GeorgeCasian Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Salut , este foarte greu sa intri pe serverul blue.bugged eu unul stau cel putin 10 minute ca sa pot intra pe server. Eu as avea o propunere, toti astia care stau afk ( /sleep ), dupa 2 payday-uri sa-i deconecteze. Asa nu se va mai abuza de comanda [/sleep]. Ce ziceti ? Este bine?
Popular Post Laur.. Posted November 8, 2014 Popular Post Posted November 8, 2014 Sugestie: Sa se intre in biz / casa la fiecare 5-10 sec adica se intampla ca un player cu wanted sa faca spam pe usile bizului sau a unei case iar de cele mai multe ori nu putem face nimic decat sa dam [/report]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face spam, politistii si-ar face mai bine treaba si nu ar mai fi atat de multe report-uri legate de chestia asta. Toti cei ce sunt de acord cu mine sa dea +1. 11
Popular Post danydany1032 Posted November 8, 2014 Popular Post Posted November 8, 2014 (edited) 1)Sugestie:M-am gandit ca la premium users, la iphone sa existe o comanda unde acolo sa iti listeze contactele de apelare. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai RP si foarte folositor. 2)Sugestie: Atunci cand dam examenul de condus si cineva ne loveste intentionat sau noi ne lovim de ceva sa te respawneze in fata la DMV nu sa te lase acolo fara masini fara nimic in mijlocul soselei, tin sa mentionez ca acest traseu este cel mai aglomerat de pe server si trebuie mutat deoarece majoritatea pica examenul din cauza playerilor care fac job in acea zona.(fish/truker/farmer) Cum crezi ca ar ajuta serverul? : Pai ar fi mai bine pentru noi nu ar trebuie sa mai alerga pe jos inapoi la DMV. 3)Sugestie:Sugestia aceasta consta in felul urmator, toti userii cu cont premium sa poata detine 2 job-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul?:In primul rand este foarte folositor sa ai un job care sa produca bani ex: Fish/Farmer/Truck iar pe langa un job care sa nu produca bani si anume detectiv. Daca sunteti de acord cu mine dati un click pe ca sa punem in evidenta aceste sugestii, multumesc. . Edited November 8, 2014 by T U D O R 13
BorgWarner Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sugestie: Cand un taximetrist accepta un client prin comanda [/taxi accept <id>], Clientul sa primeasca un mesaj cu distanta de la care a fost preluat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi clienti sunt nemultumiti datorita timpului de asteptare deoarece nu stiu de la ce distanta sunt preluati. 2
KONi Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sugestie: Sa se adauge Drugs Log, adica sa se arate lafel ca si la mats Most Drugs Taken. Si Most Drugs Taken si Most Materials Taken sa fie doar de la mafia data, nu e de la fiecare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai sunt unii membri drugs care dau /getdrugs 100 si apoi le baga iar si pun evidenta pe forum, pentru ca e o regula sa nu se poata lua mai mult de 10 drugs, leaderii o sa poata sanctiona membrii.
AIM.Egzekut0rr. Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Salut BUGGED !! Am venit cu o sugestie pentru server: Ca mafiotii sa poata folosi Fast-Connect-ul sau doar intre orele 19:45 si 22:00 sa poata folosi Fast-Connect-ul. Deoarece multi nu pot prinde un slot pe server si primesc /fw-uri in prostie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca este folositor si mai convenabil pentru toate mafiile ar fii un echilibru intre ele si mai putine /fw-uri. DACA CREDETI CA ESTE O IDEE BUNA NU UITATI SA DATI UN +1 !! (!) +1 Sper sa se aplice. @Shad0w 2
Popular Post Khinezu Posted November 8, 2014 Popular Post Posted November 8, 2014 (edited) Sugestie: Sa se adauge pe server CS ( Conter-Strike ), unde jucatorii sa poata alege Terorist sau Contra-Terorist, dupa ce mori esti eliminat pana la sfarsitul rundei. Cand incepe runda sa primim arme iar cand murim armele sa ramana pe mapa si sa le putem lua. Dupa ce murim sa putem privi jucatori cum joaca. Am pregatit cateva skinuri de Teroristi si Contra-Teroristi si cateva exemple de map. Teroristi: Contra-Teroristi: Mape: Map_1: Map_2: Map_3: #PS: Sa fie adaugate si mape din interiorul unor cladiri... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca toata lumea ar vrea asa ceva... [Daca cumva a mai fost postat asa ceva o sa dau Edit] Edited November 8, 2014 by BrockK 11
Florea.sincer Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sugestie: Cei care au cont premium si fac materiale sa primeasca 1500 Materials pe cursa.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai poate cumpara mai multi cont premium si s-ar face materialele mai repede.
H o f f n e r Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca la Paint,mai pe scurt la Gun Game pe fiecare 2 kill-uri sa ti se dea o noua arma iar cand mori de 2 ori sa iti scada de la arma precedenta la cea anterioara. Exemplu Cand mori de doua ori si esti cu M5 sa te dea dinou la Deagle Can omori un om (1) si mori odata trebuie iara sa omori 2 consecutivi Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai frumos si mai distractiv,deoarece cand faci rost de arma(knife) este mai greu si limita de best la GunGame este de 29 kills cu aceasta propunere vei putea face 29 kill+ si nu te mai enervezi ca nu poti lua cu cutitul. !Daca doriti sa se puna in aplicare nu uitati de +1 Edited November 8, 2014 by GenAdy.
Popular Post Layzz Posted November 8, 2014 Popular Post Posted November 8, 2014 (edited) Sugestie: În acel moment când dai /attack, mafioții să fie automați într-un Virtual World setat, știu că a mai fost făcută propunerea, însă, e foarte utilă mafioților, adică, ar fi fără probleme cu civilii, fără lag.. ș.a.m.d. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am zis mai sus. Sugestie: Să fie implementat un sistem ca în Counter Strike, adică atunci când omori pe cineva, să îi poți lua armele. Exemplu : Omor pe playerul x la war, și apare o inimă (HP), armele respective, și o sumă de bani. HP-ul să fie 10. Armele (mă refer la gloanțe) să fie 50 de gloanțe pe armă. Suma de bani să fie de 1,000$. Am făcut și un video, legat de această sugestie - https://www.youtube.com/watch?v=mk-LS21oU_M&feature=youtu.be Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai roleplay, un motiv pentru care să intrii în mafii și să te distezi, încă un motiv pentru care te distrezi la waruri. Poți face chiar și bani, făcând cât mai multe kill-uri la war.. Sugestie: Atunci când intrii într-o casă sau bussiness, să ai freeze timp de 2 secunde, sau 3. Cu ce crezi că ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face abuzuri cu F. da bine, veniți acum că e copiată de pe comunitatea rivală, însă, ce dacă este copiat? e foarte frumos acest sistem cu virtual world, și cu sistem counter strike. Edited November 9, 2014 by LAYzz. 12
Devilutzul Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sugestie:Pt mafioti: -Sa se adauge un sistem de level de la 1 la 100, putand sa faci level up prin scorurile de la waruri. In perioada 20:00-22:00 suma scorurilor de la waruri sa te ajute sa parcurgi in nivel. Spre ex azi am intrat in Los aztecas si am lvl 10 cu 300/350 xp, iar la cele 4 waruri scot 12, -2 10, 20. Dupa waruri cu ajutorul comenzi /gstats sa am lvl 10 cu 340/350 xp. Chiar daca iesi dintr-o mafie si intri in alta, statistica sa ramane la fel, iar aceasta se gaseasca si pe panel sa vedem si noi cine-i cel mai cocos. Am vazut acest lucru pe multe servere de dm, dayzSa, si lista continua. Deci e un lucru posibil si cred, usor de facut. De asemenea, urcarea in level sa aduca si recompense, si o sansa de 3% de a primi minigun pentru restul duratei acelui war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce ceva nou si ORIGINAL sistemului de war. -Competitie intre playeri, sar bate sa fie cei mai cu mot la arme. Placere de a jucat. Daca va place, puteti apasa saracia aia de +1, mersii.
bogdynodye Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sugestie: Sa se adauge un sistem la paintball care sa iti arate kills si deaths.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos, am putea sa ne vedem scorurile. Sugestie: La paintball, cand tastezi [/paint] sa se adauge vechiul sistem, primul sistem de paintball de pe bugged, sa aiba doar kill listul, sa se poata folosi o singura arma pe runda ( /votegun ) si mapa sa se aleaga cu ( / votemap ).Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multor playeri le place vechiul sistem de paintball, nu cred ca ai fi rau sa se adauge in meniul [/paint].
OG-Josh Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Sugestie:La paint ball sa poti vota doar Deagle sau doar m4 la paintul clasic, multi newbie te prinde low si da cu m4. Nu ai mai avea ce sa inveti sa tragi la paint daca ai si m4 si deagle, ori joci doar deagle ori joci nimic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multi jucatorii ar invata sa traga cu fiecare arma fara a folosii cheats.
alex_petrut00 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Sugestie:Sa se adauge la Police Departament Radar pentru ca asa este mai rp Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai bine si pentru cei din Police departament. De acord cu tine! +1
Theodosius. Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Sugestie: Sa se adauge Shamal la DS cu pp. Si sa se poata parca numai la un aeroport. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multa distractie.....
MaNuLeX Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Sugestie by me:Doresc sa se puna trenurile in functiune pe red atat cat si pe blue...ar fi ami frumos sa mergi cu trenul.Adica sa se faca o factiune de Conducator de tren..iii da o perspectiva mai frumoasa servarului dupa parerea mea... +1 Cine este de acord cu mine!
Stefan344 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Sugestie: Cand se intra pe alt ip pe servar trebuie sa astepti 72ore, inloc sa astepti 72 de ore pana cand sa poti da bani sa celelalte sa te puna sa scrii un cod special, Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pai eu daca merg la tara si ma loghez pe samp pe alt ip nu poti juca 72 de ore si e enervant,mai bine sa se puna un cod special pentru player, Daca va place sugestia dati +1
Alberto Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 In fiecare an de ziua blue bugged sa se debaneze toti playerii care fac o cerere pe forum sau sa fie debanati automat.
Chad. Reporterul Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Sugestie: Cand se intra pe alt ip pe servar trebuie sa astepti 72ore, inloc sa astepti 72 de ore pana cand sa poti da bani sa celelalte sa te puna sa scrii un cod special, Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pai eu daca merg la tara si ma loghez pe samp pe alt ip nu poti juca 72 de ore si e enervant,mai bine sa se puna un cod special pentru player, Daca va place sugestia dati +1 Nu se va face asta niciodată. O dată ce intrii de pe alt IP, primești un email de la BuGGed pentru deblocarea contului.
Linguritza Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Cred ca ati observat cu totii ce haos este la truck, eu propun ca cel putin pe red, truck sa devina o afacere sau factiune In ce consta acest proiect. Jobul truck actual poate ramane, asta ramanand la decizia voastra. Orice player sa se poata inscrie la firma de la level 1 aceasta nefiind o factiune. In anumite parcari sau daca doriti va pot ajuta eu mapand bazele / firmele vor fi plasate camioanele si remorciile fiecare firma avand o anumita culoare. Angajatii vor folosi doar tirurile si remorcile companiei. La fiecare cursa firmei ii vor reveni 15% din valoarea transportului. Cu ce ajuta acest lucru serverul. Un biz foarte profitabil. O mai buna organizare a jobului truck. 2
Chad. Reporterul Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Cred ca ati observat cu totii ce haos este la truck, eu propun ca cel putin pe red, truck sa devina o afacere sau factiune In ce consta acest proiect. Jobul truck actual poate ramane, asta ramanand la decizia voastra. Orice player sa se poata inscrie la firma de la level 1 aceasta nefiind o factiune. In anumite parcari sau daca doriti va pot ajuta eu mapand bazele / firmele vor fi plasate camioanele si remorciile fiecare firma avand o anumita culoare. Angajatii vor folosi doar tirurile si remorcile companiei. La fiecare cursa firmei ii vor reveni 15% din valoarea transportului. Cu ce ajuta acest lucru serverul. Un biz foarte profitabil. O mai buna organizare a jobului truck. Sper sa nu primesc warn pe forum, sau altceva. Nu ar fi necesar așa ceva. De ce? Avem mulți playeri pe server, iar acest proiect implică mapping-ul, ce ar produce un lag imens pe server.
Layzz Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Sugestie: Să se readauge modurile .ASI, dar doar .ASI, cine va fi prins cu CLEO, va primii ban 7 zile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu cred că ar fi ceva pericol dacă s-ar adăgua din nou, modurile .ASI, din propria experiență, nu cred că sunt cheat-uri sau ceva, propun să se readauge înapoi, dar doar .ASI, nu cred că încurcă.. 4
gAZAh. Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Sugestie: Sa se poata folosii din nou moduri cleo/asi si renuntarea la testele teamviewer, de ce ? Exista .exe in primul rand, o solutie mai buna ar fii ca banurile sa fie date din spec, ca tot apar zeci de warning-uri si chestii, cine e suspect de coduri, e banat 30 de zile. Eu unul, n-as lasa pe cineva sa-mi intre in calculator si sa instaleze el cine stie ce programe, mai ales acel ammy admin, trebuie sa fii retardat (s0z de limbaj) sa lasi pe cineva sa-ti umble prin calculator si sa-ti foloseasca diverse programe "pentru a vedea el daca ai folosit codu' x". Cum crezi ca ar ajuta serverul:Well, unii playeri pleaca "dincolo" din cauza asta, asa ar fii mai frumos si mult mai eficient. 6
Linguritza Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Sper sa nu primesc warn pe forum, sau altceva. Nu ar fi necesar așa ceva. De ce? Avem mulți playeri pe server, iar acest proiect implică mapping-ul, ce ar produce un lag imens pe server. @, Nu e nevoie neaparat de mapping, am precizat ca se pot folosi si parcarile normale. Oricum sunt camioane in parcari normale. si sunt destule zone care pot fi folosite ca parc auto. Edited November 10, 2014 by Linguritza
Mont3Kill2 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 (edited) Sugestie: Propun sa se schimbe CP-ul de la Truck de unde sa se i-a trailar-ul din LS, deoarece se face aglomeratie pe sosea, cu toti care vin/pleaca farmer. Edited November 10, 2014 by Mont3Kill2
Recommended Posts