XxMihaiBxX Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) Sugestie: Sa se faca si pe blue un event de tip "Olimpiada factiunilor" si "Campionatul factiunilor" ca si pe red, sa se ocupe cineva de event si sa il faceti si la noi, pe blue. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi distractiv sa ne strangem toate factiunile si sa facem un event de genul. Edited December 13, 2014 by AIM.Spock 2
TattonE. Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Sugestie: Warurile sa se faca in orele 18:00 - 22:00. (4 ore de waruri) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai si asa era plictiseala in mafii si cu ocazia ca a-ti mai redus si din zile e mai mare plictiseala asa ca daca tot a-ti scazut din zile sa bagati 4 ore de waruri ca sa ne compensati cu ceva daca tot a-ti scos zile... 4 ore ar fii recuperarea zilelor care nu mai face waruri, si zic asta ca daca sunt zile speciale care trebuie sa intram pentru waruri baieti deja stiu ca trebuie sa vina acasa pentru war si numa bine intra lumea frumos si joaca la waruri. Inainte era de inteles ca nu se poate pentru ca toata lumea mai vrea sa iese pe afara dar acum are timp suficient si Luni,miercuri,vineri,duminica sa se faca 4 ore de war ar fii foarte ok.
AdriaN.exe Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) Sugestie Blue.Bugged.com - Red.Bugged.com La Paintball Los Santos să fie adăugat un New Sistem. Adică? - Să primești $ la sfârșit în funcție de (Kills) ! Dacă l-a sfârșit ai (20 - Kills) primești 2.000.000$ ! Când ești omorât în Paintball să-ți apară arma pe jos. Și acest premiu să fie primit în (5 - 5 minute) ! Bună seara am revenit cu încă o sugestie Blue.Bugged.com - Red.Bugged.com ! În Game să fie adăugat un sistem cu (Apply to - Faction) în limba Română și Engleză. Când ai băgat comanda Apply - să-ți apară un(Tabel) cu Facțiunea dorită. Nume - Vârstă - și încă maxim 3 - 4 întrebării ! De ce acest Sistem? Și nu pe Panel RPG? Este foarte simplu prin acest sistem. Dacă ești Newbie și nu cunoști nimic, atunci îți faci o părere mai bună ! Edited December 13, 2014 by AdriaNN.Ste1nN
VyKy Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 (edited) Sugestie: As avea si o sugestie inlegatura cu paintball-ul. De multe ori cand intram la paint playeri se certau pentru ca unul dadea cu deagle altu cu m4. Ce ar fi daca ati mai face o camera de paintball unde sa jucam cu o singura arma toti asa poate nu ar mai fi certuri. Si daca nu cer prea mult as dori sa mai adaugati si alte maps deoarece cand intru la paint este doar mapa rc arena si sa poti da /sleep in Hq-ul factiunii tale.Si sa revina la vechiul sistem de war e mult mai bun celalalt. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai cred ca ar usura treaba adminilor pe panel cu tot felul de reclamatii si vom fi si noi fericiti. Edited December 13, 2014 by J.O.K.E.R
skivo Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Sugestie: Sa se arata in cazt timp expira tot wantedul Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta foarte multa ca Shad0w a pus timp pentru expirarea 1 wanted, ar fi mai usor sa ne dam seama in cat timp expira Sugestie: Sa se arata in cazt timp expira tot wantedul Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta foarte multa ca Shad0w a pus timp pentru expirarea 1 wanted, ar fi mai usor sa ne dam seama in cat timp expira A fost adaugata chestia asta recent.
skivo Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Sugestie: Sa se adauge mai multe masini la Rent Car.Ziua nu gasesti apoare nici o masina, toate sunt luate, iar cand se spawneaza una toti se bat pentru ea.Sa se aduage Rent Car LV, sau sa se mai adauge unul tot in LS. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ziua nu este nici o masina, toate sunt luate, nu cred ca ar fi rau daca s-ar mai adauga mai multe.
BlueLighTTT Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) Sugestie:Sa se adauge comanda /centura pentru ati pune centura asa ca playerii care nu poarta centura de siguranta sa fie prinsi de politie si sa primeasca amenda. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Asa ca atunci cand playerii se busesc si nu au centura sa le scada viata , si cei care au centura sa nu le scada viata.Asa cred eu ar fi putin mai roleplay serveru.RESPECT Shad0w Edited December 14, 2014 by AndreiFCSB.
ReeD Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Sugestie: Propun cand vinzi mats sau drugs sa se bage sa dai /sellmats sau /selldrugs si sa iti apara o panou unde scrie chiar dorsti sa vinzi cu atitea bani atitea materiale sau drugs si alegi da sau nu ca la /transfer bancar. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta cu mult serveru daca doresti sa vinzi mats si gresesti preti in loc de 1kk bgi 10kk si apoi nu mai mai poti vinde aceelasi playeri mats doar dupa ce dai relog.
Maco Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Sugestie: Sa primeasca o suma de bani pe saptamana. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar dona mai multi playeri.
GIVENCHY1 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) Sugestie: Stim cu toti ca din shop poti cumpara Clear KM si Days cu 20 puncte premium. Eu propun sa se scoata aceasta optiune si sa se adauge 2 in loc, in ce consta ele: 1. Sa dai reset doar la kilometri | 2. Sa dai reset doar la zile, si avand in vedere ca reset la kilometri si zile costa 20, acum fiecare o sa coste 10 puncte premium fiecare. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: In caz ca nu mai ai puncte premium de reset kilometri si zile ( 20 ) si ai doar 10 sau peste, pana in 20, sa poti alege sa dai reset la ce vrei, ar fi mai practic pentru toata lumea. Edited December 15, 2014 by .RICHER 1
Popular Post BYTA12 Posted December 14, 2014 Popular Post Posted December 14, 2014 Sugestie: Propun sa fie scoasa timpu pentru a te pune /sleep, era mai bine cand nu asteptai 15 minute ... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca mutlii player vor accepta asta, pentru ca e enervant sa astepti 15 minute ca sa te pui /sleep... Daca v-a placut puteti da +1. 20
kata1396 Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Sugestie: Propun sa fie scoasa timpu pentru a te pune /sleep, era mai bine cand nu asteptai 15 minute ... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca mutlii player vor accepta asta, pentru ca e enervant sa astepti 15 minute ca sa te pui /sleep... Daca v-a placut puteti da +1. Crezi ca o sa fie mai bine sa va bagati toti 2 conturi pe sleep incontinuu? Daca se scot cele 15 minute sa se adauge restrictie la sleep. Exemplu : Dupa ora 15:00 pana la ora 23:00 sa nu poti sta pe [/sleep] mai mult de 30 minute -maxim o ora. Asa am putea toti sa intram la sedinte si ce treburi mai avem. Minim 300 conturi stau pe sleep ( ocupa serverul degeaba) in acel interval.
chiriciseby Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 As vrea sa fac o cerere de [uNBAN] pe serverul rpg.bugged.ro:7777 pe contul SeBy69...Ma ajuti te rog????!? :(
Nicolae Ceausescu Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Sugestie: Sa se adauge pe server urmatoarele skinuri: Cum crezi ca ar ajuta serverului: Cred ca toata luma sa saturat de skinurile vechi si ar dori sa se adauge unele noi. 8
Popular Post KHABUL Posted December 15, 2014 Popular Post Posted December 15, 2014 Sugestie: Raportul factiunilor sa se faca automat, membrii nefiind nevoiti sa mai piarda timp cu upload-ul pozele, postatul acestora etc. Cum? De exemplu: La PD, cand dai kill sau /arrest sa ti se puna 1-2 puncte la raport, la Taxi cand coboara pasagerul, la NR cand dai /news, la mafii cand omori pe cnv la war si tot asa. Iar raportul fiecaruia sa poata fii vazut doar de un rank 6 printr-o comanda gen "/showactivity id". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii factiunile mult mai pline si ar fi o chestie unica. Let's do it! 12
tZeCu Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Sugestie: Raportul factiunilor sa se faca automat, membrii nefiind nevoiti sa mai piarda timp cu upload-ul pozele, postatul acestora etc. Cum? De exemplu: La PD, cand dai kill sau /arrest sa ti se puna 1-2 puncte la raport, la Taxi cand coboara pasagerul, la NR cand dai /news, la mafii cand omori pe cnv la war si tot asa. Iar raportul fiecaruia sa poata fii vazut doar de un rank 6 printr-o comanda gen "/showactivity id". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii factiunile mult mai pline si ar fi o chestie unica. Let's do it! PRO. 1
DimitrieLungoci Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Sugestie: Cand mergem la Dealer ship sa se adauge comanda Drive Test. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Daca vreau sa cumpar o masina intai o incerc sa vad cu e pe drum ca in Real Life. Drive Test se poate face intr-o lume virtuala si sa dureze circa 10/20 de secunde. 3
NuDauNume Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) //edit Edited December 15, 2014 by Luchiian Sugestie retrasa. 2
Popular Post Bodie Posted December 15, 2014 Popular Post Posted December 15, 2014 Sugestie: Daca tot s-au pus pauze de war, cred ca ar fi mai ok sa fie war: luni, marti, miercuri si joi, in weekend mai iesi in oras, altii merg la bunici la tara. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este mai ok sa ai 4 zile la rand decat o zi da si una nu, unii uita sa intre incurcand zilele de war, daca ai war 4 zile la rand, stii o treaba, cred ca e mai ok asa. 76
PlayON Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Să se dea un restart la server seara pe la ora 19:30 pentru că sunt foarte mulți playeri pe /sleep și foarte mulți care așteaptă să se conecteze ! Păcat de cei care stau degeaba și de cei care vor să joace . Edited December 15, 2014 by PlayON
CERBU.GUTA Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Sugestie: Daca tot s-au pus pauze de war, cred ca ar fi mai ok sa fie war: luni, marti, miercuri si joi, in weekend mai iesi in oras, altii merg la bunici la tara. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este mai ok sa ai 4 zile la rand decat o zi da si una nu, unii uita sa intre incurcand zilele de war, daca ai war 4 zile la rand, stii o treaba, cred ca e mai ok asa.
wait01 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Sugestie: Sa mariti preturile la masinile din ds. Bullet 200kk,Infernus 300kk. (deci preturi mari de tot sa fie) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti au infernusuri pe server, eu cui ma mai dau mare? <_< " 1
IonutTudor Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) Sugestie: Propun ca pe panel sa fie si optiunea "Cauta vehicul". Dar mai intai, pe panel sa arate si zilele vehiculelor. Deci dam pe "Cauta vehicul" si ne vor aparea cateva casete de completare: Nume vehicul: Ex: Infernus Zile vehicul: ~ <50 (Ex: 100-200 ) ~ 50 - 100 ~ 100 - 200 ~ >200 Kilometri (km) vehicul: ~ <100 (Ex: 1.000 - 5.000 ) ~ 100 - 1.000 ~ 1.000 - 5.000 ~ 5.000 - 10.000 ~ >10.000 Hidden: ~ 1 hidden (Ex: 1 hidden ) ~ 2 hidden Culoare hidden: (Ex: 129) *Daca alegem 2 hidden sa apara 2 casete: Culoare hidden 1: (Ex: 211) Culoare hidden 2: (Ex: 226) Imi va aparea lista asa: # Nume vehicul: Infernus # Zile vehicul: Imi vor aparea doar cele care au intre 100 si 200 de zile) # Kilometrii vehicul: Imi vor aparea doar cele cu zile intre 100 si 500 si kilometrii intre 1.000 si 5.000) # Hidden: 1 hidden (La fel ca sus dar cele care au un hidden) # Culoare hidden: 129 (La fel ca sus dar cele care au hidden 129) Iar in final va da link-ul de la user panel-ul detinatorului vehiculului repsectiv. Dupa cazul de mai sus, va aparea link-ul acesta: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Whats_UP Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Cu cautarea mai usoara a vehiculelor dorite, avand in vedere ca nu exista sectiunea: Cumpara vehicul. Edited December 17, 2014 by Whats_UP 2
Ducu94 Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 (edited) Sugestie: Sa se adauge masina de tip Dune in DS, fie cu $, fie cu pp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi distractiv pentru multi sa se plimbe prin desert cu ea, la fel cum exista si Hotring sau Vortex, ar fi un vehicul interesant, in clasa cu Sandking, masini pentru Dakar. Edited December 17, 2014 by Ducu94
KnowTHEGOD Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Sugestie: Să se adauge din nou vechiul sistem de war-uri, să fie pe fiecare seară, sau să rămână la fel dar când sunt war-uri să ţină 3-4 ore.... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi playeri intră în mafii pentru că se plictiesc de facţiunile pşnice şi deasemenea nuştiu cu ce scop s-a băgat acest update cu war-urile la 2 zile...mulţi playeri au renuntat la mafii datorită acestui update şi totodată la server...am vorbit cu mulţi oameni care au zis că se lasă de server să se ducă pe alte comunităţi unde se ţin war-uri zilnic... viaţa mea este plictisitoare fără war-uri pe fiecare seară şi cred că a tuturor mafiotilor...părerea mea este că o să pierdeţi mulţi playeri care erau nişte prieteni adevăraţi şi totodată nişte jucători de elită la war. Ar fi un lucru minunat să se bage din nou sistemul vechi de war, în loc să se bage mai multe ore la war... le-aţi băgat odată la 2 zile. Cam atât am avut de spus, nu poţi face la nesfârsit sedinţe de 3-4 ori pe sătpămână şi antrenamente ... lumea se plictiseste şi se lasă de server. Dacă tot vreti să nu se facă war-uri mai bine să nu se facă sâmbăta decât, atunci este un moment potrivit pentru sedinte etc.. Atât am avut de spus, dacă vreţi să se adauge din noul sistemul vechi de war, nu ezitaţi să votati printr-un singur +1. Sper sa bagati din nou vechiul sistem de war. 1
Recommended Posts