2014 Sugestie: Sa se adauge mai multe case in zona cartierului Jefferson si pe langa HQ Grove Street. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai Shad0w ai adaugat prea multe case in San Fierro si multi le-au abandonat, de ce nu ai popula Los Santos si in zonele astea? Nu numai Vinewood, Plaja Los Santos si la PNS Central. Parerea mea ca mutli s-ar muta in zona Jefferson si ar populao. Uite aici niste imagini daca e nevoie postez mai multe: http://imgur.com/a/I4rpJ Casele aceastea as dori sa fie adaugate + altele in zona Jefferson si pe Langa HQ Grove si barul Grove. Daca esti de acord cu mine nu ezita sa dai +1. 13
Muhamad Noor Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Truck skill 6 money should be increase . skill 6 is same as 5. hope you understand what i`m saying ..
Andrei Budiu Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Sugestie: Sistem de event. Cand vrei sa faci un event va trebui sa scrii /revent si sa spui ce ai de spus de exemplu : "Event Stunt, primu la mine. Premiu xxx.xxx$. Ma aflu pe primaria SF". Dupa un admin va trebuii sa acepte eventu in caz ca considera ca acest event poate fi organizat fara sa intervina probleme. Dupa ce adminu accepta eventu va aparea pe chat la toata lumea "Event Sunt... primaria SF" (daca cineva se logheaza dupa ce a inceput eventu va trebuii sa-i apara si lui ca este un event in desfasurare). Organizatorul eventului va trebuii dupa sa vorbeasca pe /e ce are de spus. ex: "Veniti doar cu NRG" "Eventu se termina la :50" "La acest event ma ajuta x/y/z" "Eventu a fost castigat de a" etc. Dupa ce se termina eventu organizatorul va da /stopevent iar eventu se va termina. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E aiurea sa anunti eventurile prin /ad. Asa ar fi mult mai bine cu acest sistem. Daca nu ati inteles la ce ma refer va rog sa imi dati un PM sa va explic mai concret despre acest sistem. 1
Popular Post Fielddone2 Posted October 9, 2014 Popular Post Posted October 9, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca in chat textul de la /members sa se adauge un text, toti stiti ca la /members este ceva de genul: Nick - rank - days - online/offline. Ei bine eu propun sa se adauge si ceva gen Banned/Not Banned. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa ar ajuta foarte mult liderii mafiei/pasnicelor cu membrii banati, nu s-ar mai face greseli de genul, nu stiam ca e banat, eu doar am vazut ca are inactivitate 2-3 zile, nu stiam ca e banat. S-ar reduce nivelul de posturi facute de playeri de genul acesta, liderii ar avea un + de ajutor de la chat textul /members cand vine vorba de un uninvite pe motiv inactivitate sau banned. Daca esti de acord cu mine, apasa +1! // nu va fi adaugat. Edited October 11, 2014 by Shad0w 24
Layzz Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Sugestie: Cei care fac post-uri în exces ( supranumiți post-hunteri ) pe panel, să primească suspend permanent pe panel. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt foarte mulți post-hunteri pe această comunitate, dacă s-ar introduce, s-ar mai evita.. am foarte mulți ''dușmani'', care când îmi găsesc un lucru' greșit, cum e post pe panel rapid. S-ar mai evita post-hunterii, zic încăodată. 1
.Fireside. Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Sugestie: Sa nu fie asa multe case intr-o anumita zona. De exemplu, la PNS-ul principal din Los Santos, sunt foarte multe case in aceea zona, atat pe partea Pay' N Spray-ului cat si pe partea opusa. Sa se inchida cateva case, sa fie doar 2-3 acolo si sa se deschisa, in fiecare zona a orasului Los Santos, intr-un cartie cate 2-3 casa. Asa sa fie si in Las Venturas, sa se inchida din casele de la intrare in Las Venturas si de la HQ-ul mafiei Los Aztecas si sa se deschida in fieacare cartier 2-3 case, de exemplu cartierul de langa HQ Taxi LV, este un cartier minunat, dar e inchis. In San Fierro sa fie la fel, sa fie inchise din casele din zona Palisades, de langa mare si sa se deschida si in alta parte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poi daca ar fi doar 2-3 case intr-un cartier, preturile caselor ar fi mai mari, deoarece numarul renterilor unei case va fi mai mare, la intrare in Las Venturas de exemplu in fieacare casa sunt cate 2-3 renteri, daca s-ar mai diminua numarul caselor, ar fi mai multi intr-o casa, asa pretul ei va creste, dar si popularea cartierelor care acuma sunt inchise si sunt unele chiar frumoase. Sunt playeri care tin casele de geaba, daca nu sunt cunoscuti pe server, nu am renteri, numarul caselor dintr-un cartier este foarte mare playeri dand rent intr-o casa la un player care a fost lider / helper / admin, sau inca este sau a avut o funtie importanta pe server. 1
Fusher Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Sugestie: Propun ca pe fiecare aeroport sa fie plasat un Maverick si sa fie folosit doar de Instructori, sa ne folosim de el doar cand dam licente. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai mai mereu cand ma duc sa dau licenta de zburat, mai niciodata nu gasesti un heli. Cu avionul este mai greu pentru newbie... 2
King.Ceausescu Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) Sugestie 1. Sa fie rescrise joburile trucker si fisher. De exemplu la trucker daca ai skill 5, nu e nici o diferenta intre skill 5 si 3, caci tot aceasi suma de bani ai. La fish daca ai skill 6 exista posibilitatea sa iei un peste de 12k. Propun ca la trucker cu cat cresti in skill sa primesti mai mult, ca la farm, iar la fish cu cat e skillul mai mare cu atat sa existe o limita minima de peste. Daca ai skill 6 sa nu prinzi nici un peste sub 30-35kg. 2. Cei care stau in mijlocul strazii cu 0 hp si abia asteapta sa ii calci sa nu aiba posibilitatea de a da /call 112, primim wanted aiurea doar pentru ca iei sunt copii si stau cu 0 hp in mijlocul drumului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prima sugestie ar egala numarul de playeri si modul in care muncesc ( de ex la farm e plin mereu deoarece este bine facut) iar a doua sugestie am evita sa stam la jail doar pentru ca unii doresc raul altora ! Edited October 9, 2014 by dA_Vinci
Fit Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) Sugestie: -sugerez să se creeze un bind pentru tasta N, care să fie compatibilă cu comanda /lock. Cred că o să fie un număr mai mic de accidente, ar fi folositor (părerea mea). -sugerez ca atunci când o mafie câștigă un war, fiecare membru prezent / online care are score-ul peste zero să primească un număr de Materiale, Droguri sau bani, sunt de părere că ar fi mult mai RP așa și mult mai unic. -sugerez să se plaseze ceva pentru a da /getjob la jobul Trucker și in orașul Las Venturas. -sugerez ca war-urile să fie mutate în locuri fără case, blocuri, s.a.m.d. Să fie un loc restrâns pentru a evita aglumeriatia și lagul. Asta s-ar putea rezolva în alt Virtual-Word sau chiar ca Turf-urile să fie mutate în Păduri sau în alte locuri, dacă stăm să ne gândim. Mafiotii reali nu se luptă în stradă, ci actionează mai discret. -sugerez să se creeze un checkpoint pentru Paintball în Las Venturas, care să te redirecționeze la interiorul Arenei de Paintball din Los Santos. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Edited October 9, 2014 by Blazquitz-AIM. 6
Recommended Posts