Toni BuGGed Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Va rog frumos faceti ceva.. recunosc imi place acest server la nebunie dar are un defect groaznic trebuie sa faceti ceva cu ''(crash)'' iau din 5 in 5 minute Reinstaleaza-ti GTA-ul si joaca fara moduri.
Bless Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) Sugestie: Pai sa incepem Sa se bage inapoi /granknames /swapcolors gratis, WTF De ce ar costa sa inversezi culorile? (hidden ma refer). - pentru intrarea in biz, doar 90% din bani ajung in biz. 10% din banii de intrare in biz sunt scosi de pe server. - WTF frate este bizz lasa 100% :| Si asa abea se castiga din biz-uri. - seifurile biz-urilor au o limita de $50.000.000. biz-urile ce au peste $50.000.000 in seif nu vor mai primi bani pana nu vor avea sub $50.000.000 in seif. - WTF Frate? Baga fara limita... - pe stats nu mai apar unele informatii (age, gender) - De ce s-a scos ? Frate totusi e un joc de imita viata reala de ce le-ai scos ? Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Am avea mai mult chef de paint. Comanda /blockfree id, pentru a nu mai lua free cel din puscarie caruia trebuia sa ii suspenzi permisul. Edited November 13, 2014 by Bless
TonYySss Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sugestie: Sa poti face DM in zonele in care s-a interzis deoarece, eu daca am wanted, si vin 3 copi dupa mine, pana sa ajunga ei la mine eu ii bubuiam deja, dar acum cand trag in ei sau in masina imi zice ca nu am voie sa fac DM. Sau cand un player cere kill la CNN si tu ai arma, nu il poti omori deoarece zice acel mesaj si nu ii scade hp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Era mai bine inainte sa faca acest update. Cine face DM sa primeasca jail, sa poti face DM. Uneori mai ai chef sa faci si DM. 4
Yugi Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) Sugestie: Atunci cand dai "TAB" si apesi dublu-click pe un player, sa apara informatiile despre acel jucator ca si cum ai scrie comanda /id. Insa comanda /id sa nu fie scoasa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Uneori ne mai uitam pe "TAB" si vrem sa aflam informatii despre un anumit jucator, iar cand vrem sa aflam acele informatii, trebuie sa scriem comanda /id pe "T", consider ca ar fii mult mai simplu asa. Edited November 13, 2014 by Yugi
Chad. Reporterul Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sugestie: În cazul unei reclamații, dacă playerul vrea să retragă, să existe un 'TAB' unde să scrie 'Retrage'.. Cu ce ar ajuta serverul: Nu mai rămân atâtea reclamații deschise, ce așteaptă să fie închisă de admini, iar playerii nu se vor face de râs. 1
NicusorBlend Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 (edited) Sugestie: Propun sa fie schimbat checkpointul de la trucker job. Checkpoint actual: http://i.imgur.com/Me0zqmD.png-->> este un loc foarte dificil pentru toti, incurca playeri ce fac farm. Checkpoint propus: http://i.imgur.com/Qx4t6GY.png-->> mai usor accesibil, nu incurca pe nimeni, un teren fara dificultati. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri ce fac trucker nu vor mai incurca pe cei de la farm, trafic redus la intrarea in LS. Edited November 13, 2014 by xBl3nd 8
sunde Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sugestie: Propun sa fie schimbat checkpointul de la trucker job. Checkpoint actual: http://i.imgur.com/Me0zqmD.png-->> este un loc foarte dificil pentru toti, incurca playeri ce fac farm. Checkpoint propus: http://i.imgur.com/Qx4t6GY.png-->> mai usor accesibil, nu incurca pe nimeni, un teren fara dificultati. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playeri ce fac trucker nu vor mai incurca pe cei de la farm, trafic redus la intrarea in LS. O idee buna. +1
LioN23232 Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sugestie: Să apară și pe Panel cei care ne-au vizualizat profilul, ca și pe forum. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am vedea curioșii care ne frecventează profilul de pe Panel.
Alaba Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sugestie: Sa se adauge factiunea Tow Car Company! Ar fi o factiune foarte activa si cautata deoarece sunt multe masini lasate aiurea pe server care fac lag! Asa daca cei de la TCC ar lua masinile personale sa le parcheze la HQ-ul lor iar playerii care vor sa isi recupereze masina sa plateasca o suma de bani! Ar ajuta foarte mult deoarece nu ar mai fi lag pe server si nu mai vedea masini peste tot, si parcate aiurea 2
MaNuLeX Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Cand suntem intr-un clan,sa arate cu rosu sau galben deschis langa numele nostru
R3iko Posted November 13, 2014 Posted November 13, 2014 Sugestie: Sa se faca safe-zone la locatiile joburilor. si cand intri in interiorul safe-zone-ului sa ti se confiste arma sa nu mai poti face DM. Sau sa se faca in asa fel incat atunci cand cineva trage dupa un vehicol de job sa primeasca advertisment de la admbot si daca continua sa traga sa primeasca automat jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii care vor sa munceasca.
Myhai Soryn Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Sugesti: Ca la mafii sa fie scoasa regula ca nu ai voie cu moduri cleo/asi (radar patrat; arme pe spate; etc)! Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Nu stiu, dar, eu cu radar patrat si cu arme pe spate trag mai bine si se vede is mai frumos.
BlooVodka Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Sugestie : Ar fi bine sa fie adaugate 2-3 NRG-500 in departamentele de politie pentru wanted, sa fie cum sunt infernus-urile de la rank 3+.
Kizel Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Propun sa poti lua /getgift de oriunde. E foarte greu sa dai la Mall...
Yugi Posted November 14, 2014 Posted November 14, 2014 Sugestie: Atunci cand un hitman isi indeplineste contractul acceptat si este /undercover, acesta sa nu poata primii wanted. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul? Nu stiu cu ce ar ajuta serverul dar daca tot este o agentie hitman si isi rezolva contractele cat mai silentios, nu stiu ce rost ar avea ca acestia sa poata primii wanted de la /call 112.
bGd bogdaNNN Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Propunerea mea este următoarea: Când sunt 1000 de jucători constant mai mult de 15 minute să primească Kick cei care sunt AFK de peste 7 minute(sau alt interval) și 5 jucători random care sunt pe /sleep deoarece este aproape imposibil. De la ora 11:40 până în momentul actual 12:39, o oră să spunem țin SA:MP-ul deschis și nu pot intra. +1 dacă vă place. 1
AlinComsa Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Sugestie: Când serverul acumuleaza 950+ playeri , cei care sunt pe "/sleep" de mai mult de 3 ore să primească kick. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar putea intra și alti playeri mai repede , nu ar trebuii sa astepte ca in prezent 15 minute să intre pe server. Cine e de acord +1! Edited November 15, 2014 by alinS
Lorenz Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Sugestie:Eu fiind intr-un departament, si cineva da rob si sunt vreo 4-5 pana dau eu /mdc cand sunt pe jos ei fug se omoara s.a.m.d. Sugestia mea este cand punem tinta pe un suspect cu wanted, sa ne apara direct mdc-ul. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai simplu si mai eficient, decat sa bag un mod care imi provoaca anumite probleme. Edited November 15, 2014 by United Ionut 8
Fetitza Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Sugestie:Salutare BuGGed, m-am gandit la o sugestie destul de interesanta. Propun ca in perioada lunilor de iarna sa fie adaugata iarna fara acel mod. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Stiu ca multi care au PC mai slab ar dori sa se bucure si ei de iarna si de fulgi pe SA:MP si nu prea au posibilitati la acel mod de iarna. Pe toate jocurile este adaugata iarna (metin, Counter Strike s.a.m.d) si de ce sa nu fie adaugata si pe SA:MP iarna. Edited November 15, 2014 by Richard. 8
SmoKKer. Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Sugestie: La Hitman Agency, cand omori tinta pe care ai contract, DOAR pe care ai contract sa fie in proportie de 10% ca la playerul atacat sa ii apara [/call 112]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca tot il omoara silentios, pe [/undercover] sa nu poata tot timpul da call, depinde de random, 10%.
Leo_ Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) Sugestie: Sa se decshida orasul San Fierro pe serverul RED, deja e prea mare inghesuiala in orasele Los Santos si Las Venturas, mai ales cu sloturi pentru playeri pana la 800. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi asa mare inghesuiala pe server, coada PNS, rentcar sau altele. Edited November 15, 2014 by Leone.
Popular Post AIMNyetComrade Posted November 15, 2014 Popular Post Posted November 15, 2014 Sugestie: Trec direct la subiect: HQ-ul mafiilor. - Au trecut 2 ani de cand bugged a fost infiintat. Propun o mica schimbare a hq-urilor tuturor mafiilor ( evident ). - Schimbarea din Hq-ul nasol, 2 camere pentru afk, scarile alea obositoare....etc in clubul lui Jizzy ( din gta ) . - Cateva poze ( pentru a va starni interesul ) : OVERVIEW: Sedinta / Adunare war: Camere in care poti sa stai afk: Intrare / Iesire: Cum crezi ca va ajuta serverul: Nu il va ajuta, dar e incantator acest HQ. 27
Recommended Posts