spike.rapp Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Sugestie: Sugerez ca la Paintball sa putem alege doar o arma nu tot stock-ul, asa ar fi mai corect. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi atatia care folosesc M4 cand vad ca ai 1HP, ar fi mai corect pentru cei care stapanesc mai bine deagle.
Mihai Cristy Al Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Propun o noua factiune Drag Racing care sa se ocupe cu cursele ilegale ... sa aiba masini rapide infernus , turismo , cheetah , bullet toate tunate.
Zallelujah. Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 (edited) Sugestie:Propun sa se adauge inca o mafie in sf. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii egalitate intre mafii deoare ls are 3 mafii,Lv 3 mafii doar sf are doaua. Edited December 7, 2014 by Zallelujah.
TheReapper2 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Sugestie: Inlocuirea vehiculelor de tip PCJ-600 de la factiunea Hitman Agency cu unele de tip FCR-900. Suntem singura factiune de pe server in afara de departamente care nu are acest tip de vehicul la H.Q. factiunii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai atractive pentru membrii Hitman Agency. Sugestie: Schimbarea modului in care apare suma depusa pe contract. Acum apare 1000000, adaugarea semnului "." intre zerouri ar ajuta membrii factiunii foarte mult in privinta sumei care este pusa pe contract, exemplu: 1.000.000. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii agentiei nu ar mai face contracte peste limita de bani admisa si implicit nu ar mai fi sanctiuni din cauza acestor greseli minore. Sugestie: Inlocuirea vehiculelor de tip PCJ-600 de la factiunea Hitman Agency cu unele de tip FCR-900. Suntem singura factiune de pe server in afara de departamente care nu are acest tip de vehicul la H.Q. factiunii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai atractive pentru membrii Hitman Agency. Sugestie: Schimbarea modului in care apare suma depusa pe contract. Acum apare 1000000, adaugarea semnului "." intre zerouri ar ajuta membrii factiunii foarte mult in privinta sumei care este pusa pe contract, exemplu: 1.000.000. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Membrii agentiei nu ar mai face contracte peste limita de bani admisa si implicit nu ar mai fi sanctiuni din cauza acestor greseli minore. +1 :D
Fratiuc Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Ar fi frumos sa fie si de Mos Craciu comanda /getgift Edited December 8, 2014 by Fratiuc
Popular Post seBinho.666 Posted December 8, 2014 Popular Post Posted December 8, 2014 (edited) Sugestie: Propun sa fie cumparat/creeat un sistem de anti-aim, am mai gasit pe unele comunitati mai mici si este folositor, va spun mai jos motivele. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul rand adminii/playerii testati la TW nu ar mai pierde timp, mafiotii la waruri, aseara am pierdut cam 20 minute pentru un TW ( tot warul ) si nu este prima data, cred ca fiecare dintre noi este tras la teste si unii chiar nu folosesc asa ceva, pierdem mult timp la war. Un admin poate face multe altele in acel timp de 10-20-30 minute in care testeaza un player, poate prinde playeri cu reclama codati s.a.m.d Sistemul face in asa fel incat sa primeasca warninguri adminii ca la no-recoil, de exemplu cand da mereu 3/3 sau 10/10 cu m4, sincer? Sunt playeri buni care dau 3/3, dar nu dau la toti adversarii 3/3, dai la unu, doi, dar la cati? Un aimer adevarat nu rateaza sau chiar nu stiu ce sistem sa facem anti-aim, asta ramane de vazut daca accepta Shad0w. Sunt foarte mult avantaje la un asa sistem, nu vreau sa par rau, dar unii admini poate chiar baga aim la playeri in PC si automat sunt banati, nu acuz pe nimeni, dar au fost multi care acuzau ca le-a fost bagat AIM in pc, astfel am evita "conflictele" astea. Mai sunt unii cu AIM foarte vechi, s-au mai intalnit cazuri d-astea si au fost banati pentru un AIM de cateva luni poate chiar ani. //Edit: sunt luati la teste cei suspectati de cheats, nu este nevoie de un astfel de sistem. Edited December 9, 2014 by RIPZOR 16
Andrei Apostol Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Da, asta ar fii cel mai bine. Ai +1 de la mine. GG ;) 1
Zetron Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 The Oriental Mafia Este o mafie situata in Las Venturas ( HQ-ul inca nu am decis unde ar putea fi plasat) care se ocupa cu armele de categorie mare, o mafie care va pune stapanire pester cele 2 orase, o mafie care va ocupa tot Las Venturas, chiar si Los Santos. The Oriental Mafia. Click pe Show pentru a observa skin-urile ordante dupa rank-uri. Spoiler Skin-uri dupa rank-uri : RANK 1- RANK 2- RANK 3- RANK 4- RANK 5- RANK 6- RANK 7- Culoarea mafiei ar puteai fi asa : -XXXXX -XXXXX -XXXXX Astept Pareri despre noua factiune imaginata de mine.Daca aveti o parere mai buna va rog postati! Va multumesc! 3
antonio72 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) Sugestie : Propun sa se bage un loc intr-o parcare ceva o chestie gen te duci acolo, dai [/sellcar pret] si iti pui masina la vanzare. Playerii sa poata urca in ea sa vada km / days / hidden si sa vada pretu iar daca ii comvine pretul sa deie ceva gen /buyvehicle. Masina sa fie respawnata cand playeru acela care a pus-o la vanzare tasteaza de exemplu /towcar. Cum crezi ca ar ajuta serv\erul: In primul rand, nu ar mai fi asa de mare lag-ul la Cnn pentru ca nu si-ar mai vinde masinile acolo, s-ar reduce sansele la inselatorii si ar ajuta playerii sa cumpere o masina sau sa vanda. Nu ai mai sta la cnn sa faci spam si sa iti pierzi timpul aiurea. Asa te duci acolo frumos, vezi despre ce este vorba si o cumperi daca iti comvine pretul. Edited December 8, 2014 by MaTrixRuLes
SfanTu Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Sugestie: Salut, as propune un nou radio pentru masini cand accesezi tasta "R" sa poti selecta, Radio Party este hostat de mult timp are 100-200, de ascultatori pe zi si as dori sa il pun la voi deoarece multi playeri miau propus sa vorbesc cu tine "Shadow" Pentru a adauga acest radio Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu : un player pune un radio si nui place si cand pune pe astalalt si gaseste muzica buna o sal acceseze tot timpul si o sa se distreze mai mult cand o sal asculte . daca doresti ma poti contacta sa vorbim... uite un videoclip care arata cum ne distram noi in fiecare seara in cluburile dupa bugged .. Cu muzica Buna pe placul tuturor ..: http://www.youtube.com/watch?v=BhfYvyiRwlA&list=UU-uUbSTGVaVovUOQekFrsnA Cel mai tare Radio +1 de la mine 1
Danyachim2 Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Sugestie:Pe servarul red porpun ca ora jucata sa se primeasca ca pe primu server sau sa primesc ora jucata daca joci minim 35 de minute. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai fain ar atrage mai multi playeri.
LowKill Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sugestie:Pe serverul blue,chiar si pe red sa adaugati un nou radio de gen rock,pentru toti rockari care joaca pe aceste servere Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar atrage mai multi playeri,nu ar incurca pe nimeni daca ar un radio in plus si playeri care asculta muzica rock ar fi mai multuimiti de servicile serverului.
Layzz Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sugestie: Propun sa fie cumparat/creeat un sistem de anti-aim, am mai gasit pe unele comunitati mai mici si este folositor, va spun mai jos motivele. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, in primul rand adminii/playerii testati la TW nu ar mai pierde timp, mafiotii la waruri, aseara am pierdut cam 20 minute pentru un TW ( tot warul ) si nu este prima data, cred ca fiecare dintre noi este tras la teste si unii chiar nu folosesc asa ceva, pierdem mult timp la war. Un admin poate face multe altele in acel timp de 10-20-30 minute in care testeaza un player, poate prinde playeri cu reclama codati s.a.m.d Sistemul face in asa fel incat sa primeasca warninguri adminii ca la no-recoil, de exemplu cand da mereu 3/3 sau 10/10 cu m4, sincer? Sunt playeri buni care dau 3/3, dar nu dau la toti adversarii 3/3, dai la unu, doi, dar la cati? Un aimer adevarat nu rateaza sau chiar nu stiu ce sistem sa facem anti-aim, asta ramane de vazut daca accepta Shad0w. Sunt foarte mult avantaje la un asa sistem, nu vreau sa par rau, dar unii admini poate chiar baga aim la playeri in PC si automat sunt banati, nu acuz pe nimeni, dar au fost multi care acuzau ca le-a fost bagat AIM in pc, astfel am evita "conflictele" astea. Mai sunt unii cu AIM foarte vechi, s-au mai intalnit cazuri d-astea si au fost banati pentru un AIM de cateva luni poate chiar ani. //Edit: sunt luati la teste cei suspectati de cheats, nu este nevoie de un astfel de sistem. există acest sistem, odată ce dai aimtest, îți va zice, x is using aimbot, aiming at y, oricum poți detecta foarte rapid dacă folosește, cum dai aimtest, el se întoarce brusc către jucătorul teleportat, e și normal.
seBinho.666 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 există acest sistem, odată ce dai aimtest, îți va zice, x is using aimbot, aiming at y, oricum poți detecta foarte rapid dacă folosește, cum dai aimtest, el se întoarce brusc către jucătorul teleportat, e și normal. Daca el functiona bine, nu mai faceau TW ...
FLo.w0w Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 =================================================================================================== SUGESTII =================================================================================================== 1). Să se mute job-ul Fisherman în zona aceasta (CLICK!) și să se adauge case în această zonă (CLICK!). > Cu ce ar ajuta? - așa am mai evita și noi aglomerația dintre plaja Santa Maria și zona Pershing Square, și așa este destul de aglomerată din cauza job-ului Farmer. 2). Adăugarea și scoaterea unui player de pe Blacklist să se facă de pe panel. În caz că nu plătești în timp ce ai blacklist să nu poți aplica la nici o facțiune (ca și cum ai avea facțion punish). Când vrei să aplici și te aflii pe blacklist să îți scrie: „ Nu poți aplica la o facțiune deoarece ești pe blacklist-ul unui grup. ” > Cu ce ar ajuta? - mulți playeri aflați pe blacklist-ul anumitor facțiunii refuză să plătească știind că acest lucru nu se prea respectă, așa că așa ar fii mai ușor și acest „blacklist” ar avea sens. 3). Să se adauge diferite modele de ceasuri în Clothing Store-uri. Acestea să fie achiziționate folosind comanda (/buywatches) și să-ți apară un tabel de unde poți să-ți alegi culoarea pe care o dorești. De asemenea, pentru cei cu Premium Account să se adauge în (/shop) și ceasuri rare (exemplu: Rolex - 20 puncte premium; Longines - 10 puncte premium). > Cu ce ar ajuta? - ar ajuta la design-ul skin-urilor și nu va mai fi nevoie să adăugați alte skin-uri. 4). Mai multe camere la paintball și fiecare cameră să aibe maxim 10 slot-uri (maxim 10 persoane care pot intra în camera respectivă). De exemplu: #1: Deagle Room - arenă în care să se joace doar cu Deagle; #2 Sniper Room - o arenă în care să se joace doar cu Sniper Rifle; #3 Molotov room - cameră în care să se joace doar cu cocktail-uri molotov. etc > Cu ce ar ajuta? - cu siguranță majoritatea playerilor s-au săturat de aceleași arme și doresc să încerce și alte arme. 5). Să se adauge o comandă pentru upgrade la business-uri (/businessupgrade) în care să fie Business Vehicle (o mașină de tip 'Cheap') și să coste $1,000,000 acest upgrade. 6). Să se adauge mai multe băuturi în cluburi / baruri și comanda (/buyweed) pentru „ierburi” care să te amețească (asemănător cu drink effect / drug effect). =================================================================================================== Last update: 09/12/2014 - 17:15
Popular Post SoryN_21 Posted December 9, 2014 Popular Post Posted December 9, 2014 Sugestie: Să se adauge din nou vechiul sistem de war-uri, să fie pe fiecare seară, sau să rămână la fel dar când sunt war-uri să ţină 3-4 ore.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi playeri intră în mafii pentru că se plictiesc de facţiunile pşnice şi deasemenea nuştiu cu ce scop s-a băgat acest update cu war-urile la 2 zile...mulţi playeri au renuntat la mafii datorită acestui update şi totodată la server...am vorbit cu mulţi oameni care au zis că se lasă de server să se ducă pe alte comunităţi unde se ţin war-uri zilnic... viaţa mea este plictisitoare fără war-uri pe fiecare seară şi cred că a tuturor mafiotilor...părerea mea este că o să pierdeţi mulţi playeri care erau nişte prieteni adevăraţi şi totodată nişte jucători de elită la war. Ar fi un lucru minunat să se bage din nou sistemul vechi de war, în loc să se bage mai multe ore la war... le-aţi băgat odată la 2 zile. Cam atât am avut de spus, nu poţi face la nesfârsit sedinţe de 3-4 ori pe sătpămână şi antrenamente ... lumea se plictiseste şi se lasă de server. Dacă tot vreti să nu se facă war-uri mai bine să nu se facă sâmbăta decât, atunci este un moment potrivit pentru sedinte etc.. Atât am avut de spus, dacă vreţi să se adauge din noul sistemul vechi de war, nu ezitaţi să votati printr-un singur +1. 43
Xpeedo Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sugestie: DealerBoat/Ship pentru barci. Cu ce ajuta serverul?: Pai, ar fi mult mai RP, mult mai funny si na, de ce sa nu avem o casa si o barca in apropiere. :D Iar DB/DS-ul pentru barci sa se afle langa SF airport. ( sunt acolo niste santiere, mai exact pe la fish sf pe acolo :]] ). Sugestie: Adaugati brad de craciun ! Mai exact, cautati un brad singuratic si puneti multe cadouri ( decor ) cu /getgift, iar giftul sa fie luat doar odata de player ( in ajunul craciunului) Cu ce poate ajuta serverul?: Nu ar mai fi lag la mall si poate este o noua experienta. ==Daca iti plac aceste sugestii, nu uita sa imi dai reputatie==
Rays BAWS Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sugestie: Să se adauge din nou vechiul sistem de war-uri, să fie pe fiecare seară, sau să rămână la fel dar când sunt war-uri să ţină 3-4 ore.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi playeri intră în mafii pentru că se plictiesc de facţiunile pşnice şi deasemenea nuştiu cu ce scop s-a băgat acest update cu war-urile la 2 zile...mulţi playeri au renuntat la mafii datorită acestui update şi totodată la server...am vorbit cu mulţi oameni care au zis că se lasă de server să se ducă pe alte comunităţi unde se ţin war-uri zilnic... viaţa mea este plictisitoare fără war-uri pe fiecare seară şi cred că a tuturor mafiotilor...părerea mea este că o să pierdeţi mulţi playeri care erau nişte prieteni adevăraţi şi totodată nişte jucători de elită la war. Ar fi un lucru minunat să se bage din nou sistemul vechi de war, în loc să se bage mai multe ore la war... le-aţi băgat odată la 2 zile. Cam atât am avut de spus, nu poţi face la nesfârsit sedinţe de 3-4 ori pe sătpămână şi antrenamente ... lumea se plictiseste şi se lasă de server. Dacă tot vreti să nu se facă war-uri mai bine să nu se facă sâmbăta decât, atunci este un moment potrivit pentru sedinte etc.. Atât am avut de spus, dacă vreţi să se adauge din noul sistemul vechi de war, nu ezitaţi să votati printr-un singur +1. Toti sa posteze aceasta sugestie, poate o sa bage inapoi.War la 2 zile ? serios, intru in mafie sa fac waruri, dupa ce ca faci DM doar 2 ore, mai bagati si odata la 2 zile ? omfg 2
Ezioo666 Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sugestie:Cativa admini sa organizeze un campionat al factiunilor blue.bugged cum s-a facut si pe red. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Nu ar ajuta cu ceva serverul doar pentru amuzament.
AIM.SoryN Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sugestie: Să se adauge din nou vechiul sistem de war-uri, să fie pe fiecare seară, sau să rămână la fel dar când sunt war-uri să ţină 3-4 ore.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi playeri intră în mafii pentru că se plictiesc de facţiunile pşnice şi deasemenea nuştiu cu ce scop s-a băgat acest update cu war-urile la 2 zile...mulţi playeri au renuntat la mafii datorită acestui update şi totodată la server...am vorbit cu mulţi oameni care au zis că se lasă de server să se ducă pe alte comunităţi unde se ţin war-uri zilnic... viaţa mea este plictisitoare fără war-uri pe fiecare seară şi cred că a tuturor mafiotilor...părerea mea este că o să pierdeţi mulţi playeri care erau nişte prieteni adevăraţi şi totodată nişte jucători de elită la war. Ar fi un lucru minunat să se bage din nou sistemul vechi de war, în loc să se bage mai multe ore la war... le-aţi băgat odată la 2 zile. Cam atât am avut de spus, nu poţi face la nesfârsit sedinţe de 3-4 ori pe sătpămână şi antrenamente ... lumea se plictiseste şi se lasă de server. Dacă tot vreti să nu se facă war-uri mai bine să nu se facă sâmbăta decât, atunci este un moment potrivit pentru sedinte etc.. Atât am avut de spus, dacă vreţi să se adauge din noul sistemul vechi de war, nu ezitaţi să votati printr-un singur +1. 1
Andrei_Andrei Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Sugestie: Să se adauge din nou vechiul sistem de war-uri, să fie pe fiecare seară, sau să rămână la fel dar când sunt war-uri să ţină 3-4 ore.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi playeri intră în mafii pentru că se plictiesc de facţiunile pşnice şi deasemenea nuştiu cu ce scop s-a băgat acest update cu war-urile la 2 zile...mulţi playeri au renuntat la mafii datorită acestui update şi totodată la server...am vorbit cu mulţi oameni care au zis că se lasă de server să se ducă pe alte comunităţi unde se ţin war-uri zilnic... viaţa mea este plictisitoare fără war-uri pe fiecare seară şi cred că a tuturor mafiotilor...părerea mea este că o să pierdeţi mulţi playeri care erau nişte prieteni adevăraţi şi totodată nişte jucători de elită la war. Ar fi un lucru minunat să se bage din nou sistemul vechi de war, în loc să se bage mai multe ore la war... le-aţi băgat odată la 2 zile. Cam atât am avut de spus, nu poţi face la nesfârsit sedinţe de 3-4 ori pe sătpămână şi antrenamente ... lumea se plictiseste şi se lasă de server. Dacă tot vreti să nu se facă war-uri mai bine să nu se facă sâmbăta decât, atunci este un moment potrivit pentru sedinte etc.. Atât am avut de spus, dacă vreţi să se adauge din noul sistemul vechi de war, nu ezitaţi să votati printr-un singur +1. Da, va fi foarte plictisitor ...
k1llxTRan Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) Sugestie:Dynamic Boombox SystemZic sa se bage un fel de radiou care il poti plasa in masina sau chiar in mijlocul drumului sau oriunde si cand cineva sta linga tine dexemplu la 5-15m sa se auda muzica plasata de tine.Acest radiou sa fi putut lua din 24/7 la un pret de 50-100k. Sa-l poate procure numai aia care au +10 level deoarece la un level mai mic ar fi lagg.In radiou sa fie setate cantece sau sa fie de gen ca la club Alhambra cum setezi muzica intr-un bar oarecare.Cum crezi ca ar ajuta serverul?:Ar fi mai fain.Si s-ar putea organiza chiar petreci pe strada sau in locuri faine in care lipseste muzica.Vazusi pe alte servere si zic ar fi mai fain.Link:http://ge.tt/5TXmzc62/v/0Arata cam asa: Edited December 9, 2014 by .k1llxTRan 4
sorinu Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Sugestie: Să se adauge din nou vechiul sistem de war-uri, să fie pe fiecare seară, sau să rămână la fel dar când sunt war-uri să ţină 3-4 ore.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi playeri intră în mafii pentru că se plictiesc de facţiunile pşnice şi deasemenea nuştiu cu ce scop s-a băgat acest update cu war-urile la 2 zile...mulţi playeri au renuntat la mafii datorită acestui update şi totodată la server...am vorbit cu mulţi oameni care au zis că se lasă de server să se ducă pe alte comunităţi unde se ţin war-uri zilnic... viaţa mea este plictisitoare fără war-uri pe fiecare seară şi cred că a tuturor mafiotilor...părerea mea este că o să pierdeţi mulţi playeri care erau nişte prieteni adevăraţi şi totodată nişte jucători de elită la war. Ar fi un lucru minunat să se bage din nou sistemul vechi de war, în loc să se bage mai multe ore la war... le-aţi băgat odată la 2 zile. Cam atât am avut de spus, nu poţi face la nesfârsit sedinţe de 3-4 ori pe sătpămână şi antrenamente ... lumea se plictiseste şi se lasă de server. Dacă tot vreti să nu se facă war-uri mai bine să nu se facă sâmbăta decât, atunci este un moment potrivit pentru sedinte etc.. Atât am avut de spus, dacă vreţi să se adauge din noul sistemul vechi de war, nu ezitaţi să votati printr-un singur +1. 1
Rus7 Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Sugestie: Să se adauge din nou vechiul sistem de war-uri, să fie pe fiecare seară, sau să rămână la fel dar când sunt war-uri să ţină 3-4 ore.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi playeri intră în mafii pentru că se plictiesc de facţiunile pşnice şi deasemenea nuştiu cu ce scop s-a băgat acest update cu war-urile la 2 zile...mulţi playeri au renuntat la mafii datorită acestui update şi totodată la server...am vorbit cu mulţi oameni care au zis că se lasă de server să se ducă pe alte comunităţi unde se ţin war-uri zilnic... viaţa mea este plictisitoare fără war-uri pe fiecare seară şi cred că a tuturor mafiotilor...părerea mea este că o să pierdeţi mulţi playeri care erau nişte prieteni adevăraţi şi totodată nişte jucători de elită la war. Ar fi un lucru minunat să se bage din nou sistemul vechi de war, în loc să se bage mai multe ore la war... le-aţi băgat odată la 2 zile. Cam atât am avut de spus, nu poţi face la nesfârsit sedinţe de 3-4 ori pe sătpămână şi antrenamente ... lumea se plictiseste şi se lasă de server. Dacă tot vreti să nu se facă war-uri mai bine să nu se facă sâmbăta decât, atunci este un moment potrivit pentru sedinte etc.. Atât am avut de spus, dacă vreţi să se adauge din noul sistemul vechi de war, nu ezitaţi să votati printr-un singur +1.
Recommended Posts