DONITZ. Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Sugestie:Sa fie warurile intre orele 18:00-20:00 deoarece unu membri din mafii nu pot intra seara sau trebuie sa astepti cate o ora sau chiar doua pana te conecteaza seara.
VogelFrei Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) Sugestie: Propun sa se introduuca black-list-uri factiuni pe panel, iar playerii aflati pe bl-ul unei factiuni sa nu poate crea o aplicatie la factiunea undea are bl. Edited February 14, 2015 by DerAntichrist
RedLine. Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) Propun sa se adauge un Paint Radio lafel ca la masina cand intri in PaintBall sa poti folosi [/pr] respectiv [/paintradio]. Multi playeri doresc sa joace cu muzica la paintball iar deschiderea browserului pentru a asculta muzica ar face lag pentru cei cu un PC mai slabut si nu vor mai putea face kill-uri. Daca ti-a placut poti da +1. Mersi! Edited February 14, 2015 by RedLine.
Muri Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Sugestie:sa se poata incuia si descuia tirurile ca la job garbage man deoarece jucatorilor carora tirul a fost distrus sau furat sa nu ti-l ia si pe al tau. Cum crezi ca ar ajuta serverul:nu s-ar mai supara lumea dicn cauza ,ca ,camoinul lor a fost furat.
Swagger Imparatu Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Sugestie: Am o sugestie pentru serverele blue/red de samp ale comunitatii. Pe timp de war, dupa ce se da /attack membrii mafiilor sa fie bagati intr-un virtual world si cand tragi intr-un membru din mafia ta sa nu ii ia damage. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand nu vin toti civilii si te deranjeaza, stii ca nu omori pe nimeni si ca nu te alegi cu nici un post. Iar a doua sugestie cred ca este folositoare pentru ca multi mafioti trag in coechipierii lor si pe acestia ii respawneaza la hq si nu prea este ok.
DONITZ. Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Sugestie: Sa fie scoasa regula de a nu putea folosi moduri ASI. precum radarul patrat si alte moduri.
GodFather Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) Sugestie: Propun sa se adauge ora la care o sa se puna anutul, la folosirea comenzii [/ad]. Imagine: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, ar fi mai usor, de exemplu poate cineva merge sa joace un CS:GO de exemplu, si sa stie ca la ora A:bC o sa-i fie dat anuntul. Ar fi mai usor. Sugestie: Propun adaugarea comenzi /gdeposit money la banci. Sa poti transfera banii direct din banca in depozitul factiunii. Imagini: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai interesant, si mai usor sa depozitezi, nu sa mai mergi la banca, si sa vi iarasi la HQ sa depozitezi. Sugestie: Propun adaugarea unui alt mod la paintbal cu ''Special Arms'' unde sa fie Minigun, Rocket Launcher, si restul armelor. Imagini: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar avea alt farmec acel mod, si cred ca a mai fost propus si vreau sa sustin aceasta idee. Edited February 14, 2015 by AIM.MadWORLD 3
Bl0n1Ke Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 (edited) Sugestie: Cand cineva ii da wanted unui player, sa se vada in dreapta si numele lui (Playerului) ca postul sa se vada clar cine a dat wanted si cine la primit, asa cred ca se pot evita eventuale conflicte de a lua faction warn pentru playerii care fac post dupa alte conturi. Edited February 14, 2015 by Bl0n1Ke
AndreW. Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Sugestie: Să fie adaugat un sistem de "asasini" pentru mafioti. Liderul sa-si seteze mafioti si mafiotii sa aibe niste comenzi care sa demontreze ca sunt asasini. De ce ? Pentru ca mafiotii se chinuie sa-i faca pe playerii care sunt pe blacklist sa-l creadă ca el este un asasin si lui trebuie sa-i platesti. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mult mai mult pentru lideri [mafii]. Ar imbunatatii serverul.
Darktime233 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Am facut acest topic deoarece: 1) Altii stau afk in case si nu primesc kick si pe deasupra primesc si payday 2)incerc sa intru si nu merge. Eu spun ca ar trebuii sa scoate-ti chestia cu afk in casa deoarece serverul e mereu full, dar normal ca voua nu va pasa.Cand vrem sa intram pe server stam 3 ore si tot nu intram.ASTA NU E NORMAL!Cine e de acord sa lase un Pro, iar daca esti Contra nu comenta. Sau puteti mari nr de playeri daca aveti dedicat bun si functioneaza bine.(Stiu ca o sa ziceti ca altii nu au PC asa dotat si o sa fie lag la unii) Propun sa facem ceva!
Zero. Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Sugestie:Sa fie levelul de intrare in factiuni in felul uramtor: Taxi si Paramedic - Level 5; School Instructors - Level 7; NG / PD / FBI - Level 10; Mafii - Level 15. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi playeri isi doresc asta, vor sa intre in factiuni mai repede. 2
Commy Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Sugestie: SA SE DESCHIDA SF-UL PE RED.BUGGED.RO Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este un lag imens in ls si lv.. PROPUN sa se deschida sf.
ELectronn Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Sugestie: Propun la comanda /top turf-urile mafiilor sa fie in ordine crescatoare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai ordonat, mult mai frumos si nu te-ai incurca. 1
Eu WE Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Sugestie: ar fi frumos ca un player sa aiba doua job-uri deodata, deoarece e destul de greu sa te duci dintr-dintr-o parte a serverului in alta( ex job mecanic care e in lv si job-ul detective care e in ls) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa fie mai usor. DDe exemplu, iti iei job mecanic si suna un player ca are nevoie de benzina, iar el daca nu stie locatia uunde se afla nu te poti duce la el.
Popular Post antiroby Posted February 16, 2015 Popular Post Posted February 16, 2015 Sugestie: Am observat ca mai nou este foarte greu sa fi in School Instructors deoarece este sistemul foarte vechi, asa ca m-am gandit la un nou sistem. Pentru inceput se poate baga comanda [/testgun id](sau o comanda asemanatoare), prin comanda aceea se poate incepe testul. Odata folosita comanda sa-i arate clientului pe chat "Salut. Pentru a incepe testul pentru licenta gun tasteaza [/accept test id]. O sa-ti fie retrasi 200.000$ din cont." Cu ocazia asta nu mai sunt nevoiti instructori sa astepte pana playerii tasteaza [/pay]. Dupa ce clientul accepta sa-i apara asa pe chat(click). Dupa ce raspunde la prima intrebare sa treaca mai departe urmand acelasi sistem(doar intrebarea sa fie diferita). Dupa ce clientul raspunde la cele 3 intrebari sa-i apara instructorului daca a raspuns corect / gresit la intrebari, iar el sa fie sanctionat cu 50.000$ pentru greseala. Apoi ii se ofera [/givegun], iar la sfarsit [/givelicence]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte greu pentru cei care au un calculator mai neperformant sa foloseasca si binder odata cu samp-ul. Multi instructori se incurca in bind-uri deoarece sunt multe. In acelasi timp instructori nu mai sunt nevoiti sa faca 4-5 poze in timp ce dau licenta de gun sau sa faca video. 74
SPIKE Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 (edited) //warned Edited February 16, 2015 by BlueMix Off-topic, aici sunt sugestii, nu pareri. 2
Razvi25 Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sugestie: Am observat ca mai nou este foarte greu sa fi in School Instructors deoarece este sistemul foarte vechi, asa ca m-am gandit la un nou sistem. Pentru inceput se poate baga comanda [/testgun id](sau o comanda asemanatoare), prin comanda aceea se poate incepe testul. Odata folosita comanda sa-i arate clientului pe chat "Salut. Pentru a incepe testul pentru licenta gun tasteaza [/accept test id]. O sa-ti fie retrasi 200.000$ din cont." Cu ocazia asta nu mai sunt nevoiti instructori sa astepte pana playerii tasteaza [/pay]. Dupa ce clientul accepta sa-i apara asa pe chat(click). Dupa ce raspunde la prima intrebare sa treaca mai departe urmand acelasi sistem(doar intrebarea sa fie diferita). Dupa ce clientul raspunde la cele 3 intrebari sa-i apara instructorului daca a raspuns corect / gresit la intrebari, iar el sa fie sanctionat cu 50.000$ pentru greseala. Apoi ii se ofera [/givegun], iar la sfarsit [/givelicence]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte greu pentru cei care au un calculator mai neperformant sa foloseasca si binder odata cu samp-ul. Multi instructori se incurca in bind-uri deoarece sunt multe. In acelasi timp instructori nu mai sunt nevoiti sa faca 4-5 poze in timp ce dau licenta de gun sau sa faca video. Buna idee, am fost si eu S.I chiar ar fi bine sa se adauge propunerea ta. +1
Popular Post Nicusor Nik Posted February 16, 2015 Popular Post Posted February 16, 2015 (edited) Sugestie: Am observat că 30% din playeri au rent in San Fierro si nu au masini, asa că ar fi bine să fie adăugat un Car Rent in SF in această zonă, Click! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, ar fi un avantaj pentru playeri care stau în SF si nu au masină + in LS, LV este Car Rent, dar in SF nu este. Dacă credeti că sugestia mea este de folost nu uitati de . Edited February 16, 2015 by TrustMe.Si 13
Giroud Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 (edited) wrong topic. Edited February 16, 2015 by Claudiuu
Tinna. Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sugestie: Am observat că 30% din playeri au rent in San Fierro si nu au masini, asa că ar fi bine să fie adăugat un Car Rent in SF in această zonă, Click! Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, ar fi un avantaj pentru playeri care stau în SF si nu au masină + in LS, LV este Car Rent, dar in SF nu este. Buna idee,sper sa se adauge.
Mr.Look Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sugestie: Am observat ca mai nou este foarte greu sa fi in School Instructors deoarece este sistemul foarte vechi, asa ca m-am gandit la un nou sistem. Pentru inceput se poate baga comanda [/testgun id](sau o comanda asemanatoare), prin comanda aceea se poate incepe testul. Odata folosita comanda sa-i arate clientului pe chat "Salut. Pentru a incepe testul pentru licenta gun tasteaza [/accept test id]. O sa-ti fie retrasi 200.000$ din cont." Cu ocazia asta nu mai sunt nevoiti instructori sa astepte pana playerii tasteaza [/pay]. Dupa ce clientul accepta sa-i apara asa pe chat(click). Dupa ce raspunde la prima intrebare sa treaca mai departe urmand acelasi sistem(doar intrebarea sa fie diferita). Dupa ce clientul raspunde la cele 3 intrebari sa-i apara instructorului daca a raspuns corect / gresit la intrebari, iar el sa fie sanctionat cu 50.000$ pentru greseala. Apoi ii se ofera [/givegun], iar la sfarsit [/givelicence]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte greu pentru cei care au un calculator mai neperformant sa foloseasca si binder odata cu samp-ul. Multi instructori se incurca in bind-uri deoarece sunt multe. In acelasi timp instructori nu mai sunt nevoiti sa faca 4-5 poze in timp ce dau licenta de gun sau sa faca video. Este o idee foarte buna, si se va face munca mai usoara cat pentru instructori cat si pentru playeri. Speram sa se adauge un astfel de UPTADE, o zi buna. Bafta +1!
TrancaDanielAlexandru Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sugestie: Sa se poata vinde masinile cu comanda /forsale [pret] in public, pretul sa apara deasupra masinii iar respectivul player daca vrea sa o cumpere se urca in ea si cu comanda /buycar o cumpara. Cand un player este offline sa nu se mai poata vanda, deoarece ar fi inbulzeala mare, si desigur toata afacerea sa se desfasoare undeva in parcarea de la BankLs sau o parcare mare in orice caz, La masini sa se poata da /forsale doar in zona de vanzare, nu pe oriunde. Cu ce ajuta sugestia serverul: Il face mai RP iar schimburile or sa se faca mai usor, cand vrei sa cumperi/vinzi o masina mergi in parcare si iti alegi dupa bunul plac. Si in plus nu ar mai fi o aglomeratie in fata CNN-ului.
Paradise Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Sugestie: Am observat ca mai nou este foarte greu sa fi in School Instructors deoarece este sistemul foarte vechi, asa ca m-am gandit la un nou sistem. Pentru inceput se poate baga comanda [/testgun id](sau o comanda asemanatoare), prin comanda aceea se poate incepe testul. Odata folosita comanda sa-i arate clientului pe chat "Salut. Pentru a incepe testul pentru licenta gun tasteaza [/accept test id]. O sa-ti fie retrasi 200.000$ din cont." Cu ocazia asta nu mai sunt nevoiti instructori sa astepte pana playerii tasteaza [/pay]. Dupa ce clientul accepta sa-i apara asa pe chat(click). Dupa ce raspunde la prima intrebare sa treaca mai departe urmand acelasi sistem(doar intrebarea sa fie diferita). Dupa ce clientul raspunde la cele 3 intrebari sa-i apara instructorului daca a raspuns corect / gresit la intrebari, iar el sa fie sanctionat cu 50.000$ pentru greseala. Apoi ii se ofera [/givegun], iar la sfarsit [/givelicence]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte greu pentru cei care au un calculator mai neperformant sa foloseasca si binder odata cu samp-ul. Multi instructori se incurca in bind-uri deoarece sunt multe. In acelasi timp instructori nu mai sunt nevoiti sa faca 4-5 poze in timp ce dau licenta de gun sau sa faca video. urasc sa fiu eu cea impotriva dar exact ce a zis spike... pentru ce ar mai fi factiunea s.i.? daca totul e "mecanizat" unde mai e farmecul? eu una sunt total contra brian, abia ce ai venit lider si incerci tu sa schimbi "traditia", nu e o idee prea buna 1
Nugetzz Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Este o idee foarte bună, dar nu chiar in locul acela.
JR.Ibra Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 O idee chiar buna,pentru cei cu calculatoare nu asa bune.
Recommended Posts