Fredy Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Sugestie: La Taxi Los Santos , Blue.bugged.ro si pe Red.bugged.ro sa fie adaugate mai multe masini
StarLife Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Vreti un sv adevarat de sa-mp rpg ? DealerShip original si unic ! Staff foarte prietenos ! Se da la inceput 2kk si lv 3 ! Sanse mare helper/admin/lider ! www.force-play.net forum HostName: * Star Life RPG * [/NOUTATI] [/OFERTE] Address: SAMP.Force-PLAY.net:7777 Players: x / 50 Ping: 9 Mode: Star Life RPG Map: LS & SF
Seby.. Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Sugestie: Sa fie Cleo legal si pentru mafioti.
x_Daniel Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Sugestie: Adaugarea comenzii [/leaders]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu am mai intra atat de mult pe panel sa vedem ce lideri sunt on. Cu aceasta comanda, am vedea direct din joc liderii online.
Popular Post Mont3Kill2 Posted January 22, 2015 Popular Post Posted January 22, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o comanda [/scors] pentru a putea vedea scorul general la war. gen : The Russian Mafia - Los Vagos 121 - 106 Si [/ms] ( my score ) pentru a vedea scorul tau personal. ex: Kills - Death 19 - 4 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiecare membru sa poata sa-si vada scorul / scorul general. 12
FLo.w0w Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) ► Sugestie: - atunci când ai ușa/ușile mașinii și ai un post de radio activ, cei care se află la maxim 5 m(etri) de tine să audă și ei acel radio. ► Cum crezi că ar ajuta serverul?: - ar fii un script unic și ar fii frumos ca atunci când ești pe lângă mașină să poți asculta muzică, mai ales că nu mai există comanda (/play). Edited January 22, 2015 by AK.FEARLESS
BurteaRovin Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Sugestie: Propun sa se deschida si acest ''orasel'' de langa Chilliad: (http://i.imgur.com/h6K7OZL.jpg). De plictiseala, am gasit si cateva locatii pentru business-uri, respectiv job-uri. OMV: (http://imgur.com/a/urde4) | | Clucking-BeLL: (http://i.imgur.com/DdnRnp2.png) | | Gun-Shop: http://i.imgur.com/WSvTQdW.png| | Cateva case, chiar daca sunt mai multe: (http://imgur.com/a/wI2C1) || || Si un JOB FISHERMAN, o zona perfecta.. Aici sa fie amplasat job-ul: (http://imgur.com/a/4p1rz) Si o poza unde poate fi vandut pestele, adica un 24/7: (http://i.imgur.com/FiztpY6.png). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi asa lag, pentru ca playerii ar fi mai raspanditi pe mapa si ar fi frumos sa poti face fish linistit in fiecare oras in parte, fara sa mai fie aglomeratie. Parerea mea este ca acest orasel ar fi folositor si ca ar fi bine sa fie deschis. Da,ar fi foarte misto 1+
Stephan Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o comanda [/scors] pentru a putea vedea scorul general la war. gen : The Russian Mafia - Los Vagos 121 - 106 Si [/ms] ( my score ) pentru a vedea scorul tau personal. ex: Kills - Death 19 - 4 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiecare membru sa poata sa-si vada scorul / scorul general. ar fii foarte misto !!
Layzz Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o comanda [/scors] pentru a putea vedea scorul general la war. gen : The Russian Mafia - Los Vagos 121 - 106 Si [/ms] ( my score ) pentru a vedea scorul tau personal. ex: Kills - Death 19 - 4 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Fiecare membru sa poata sa-si vada scorul / scorul general. Chestia cu scorul mafiilor contra, de ce? Să zicem, într-un war dintre Grove Street versus The Russian Mafia. Grove Street conduce The Russian Mafia cu 181 - 71, iar dacă pun această comandă, liderul le poate zice să nu mai vină la war, că îi conduc.
SPIKE Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sugestie: Scoaterea scriptului (sau ce e ala) de c-shot freeze 3 secunde. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E inutil. Sunt oameni la paint/war care fac c-shot si nu primesc freeze 3 secunde, dar eu care joc normal in timp ce trag primesc freeze. Presupun ca e o sugestie buna, care va ajuta playeri sa nu-si mai manance toti nervii la paint/war cand primesc freeze aiurea. 8
Official JustiN. Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sugestie: Scoaterea scriptului (sau ce e ala) de c-shot freeze 3 secunde. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E inutil. Sunt oameni la paint/war care fac c-shot si nu primesc freeze 3 secunde, dar eu care joc normal in timp ce trag primesc freeze. Presupun ca e o sugestie buna, care va ajuta playeri sa nu-si mai manance toti nervii la paint/war cand primesc freeze aiurea. Buna asta. 1
Popular Post PuNk Posted January 23, 2015 Popular Post Posted January 23, 2015 Sugestie: De cele mai multe ori, playerii stau pe Blacklist-uri mult si bine deoarece nu stiu ca se afla acolo. Propun astfel sa se creeze pe panel la fiecare factiune sectiunea "Blacklist" cum sunt "members", "logs" sau "complaints". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Unii playeri sunt dispusi sa plateasca pentru a fi scosi de pe Blacklist, deci astfel cand un membru al unei factiuni pune un player pe blacklist, acesta primeste email in game fiind instiintat. Mi se pare mult mai bine asa, deoarece astfel unii nu mai stau luni intregi pe un blacklist. 18
SPIKE Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sugestie: Pentru mafioti propun implementarea comenzii [/ordersettings] in care un mafiot poate sa-si pregateasca orderurile, el alege ce arme sa cumpere automat din hq cu comanda [/mo] (myorder), de exemplu: imi aleg in /ordersettings 1 deagle si 2 m4, cand dau /mo in hq imi cumpara automat 1 deagle si 2 m4 si dupa fug la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ceva simplu si frumos. Nu mai stai dupa ce mori sa dai /order de 5 ori ca sa-ti ieri arme, folosesti o singura comanda si ai terminat balciu. 8
Kharma Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sugestie: Propun sa se implementeze doua comenzi pentru membrii care apartin departamentelor, comanda [/nearwanted] si comanda [/nearrobber]. Folosind aceste comenzi, vei primi un checkpoint la cel mai apropiat player cu wanted, respectiv robber. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta serverul prin simplul fapt ca ar usura munca departamentelor, nu s-ar mai pierde timp pentru cautarea suspectilor in lista [/wanted]. 5
Xpeedo Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) Sugestie: Sa se adauge Dealership pentru barci. Am si cateva imagini unde pot fi plasate DS-urile (langa apa, logic si cu harta) Bayside Tierra Robada (o casa pe acolo) prin LV Valle Ocultado (pe acolo sunt corturile indienilor americani) tot prin LV Lista cu barci in $ si pp: - DINGY ($5.000.000) - LAUNCH ($12.000.000) - MARQUIS ($16.000.00) - TROPIC ($4.000.000) - REEFER ($8.000.000) - SPEEDER ($25.000.000) - JETMAX ($52.000.000) - SQUALLO (aceasta barca sa coste puncte premium) Acestea nu vor fi preturile exacte, am dat doar un exemplu. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Din moment ce se poate achizitiona si un Maverick, ar trebui sa se poata achizitiona si o barcuta (cu bani in joc sau cu puncte premium). Pe server nu ar mai fi "haos" pe strada (atunci cand sunt 1000/1000 playeri), o experienta placuta si totusi, o sa mai avem si pe ce sa cheltuim banii. Edited January 24, 2015 by Xpeedo 4
HaarpCord95 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Salutare! Am si eu o sigestie pentru server. Nu cred ca cineva a mai scris asta, nu am avut rabdare sa citesc tot. As propune ca in magazinul 24/7 sa se poata cumpara un walkman sau un ipod si oricine care il cumpara sa poata asculta radio chiar daca nu este in masina. Sper sa va placa aceasta sugestie si de ce nu, sa o avem cat mai repede pe server. Va multumesc. O zi buna!!!
IonutTudor Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca blacklist-ul sa fie mutat pe panel iar atunci cand vrei sa aplici la o factiune sa apara urmatorul mesaj: "Nu poti aplica la aceasta factiune deoarece te aflii pe blacklist la factiunea Y. Pentru fi scos de pe blacklist, te rugam sa contactezi unul din membrii factiunii la care te afli pe blacklist". ....sau ceva de genul. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Cu siguranta ar sti toti cand sunt pe blacklist-ul unei factiuni si in felul acesta se vor plati 100% amenzile. Edited January 24, 2015 by Whats_UP 1
CAFFREY Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 (edited) Sugestie Taxi Cab Company: Nu stiu daca s-a mai postat sau nu, dar nu strica daca postez si eu. Am vazut ca multi playeri raman fara bani cand merg cu taxi-ul asa ca fac aceasta sugestie - Cand cineva se urca in taxi si la o anumita distanta ramane fara bani, sa le apara taximetristilor cand playerii sunt dati afara din masina ca au platit cursa. Cu ce ar ajuta serverul: Nu ajuta serverul ci pe membrii din Taxi Cab Company. Edited January 24, 2015 by Bolton 1
Giroud Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Sugestie: Cum a fost pus acel scut pe masinile de la job-uri cand tragi in ele sa nu bubuie si sa iti zica "Nu ai voie sa tragi in vehiculele folosite la job-uri" sau ceva de genul sau cand esti la spawn, langa job-uri si tragi si apare "Nu ai voie sa tragi in aceasta zona" sau ceva de genul, aceasta "protectie" sa fie pusa pe toate masinile factiunilor, inafara de cele de tip PD/FBI/NG. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poi, mergi sa zicem cu ambulanta/taxi-ul la o destinatie acceptata sau mergi la war cu masinile factiunii si te gasesti ca trage unu in tine si bubui.. asa nu ar mai fi probleme, de ce aceasta regula sa nu fie pusa pe masinile de tip PD/FBI/NG? Pe politisti este permis dm-ul, riscul meseriei. Sugestie: Cei ce trag in membrii factiunilor, sa traga degeaba, sa nu le scada HP (nu e valabil pentru politisti sau cei ce sunt la war, politistii sa te ucida cand ai w6 rob, cop atack etc). Pe politisti sa nu fie pusa aceasta regula, pe ei se poate face DM. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita DM-ul pe membrii factiunilor, acestia fiind respectati in urma acestei reguli. 6
HaarpCord95 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Sugestie: Cum a fost pus acel scut pe masinile de la job-uri cand tragi in ele sa nu bubuie si sa iti zica "Nu ai voie sa tragi in vehiculele folosite la job-uri" sau ceva de genul sau cand esti la spawn, langa job-uri si tragi si apare "Nu ai voie sa tragi in aceasta zona" sau ceva de genul, aceasta "protectie" sa fie pusa pe toate masinile factiunilor, inafara de cele de tip PD/FBI/NG. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Poi, mergi sa zicem cu ambulanta/taxi-ul la o destinatie acceptata sau mergi la war cu masinile factiunii si te gasesti ca trage unu in tine si bubui.. asa nu ar mai fi probleme, de ce aceasta regula sa nu fie pusa pe masinile de tip PD/FBI/NG? Pe politisti este permis dm-ul, riscul meseriei. Sugestie: Cei ce trag in membrii factiunilor, sa traga degeaba, sa nu le scada HP (nu e valabil pentru politisti sau cei ce sunt la war, politistii sa te ucida cand ai w6 rob, cop atack etc). Pe politisti sa nu fie pusa aceasta regula, pe ei se poate face DM. Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar evita DM-ul pe membrii factiunilor, acestia fiind respectati in urma acestei reguli. +1
KONi Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) Sugestie: Sa se poata da clear la fp dupa premium points. Ex - Eu am 12 premium points, deci dau clear la 12 FP si tot asa.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar sta in colt acolo acele Premium Points. Edited January 25, 2015 by Kanabys. 1
Serban Raducu Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Sugestie: Sa se poata da clear la fp dupa premium points. Ex - Eu am 12 premium points, deci dau clear la 12 FP si tot asa.. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai nu ar sta in colt acolo acest Premium Points. Este destul de buna ideea, deoarece cateodata mai ramanem cu cate 3-4 pp si nu e foarte util sa le consumam pe artificii.
FunkeyFresh Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. .omg. Sugestie: Atunci cand ne inregistram pe server cu alt nick, sa fie o comanda: "/skiptutorial" Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai cei care isi fac alte conturi deja stiu locatiile si regulile. Asa nu am mai sta 5 minute pana dispare tutorialul. PRO.
Popular Post Donitz Posted January 25, 2015 Popular Post Posted January 25, 2015 Sugestie: Mafiotii de rank 4 + sa nu mai ia mute pentru a face spam la /attack. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult liderii mafiilor deoarece iau mute si nu isi pot coordona membrii si sa nu mai faca spam cu /gmotd . Ar fi mult mai usor asa nu ar mai fi aiurea sa tot schimbi /gmotd. 17
Official JustiN. Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Sugestie: Mafiotii de rank 4 + sa nu mai ia mute pentru a face spam la /attack. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta mult liderii mafiilor deoarece iau mute si nu isi pot coordona membrii si sa nu mai faca spam cu /gmotd . Ar fi mult mai usor asa nu ar mai fi aiurea sa tot schimbi /gmotd. Idee buna.
Recommended Posts