Popular Post StuDenT. Posted January 11, 2015 Popular Post Posted January 11, 2015 (edited) Sugestie: Propun sa se deschida si acest ''orasel'' de langa Chilliad: (http://i.imgur.com/h6K7OZL.jpg). De plictiseala, am gasit si cateva locatii pentru business-uri, respectiv job-uri. OMV: (http://imgur.com/a/urde4) | | Clucking-BeLL: (http://i.imgur.com/DdnRnp2.png) | | Gun-Shop: http://i.imgur.com/WSvTQdW.png| | Cateva case, chiar daca sunt mai multe: (http://imgur.com/a/wI2C1) || || Si un JOB FISHERMAN, o zona perfecta.. Aici sa fie amplasat job-ul: (http://imgur.com/a/4p1rz) Si o poza unde poate fi vandut pestele, adica un 24/7: (http://i.imgur.com/FiztpY6.png). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi asa lag, pentru ca playerii ar fi mai raspanditi pe mapa si ar fi frumos sa poti face fish linistit in fiecare oras in parte, fara sa mai fie aglomeratie. Parerea mea este ca acest orasel ar fi folositor si ca ar fi bine sa fie deschis. Edited January 11, 2015 by StuDenT 54
Soru Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 (edited) Sugestie: Atunci cand i-ei ban apare in istoricul tau [/LP x]. Eu consider ca daca donezi pentru unban acel ban care iti apare la [/LP] sa nu mai apara. Aici vorbesc despre banurile cun un termen de expirare nu de cele permanente sau in cazul in care primesti unban sa apara "Adminul x ti-a dat unban". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi inutil sa mai apare la isotic banul daca tu ai donat + castigi foarte mult la cererile de helper/lider. Iar povestea cu unbanul de la admin chiar este necesar. Uni primesc unban dar nu apare la [/LP] ca au primit unban si asa se scutesc de multe explicatii si cateodata adminul nu il crede si ii se duce o sansa de a primi helper/lider. Edited January 11, 2015 by CrizatuL RED 2
KozlovZEw Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Sugestie: Propun ca atunci cand prindem slot pe sv sa se auda un clopotel sau un sunet de avertizare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, cred ca majoritatea playerilor s-au plictisit sa stea minute intregi cu ochii in calculator sa vada cand prind slot..poate sunt unii care vor sa stea in pat sau oriunde si cand prind slot sa fie avertizati. 5
OG-Josh Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Sugestie: Propun deschiderea orasului San fiero (RED) Serverul deja a atins recordul de 1000/1000 in mai putin de 1 an. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fii lagul extrem de crescut in orasul Los santos cat si in Las Venturas 4
Marwell Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) Sugestie:Sa primesti freeze la jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai sa nu te mai deranjeze cei de langa tine sa dea cu pumnii, si in unele cazuri cand mori, cateodata ti se blocheaza PC-ul, si trebuie sa il restartezi, si cand ai freeze sa poti sa vezi chat-ul si sa poti vorbii pentru a cere free-uri. Edited January 12, 2015 by AlloweD. 1
SilviuUngureanu Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Sugestie: amplasarea de radare in anumite zone. Cum crezi ca ar ajuta serverul: amplasand radare playerii vor fi nevoiti sa mearga mai incet, astfel evitand accidente. de fiecare data cand te ia radaru sa primesti 3 puncte penalizare iar la 15 puncte adunate sa se confiste permisul automat. si ar fi mult mai RP
wait01 Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Sugestie : La numele rank-urilor sa fie si cifra. Exemplu : Elite Associate [3] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Stiti voi..si la admini a fost problema asta si s-a ajuns tot la cifre. 2
KozlovZEw Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 Sugestie: Sa se adauge un sistem in Event Place anti-wanted sa zic asa.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai majoritatea playerilor cand mor la un event dau /call 112.. ar fii mai bine pentru toti playerii sa nu foloseasca comanda /call 112 cand au fost omorati in event place. 2
catalin24 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Ar fi bine ca pe serverul blue sa se mareasca numarul de playeri de la 1000 la 1500 playeri Ar ajuta mai mult serverul
EualexutzU Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge si "chilliad" in comanda /where. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta in special jucatorii care sunt incepatori, care nu cunosc harta bine. Mereu se intreaba pe /n "Unde este chilliad-ul?". 3
JasoNN[Y] Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Sugestie: Propun ca sa se mareasca preturile reparatiilor si asigurarilor sa fie mai mari , deoarece multi playeri se baga in noi intentionat, explodam, trebuie sa ne tot reparam, etc. Propun si ca kilometrii sa se faca mai repede la masina, adica serios, din LS pana in LV 3-4 km? Ar trebui sa fie cam 20. Aceasta sugestie ar diminua accidentele, i-ar face pe playeri mai precauti si ar fi mai RP.
Stefan344 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Sugestie: Cum poti accesa profilul de pe panel de forum asa sa fie si pe panel, adica de panel sa intri pe profilul de pe forum. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai ar fi mult mai usor de accesat profilul de pe forum. 1
Drago Td Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Sugestie: Cum poti accesa profilul de pe panel de forum asa sa fie si pe panel, adica de panel sa intri pe profilul de pe forum. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Pai ar fi mult mai usor de accesat profilul de pe forum. foarte frumoasa propunere.
Danyachim2 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Sugestie:Ora jucată pe red să se primească ca pe blue sau la 40 de minute jucate. Cum crezi ca ar ajuta serverul:La nimeni nu ii convine să joace 60 de minute
Popular Post Arrow_ Posted January 15, 2015 Popular Post Posted January 15, 2015 Pe server este foarte mult lag din cauza numarului mare de masini spawnate. Pentru a evita lagul mi-a venit o idee. Pentru fiecare factiune sa se scoata toate masinile si sa se adauge comanda /fcar care sa afiseze un meniu cu masinile. Exemplu: Premier - rank 1 Sultan - rank 3 Maverick - rank 5 PCJ-600 - rank 1 FCR-900 - rank 1 Si apasand click pe masina din meniu sa iti spawneze masina respectiva. Daca ai deja o masina luata de la hq sa o despawneze si sa iti dea masina selectata. Daca nu ai rank-ul necesar sa primesti un mesaj de genu 'You can't take this car.' Cand selectezi o masina sa apara si un mesaj pentru membri factiuni. Charlie take Sultan from HQ. Si sa numai existe limita de masini pentru factiune findca un player poate folosi doar 1 masina. Acest sistem poate fi adaugat si pentru joburi/dmv dar la joburi/dmv sa existe o limita de masini. Sistemul ar folosi si liderului/co-liderului findca mereu ii se cere sa dea /fvrespawn. Comanda sa poata fi folosita doar in zona hq-ului pentru evitarea abuzului. Daca sunteti de accord cu sugestia si vreti sa-mi multumiti ca am facut-o imi puteti da +1. ' 13
poweRED Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Sa ai cheile de la Truck in jobul Trucker deoarece mi s-a intamplat de multe ori sa mi se fure camionul in timpul job-ului
sNNk Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Sugestie:Sa se poata dona cu WebMoney. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Eu cred ca nu multi pot dona cu PaySafeCard,si ar fi mai multi donatori.
mateiu12 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Sugestie: Salut! Nu cred ca s-a mai postat, deci vreau sa propun implementarea unui radio cu muzica de gen-ul 'Nightcore', nu cred ca sunt singurul care iubeste acest gen de muzica, sunt o multime, asa ca hai sa o dovedim. Reamintesc ca pe internet sunt sute de astfel de radio-uri, deci nu ar fi greu ca shad0w sa gaseasca unul serios, on 24/7 pentru a-l implementa. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai frumos pentru unii care asculta gen-ul de muzica 'Nightcore'. 8
DeeJays Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Propunere: Sa nu te mai dea afara din masina cand intri pe turf la war. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: La war mereu este lag si cand te scoate din masina cei de pe turf te vad afk langa masina si chiar daca fugi intr-un loc ferit de ei, tot te pot omora. 7
Kehl Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Sugestie: Cei cu level mai mare de 15 sa nu fie acceptati in Paramedic, adica, cel putin pe red, Shifty ii respinge pe toti care nu au un faction history. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: multi playeri ar fi mai multumiti.
Popular Post Deagle.Oficial Posted January 15, 2015 Popular Post Posted January 15, 2015 Sugestie: Propun ca atunci cand ai un contract de facut si ai /undercover ON sa nu se poata executa comanda /find pe el. Atunci cand da /find pe el sa apara un text de genu': Acel hitman este ocupat. Nu poti folosi /find pe el. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori se intampla ca cineva sa aiba pica pe tine si sa te urmareasca cu /find oriunde mai ales in misiuni. E stresant sa te tot urmareasca cineva deoarece nu ai voie sa faci contracte in vazul la cineva. Daca faci parte din factiunea Hitman Agency sau ai facut si stii cum este acorda-mi +1 la aceasta sugestie pentru a fii mai bine vazuta. 10
Prudner Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Sugestie : Cum este /motd la factiuni propun sa fie asa si la clanuri. Cand intrii pe server sa apara un mesaj de genul "CLAN : Aveti obligatia de a lua rent la HQ" sau orice altceva ce doreste liderul clanului sa scrie acolo. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor ca liderul clanului sa anunte un anumit lucru deoarece poti anunta ceva pe /c iar cei care nu-s ON nu au de unde sa stie, asa prin /motd al clanului ar putea afla toti cand intra pe server
TheRoyal23 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 (edited) Sugestie: Am vazut ca factiuniile s-au umplut, iar playerii noi de pe server vor intra cu greu intr-o factiune.M-am gandit sa se faca o noua factiune pe server numita: Tow Truck Company, care sa ofere refill sau repair playeri-lor care dau [/service mechanic]. Raportul lor de activitate va fi sa ofere refill sau repair playeri-lor care au nevoie. Un refill va costa in jur de 2500$ si un repair 1500$. Inafara de asta ei pot remorca masinile parcate pe trotuar sau lasate in mijlocul strazii. Si daca o masina personala este tractata acolo, player-ul nu va putea da [/towcar], el va trebuie sa se duca la locul unde i-a fost tractata masina, iar cand urca in ea, va plati automat 5000$ pentru a putea folosi din nou masina. Acei bani sa ajunga in seiful factiunii. HQ: http://imgur.com/tgQUAU2Masina factiunii: http://imgur.com/rSpSq7TP.S.: Asta va insemna scoaterea job-ului mechanic din lista [/jobs], dar asta va face server-ul mai role-play.Nu uita sa dau +1 daca iti place sugestia.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Server-ul va fi mai realist. Edited January 16, 2015 by Stelistu 2
sNNk Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 Sugestie:Sa se bage din nou spam la barbut. Unde mai e adrenalina cand pierzi 20kk si vrei sa ii intorci??? Cu ce ar ajuta serverul:Ar fi mai fain cum era si inainte. Nu mai asteptai 5sec sa dai /dice.....
kere Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 (edited) Sugestie pentru factiunile de Taxi: Sa fie adaugat un nou mod de a prelua comezinle, de exemplu prin gps. Playerul care da [/service taxi] sa fie localizat pe harta si sa i se puna check point, iar mai apoi cu ajutorul gps-ului sa fie localizati taximetristii cei mai aprpiati de el. Acestora, la randul lor sa le apara o fereastra in care pot selecta: Accept comanda / Refuz comanda (taximetristul ce accepta comanda va vedea checkpoint-ul clientului iar clientul, checkpoint-ul taximetristului). Cred ca acest 'update' daca va fi adaugat ar ajuta foarte mult playerii din factiunile de Taxi, deoarece de multe ori accepti o comanda si pana ajungi tu la playerul respectiv, el deja pleaca cu alt taximetrist.Daca va place ideea, nu ezitati sa dati un +1. Edited January 17, 2015 by Viktor.
Recommended Posts