LAURtaxist Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie: Cand tastezi [/v] sa arate dupa numele masinii ca este folosita, de exemplu: (spawned) Infernus [este folosit] Cum crezi ca ar ajuta serverul: Putem verifica daca cineva ne-a furat masina si eu cred ca v-a ajuta serverul.
.AIM.Surowiakk. Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie:Propun sa se poata cumpara premium si puncte premium prin sms.Deoarece unii poate stau la tara... Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai asa ar avea mai multi playeri premium,eu nu pot sa-mi cumpar paysafe. 1
Mont3Kill2 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie: Propun sa fie legal DM-ul pe civil in intervalul de waruri 20:00 - 22:00. Sunt multi civili care vin intentionat in fata unui membru dintr-o mafie, doar sa traga in el si sa ii faca post. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Evitarea sanctiunilor pentru membrii, chiar daca ar fi tras din greseala.
Cristi Cristi Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie: Sa se bage evnturi de genul CT vs TERO care sa se activeze de catre un admin prin comanda /eventct cu 2 echipe.Echipele se vor duela in ele.Playeri din echipa castigatoare sa primeasca fiecare cate 300k.La event sa se intre prin comanda /join.
Mont3Kill2 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie: Propun ca raportul de activitate la factiuni sa se faca pe panel. Ex: La factiunea Taxi. Taximetristul X a facut comanda cu Y. Cand Y s-a dat jos din taxi sa apara 1/50 comenzi. Sa poata puna doar 2 comenzi consecutive, cu aceiasi persoana, sa nu se faca abuz. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai usor sa se faca raportu pe panel automat si evitarea fraudarea raportului. 5
Carton_FTW Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie:1.Sa se adauge case, bizuri si sa se mute mafii in SF 2.Sa se adauge pasaport si vama pentru a merge dintr-un oras in altul care poate fi luat de la primarie 3.Mai multe joburi(garbage man,drugs dealer,whore) si mai multe factiuni (Fire&Medics Departament,Tow Truck Company,Mayor) 4.Wanted-ul sa dispara in timp(ai w6 dupa jumatate de ora w5 dupa inca jumatate de ora w4 si tot asa...) 5.Licentele sa expire dupa o anumita perioada(200h) si instructorii sa le reinnoiasca cand acestea sunt sub 50h 6.Un jail separat de LSPD undeva pe un camp, sa poti iesi intr-o curte, sa supravegheze NG si sa poti eveda doar pe sus 7.Sa se adauge Rent Boat LV,Rent Car LV,Rent Bike LV si LS 8.Sa se adauge skill la rob cu cat ai skill mai mare cu atat sa primesti mai multi bani 9.Sa se adauge trenuri care sa mearga singure Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos si mai interesant (Sugestie by DarkExtreme) 1
Lorenz Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o comanda in care sa iti respawnezi toate masinile, sunt pe blue si pe red anumiti playeri care au 10 + masini. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Iti acord mai putin timp.
RaZzZoRr01 Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 (edited) Sugestie: Sa se introduca mai multe arme in gunshop: 1. Tec9 (id 32) | Poza: 2. Combat Shotgun (id 27) | Poza: 3. Colt 9mm (id 22) | Poza: Daca nu se vor adauga aceste arme macar sa se poata folosi toate order-ele la war pentru ca se folosesc doar 2/3 din 7. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi totul mult mai role play, devin plictisitoare cele 2 arme M4 si Deagle si asa ar fi mult mai frumos si mai amuzant mai ales la war si rob! Edited February 4, 2015 by Alliance Cristian
Popular Post SfanTu Posted February 4, 2015 Popular Post Posted February 4, 2015 (edited) Sugestie: Salut, vin cu o sugestie noua pentru server, sunt DJ in fiecare seara pe blue.bugged.ro in cluburile dupa server. Ce vreau sa spun e ca as propune un nou radio pentru masini " Radio Party " adica cand sa accesezi Butonul "R" sa poti selecta Radio party printre alelalte . Spun aceasta sugestie deoarece Multi playeri mi-au zis sa propun radiou pe server sa il poata asculta in masini!!. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi totul mult mai Distractiv cand un jucator pune un radio in masina si nu i place muzica aia de acolo si cand schimba radioul si Gaseste Radio party si il selecteaza si aude ca se dau dedicati live o sa il asculte in fiecare zii cu muzica buna pe placul tuturor listen: http://89.44.111.249:9980/listen.pls uite o poza cand Se asculta Radio Party .. Edited February 4, 2015 by SfanTu 61
Kehl Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Sugestie: sa se cumpere un host mai scump, doar sunt atatea donatii. Cu ce ar ajuta serverul?: cu playeri, nu ar mai fi atat de mult stres pe server.. si doar stie toata lumea, daca esti stresat, mori mai repede, asta vrei Shad0w ? 4
Popular Post RaduTSA Posted February 4, 2015 Popular Post Posted February 4, 2015 Sugestia 1: Pe multi playeri, care-si 'farmeaza' conturile sa zic asa, ii deranjeaza chestia cu cele 15 minute care trebuie jucate pentru a te pune sleep si cum sunt si eu printre ei, m-am gandit sa fac aceasta sugestie, poate reusesc si eu sa schimb ceva. O constatare este ca si cu acest sistem, serverul este full, deci este aiurea, prin urmare, un restart al serverului la ora 19:50 ar schimba foarte mult lucrurile. Acest sistem de restart, sa fie doar in zilele de war. Daca nu este posibila aceasta schimbare, macar acest sistem sa fie oprit dupa ora 23:00 pana la ora 11:00, acest timp este mort (fara ca serverul sa fie plin). Cu ce ar ajuta serverul playerii: Nu ne-am mai chinui atat sa ne putem lasa conturile pe sleep si mafiotii ar putea intra la timp la war-uri. Sugestia 2: Consta in adaugarea unei comenzi pentru ownerii de bizuri. (Daca s-ar putea si cei care detin cheile acestuia). Ideea este ca multi playeri ce detin un bussines, vor sa faca eventuri pentru a castiga ceva in plus, dar de multe ori vin haterii si strica tot. M-am gandit ca Shadow ar putea adauga o comanda pentru a scoate afara playerul / playerii doriti de ownerul acestuia, ca doar ei se chinuie sa organizeze ceva, iar ceilalti isi bat joc. Comanda ar putea fi "/Beject id / player" => Biz Eject. Daca s-ar putea pune si o interdictie pana la urmatorul relog, cu textul: "Ai fost aruncat afara de Bodyguarzii acestui bussines deoarece nu ai respectat regulamentul intern", sau cum crezi tu de cuviinta. Esentialu e sa fie o interdictie. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Organizatorii eventurilor s-ar descurca mult mai usor. Sugestia 3: Sugestia care o s-o prezint, este in folosul liderilor de PD, Taxi, ceilalti lideri nu au de verificat atat de multe poze in rapoarte. Daca s-ar putea pune un contorizator pentru a face verificarea raportului mult mai usor. In /stats-ul nostru sa se contorizeze fiecare misiune respectiv comanda care o realizam. Liderii sa poata vedea raportul nostru in lista cu /members. La primirea rank-up, acea contorizare sa dispara, sau sa fie stearsa de lider cu o anumita comanda. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Multi playeri nu ar mai lua uninvite pe motiv de "raport anulat la rank 1", deoarece pun si poze gresite in raport si liderii nu si-ar mai pierde atat timp pentru a verifica zeci de rapoarte. Sugestia 4: Multi, foarte multi colegi din departamente vor sa se adauge un sistem pentru a ne fi mai usor sa alegem wanted-ul dupa care sa plecam. Cand accesezi comanda [/wanted], sa iti apara 2 optiuni: 1.Cu drept de predare.=>Cand acorzi un wanted, de ex: /su 777 1 / 2 motiv, sa intre la "Cu drept de predare". 2.Fara drept de predare. => Cand acorzi un wanted, de ex: /su 777 3 / 4 / 6 motiv, sa intre la "Fara drept de predare". Daca nu se poate asa ceva, sa se adauge cand dai wanted ceva in plus. ex: /su 777 1 furt vehicul 0 (Acest zero sa sorteze wantedul la "Cu drept de predare". ex2: /su 777 6 runner 1 (Acest unu sa sorteze wantedul la "Fara drept de predare". Cu ce ar ajuta serverul playerii: Le-ar fi mult mai usor politistilor de a alege playerii cu wanted cu drept sau fara. Sugestia 5: Sugestia la care m-am gandit se adreseaza mai mult playerilor care fac parte dintr-o factiune. Am observat ca deobicei un membru al unei factiuni intreaba liderul sau co-liderul acesteia cate zile are in factiune, iar aceasta intrebare este adresata frecvent, asa ca m-am gandit ca ar fi mult mai util sa se adauge langa partea cu: Group: X | Rank: Y | Faction Warns: Z | Days: W. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Nu ar mai fi atat de stresati liderii / coliderii. Sugestia 6: Avem un DJ placut de multi playeri pe server, DJ Sfantu, m-a rugat sa fac eu propunerea. Acest baiat, adesea este Deejay in cluburile de pe server (seara) pentru a distra majoritatea playerilor. Un video, cat de multa lume apreciaza acest radio si mai ales la ce ora: listen: http://89.44.111.249:9980/listen.pls Cu ce ar ajuta serverul playerii: Mult mai multa distractie cu un Dj ca Sfantu! Sugestia 7: Multi playeri, vor sa cumpere $$$ prin paysafe card (un mod ilegal), dar folosit de majoritatea playerilor pe care ii cunosc. Sugestia mea ar fi sa poti face trade de premium points din cont cu $$$. ex: /sellppto 777 (pret)$ Cu ce ar ajuta serverul playerii: Ar scadea numarul playerilor banati pentru 'afaceri ilegale'. Cam astea sunt sugestiile mele, daca credeti de cuviinta ca aceste sugestii merita sa fie puse pe serverul blue, nu ezitati sa dati un +1. Va multumesc! 44
Tinna. Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Sugestie: Propun sa fie interzisa versiunea 0.3z R1, sa se adauge o interdictie cum e si la mafioti. Si sa fie functionala doar versiunea R2, pentru a nu mai functiona Fast-Connection. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Se vor evita absolut toate ban-urile pe motiv-ul ,,Fast Connection'', si playerii pot juca corect, ocolind ban-urile pentru Fast Connection. 2
Ponel Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Sugestie:Aceasta sugestie este daca va fi un al treilea server, sa fie un server de tip STUNT, sunt curios cum va arata :), multumesc de timpul acordat! Cum crezi ca ar ajuta serverul:-
Gabriel Valentin Obreaja Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Sugestie:La Pay n Spray sa se scrie /enter ca asa se bate toti sa intre. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta pe playeri aceasta comanda la intrare in Pay n Spray.
Guest Myhay3 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Sugestie: Salut, vin cu o sugestie noua pentru server, sunt DJ in fiecare seara pe blue.bugged.ro in cluburile dupa server. Ce vreau sa spun e ca as propune un nou radio pentru masini " Radio Party " adica cand sa accesezi Butonul "R" sa poti selecta Radio party printre alelalte . Spun aceasta sugestie deoarece Multi playeri mi-au zis sa propun radiou pe server sa il poata asculta in masini!!. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi totul mult mai Distractiv cand un jucator pune un radio in masina si nu i place muzica aia de acolo si cand schimba radioul si Gaseste Radio party si il selecteaza si aude ca se dau dedicati live o sa il asculte in fiecare zii cu muzica buna pe placul tuturor listen: http://89.44.111.249:9980/listen.pls uite o poza cand Se asculta Radio Party .. Ai un +1 de la mine.
Futiiki Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Sugestia 7: Multi playeri, vor sa cumpere $$$ prin paysafe card (un mod ilegal), dar folosit de majoritatea playerilor pe care ii cunosc. Sugestia mea ar fi sa poti face trade de premium points din cont cu $$$. ex: /sellppto 777 (pret)$ Cu ce ar ajuta serverul playerii: Ar scadea numarul playerilor banati pentru 'afaceri ilegale'. +1 zeNk. Super propunere. StEkY_DannY, on 03 Feb 2015 - 21:08, said: Sugestie: Propun ca membri FBI sa poata fi undercover. Cand un membru FBI tasteaza comanda /undercover sa primeasca un skin de civil si numele sa i se faca alb ca la civili nu albastru. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand aceasta sugestie este RP, in viata reala FBI au agenti secreti care lucreaza sub acoperire plus ca membri FBI ar avea mai mari sanse sa prinda infractori si cei care fac DM aiure pe civil, fura, etc. Daca aceasta sugestie va fi acceptata sa se adauge cateva reguli noi. - Sa nu ai voie sa iti descoperi identitatea cand esti /undercover, sa opresti playeri sa-i verifici, sa ii somezi, etc. +1. Serverul buGGed s-ar apropia usor, usor de viata reala. Suupeer. Big like. Edited February 5, 2015 by Krug.uB
hizo Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Sugestie:Pay'N'Spray => http://i.imgur.com/DtS5fyw.jpg[ Sa fie activ]. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi jucatori din zona care au rent/casa si detin nrg/sultan nu au unde sa repare, fiinda la acest transfender =>http://i.imgur.com/HoOlt52.pngnu pot repara , sultanul,nrg , iar ei sunt obligatii sa mearga pana la pay'n' de la CNN LV, +1 Daca sunteti de acord. Edited February 5, 2015 by iNNs4n3r.
VIBER Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Sugestie: Scoateti cele 5 minute de asteptare intre contracte la Hitman Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu am mai pierde atat timp pana sa luam al contract. de ex:intru in joc din prima trebuie sa stau 5 minute dupa ce dau /givehit sa zice ca victima e in jail sunt obligat sa dau cancel ca nu am ce sa ii fac eu trebuie sa stau 5 minute, apoi dupa ce astept acele 5 minute poate dau peste unu care fuge incontinu sau surpriza tot in jail sa fie iar trebuie sa dau cancel si daca stai sa aduni mai mult pierzi timpu il loc sa sa faci contracte daca prinzi situatia descrisa de mine mai sus pierzi lejer 15 minute..... Nu mi se pare deloc normal si corect !! Sper sa faceti ceva in privinta asta Edited February 5, 2015 by VIBER
GEODOX 47 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Sugestia 1: Pe multi playeri, care-si 'farmeaza' conturile sa zic asa, ii deranjeaza chestia cu cele 15 minute care trebuie jucate pentru a te pune sleep si cum sunt si eu printre ei, m-am gandit sa fac aceasta sugestie, poate reusesc si eu sa schimb ceva. O constatare este ca si cu acest sistem, serverul este full, deci este aiurea, prin urmare, un restart al serverului la ora 19:50 ar schimba foarte mult lucrurile. Acest sistem de restart, sa fie doar in zilele de war. Daca nu este posibila aceasta schimbare, macar acest sistem sa fie oprit dupa ora 23:00 pana la ora 11:00, acest timp este mort (fara ca serverul sa fie plin). Cu ce ar ajuta serverul playerii: Nu ne-am mai chinui atat sa ne putem lasa conturile pe sleep si mafiotii ar putea intra la timp la war-uri. Sugestia 2: Consta in adaugarea unei comenzi pentru ownerii de bizuri. (Daca s-ar putea si cei care detin cheile acestuia). Ideea este ca multi playeri ce detin un bussines, vor sa faca eventuri pentru a castiga ceva in plus, dar de multe ori vin haterii si strica tot. M-am gandit ca Shadow ar putea adauga o comanda pentru a scoate afara playerul / playerii doriti de ownerul acestuia, ca doar ei se chinuie sa organizeze ceva, iar ceilalti isi bat joc. Comanda ar putea fi "/Beject id / player" => Biz Eject. Daca s-ar putea pune si o interdictie pana la urmatorul relog, cu textul: "Ai fost aruncat afara de Bodyguarzii acestui bussines deoarece nu ai respectat regulamentul intern", sau cum crezi tu de cuviinta. Esentialu e sa fie o interdictie. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Organizatorii eventurilor s-ar descurca mult mai usor. Sugestia 3: Sugestia care o s-o prezint, este in folosul liderilor de PD, Taxi, ceilalti lideri nu au de verificat atat de multe poze in rapoarte. Daca s-ar putea pune un contorizator pentru a face verificarea raportului mult mai usor. In /stats-ul nostru sa se contorizeze fiecare misiune respectiv comanda care o realizam. Liderii sa poata vedea raportul nostru in lista cu /members. La primirea rank-up, acea contorizare sa dispara, sau sa fie stearsa de lider cu o anumita comanda. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Multi playeri nu ar mai lua uninvite pe motiv de "raport anulat la rank 1", deoarece pun si poze gresite in raport si liderii nu si-ar mai pierde atat timp pentru a verifica zeci de rapoarte. Sugestia 4: Multi, foarte multi colegi din departamente vor sa se adauge un sistem pentru a ne fi mai usor sa alegem wanted-ul dupa care sa plecam. Cand accesezi comanda [/wanted], sa iti apara 2 optiuni: 1.Cu drept de predare.=>Cand acorzi un wanted, de ex: /su 777 1 / 2 motiv, sa intre la "Cu drept de predare". 2.Fara drept de predare. => Cand acorzi un wanted, de ex: /su 777 3 / 4 / 6 motiv, sa intre la "Fara drept de predare". Daca nu se poate asa ceva, sa se adauge cand dai wanted ceva in plus. ex: /su 777 1 furt vehicul 0 (Acest zero sa sorteze wantedul la "Cu drept de predare". ex2: /su 777 6 runner 1 (Acest unu sa sorteze wantedul la "Fara drept de predare". Cu ce ar ajuta serverul playerii: Le-ar fi mult mai usor politistilor de a alege playerii cu wanted cu drept sau fara. Sugestia 5: Sugestia la care m-am gandit se adreseaza mai mult playerilor care fac parte dintr-o factiune. Am observat ca deobicei un membru al unei factiuni intreaba liderul sau co-liderul acesteia cate zile are in factiune, iar aceasta intrebare este adresata frecvent, asa ca m-am gandit ca ar fi mult mai util sa se adauge langa partea cu: Group: X | Rank: Y | Faction Warns: Z | Days: W. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Nu ar mai fi atat de stresati liderii / coliderii. Sugestia 6: Avem un DJ placut de multi playeri pe server, DJ Sfantu, m-a rugat sa fac eu propunerea. Acest baiat, adesea este Deejay in cluburile de pe server (seara) pentru a distra majoritatea playerilor. Un video, cat de multa lume apreciaza acest radio si mai ales la ce ora: listen: http://89.44.111.249:9980/listen.pls Cu ce ar ajuta serverul playerii: Mult mai multa distractie cu un Dj ca Sfantu! Sugestia 7: Multi playeri, vor sa cumpere $$$ prin paysafe card (un mod ilegal), dar folosit de majoritatea playerilor pe care ii cunosc. Sugestia mea ar fi sa poti face trade de premium points din cont cu $$$. ex: /sellppto 777 (pret)$ Cu ce ar ajuta serverul playerii: Ar scadea numarul playerilor banati pentru 'afaceri ilegale'. Cam astea sunt sugestiile mele, daca credeti de cuviinta ca aceste sugestii merita sa fie puse pe serverul blue, nu ezitati sa dati un +1. Va multumesc! Bine ar fii sa vada cineva aceasta postare, dar din pacate nimeni nu vede ce se spune aici. Cum nici in joc nu se vad report-urile aduse de playeri. De exemplu aseara am dat report de vreo 5 ori pentru un player ca are AIM, si nimeni nu se baga sa il ia la control. Pe mine imediat ma luat adminu la control si nu aveam nimic. De exemplu Deso: De ce a luat unban ? vreau sa stiu si eu, zice clar ca plyeri banati de cheat-uri nu se debaneaza, dar asta e, daca ai relatii, poti sa faci ce vrei. Jalnic! 1
RoLeX.uB Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 #5898 zeNk.AIM Posted Yesterday, 02:50 PM Alo, alo barosanii! Premium 410 posts Nick SA-MP Blue: zeNk. Gender: Not Telling Location: Sibiu Time Online: 8d 4h 38m 56s Sugestia 1: Pe multi playeri, care-si 'farmeaza' conturile sa zic asa, ii deranjeaza chestia cu cele 15 minute care trebuie jucate pentru a te pune sleep si cum sunt si eu printre ei, m-am gandit sa fac aceasta sugestie, poate reusesc si eu sa schimb ceva. O constatare este ca si cu acest sistem, serverul este full, deci este aiurea, prin urmare, un restart al serverului la ora 19:50 ar schimba foarte mult lucrurile. Acest sistem de restart, sa fie doar in zilele de war. Daca nu este posibila aceasta schimbare, macar acest sistem sa fie oprit dupa ora 23:00 pana la ora 11:00, acest timp este mort (fara ca serverul sa fie plin). Cu ce ar ajuta serverul playerii: Nu ne-am mai chinui atat sa ne putem lasa conturile pe sleep si mafiotii ar putea intra la timp la war-uri. Sugestia 2: Consta in adaugarea unei comenzi pentru ownerii de bizuri. (Daca s-ar putea si cei care detin cheile acestuia). Ideea este ca multi playeri ce detin un bussines, vor sa faca eventuri pentru a castiga ceva in plus, dar de multe ori vin haterii si strica tot. M-am gandit ca Shadow ar putea adauga o comanda pentru a scoate afara playerul / playerii doriti de ownerul acestuia, ca doar ei se chinuie sa organizeze ceva, iar ceilalti isi bat joc. Comanda ar putea fi "/Beject id / player" => Biz Eject. Daca s-ar putea pune si o interdictie pana la urmatorul relog, cu textul: "Ai fost aruncat afara de Bodyguarzii acestui bussines deoarece nu ai respectat regulamentul intern", sau cum crezi tu de cuviinta. Esentialu e sa fie o interdictie. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Organizatorii eventurilor s-ar descurca mult mai usor. Sugestia 3: Sugestia care o s-o prezint, este in folosul liderilor de PD, Taxi, ceilalti lideri nu au de verificat atat de multe poze in rapoarte. Daca s-ar putea pune un contorizator pentru a face verificarea raportului mult mai usor. In /stats-ul nostru sa se contorizeze fiecare misiune respectiv comanda care o realizam. Liderii sa poata vedea raportul nostru in lista cu /members. La primirea rank-up, acea contorizare sa dispara, sau sa fie stearsa de lider cu o anumita comanda. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Multi playeri nu ar mai lua uninvite pe motiv de "raport anulat la rank 1", deoarece pun si poze gresite in raport si liderii nu si-ar mai pierde atat timp pentru a verifica zeci de rapoarte. Sugestia 4: Multi, foarte multi colegi din departamente vor sa se adauge un sistem pentru a ne fi mai usor sa alegem wanted-ul dupa care sa plecam. Cand accesezi comanda [/wanted], sa iti apara 2 optiuni: 1.Cu drept de predare.=>Cand acorzi un wanted, de ex: /su 777 1 / 2 motiv, sa intre la "Cu drept de predare". 2.Fara drept de predare. => Cand acorzi un wanted, de ex: /su 777 3 / 4 / 6 motiv, sa intre la "Fara drept de predare". Daca nu se poate asa ceva, sa se adauge cand dai wanted ceva in plus. ex: /su 777 1 furt vehicul 0 (Acest zero sa sorteze wantedul la "Cu drept de predare". ex2: /su 777 6 runner 1 (Acest unu sa sorteze wantedul la "Fara drept de predare". Cu ce ar ajuta serverul playerii: Le-ar fi mult mai usor politistilor de a alege playerii cu wanted cu drept sau fara. Sugestia 5: Sugestia la care m-am gandit se adreseaza mai mult playerilor care fac parte dintr-o factiune. Am observat ca deobicei un membru al unei factiuni intreaba liderul sau co-liderul acesteia cate zile are in factiune, iar aceasta intrebare este adresata frecvent, asa ca m-am gandit ca ar fi mult mai util sa se adauge langa partea cu: Group: X | Rank: Y | Faction Warns: Z | Days: W. Cu ce ar ajuta serverul playerii: Nu ar mai fi atat de stresati liderii / coliderii. Sugestia 6: Avem un DJ placut de multi playeri pe server, DJ Sfantu, m-a rugat sa fac eu propunerea. Acest baiat, adesea este Deejay in cluburile de pe server (seara) pentru a distra majoritatea playerilor. Un video, cat de multa lume apreciaza acest radio si mai ales la ce ora: listen: http://89.44.111.249:9980/listen.pls Cu ce ar ajuta serverul playerii: Mult mai multa distractie cu un Dj ca Sfantu! Sugestia 7: Multi playeri, vor sa cumpere $$$ prin paysafe card (un mod ilegal), dar folosit de majoritatea playerilor pe care ii cunosc. Sugestia mea ar fi sa poti face trade de premium points din cont cu $$$. ex: /sellppto 777 (pret)$ Cu ce ar ajuta serverul playerii: Ar scadea numarul playerilor banati pentru 'afaceri ilegale'. Cam astea sunt sugestiile mele, daca credeti de cuviinta ca aceste sugestii merita sa fie puse pe serverul blue, nu ezitati sa dati un +1. Va multumesc! SUPER. +1 toate. Mai ales sugestia 7
Sebicu Miler Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Sugestie: Sa se faca un nou Job. Acesta va consta intr-un sofer de autobuz, ca si un taximetrist, cand urca in el, seteaza pretul biletului [/fare]. Acest job sa fie ca o factiune, si sa fie: Bus Driver San Fierro. Si sa fie anumite rute pe unde v-or circula autobuzele. Prin toate orasele, fiecare sofer v-a avea anumite locatii, pe unde trebuie sa se plimbe cu autobuzul si sa transporte playerii fara masini sau care nu au cu ce sa se miste din acel loc in acel moment. Pretul biletului sa fie intre 1$-3000$. Banii ce ii strange soferul sa fie depusi in seif. Si de aici sa fie aceleasi reguli ca in TAXI CAB COMPANY. Cum crezi ca ar ajuta serverul: pai ar fi mai multe joburi de tip Factiune si playeri ar avea mai multe obtiuni cand trebuie sa se gandeasca cum sa isi procure banii, pentru case, masini, bizurii si alte placeri si nevoi. Sper ca am fost de ajutor si daca s-ar lua in considerare ideea mea, m-as propune lider. Edited February 5, 2015 by Miiler
xXaNdYx Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca playeri ce trec pe 'roșu' la semafor, sã fie amendați/să le fie suspendat carnetul o oră. Sugestie [2] Propun ca și playeri ce sunt prinși sub stare de ebrietate la volan să fie amendați / să li se confiște carnetul 4 ore. Cum crezi că ajutã serverul?: Este mult mai Role-Play, iar playeri vor conduce mai regulamentar și se vor evita accidentele. Edited February 5, 2015 by AndyDot
Mont3Kill2 Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Sugestie: Propun cand cineva primeste wanted in loc de " You have commited crime " , sa fie ex: You ( Mont3Kill2 ) have commited crime ... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Evitarea sanctiunonarilor la PD. Cum e in acest caz : http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/299260 2
Recommended Posts