Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: As vrea ca salariul la mechanic sa fie mai mare, asa ar fi corect.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta deoarece sunt multe masini lasate aiurea pe strazi si multi nu lucreaza mecanici deoarece e 9k salariul...

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un virtual world in care mafiotii sa se bata. De exemplu atunci cand dai pe turf 30 sa te TP in acel VW si acolo sa te bati, la final mafia castigatoare pastreaza turf 30.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Foarte mult, in primul rand ar reduce lagul cu mult, civilii nu ar mai putea venii sa faca DM, nu s-ar mai face atatea abuzari de buguri, nu ar mai venii playerii cu heli pe turf.

Cine doreste ca aceasta "Sugestie" sa fie adaugata poate da un +1.

• Upvote 6
Posted

Sugestie: Propun sa fie implementata o comanda noua, mai exact [/licitations] pentru casele care nu mai au owner. Ar fi mult mai usor, pentru fiecare dintre noi. Multe case au fost luate de la playeri si cred ca ar ajuta foarte mult. Nu neaparat sa arate pretul fiecarui jucator care a licitat, cel mai bine sa se vada ultimul pret si de la cine a fost oferit. " Cand folosesti comanda [/licitations] sa iti apara toate casele care sunt puse la licitatie, si pentru fiecare sa fie afisat id-ul casei si ultima suma licitata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, ar fi un mod mult mai usor pentru a licita la o casa si fara sa mai astepti 2/3 luni pana cand este scoasa acea casa la licitatie. +1 daca va place.

Posted

Sugestie : Propun grabirea deschiderii orasului San Fierro de pe serverul RED deoarece in weekend, aproape in fiecare seara si RED-ul este aproape plin.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul : Nu ar mai fii atata bataie in LS

Sugestie : Propun ca jos in gunshop, unde este aparatul de mancare (nu la zona de duele) sa se faca Safe Zone.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai dupa fiecare duel esti nevoit sa te duci jos sa iei heal si dupa ce iti iei vezi ca vine un "nab" si trage in tine

Posted

Sugestie: Propun ca intre orele 20:00->22:00 sa nu se poata folosita comanda /sleep si sa ii scoata automat pe cei ce sunt deja la ora 20:00.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:S-ar evita aglomeratia din acest interval si astfel ar putea sa fie online mai multi playeri care isi desfasoara activitatile decat cei ce stau "AFK".

• Upvote 2
Posted

Am stat si m-am gandit cum putem da getgift daca serverul e 1000/1000 si noi suntem offline. Simplu, daca s-ar adauga la profilul tau un banner pe care sa scrie 'Getgift' ca si cel care dai cand faci o aplicatie 'Aplica' ar putea da toti getgift oricand iar premile importante gen 60pp, slot vehicul, clear warn, licente 500 ore, clear km & days la masini, masina sa apara pe panel ca si atunci cand un player intra intr-o factiune. Apare poza jucatorului si numele de ex. Charlie has won a BMX at giftbox. (49/50) -> 49/50 numarul de premii de genul ala.

Iar atunci cand e un giftbox activat sa apara undeva pe panel Giftbox pentru a atentiona playeri care nu stiau acest lucru.

• Upvote 3
Posted (edited)

Sugestie:

V1: Am auzit că o să se facă un update la facțiunea S.I. așa că m-am gândit că un 'telefon de servici' n-ar strica pe lângă cel normal. Uneori este stresant când ții telefonul deschis să primești n telefoane și m mesaje.(În cazul în care ai un anunț la CNN, vorbești cu un prieten sau mai știu eu ce..). Ideea ar fi, ca cei din S.I să aibă un al doilea telefon cu un număr format din 3 cifre să spunem, special pentru acordarea licențelor. 

V2: Adaugarea unei noi comenzi pentru S.I. pentru telefon. [/turn off SI & /turn on SI]

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai mult profesionalism. 

Edited by Zouka
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca Luni, miercuri, vineri si duminica (in timpul war-urilor) intre orele 19:30 si 22:00 sa fie dezactivata comanda /sleep. Doar cand sunt war-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: E culmea in primul rand pe la 19:00 incepi conectarea, la ora 19:40 te-ai conectat mergi in hq faci ce faci mergi la turf la 20:00 e attack-ul mergi la war in primele 5-10 minute iei crash mai prinzi slot abia la ora 21:10. Mai iei si un control TW si ala e war-ul.. Dupa ce ca e war din joi in pasti mai avem si slot full... Multi stau pe 50 de conturi cu sandboxie si noi ne chinuim sa prindem un amarat de slot pt war..

Sugestie: Propun sa se faca cat mai repede un sistem de licitatii pentru case.. Sunt multe case cu bugged.ro si ar fii cazul sa fie scoase la licitatie.. Si inca ceva licitatia sa se faca pe PANEL deoarece daca se face in game problema la sloturi. Sa se faca pe panel o rubrica in care sa fie 2-3 poze cu casa si sa se liciteze. Sa fie o fereastra pe nume BID in care poti licita o suma minima de 1kk.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Suntem multi playeri si prea putine case..

Edited by Raymond.xD
Posted

Lumberjack Job  :

Job - Miner :

Exempl: job miner. Make it like Garbage Man.

100kg. And he take. $ 75.000

And lumberjack. Lake a station truckers

And make check points. And he get exemple $80.000+

I hope to check my post

Lumberjack Job  :

Job - Miner :

Exempl: job miner. Make it like Garbage Man.

100kg. And he take. $ 75.000

And lumberjack. Lake a station truckers

And make check points. And he get exemple $80.000+

I hope to check my post

userbar
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:

1. Propun ca numele nostru (cel care este acum pus in colţul de jos din dreapta) să fie pozitionat „Deasupra Radar-ului(minimap)” , si cu o culoare (Albastru) sau se poate şi alb).

2. Propun ca şi „Data” şi „Ora(ceas-ul)” să aibă o culoare diferită (nu numai alb), aş spune pentru „data” un albastru, iar pentru „Ora(ceas)” un albastru.

3. Să se traducă în Limba Română mai mult din server.Până la urma urmei, este server Românesc.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

Cu un design foarte frumos.

Posted

Propun un nou job cu skill, acest job se numeste 'Pilot', pot face o scurta descriere, insa cred ca Shad0w stie mai bine cum sa-l faca, deci sa incepem:

-jobul va avea skill ca unele din game

-jobul va fi ca la trucker, adica va avea 3 tipuri de marfa (legal / ilegal /                                             explozibil)

-la acest job se va castiga ... (Shad0w decide asta)

-acest job va avea ca puncte de reper dupa decizia lui Shad0w, insa la                                             explozibil ca la trucker va avea                                        aceleasi de SF / LV si                                 LS.

-acest job necesita nivel 3 si licenta de pilor (fiind cel mai bun job sau unul                                       dintre cele mai bune)

Sper ca acest job sa fie implementat, multi jucatori ar vrea sa faca un job cu avionul.

Multumesc pentru atentie!

Sper ca v-am ajutat.

Posted

Sugestie: Să se pună 2 job-uri noi, cum ar fii Pilot sau Postaş. 

Deci, eu zic că ar fii o idee bună.

Haideţi să începem. ( Jobul Pilot).

Un job cunoscut, care te face să conduci cu un avion / elicopter ca să câştigi bani, este foarte cunoscut acest job, eu zic la skill 1 / 6 să fie :

(Skill 1 / 6 : 15,000$ - 25,000$)

(Skill 2 / 6 : 20,000$ - 30,000$)

(Skill 3 / 6 : 25,000$ - 35,000$)

(Skill 4 / 6 : 27,000$ - 35,000$)

(Skill 5 / 6 : 30,000$ - 37,000$)

(Skill 6 / 6 : 30,000$ - 40,000$)

Dar acum am zis doar cât caştigi, dar haide să zic şi locul, Los Santos.

Un aeroport destul de departe de civilizaţie, nu ar fii chiar aşa plin, să fie avioane / elicoptere de genul:

(Elicoptere) : Maverick / Sparrow / sau unul pe care îl alegeţi.

(Avioane) : Dodo / Beagle / sau unul pe care îl alegeţi.

Acum, jobul Postaş.

Un job nu aşa de cunoscut, dar ar fii chiar frumos să fie un astfel de job.

Deci, locaţia ar fii in Las Venturas, şi vehiculele să fie ori Mountain Bike, ori Manana.

Eu aş zice că s-ar da bine $10,000 - $12,000.

Sper că te-am ajutat, Shad0w.

Sper să-mi accepţi una din sugestii.

Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fii mai multe job-uri, şi ar fii mai populate serverele.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Pai in fiecare oras sunt cate 3 mafii.

In Los Santos Grove Street, The Russian Mafia si Los Vagos

In Las Venturas The Rifa, Los Aztecas, Ballas.

In San Fierro sunt doar 2 si anume Sf Bikers si The Itallian Mafia.

_________________________________________________________________________________

Propun ca in San Fierro sa se adauge mafia  Da Nang Boys ( http://gta.wikia.com/Da_Nang_Boys )

Am observat ca fiecare mafie de pe server e in afara turf-urilor.

Hq-ul Da Nang Boys sa fie pozitionat in aceasta zona.

Pe harta: Unde este target-ul ( http://i.imgur.com/kNorJoC.png).

Iar, Hunter Quare, "I-ul" acesa sa fie pozitionat in aceasta zona:

( http://i.imgur.com/KGqU3Qp.png) ( http://i.imgur.com/BJmUg3B.png )

Skin-urile care sunt la aceasta mafie sa fie cele din Gta San Andreas original:

Daca doriti pe rank-uri.

Rank 1, 2( Stiu ca este la Aztecas, dar se poate scoate).

Skin_121.png

Rank 2, 3

Skin_123.png

Rank 4, 5

Skin_143.png

Lider si Co-lider

Skin_179.png

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

In fiecare oras, cum am spus mai sus sunt 3 mafii, de ce nu ar fi si aici in San Fierro? Cred ca majoritatea playerilor le-ar placea aceasta idee, ar avea o noua mafie, noi provocari si poate o sa se extinda in timp stapanind tot San Fierro sau "Serverul".

Posted

Sugestie: In factiuni sa poti vedea cate zile ai fara a intreba liderul sau co-liderul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In fiecare zi liderul si go-liderul este intrebat de multe ori de catre playeri cate zile au in factine, ar fi mult mai usor sa verifice ei siguri asta din joc, nu de pe panel.

Posted (edited)

Sugestie: Sa se faca din nou job-ul '"Taietor de iarba / Grass cutter''

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii distractiv sa fie don nou acest job.

Sugestie: La clanuri sa se puna motiv cand se da un uninvite.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Sa stim motivul de ce am fost dati afara din clan, dar nu motiv gen ''pa'', ''ce mai faci?'', sa fie ca la factiune ''Injuri lider'', ''DM pe colegi'' ceva care are sens.

Sugestie: La clanuri am vazut ca cei de rank 6 numai pot da afara un player din clan, eu veau sa se dea cuiva rank 6, si cativa co-lideri sa poata da UNINVITE, o setare sa se faca, si liderul pune numele in setare si rank 6-ul poate sa dea uninvite la playerii din clan.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai daca nu este lider-ul on de la clan, macar co-liderul sa poate sa dea uninvite celui care face figuri sa ezitam, ca poate face cineva spam si eu poate vreau sa vb cu el pe /c, si nu vrea sa dau /togc, la asta m-am gandit si eu.

Sugestie:La politisti cand dam /cuff la un suspect, sa numai poata sa dea cineva /su(sa dea wanted) la acel player.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Poate unul da wanted intentionat la cineva, si nu are drept de predare, si se sactioneaza si player-ul vinovat si cel nevinovat, si daca vrea cineva sa dea wanted cuiva sa ii apara mesajul de ceva gen ''That suspect is linked by a policeman''.

Sugestie:Sa se faca la PAINT, ca la Counter-Strike, team intre noi, adica o echipa este de POLITIE si ceilalti TERORISTI.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fii distractiv, si cine face DM pe team-ul lor sa primeasca un text cu avertisemntul ''Daca vei mai trage in echipa ta, vei primi 'KICK' '' sau ceva de genul.

Sugestie:In timpul war-urilor civilii sa nu aiba voie cu arme in 'turfs'.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ca sa nu mai deranjeze pe cei de la war, exact intai trebuie sa le dea un avertisment ca nu au voie in turf (Ex:''Daca vei mai intra in turfs cu arme, risti KICK), si apoi daca face a 2-a oara sa ii se dea KICK.

Daca v-au placaut, nu ezitati sa dati +1, bafta!

Edited by AlloweD.
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:Propun ca sa nu se mai poata parca masinile la /getmats.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai putin lag, multi vin acolo si sunt multe masini si iau crash.

Posted

Sugestie: Propun ca fiecare oras sa aiba o culoare specifica la factiunea Taxi. Exemplu Los Santos Albastru-Las Venturas Galben- San Fiero Rosu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: eu consider ca ar evidentia factiunile si ar da un aspect frumos. se pot modifica si culorile la celelalte factiuni gen Police departament si paramedic sa aiba aceleasi culor ca si cei de la taxii.

Posted

Sugestie: Sugerez sa creeze virtual world pentru war-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Toti  "mafiioti" se plang ca trag 10000 gloante intr-un inamic  si nu moare, sau ca este prea mult lag la war-uri, cel putin in LS langa Mall este infernal  sau in alte locuri publice, nu o sa se mai planga atatia  playerii de lag la war , dupa ce ca sunt doar Luni, miercuri, vineri, duminica, macar sa ne distram nu sa injuram toata ziua pe /f.

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie:  Propun sa se faca un server mai real , de exemplu serverele ruse rpg , care pot fi traduse in romana , cu un pic de efort.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Este mai interesant si mai real . Toti se comporta frumos , si nu e atata batjocura de plaierii din factiuni , de expemplu aia din politie , fbi , ng , care in fiecare zi au posturi . E foarte greu de facut bani , e mai putin transport pe strazi fata de strazile de pe bugged , unde e imposibil sa mergi 2 min , fara sa nu se loveasaca cineva in tine . Factiunele sunt respectate , si e mai dificil sa intri in ele . Nu pot sa zic mult despre alte factiuni , dar am vazut foarte bine atitudinea politistilor  [ Orice pas pe care-l fac , se anunta prin comenzi , nu prin chat normal , de exemplu : Cand pui catuse  unui jucator , se zice ,, exemplu : Mosul ia pus catuse lui Nicu " . Cand vrei sa arestezi un plaier , trebuie sa-i pui catuse , sa-l bagi in masina si apoi sa-l duci la politie , unde nu se baga direct in puscarie , dar se duce la alt politist , care ii explica tot ce sa antamplat , si cum va fi sanctionat , si trebuie sa fie prezente ducumentele suspectului , unde scrie cati ani are in orasul dat , numele , locul de trai , si tot asa ... . ] 

Joburile sunt mai grele , de exemplu farmer :  Locul de ferma se da in arenda unui plaier , care isi alege un fermer, care va fi responsabil de ferma . El trebuie sa cultiveze ogorul , unde fermerii simpli strang roada , care o duc la o masina , unde se incarca totul  . La urma masina plina de roada , care are un limit ,, 1000 " de bucati , este dusa de subfermerul principal la un loc anumit .

Fiecare job are skinul sau .

Pentru fish , e nevoie de toate materialele folosite pentru a prinde peste , ca in real . Materialele astea se pot cumpara , fiecare la bucata .

Pentru a avea o masina , e nevoie de casa , unde poti sa tii masina .. Nu ai casa , nu-ti poti lua masina .

Este foarte mult folosita factiunea taximetristilor .

Toate factiune au roluri importane , si nu sunt primiti toti , care au lv si bani .

Cer scuze pentru greseli gramaticale .

Cred ca e o idee buna .

Edited by _-_BaUnTy_-_
Posted

Sugestie: Am vazut de multe ori ca atunci cand instructorii ofera licente gun, multi dau [/togf] ca se evite spam-ul, si asa cand folosesc comanda [/givegun] nu le apare pe chat, iar daca cineva le cere testul, sunt sanctionati. Ar trebui ca atunci cand dai [/givegun] si ai [/togf] sa iti apara asa http://imgur.com/HBBNedK

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi folositor pentru instructori, ar putea da linistiti [/togf] sa evite spam-ul cat timp isi da licenta si nu ar mai uita sa activeze chat-ul factiunii cand da givegun. Astfel se evita eventualele sanctiuni.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Daca tot dam bani pe /order, acei bani ar putea ''intra'' in seiful factiunii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: S-ar putea plati salariile cu acesti bani, diferite event-uri ar putea fi organizate.

Edited by THE FR0STY
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp