Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun adaugarea comenzii [/towallcar] prin care toate masinile unui player sa fie spawnate automat, sa nu tot trebuiasca sa dai /towcar si sa tot dai in jos / sus pana iti sar tastele.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta playerii care au colectie de mai mult de 2 masini, ca la 2 masini nu este asa greu dar cand ai 4 / 7 / 10 e mai greu.

• Upvote 5
Posted

Sugestie : sa se creeze eventuri cu stunt, sa se faca o mapa in care playeri vor primi un nrg-500(temporar), la acel stunt trebuie sa ajungi cu motocicleta intr-un loc si dupa ce ai ajuns in acel loc sa primesti 50k(50.000), vei folosi comanda /stunt. Adminul va da un anunt in care va zice ca a inceput eventul cu stunt, vor scrie /stunt si se vor duce in acel loc, cine va folosi nrg-ul pentru anumite joburi nu vor mai putea participa la urmatorul event

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Vei face bani mult mai repede

Posted (edited)

Sugestie:As vrea ca playerii sa poata intra in factiuni fara pile , aproape toti liderii invita membri doar prieteni ,eu unul am 360ore lvl 17 si aplic la fiecare factiune si la niciuna nu pot intra...

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii ar avea mai multe sanse sa intre in factiuni

Unii o sa zica ca nu  am face cererea bine ..

Am peste 10cereri la rand si toate rejected dc? Pt ca liderii invita doar prieteni

Your application for SF Bikers has been rejected by Ca77a

Click to view
 2015-01-07 15:29:50

Your application for Ballas has been rejected by AlexRpd[]Click to view
 2015-01-07 14:44:14

Your application for San Fierro Paramedic Department has been rejected by SnKLaurClick to view
 2015-01-06 22:07:11

Your application for Los Santos Police Department has been rejected by LdvoNClick to view
 2015-01-05 22:26:59

Your application for Las Venturas Police Department has been rejected by r4zviClick to view
 2015-01-04 21:46:45

Your application for News Reporters has been rejected by Lewand0wskiClick to view
 2015-01-04 16:17:25

Your application for Paramedic Department has been rejected by mih08ayClick to view
 2014-12-31 20:44:59

Your application for School Instructors LV has been rejected by ParadiseClick to view
 2014-12-29 14:17:35

Your application for School Instructors SF has been rejected by SkyRemZClick to view
 2014-12-29 12:52:10

Your application for The Russian Mafia has been rejected by sTaNDaRD, reason: Reject..Click to view
 2014-12-28 21:41:23

Your application for Grove Street has been rejected by JinN, reason: Reject.Click to view
 2014-12-28 13:08:52

Your application for Ballas has been rejected by CosmyN.Click to view
 2014-12-27 13:43:18

Your application for The Rifa has been rejected by Alecsey666Click to view
 2014-12-26 20:07:42

Your application for Taxi SF has been rejected by CyberopticsClick to view

2014-12-26 15:34:07 

Edited by sNNk
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge si o evidenta drugs, pentru a se mai evita ca membri sa scoata drugs, iar apoi sa le bage iar in /gdeposit... Daca se cumpara 100 gr din HQ costa 50k | Iar job 100k

Sau sa arate leader | coleader cine a luat drugs.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Evitarea abuzului, unei grupari fata de celelalte.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa scoateti zilele la masina , adica sa nu mai arate cate zile are de cand a fost cumparata din Dealership..

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta foarte mult pentru ca sper exemplu ca eu nu intru pe server vreo luna din diferite motive (sunt in vacanta , defectiuni la pc ,etc..) ,iar eu am masina si in acea luna fac peste 25 de zile de aiurea... Cu km la masina sunt de acord ,dar cu zilele nu sunt ,sunt in potriva!

Edited by lucy_george
Posted

Sugestie:As vrea ca playerii sa poata intra in factiuni fara pile , aproape toti liderii invita membri doar prieteni ,eu unul am 360ore lvl 17 si aplic la fiecare factiune si la niciuna nu pot intra...

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii ar avea mai multe sanse sa intre in factiuni

Unii o sa zica ca nu  am face cererea bine ..

Am peste 10cereri la rand si toate rejected dc? Pt ca liderii invita doar prieteni

Your application for SF Bikers has been rejected by Ca77a

Click to view
 2015-01-07 15:29:50
Your application for Ballas has been rejected by AlexRpd[]Click to view
 2015-01-07 14:44:14
Your application for San Fierro Paramedic Department has been rejected by SnKLaurClick to view
 2015-01-06 22:07:11
Your application for Los Santos Police Department has been rejected by LdvoNClick to view
 2015-01-05 22:26:59
Your application for Las Venturas Police Department has been rejected by r4zviClick to view
 2015-01-04 21:46:45
Your application for News Reporters has been rejected by Lewand0wskiClick to view
 2015-01-04 16:17:25
Your application for Paramedic Department has been rejected by mih08ayClick to view
 2014-12-31 20:44:59
Your application for School Instructors LV has been rejected by ParadiseClick to view
 2014-12-29 14:17:35
Your application for School Instructors SF has been rejected by SkyRemZClick to view
 2014-12-29 12:52:10
Your application for The Russian Mafia has been rejected by sTaNDaRD, reason: Reject..Click to view
 2014-12-28 21:41:23
Your application for Grove Street has been rejected by JinN, reason: Reject.Click to view
 2014-12-28 13:08:52
Your application for Ballas has been rejected by CosmyN.Click to view
 2014-12-27 13:43:18
Your application for The Rifa has been rejected by Alecsey666Click to view
 2014-12-26 20:07:42
Your application for Taxi SF has been rejected by CyberopticsClick to view

2014-12-26 15:34:07 

Auzi fratele meu, ţi-am văzut şi eu aplicaţiile.

Mai aplică la facţiuni când înveţi ce e ăla punct la sfârşitul propoziţiei.

Ca să nu fac off-topic:

Sugestie: Cum s-a adăugat [/so] cu care putem să somăm, ar trebui să se adauge şi o comandă cu care să spunem ''Ai fost prins folosind NOS, foloseste [/handsup] pentru a primi o amenda. Risti w3''. Comanda ar fi de exemplu ''/ticket1'' pentru nos, ''/ticket2'' pentru faruri stinse şi ''/ticket 25000'' să rămână pentru amendă.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asta cred că ar duce la eliminarea keybinderului şi ar face treaba mai uşoară poliţiştilor. Se mai întâmplă să rogi jucătorul somat să te aştepte să ''bagi keybinderul'' sau nu e activat când trebuie.

Posted

Sugestie:Sa fie iar war-urile Luni,marti,miercuri,joi,vineri si duminica.Iar sambata sa fie zii libera pentru antrenament/sedinte etc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai multa distractie in mafii,

Posted

Sugestie:Salut,am si eu câteva sugestii legate de server. Propun ca pe server să apară in 30 in 30 de minute, Anunturi de exemplu:Nu oferii datele tale nici măcar adminilor Sau. Pentru reclamatii accesează Panel.bugged.ro Sau pentru a-ti vedea statisticile accesează Panel.bugged.ro

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sunt foarte multi incepatori care intreaba pe /n cum intru pe panel cum fac aia etc ar fi foarte bine sa se adauge.

Posted

Sugestie:Cum este la factiuni motd asa sa fie si la clanuri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta deoarece lideri clanurilor vor sa faca anunturi importante care sa vada absolut toti membri clanului si nu pot, dar cu motd la clanuri ar fii rezolvata problema.

Posted

Sugestie: Sa fie schimbat ceckpoint-ul la Truck, cel de langa Farm.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi atata haos si atatea accidente, nu poti face farm in intervalul orelor 16:00 - 22:00 ca este dezastru. Cred ca multi ar dori schimbat acest mic detaliu.

Posted (edited)

Sugestie: Sugestia mea este inspirata de filmul "The Purge"(https://www.youtube.com/watch?v=XzFCDqKE4yA). O data pe an sa se faca o zi a "razbunari", o zi in care orice player poate sa faca dm fara a fi pedepsit cu jail+suspendare(in cazul civililor) sau Fw/uninvite in cadrul membrilor din factiuni. Eventual panelul(la sectiunea reclamatii ) sa fie inchis pentru a evita numarul mari de reclamatii si sa se pedepseasca decat abuzul comenziilor factiuni( ex: su, taz, order).

Cum crezi ca ar ajuta: Ar ajuta playeri sa se "razbune" astfel scazand rata dm-ului, injurilor si altor altercatii intre playeri si ar elibera putin din stresul acumulat.

Edited by Fizzy.
  • Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun ca in timpul war-urilor 20:00-22:00, Luni, Miercuri, Vineri si Duminca jucatorii sa nu pot sa folosesasca /sleep. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai atunci este ora de varf al server-ului, nu cred ca este corect ca multii jucatori sa-si doreasca sa se joace , dar nu pot pentru ca sunt 200 de persoane care stau pe sleep. Nu cred ca server-ul va duce lipsa de jucatorii, chiar daca se vor scoate sleep-eri intre acel interval de ore.. 

• Upvote 3
Posted

SUGESTIE:Warurile sa fie intre orele 19:00-21:00 deoarece uni nu pot intra la ora 20:00 sau trebuie sa astepti minim o ora pana prinzi slot.Multumesc !

Posted

Propuneri Taxi

Când un player rămâne fără bani, ar trebuii să apară cu cât a fost taxat până la acel moment. Pierdem poze pentru raport.

Când un player primeşţe /eject de la un taximetrist, ar trebuii să apară cu cât a fost taxat până la acel moment deoarece mulţi se lasă afk în taxi.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Ar fi frumos sa se mareasca skill-ul la joburi nu doar 6, ca dupa ce ai skill 6 nu mai ai de ce practica acel job, sa se mareasca skillul macar la 8

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai ar tenta mai multi jucatori sa practice acol job si ar fi mai frumos sa ai pentru ce munci, nu numai pentru bani

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Propun sa se adauge o comanda gen [/leaders] si sa afiseze o lista a leaderilor actuali cu factiunea la care sunt.

gen:
Coroi - National Guard

Mont3Kill2 - The Russian Mafia

xBl3nd - Taxi LS

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor playerilor sa afle cine e leader si unde.

• Upvote 3
Posted (edited)

§  PROPUNERE  §

►Propun ca warr-urile sa se desfasoare luni, marti, miercuri, joi si duminica. Astfel, vineri ar fi o zi dedicata antrenamentelor/event-urilor/alte activitati alese in comun de lideri si membrii, iar sambata ar fi ziua dedicata sedintelor.

►Cred ca astfel, dupa ce majoritatea playerilor au contestat decizia de a nu se mai desfasura warr-uri decat odata la 2 zile, exceptand succesiunea duminica -> luni, s-ar creea o cale de mijloc, ca ambele parti sa fie impacate cu update-ul acesta.

►Sunt de acord cu faptul ca mafiile nu inseamna numai warr-uri si spam pe [/f], dar sa fim seriosi, majoritatea covarsitoare a playerilor aplica intr-o mafie exclusiv pentru warr-uri. Fie ca ne place, fie ca nu, o decizie a fost luata. In orice caz, sustin ideea antrenamentelor si event-urilor intr-unele zile, pentru a destinde atmosfera in grup, dar nu cred ca este neccesar sa se rezerve 2 zile exclusiv pentru asta (exceptand sambata, care este zi de sedinta). 

►Asa ca, daca si marti sau joi ar fi zile in care se pot desfasura warr-uri, iar vineri ar deveni o zi libera, s-ar creea si 4 zile consecutive de warr la inceput, pentru ca mai apoi sa devina 5 (Luand in considerare si succesiunea duminica -> luni, marti, miercuri, joi pentru a se reveni la normalul decis). Vineri si sambata ar deveni cele 2 zile consecutive in care nu este warr:

-Vineri ar fi o zi dedicata:

1. Antrenamentelor, si anume, la alegerea liderului: 

a.) Duele deagle/m4 in HQ/Gun Shop

b.) Simulare de warr in apropierea HQ-ului

c.) Duele de DB. Este o notiune inventata de mine, un antrenament, respectiv event ce consta in: Doi playeri alearga din HQ in acelasi timp si aleg o masina din parcarea factiunii dupa ordinea "primul sosit, primul servit". La semnalul liderului/coliderului/alt membru cei doi incep si intra unul in celalalt cu masinile succesiv si in mod constant pana ce una dintre masini ia foc. Playerul a carui masina nu a luat foc este declarat castigator.

d) Studierea amanuntita a unor turf-uri pe care urmeaza sa fie atacate/protejate.

2. Event-uri clasice sau alese/inventate de lider, precum: DM Cops, Deagle, LCS, LMS, etc. (Sunt foarte multe event-uri frumoase si interesante practicate pe server)

-Sambata ar urma sa fie ziua dedicata sedintelor, in care playerii vor primii rank-up si salarii, se vor anunta liderii de grupari (daca este cazul) si se vor numi castigatorii unor concursuri saptamanale/lunare cum ar fi: Mafiotul saptamanii (Cel care aduna cele mai multe best-score-uri la warr intr-o saptamana); Arms Dealer-ul saptamanii (se intelege in ce consta); Drugs Dealer-ul saptamanii; Asasinul saptamanii; s.a.m.d.

►MULTUMES CELOR CARE AU CITIT TOT, SAU MACAR O PARTE DIN CEEA CE AM PROPUS SI VA ROG SA ACORDATI UN +1 IN SEMN DE SOLIDARITATE DACA APRECIATI SUGESTIA MEA. DE ASEMENEA, VA ROG SA PROMOVATI ACEASTA SUGESTIE PUNAND-O LA STATUS SAU POSTAND-O PE PROFILUL VOSTRU. HAIDETI SA NE MOBILIZAM, SI DACA CHIAR SE DORESTE ACEST LUCRU, SA-L PUNEM IN PRACTICA IMPREUNA.

Edited by Mr_Universe
  • Upvote 4
Posted

Sugestie: Propun ca la vanzarea unei case sa ramana si upgrade-ul in ce priveste post-ul de radio(daca acea casa il detine).

Cu ce ar ajuta serverul?: Simplu, vor creste valoarea caselor mai prost amplasate daca au acest upgrade. Implicit, casele se vor vinde pe preturi ceva mai mari. Aceasta sugestie te-ar ajuta si pe tine shadow deoarece sunt sigur ca multi proprietari vor dona pentru acest upgrade. Pentru a nu fi zapaceala, s-ar putea mari numarul de puncte pentru acest upgrade sau sa nu poti schimba postul de radio setat decat daca mai dai un anumit numar de puncte premium.

Daca vi se pare o sugestie utila astept +1 si sper ca in viitorul apropiat sa se puna in plicare!

• Upvote 3
Posted

Salut. Vin cu o sugestie in ceea ce priveste confiscarea licentei de condus.

Am avut licenta de condus confiscata de vreo 3 ori pentru ca nu am oprit cand au venit politistii sa ma omoare dupa ce am dat "rob", eu neavand drept de predare, ceea ce nu mi se pare corect. 

Ce rost are sa se mai confiste licenta daca nu am drept de predare? Nu e logic ca o sa fug daca nu mi se acorda nici macar o sansa?  Ar trebui sa stau sa-i astept cu bratele deschise sa vina sa ma omoare sau ce? E ceva logic si ar trebui sa se adauge o regula politistilor sa nu mai aiba voie sa confiste licenta de condus atunci cand suspectul nu mai are drept de predare pentru ca e logic ca o sa fuga.

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca atunci cand detii jobul Arms Dealer, sa iti poti vinde o arma personal sau sa se adauge comanda /makegun (Nume arma).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai atunci cand mergi la war, ai nevoie de un Rifle de ex. si trebuie sa te rogi de toti sa iti dea un rifle.

Edited by Kanabys.
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: Daca faci cu un prieten garbage sa aveti aceleasi ceckpoint-uri, ca la bus driver.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai distractiv, nu te-ai plictisii sa te plimbi  cu masina de gunoi

• Upvote 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp