Danyachim2 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sugestie:Adăugarea unui RentCar in SF. Pentru că sunt mulți playeri care sunt prin SF si nu au masini personale. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi fain dacă si SF ar avea un RentCar. http://imgur.com/wqqu8FH 1
Doryan35. Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) Sugestie:Adăugarea unui RentCar in SF. Pentru că sunt mulți playeri care sunt prin SF si nu au masini personale. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi fain dacă si SF ar avea un RentCar. http://imgur.com/wqqu8FH Da,pe toate serverele pe care am jucat acolo in SF era rentcar doar de NRG-URI(4 sau 5) si ar fi Ok Propunere Factiuni Server Propunerea 1: Modificarea unor factiuni actuale in joc, skin-uri/culoare/spawn-uri astfel serverul va avea factiuniile mai originale, majoirtatea din factiuniile care o sa le prezint mai joc exista in realitate. Nu stiu daca sunt singurul de pe server dar consider ca la o parte din factiuni nu li se potriveste spawn-ul/skin-urile + ca nu sunt originale, eu de exemplu dupa 4 ani de sa:mp m-am cam plictisit de aceleasi factiuni atat in single player cat si pe sa;mp. Sa se mareasca numarul de membrii la mafii de la 25 la 30, sunt foarte multi playeri pe server si ar fi mai ok pentru toti sa existe mai multe sloturi sa nu mai fie atatia civili. Adaugarea a 2 mafii noi una in Los Santos si una in San Fierro, motivul fiind acelasi, numarul mare de civili. Si doua factiuni non-dm una fiind Tow Truck Company sunt foarte multe masini lasate aiurea care incurca traficul iar o factiune de gen ar ajuta foarte mult serverul si o factiune de tip Street Racing Crew membrii acesteia pot organiza curse pentru civili, cursele vor avea loc in zona "Red si Bone County" dintre orasele Las Venturas si Los Santos in orasele BlueBerry, Palomino, Montgomery Fort Carson si asa mai departe(harta aici: http://media.gtanet.com/gtasa/images/map.gif). Asadar mai jos o sa las factiunile cu coloriile pe tab/in joc, spawn si skin-urile. Las Venturas The Russian OPG OPG-Operation Group Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Los Zetas Cartel Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Mara Salvatrucha Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Crenshaw Mafia Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Los Santos Los Santos Outfit (Mafie Americana-Italiana) Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Latin Kings Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Black Desciples Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Southside Locotes (Surenos) Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Tow Truck Company Spawn Skin-uri Lider: Membrii: San Fierro San Fierro Triads Spawn Skin-uri Lider: Membrii: The Lost Motorcycle Club Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Street Racing Crew Spawn Skin-uri Lider: Membrii: Pentru ce towtruck Company?Exista multi mecanici on zilnic(6/7 pe zi) si ei tracteaza multe masini..Daca aveti nevoie sa va tracteze ii contactati..nu are rost sa exista TowTruck factiune...Ce rost ar mai avea atunci Jobul mecanic? Nici street racing nu ar fi prea Ok.Si alte factiuni....Sunt multumit de cele actuale. Edited March 22, 2015 by Doryan35.
corsimar0809 Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sugestie: Propun ca atunci cand un player reclama un politist la factiune, daca politistul a pus dovezile si a procedat corect, playerul care a facut reclamatie sa primeasca SUSPEND pe PANEL. Cum crezi ca ar ajut serverul: Nu ar mai fi atatia post-hunteri, consider ca v-ati saturat sa primiti posturi de la niste newbie. Daca considerati folositoare aceaste sugestie contribuiti cu un +1. Va multumesc!
TrancaDanielAlexandru Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sugestie: 1. să fie schimbat sistemul actual de c-bug / c-shot deoarece la paintball / war când vrei să tragi cu deagle dar nici nu apuci, iei freeze automat şi este foarte enervant. Deci să se schimbe în totalitate acest sistem sau să se scoată pentru că nu am vazut la nimeni de pe server înainte să fie băgat acest sistem să ia ban / warn / kick pentru c-bug / c-shot. Cum crezi că ar ajuta server-ul: unii mafioţi / jucători se plâng de freeze-ul acesta automat, enervant şi dacă s-ar modifica / scoate acest sistem tot server-ul ar merge la paintball şi ar merge mai mulţi jucători în Gun Shop-uri, măfii etc. A doua sugestie: propun să existe o comandă pentru cei ce au mai mult de 2 maşini să le respawn-eze automat fără să dea [/towcar] la fiecare maşină în parte. Această comandă să fie [/towcarall] sau [/towallcar]. Cum crezi că ar ajuta server-ul: jucătorii ce au colecţii de maşini le este foarte greu să dea respawn la toate, adică să dea [/towcar] la fiecare maşină în parte şi cred că această propunere este una foarte benefică la aceşti jucători! (!) Dacă aceste propuneri le consideraţi bune pentru server, vă rog să contribuiţi cu 1+!
Official JustiN. Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sugestie: Propun se sa adauge un DMG Informer care sa fie activat / dezactivat prin comanda /hud si sa arate atunci cand provoci cuiva damage (Cu verde) si cand pierzi tu hp (cu rosu). Atunci cand pui tinta pe adversar sa-ti apara si in dreapta sus numele acestuia. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult la War dar si pe cei din Departamente, chiar si pe cei din Hitman Agency, pentru ca le-ar fi mai usor sa-si faca treaba. Sugestie: Propun ca pe server sa fie implementata o comanda prin care sa-ti poti spawna toate masinile folosind o singura comanda. M-am gandit la comanda /towallcar. Am observat ca majoritatea playerilor doresc sa-si etaleze 'colectiile' de masini si cum altcumva decat sa le spawneze pe toate in acelas timp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca este utila aceasta comanda fiindca playerii nu s-ar mai chinui sa respawneze 10 masini, fiecare in parte si ar mai scuti putin timp. (!) Daca voi considerati ca aceste propuneri sunt utile, contribuiti cu +1. 3
Doryan35. Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sugestie: Propun ca atunci cand un player reclama un politist la factiune, daca politistul a pus dovezile si a procedat corect, playerul care a facut reclamatie sa primeasca SUSPEND pe PANEL. Cum crezi ca ar ajut serverul: Nu ar mai fi atatia post-hunteri, consider ca v-ati saturat sa primiti posturi de la niste newbie. Daca considerati folositoare aceaste sugestie contribuiti cu un +1. Va multumesc! Ar fi Ok daca politistul ar pune dovada si el si reclamantul in 2 zile--->daca nu amandoi un Warn/Pedeapsa 2
Prudner Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sugestie: Sa ne fie schimbat interiorul HQ-ului News Reporter. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu neaparat ar ajuta serverul, dar News Reporter este o factiune care are nevoie de spatiu la sedinta, putem fi 35/35 de membrii si asa la 20/35 deja aproape ca nu mai avem loc in HQ. P.S: Si cand jucam pe blue, a fost schimbat HQ-ul. Deci nu vad de ce nu si aici.
Popular Post KiNNd3R Posted March 23, 2015 Popular Post Posted March 23, 2015 Sugestie: Adăugarea unui sistem de păcănele. Ar trebui să fie prezent în toate cazinourile din Las Venturas și să funcționeze așa: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Lumea își va încerca norocul și chiar pot face niște bani în plus. Banii să fie luați sau adăugați chiar din seiful bizului. Nu este chiar greu de adăugat, am văzut pe net un script deja făcut. În plus, ar aduce un plus serverului. Mulți își doresc acest lucru de mult timp. Cred că e timpul să le îndeplinești dorința. 19
Doryan35. Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Sugestie: Adăugarea unui sistem de păcănele. Ar trebui să fie prezent în toate cazinourile din Las Venturas și să funcționeze așa: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Lumea își va încerca norocul și chiar pot face niște bani în plus. Banii să fie luați sau adăugați chiar din seiful bizului. Nu este chiar greu de adăugat, am văzut pe net un script deja făcut. În plus, ar aduce un plus serverului. Mulți își doresc acest lucru de mult timp. Cred că e timpul să le îndeplinești dorința. Sunt un fel de pacanele in cazinoul principal din LV unde joaca toti acolo...doar ca apesi F..si daca ai noroc castigi Ceva... Sugestie: Propun ca detinatorii strech-urilor sa aiba posibilitatea de a avea un "Sofer al serverului" Cum? Un exemplu : /towcar -> Strech. Strechul apare, /lock, G. Sa se bage comanda /calldriver si, miraculos, un sofer apare. Evident, /calldriver va fi folosita numai in schimbul unei sume de 200k ( exemplu ). Dupa, sa apara /gps automat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu vad scopul limuzinei daca tu o conduci. Este frumos cand ai sofer personal si te duce unde vrei. Ar fi Ok. :D
extremys Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Sunt un fel de pacanele in cazinoul principal din LV unde joaca toti acolo...doar ca apesi F..si daca ai noroc castigi Ceva... Dar nu pierzi/castigi bani...
MihaiPopescu Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Sugestie: Propun sa se scoata spray-ul sau tazer-ul de la PD pentru ca acesti Politisti nu au treaba cu armele si pur si simplu vin dupa tine si dau tazer si dupa pun spray-ul, acest lucru nu este ceva RolePlay si cred ca ar trebuii sa se dea test de arme si in Departamentele de politie, mai ales in NG si FBI pentru ca ei in general merg doar la robbery si abuzeaza de spray si tazer. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: In primul rand totul ar fii Roleplay si in al doilea rand ''Politistii'' astia poate ar invata sa traga si ei, nu e normal sa intre in PD orice membru care nu stie sa traga sau abuzeaza de spray sau SDPistol care da tazer. Daca v-a placut propunerea mea nu ezitati sa apasati pe +1 pentru adaugarea pe server si pentru ajutarea la dezvoltarea RolePlay-ului. 2
Khinezu Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) Sugestie: Aceasta sugestie este pentru Departamente, cand omoram/arrestam un suspect cu wanted sa ne apara MDC-ul lui undeva pe ecran cu ce avea suspectul omorat/arrestat de noi timp de cateva secunde pentru poza. Exemplu: Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor + ar mai scadea post-hunteri. Edited March 24, 2015 by BrockK 1
exshiro Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o comanda sau un buton prin care sa poti bloca viteza la un anumit nivel exemplu: Faci truck si esti pe autostrada , apesi K si se blocheaza viteza la 90km/h , iar daca accelerezi sau pui frana sa se opreasca speedlimit-u ala Si mai propun sa adaugati comanda /centura sau /belt cum e in engleza , pe care sa o porti in masina . Daca nu porti aceasta centura , cand esti oprit de politist , sa aiba o comanda gen /verifiy [id] si sa vada Belt:Put/Not put Si cand dai /verify poate sa apara si licentele pe care le are playerul .. Ar fi mult mai roleplay.. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Ar fii mult mai roleplay..
Po1son Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 Sugestie: Propun sa poti schimba interiorul casei tale cu PP/o suma de bani. Daca ai casa de tip small cu o camera, sa poti schimba interiorul actual cu alt tip de interior small ales de tine. Cum ar ajuta serverul: Ar fi frumos + am putea cumpara ceva in plus cu PP.
RedGun Posted March 24, 2015 Posted March 24, 2015 (edited) Sugestie: Mulţi din cei care fac job, primesc de cele mai multe ori „failed” la job, pentru că (de exemplu la job-ul fisherman: te omoara cineva cand prinzi un peste ; la farmer: cand cineva vine spre job, cu masina o ia prin traseul care trebuie urmat de cei cu tractoru si ba ii rastoarna, ba îi lovesc, şi le iese după acea fum din tractor şi se mai buşeşte odată şi bubuie, şi job failed, sau trucker, intră prea mulţi cu maşina în tine, şi primeşti failed), însă, aş prefera să se scoată toate job-urile din cele 3 oraşe, şi să se facă o mapă specială, pentru fiecare job, şi să fie de exemplu, sunt 3 oraşe, şi în fiecare există un job pentru „Fisherman”, când intri în mapa specială, să îţi arate într-un chenar pe Calculator, meniurile (gen /v , un chenar asemănător, dar cu totul diferit), în care să selectezi job-ul, şi după, să îţi mai apară 3 mape, în care poţi face job-ul respectiv.Spun să fie câte 3 mape pentru fiecare job, pentru că sunt mulţi care fac job, şi intră în tine şi îţi dă failed.Mapele să fie concepute foarte bine, însă dacă se va face ceva din această propunere, sigur se va adauga peste mult timp. Totuşi, dacă nu ştiţi tot ce am spus, unele părţi cred că aţi înţeles, să vă deduceţi singuri după aceea. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cu efectuarea job-urilor cu succes. Edited March 24, 2015 by X0uNdE
Allonzo Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Sugestie: - Am urmatoarele propuneri: Atunci cand esti pe masina cu arma sa nu iei slap direct, ci doar cand tragi sa primesti slap; Sa se adauge Safezones la departamente ( LVPD / SFPD / LSPD ), fara NG si FBI - De exemplu la LSPD nici macar nu ma pot duce in garaj sa scot masina sau sa dau /arrest, si ma trezesc cu 1295 robberi pe cladire tragand in mine, eu fiind neputincios ca nu le pot vedea numele. Este in bug, atunci cand stau pe o masina /fallover, folosesc comanda /wanted ma uit prin lista, iar cand selectez in wanted, automat mi se pune in mana o arma si iau slap de pe masina, daca se poate sa se rezolve bugul pe viitor sau sa aplice propunerea 1. Cum ar ajuta serverul: In general ar ajuta foarte mult departamentele, cei ce se afla in departamente stiu cum e si prin ce trec. Cat despre jucatori, posibili ca cativa sa fie contra, avand in vedere ca fac DM in zona respectiva.
Doryan35. Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge o comanda sau un buton prin care sa poti bloca viteza la un anumit nivel exemplu: Faci truck si esti pe autostrada , apesi K si se blocheaza viteza la 90km/h , iar daca accelerezi sau pui frana sa se opreasca speedlimit-u ala Si mai propun sa adaugati comanda /centura sau /belt cum e in engleza , pe care sa o porti in masina . Daca nu porti aceasta centura , cand esti oprit de politist , sa aiba o comanda gen /verifiy [id] si sa vada Belt:Put/Not put Si cand dai /verify poate sa apara si licentele pe care le are playerul .. Ar fi mult mai roleplay.. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Ar fii mult mai roleplay.. Pentru ce centura?Doar sa dam /sb sau /belt zilnic..Nu are rost 2) Imi place treaba cu block Speed la masini:D
remuss Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge comanda /cmotd, pentru a seta si a afisa un motd pentru clan-uri. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Este un lucru simplu dar foarte folositor mai ales cand vrei sa iti informezi/anunti membrii cu privire la un lucru anume. Si nu numai.
xSharkx21 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Aș dori sa se adauge posibilitatea de a putea suna cu număr ascuns.
Kizel Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 @Shad0wSugestie: Propun ca atunci cand pui un anunt la cnn si dupa dai /ad iti apare anuntul si dedesubt sa arate in cat timp se posteaza. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Am stii si noi cat mai avem pana se afiseaza AD
MarioSan. Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca acel python.ifp by Justinian sa fie INTERZIS . Cum crezi ca ar ajuta serverul:Acest python.ifp este un avatanj pentru playerii ce il folosesc deoarece acesta nu are silent + nu ia stun cand trage un adversar in tine. Un ex: Eu trag un glont de Deagle si dupa daca vreau sa schimb arma sau sa fug am un silent dar la aceasta animatie numai exista acel silent si daca un player imi trage un glont in umar sau in piept normal ar trebuii sa iau stun insa la acest python.ifp creeat de Justinian numai exista acel stun . Concluzia este ca aceasta animatie trebuie sa fie INTERZISA pe BuGGed deoarece este un avantaj fata de ceilalti playeri. Sa se interzica in mafii acest fisier python.ifp deoarece iti ofera un avantaj si deja e sacaitor, pe alte servere este interzis si mi se pare normal. Dupa ce s-a inventat animatia asta mai sunt maxim 1-2 playeri/mafie care inca mai au pythonul original. Daca vreti sa ziceti lucruri de genul : ''Pythonul nu trage in locul tau'' sau ''Daca esti bun il faci si fara'', nu ganditi asa, ce vreau eu sa zic este ca aceasta chestie iti ofera avantajul de a trage 1 glont si a fugi imediat fara a astepta o mili secunda, stilul original de tras pe care il folosesc eu nu-mi permite sa plec imediat, acel anim ma tine aprox. 2 secunde, ceea ce face rivalul la war sa aibe sanse peste 70% sa te omoare. In urmatorul video adversarul playerului de filmeza are python-ul lui Justinian iar el are python-ul original iar diferenta se poate observa foarte repede si usor.: Edited March 25, 2015 by MarioSAN. 2
Popular Post SPIKE Posted March 25, 2015 Popular Post Posted March 25, 2015 Sugestie: Daca esti in afara turfului sa numai poti da dmg inamicilor care sunt pe turf. Cum ar ajuta serverul: De cand s-a bagat chestia fara call 112 la war sau ceva de genul multi mafioti fac deathmatch din afara turfului fara sa primeasca nimic. Deci cred ca asta e solutia cea mai buna. Sugestie: Ca mafiot, daca iei ban o singura data pentru crash on admin requst sau ceva de genul al 2-lea ban propun sa fie permanent. Cum ar ajuta serverul: Am observat ca se iau prea multe banuri pentru crash on admin requst/necooperare asa ca m-am gandit sa propun asta. Cred ca or sa fie mai atenti cu conturile lor si nu ar mai baga fiecare coduri aiurea. Serverul ar deveni mai strict, e exact de ce avem nevoie pentru a combate codatii astia. Sugestie: Daca esti banat pe 2 sau 3 conturi pentru cheats, propun interdictie pe server. Adica banarea fiecarui cont pe care-l faci nou sau cumperi. Cum ar ajuta serverul: Deja m-am saturat de codatii care fac rost de conturi de level 15 si joaca cu coduri pentru 2-3 turfuri. Ar ajuta foarte mult in primu rand serverul, deoarece ar fi mai atenti cu conturile lor si nu ar mai baga atat de des cheats. In plus ar ajuta adminii deoarece nu ar mai face atatea controale, daca playerul pe care-l suspecteaza de cheats are ip asemanator cu alte conturi banate s-ar da direct ban. 16
Popular Post seBinho.666 Posted March 26, 2015 Popular Post Posted March 26, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge comanda [/myad] si sa ne arate asa : Anuntul tau va fi afisat in X secunde. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult, am stii si noi cat mai avem de asteptat pana ni se va afisa anuntul. 18
Alddy SRT Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Sugestie: Propun se sa adauge un DMG Informer care sa fie activat / dezactivat prin comanda /hud si sa arate atunci cand provoci cuiva damage (Cu verde) si cand pierzi tu hp (cu rosu). Atunci cand pui tinta pe adversar sa-ti apara si in dreapta sus numele acestuia. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult la War dar si pe cei din Departamente, chiar si pe cei din Hitman Agency, pentru ca le-ar fi mai usor sa-si faca treaba. Sugestie: Propun ca pe server sa fie implementata o comanda prin care sa-ti poti spawna toate masinile folosind o singura comanda. M-am gandit la comanda /towallcar. Am observat ca majoritatea playerilor doresc sa-si etaleze 'colectiile' de masini si cum altcumva decat sa le spawneze pe toate in acelas timp. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca este utila aceasta comanda fiindca playerii nu s-ar mai chinui sa respawneze 10 masini, fiecare in parte si ar mai scuti putin timp. (!) Daca voi considerati ca aceste propuneri sunt utile, contribuiti cu +1. //E greu de realizat acel dmg informer, multa munca si putine beneficii, daca nu esti mafiot poti folosi kmf.cs sau alt dmg informer legal. Comanda /towallcar mi se pare inutila, de ce ti-ai spawna toate masinile cand tu folosesti doar una? Sa arate frumos? Multe masini = lag in zona respectiva.
xPro. Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Sugestie: Propun ca masinile unui player banat cu [x] sa ii dispara din cont si sa intre in DS. Si masinile unui player care e banat cu drept de unban si nu plateste in maxim 30 de zile unban sa se reseteze masinile si sa intre in DS. Cu ce ar ajuta serverul: Unele masini au stock 0 in DS. Nu multa lume doreste sa cumpere o masina chinuita de altii.
Recommended Posts