MarcuLucian Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Sugestie: As dori daca se poate sa faceti un DS cu poze si viteza maxima a masini. http://i.imgur.com/gMsT4qy.png?1 http://i.imgur.com/N8z7BGK.png?1 Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand poti vedea cum arata masina si poti vedea ce viteza poate prinde.
AndreW. Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Sugestie: Când esti intr-un CLAN, sa fie pe panel la profil "Adaugare TAG Forum". Inaintea numelui || Dupa nume Cum crezi ca ar ajuta serverul: La unele clanuri este nevoie adaugarea tagului si pe forum cat si pe server, asa cum tot schimbam clanul din luna-n luna ni se va epuiza foarte repede cele 5 incercari de schimbare nick forum si dupa va trebui sa asteptam 30-50 zile cat e sa il putem schimba iar
marianmafia Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Sugestie: Am observat ca mai nou este foarte greu sa fi in School Instructors deoarece este sistemul foarte vechi, asa ca m-am gandit la un nou sistem. Pentru inceput se poate baga comanda [/testgun id](sau o comanda asemanatoare), prin comanda aceea se poate incepe testul. Odata folosita comanda sa-i arate clientului pe chat "Salut. Pentru a incepe testul pentru licenta gun tasteaza [/accept test id]. O sa-ti fie retrasi 200.000$ din cont." Cu ocazia asta nu mai sunt nevoiti instructori sa astepte pana playerii tasteaza [/pay]. Dupa ce clientul accepta sa-i apara asa pe chat(click). Dupa ce raspunde la prima intrebare sa treaca mai departe urmand acelasi sistem(doar intrebarea sa fie diferita). Dupa ce clientul raspunde la cele 3 intrebari sa-i apara instructorului daca a raspuns corect / gresit la intrebari, iar el sa fie sanctionat cu 50.000$ pentru greseala. Apoi ii se ofera [/givegun], iar la sfarsit [/givelicence]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte greu pentru cei care au un calculator mai neperformant sa foloseasca si binder odata cu samp-ul. Multi instructori se incurca in bind-uri deoarece sunt multe. In acelasi timp instructori nu mai sunt nevoiti sa faca 4-5 poze in timp ce dau licenta de gun sau sa faca video.
Nugetzz Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Sugestie: Când te duci la GSLS - GSSF - GSLV să îţi zică, că nu e voie DM, că se plăteşte cu jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai linistit serveru..
xXaNdYx Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Sugestie: Când te duci la GSLS - GSSF - GSLV să îţi zică, că nu e voie DM, că se plăteşte cu jail. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii mai linistit serveru.. Și la bancă scrie de înșelătorii, dar pe unii îi doare în cur (Nu e limbaj vulgar, "cur" găsiți în dicționar, iar "fund" e partea de jos la tigae etc..).Deci, lumea ignora dialogurile din chat, dar nu strică
PufarinaxD Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Sugestie: Am observat ca mai nou este foarte greu sa fi in School Instructors deoarece este sistemul foarte vechi, asa ca m-am gandit la un nou sistem. Pentru inceput se poate baga comanda [/testgun id](sau o comanda asemanatoare), prin comanda aceea se poate incepe testul. Odata folosita comanda sa-i arate clientului pe chat "Salut. Pentru a incepe testul pentru licenta gun tasteaza [/accept test id]. O sa-ti fie retrasi 200.000$ din cont." Cu ocazia asta nu mai sunt nevoiti instructori sa astepte pana playerii tasteaza [/pay]. Dupa ce clientul accepta sa-i apara asa pe chat(click). Dupa ce raspunde la prima intrebare sa treaca mai departe urmand acelasi sistem(doar intrebarea sa fie diferita). Dupa ce clientul raspunde la cele 3 intrebari sa-i apara instructorului daca a raspuns corect / gresit la intrebari, iar el sa fie sanctionat cu 50.000$ pentru greseala. Apoi ii se ofera [/givegun], iar la sfarsit [/givelicence]. Cum crezi ca ar ajuta serverul: E foarte greu pentru cei care au un calculator mai neperformant sa foloseasca si binder odata cu samp-ul. Multi instructori se incurca in bind-uri deoarece sunt multe. In acelasi timp instructori nu mai sunt nevoiti sa faca 4-5 poze in timp ce dau licenta de gun sau sa faca video. foarte bună ideea. +1
Numinex Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Sugestie:Chei pentru vehicul cu telecomanda!(/lock) Cum crezi ca ar ajuta serverul:Stim cu totii cat de aiurea este sa iti fie furata masina cand ai ceva important de facut,cum ar fi la job.Uneori comanda [/lock] folosita imediat dupa ce intra persoana ce intentioneaza sa fure masina respectiva nu prea ajuta deoarece el poate actiona destul de repede.Propun astfel aceasta "Telecomanda" pentru vehicul,pe o raza destul de maricica, in schimbul unor puncte premium (10-20).
Razvan Ytb Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Sugestie: Tow Truck Company Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in zonele aglomerate cum ar fii :CNN, 4Dragons,Plaja LS etc... sunt foarte multe masini lasate aiurea,asa ca membri factiunii vor trebuii sa isi faca raportul tractand masinile, asa nu ar mai fi lag, si nici acidente, si ar fi mult mai RP,si cand dai /tow sa primesti undeva la 25-45k pe masina. •Candidate Mechanic Expert (Rank 1) :Îl primești în momentul în care ai trecut Testul Mechanic . •Mechanic Expert (Rank 2) :il primesti după minim 120 de tractari, pe baza comportamentului și a limbajului. •Mechanic in Charge (Rank 3) :Îl primești după minim 100 de Tractari, pe baza comportamentului și a limbajului •Mechanic Truck Commander (Rank 4):Îl primești după minim 85 de tractari, pe baza comportamentului și a limbajului, •Mechanic Chief (Rank 5) :Îl primești când Administrația F/M consideră că ai făcut destule pentru acest Companie și meriți să te implici mai mult PS. Am regulament pregatit , daca vreiti il postez :D
Popular Post SPIKE Posted February 18, 2015 Popular Post Posted February 18, 2015 Sugestie: Adăugarea unei comenzi pentru liderii facțiunilor care să poată dezactiva/activa chatul facțiunii. Când chatul se dezactivează, pe /f să poată vorbi doar liderul/subliderul. Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar ajuta toate facțiunile deoarece la ședință liderul poate să dezactiveze/activeze chatul și să vorbească liniștit fără a fi întrerupt de cineva. În plus, la waruri, se găsesc fel de fel de 'coordonatori' care încep să facă spam cu direcții și comenzi. Dacă ar exista comanda asta, dacă liderul ar putea dezactiva chatul ne-am axa mai mult pe coordonarea liderului/subliderului iar warurile se vor putea organiza mai frumos. 17
OG-Josh Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Sugestie: Salut, m-am gandit sa revin cu o propunere pentru acceasta comunitate cu toate ca nu va fii citita de cine trebuie: Cererile de demisie la factiuni sa fie facut pe panel exact ca si aplicatiile, liderul pana nu accepta cerere de demisie pa panel sa nu poate da uninvite unui membru. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De exemplu in mafii, multi dint-e adversari isi schimba numele sau fac conturi fake pentru a depune demisia unui membru inactiv sau chiar a membrilor adversi din alte mafii, am evita acceste demisi fake. +1 5
RoosteR Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Sugestie: De cand cu sistemul anti-DM in care primesti acel mesaj in care iti este comunicat ca iei jail, hitmanilor le este mult mai greu sa rezolve in contract in zonele populate, in cazul in care este in masina, primesti acel mesaj si iti este greu sa il gasesti din nou. Sugestie: Propun ca la Hitman Agency sa nu mai fim nevoiti sa asteptam 5 minute de cand ne logam sau cand am terminat un contract sau am folosit /cancelhit pentru a putea sa folosim /gethit. Cum crezi ca ar ajuta severul: Ar fi mult mai usor sa indeplinim contracte si le-am rezolva mult mai repede si eficient.
Popular Post Narcot1c Posted February 19, 2015 Popular Post Posted February 19, 2015 (edited) Sugestie: Salutare! Propun ca warurile sa fie in virtual world unic special pentru mafioti, adica numai mafiotii pot sa isi vada coechiperii sau inamicii in timpul warurilor(adminii sau playerii mai experimentati stiu despre ce este vorba). Cum crezi ca ar ajuta serverul ?: Pai n-o sa mai fie lag, de ex daca ai war pe turf-ul de la paintball, o zona foarte populata, nu multi au avione de pc sa le mearga bine jocul. 2) Nu ar mai interveni civilii la war sau alti cheateri cu crasher sau mai stiu eu ce, jocul ar fi mult mai placut pentru mafioti.3) Sa fie comanda "/setintallgangs" si sa se activeze automat la 20:00 ((numai in zilele de war)), dupa ce se termina war's virtual world sa revina la cel normal. Edited February 19, 2015 by KRAKOVZEW 24
Ivan Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Sugestie: Sa revenim la folosirea modurilor ASI / Cleo in mafii . Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta pentru ca majoritatea jucatorilor folosesc moduri pentru a da un aspect mai frumos jocului . Cred ca regula asta ne impiedica sa facem asta . 2
oOMasTerOo Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Sugestie: Propun ca in topicul "Battle-uri" sa se creeze o noua sectiune pe langa cea de lucrari in Photoshop. Aceasta sa se numeasca "Rapp battle". Ambii jucatori vor creea o serie de rime iar ceilalti vor vota pentru "V1" sau "V2" cel cu mai multe voturi castiga. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Probabil cei cu apetenta pentru creatie isi vor etala talentul intr-o batalie de alt gen decat Photoshop. 1
Official JustiN. Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Descriere Sugestie: Deci sa se implementeze o comanda prin care playerii sa poate face o datorie la banca. Exemplu : Iau datorie 300k. In maxim 2 zile trebuie sa-i inapoiez cu o dobanda de 10% ( deci 330k ). Operatiunile de genul asta sa se poate face doar la banca din LV. Daca nu platesti vei intra in jail 30 minute la fiecare jumatate de ora ( iesi si intri iar peste 30 minute ). Tranzactiile se pot face in functie de level. # level 5 (minim) : 600k # level 6-8 : 900k # level 9-11 : 1,5kk # level 12-14 : 3kk # level 15 : 6kk ( suma maxima care poate fii extrasa ca si datorie ) Cum crezi ca ar ajuta sugestia ta serverul: Zilnic vezi foarte multi playeri care vor sa se imprumute de sume de bani de la alti playeri. Multi dau bani acelor persoane iar apoi nu- i mai primesc inapoi din diferite motive. Astfel, fiecare ar putea sa faca un imprumut, fiind obligat sa dea banii inapoi. Da, bun dar o sa creeze foarte multe conturi cu care anumitii jucatori se vor imprumuta si vor transfera banii acestia pe alte conturi. Ideea nu e buna, parerea mea.
Bogdan Sonfalean Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 Sugestie:Adaugarea unor skills-uri la pizzaboy Cum crezi ca ar ajuta serverul:Oamenii ar putea sa se extinda si la alte joburi inafara de farmer,truck si fish. Si sa poti castiga la skill 6 intre 40k-50k la fiecare pizza
mekw00rl12 Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Sugestie:Ar fi bine la hitman cand scrii /gethit sa nu mai scrie 5 minute sa scie exanct cat mai ai in minute secunde, sa putem merge dupa contracte la war , su cand intram sa nu mai stam 5 min sa dam /gethit sa putem da din prima cand intra Cum crezi ca ar ajuta serverul: eu cred ca ar putea ajuta pe membrii din hitman agenty sa is fac contractele mai repede
Chis Stefan Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Sugestie :Cand intri in jail sa se faca un script sa poti iesi in curtea de afara care e in desert, acolo poti evada daca ai prieteni care vin cu elicoptere, bineinteles trebuie sa fie si politie care sa stea de paza la turnuri sa nu lase pe nimeni sa intre. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu e nu stiu ce idee poate a mai fost propusa nu m-am uitat la celelalte idei, dar eu cred ca ar fi mult mai calumea si ar crea o chestie placuta sa planifici o evadare ar face mai interesant cu ceva serverul nu cu mult dar e si aia o treaba tare :D, si in realitate se mai evadeaza :))
AlexTNs Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Sugestie: Sa se adauge comanda "/getgun spray" cum este si "/getgun m4/deagle/shotgun etc". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cand un cop foloseste /ta si este singur si infractorul mai are si arme asupra lui (poate cop`ul nu are HP), este greu sa-l omori, de aceea cand plecam din HQ-uri sa ne luam la noi ''rezerve'' de spray cum este si la celelalte arme, stiu ca nu este cine stie ce sugestie dar ar ajuta.
Marwell Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Sugestie: Cand scoatem din banca sa se puna un cod in care sa extragem banii, intai sa zicem suma dupa cod-ul pin format din 4 cifre.Cum crezi ca ar putea ajuta serverul:Pai, de spargatorii de conturi sa nu fure banii din banca, si daca uitam cod-ul pin sa fie pe forum un fel de ''Ti-ai uitat cod-ul pin de la banca?'' si sa se duca in e-mail-ul personal sa il recupereze. Sugestie: La clan-uri cand scoti pe cineva sa se puna si motivul. Cum crezi ca ar putea ajuta serverul: Sa vada si playerii din ce motiv au fost scosi. 1
xXaNdYx Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Propun ca Skill-urile care sunt dobandite in urma eforturilor depuse in cadrul unui anumit job sa fie etalate pentru a fi vazute de toti jucatorii. Acest lucru ar fi o motivatie pentru playeri deoarece toti ar incepe sa "puna osul la treaba" pentru a arata cat mai bine pe panel. +1
Adrian98 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Sugestie: Ar fi frumos ca misiunile politistilor sa se contorizeze undeva, sa existe o comnda prin care politistul sa vada cate misiuni a facut si liderul factiunii sa le poata verifica in acelsi mod pentru a vedea numarul lor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar inlatura treaba costisitoare de a face ss la fiecare misiune, de a alege ss-urile bune si de a le pune pe forum si treaba liderilor ar fii mult mai usoara, nu ar trebui sa se uite peste zeci de rapoarte, pe langa s-ar evita si falsificarea, treburi gen poze duble si asa mai departe. Acest lucru s-ar putea aplica si la alte departamente, depinde cu ce se ocupa ele.
Raulinkov Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Sugestie: Propun ca atunci cand dai /park cu un vehicul sa apara niste dungi punctate in jurul vehiculului unde e parcat si sa nu poate da /park alti playeri peste tine. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi park-uri unul peste altul, nu s-ar mai injura playerii intre ei ca el a parcat primul in acel loc si ar fi mai organizat si rpg. 2
skivo Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 (edited) Sugestie: Cand dai /dice la barbut sa nu se poata folosi animatii ( /pee. /smoke etc. ), deoarece se fac prea multe discutii pe tema asta si toti cred ca daca folosesc animatii au sanse mai mari sa castige. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sa fie exact ca la fish, cand dai /fish nu poti folosi animatii. Nu s-ar mai face atatea discutii pe tema asta cu animatiile. Edited February 21, 2015 by L A U R
Recommended Posts