Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun că atunci când cineva dă [/rob] într-un business, cel ce deţine respectiv-ul business, să îi dispară 100.000$ din bancă, fie din mână.Dacă un singur jucător dă rob să ia odata, dacă dau 2 să îi ia 200.000$, dacă dau 3 sa îi ia 300.000$ şi tot aşa.Deoarece când dai [/rob], jefuieşti banca, şi totodată, ar fi mai RP aşa şi logic, că piardă câţiva bani (managerul, deţinatorul respectivului business).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi o chestie logică, deoarece jucătorul respectiv „jefuieşte banca”, logic că ia, ar trebuii să iasa în - (managerul,cel ce deţine business-ul respectiv), am dat doar un exemplu (banca), poate jefuii orice business (24/7,burger shoot,gun shop etc.).

Posted (edited)

Sugestie: Propun să se schimbe sistemul de C-BUG/C-Shoot și să se interzică pythonul.

C-BUG/C-Shoot = Automat când tii mâna pe țintă și tragi și apeși C să primești FREEZE automat.

Python = Dacă te ia la teste și ai python să rezulte => Ban 7 zile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Prin această metodă toți am fii egali din toate punctele de vedere, jucându-ne linișiți fără Slide-Buguri/C-buguri/C-shooteri, etc și fără pythonari.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sugestie: Propun cine își dă crash la teste inclusiv /q, a3a oară să primească BAN PERMANENT PE ACEL CONT !

- Gen pe panel lângă WARN/ FW/ FP să se facă și un QT (Quit-Teste) 0/3 la 3/3 = ban permanent. 

RBEYI1D.jpg

- /q La teste să rămână cu ban 7 zile, dar la acumulurea a 3/3 QT (Quit-Teste) SĂ FII BANAT PERMANENT PE ACEL CONT !

- Este foarte imposibil să iei crash când ești luat la teste, ăsta e un motiv banal pentru a se da doar ban 7 zile. (În proporție de 99% nu poți lua crash la teste).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Prin această metodă am scăpa de foarte mulți codați care se gândesc "Mă ia la teste dau /q și donez și gata am unban", nu mi se pare normal ca un anonim să joace cu c0d și la teste să dea /q după care donează și e liber să își facă iar de cap.

Edited by Dantes.
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun să fie mărite ban-urile la disconnect on admin request / necooperare admin / crash on admin request așa :

Primul ban : 7 zile

Al doilea ban : 7 zile

Al treilea ban : 14 zile

Al patrulea ban : Permanent

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ușor, ușor scăpăm de codați. Ii ințeleg pe unii care iau flood la teste TW si d-aia am zis sa fie d-abia la al 4-lea ban permanent.

• Upvote 5
Posted (edited)

Sugestie: Cand esti in interiorul arenei de PaintBall, sa poti asculta muzica prin comanda /play link.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai putea asculta muzica si in interiorul arenei de PaintBall, si ar fi mai frumos.

Edited by .Robert.
Posted

Sugestie:Ca liderii de la mafii(The Rifa, Grove Street, Los Vagos etc.)sa tina lider-ul doar 40/45 de zile nu 60 de zile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:E greu sa fii lider la o mafie+sa stai inca 60 de zile

Posted

Sugestie: Cand un player primeste rejected la o aplicatie intr-o factiune liderul sa scrie si motivul prin care a dat rejected.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerul care primeste rejected sa stie ce sa faca pe viitor sa poata fi acceptat in factiune.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun sa se creeze un clan history, in care sa se afle cate zile am stat intr-un clan, cu cate CW(clan warns) am iesit.

Cu ce ar ajuta serverul: Ne-ar ajuta foarte mult.

+1 daca sunteti de acord cu sugestia mea.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Pai, sa incepem cu inceputul. De curand s-a adaugat o regula in "regulamentul departamentelor", si anume: in cazul in care un jucator fara drept de predare (runner/robber) este pasager iar soferul nu are wanted, se someaza soferul de minim 2 ori pentru a trage pe dreapta, altfel risca wanted 6 pentru "complice robber/runner". Propun sa se scoata regula asta, e foarte aiurea + ca multi profita de ea si cand dau rob, stau pe "h" si masina este condusa un sofer fara wanted, pana un membru al unui PD someaza soferul de minim 2 ori, el trage si ne bubuie. Este foarte enervant, era mai bine inainte, multi membri din departamentele de politie nu la place aceasta regula....

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea sa dam kill mai usor playerilor care detin wanted 6 runner/robber si fug cu o masina.

Sper sa vada cineva aceasta postare si daca se poate, desigur, sa fie luate masuri. Multumesc anticipat!

Posted (edited)
9xTf63K.png

1. Mașini 

1.1 Propun ca pasagerul din dreapta șoferului să aibe acces la comanda [/carradio] sau tasta [R] atunci când este într-o mașină.

1.2 Atunci când un player îți fură mașina să poți folosi comanda [/findcar <ID mașină>]. ID-urile mașinilor le găsim prin intermediul comenzii [/dl] și zic că fiecare jucător poate reține măcar un număr care să îi aparțină și să și-l pună la [/carplate].

1.3 Propun să se adauge și neoane în [/shop]. Acestea să fie în jur de 100 premium astfel încât să nu-și permită orice player și să fie văzut ca un tunning „unic”.

1.4 Poze:

SfuTRQj.png

GPDxzOR.png

2. Ceasuri de mână / Watches

2.1 Propun să se adauge ceasuri în Clothing Store-uri de diferite modele și culori.

2.2 De asemenea, să se adauge în [/shop] câteva ceasuri unice, cum ar fii: Fosile, Rolex, Armani ș.am.d. Fiecare model să fie 15 puncte premium și acestea să poată fii vândute. ([/sellwatch <ID> <PREȚ>])

2.3 Aceste ceasuri să fie așezate pe mâna stângă.

3. Adăugare skin-uri noi

3.1 Propun să se adauge și alte skin-uri care nu sunt folosite la facțiuni. 

9xTf63K.png

Edited by - Tele -
  • Upvote 5
Posted

Sugestie: Propun ca la sectiunea clanuri, sa se faca o casuta ca pe panel unde sa ai search clan, introduci numele clanului acolo.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt suta la suta sigur ca v-ati saturat sa cautati un clan printre atatea clanuri, ar fi de mare ajutor asa ceva. Daca esti de acord, nu uita de butonasul acela verde, mersi anticipat!

Poti da CTRL+F si scri acolo ce vrei sa cauti, nu e nevoie de asta.
  • Upvote 1
Posted

> Mi-as dori ca serverul sa beneficieze de un sistem prin care cei ce trag in masini si le distrug sa primeasca wanted. Mai exact un sistem precum cel cand mori. Atunci cand masina ne este distrusa sa avem optiunea de a da /call 112 si sa primeasca automat wanted. Eu deja sunt satul sa ma duc in zona de reparatii masini si sa imi explodeze, intrucat sunt cativa playeri cu probleme mintale si trag ca nebunii in masini, fara un motiv anume. 

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca in cadrul departamentelor de poliţie să se activeze un chat, cum este dispeceratul, in care să se afiseze fiecare deţinut care cumpără free şi de la cine.

Acest chat să fie dezactivat, şi doar cine are nevoie de el să il activeze.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi astăzi, timp de 3 ore m-am chinuit să confisc permisul unui helper care tot primea free inainte să ajung eu in incinta jail. Cu toate că anunţi pe /d, nu toată lumea te ajută.

Ar fii mai ok pentru poliţiştii care aleargă 30 de minute după un suspect, şi cand să ii confişte permisul, el să fii fost deja eliberat din jail.

Am mai făcut şi astă-vară această propunere, dar nu o mai găsesc.

Edited by AIM.Anndrei
  • Upvote 4
Posted

Sugestie: Propunerea mea este una simpla si la obiect. A se adauga la Job-uri si PNS-uri o zona restrictionata (pentru arme).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu s-ar mai face foarte mult DM, si aici ma refer la PNS-uri. Deoarece multi stau ascunsi cu m4 si trag in masinile altora.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Adaugarea unor arene de paintball in fiecare oras, o locatie pentru Las Venturas: http://i.imgur.com/DcrUIkw.jpg si inca 2 pentru San Fierro(aman 2 mi se par potrivite): http://i.imgur.com/qv7BEPE.jpg sau http://i.imgur.com/5lR7OSm.jpg .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai multe arene unde jucatorii s-ar putea distra inloc sa astepte pana sa se elibereze celelalte, deoarece seara sunt pline si nu ar mai trebui sa mergi din Las Venturas sau San Fierro pana in Los Santos.

Sugestie: Adaugarea unui nou mod la paintball, Team Deathmatch, 2 echipe care se bat pentru un punctaj cat mai mare, 1 kill = 1 punct, armele se pot vota pe diferite seturi.Poate fi implementata si o noua arena deoarece sunt mai multe locuri in care poate fi amenajata o arena de paintball.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai multa distractie.Nu mereu aceleasi moduri de care ne-am plictisit..

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Sa poti cumpara $$$ cu puncte premium.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar aduce mai multi bani din cumpararea punctelor premium. ex: Dai 250pp si primesti xxx.xxx.xxx $$$

Edited by BabyDuck
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:@Shad0w, cu toti ne-am saturat de LAG, de payda-urile ratate din cauza SLOT-ului, etc.

Unii mafioti nici nu prind war-urile chiar daca se baga la conectare de la 19:30.

Propun deschiderea celui de al 3-lea server si anume yellow.bugged.ro / green.bugged.ro.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand s-a echilibra cele 2 server, ar fi cate 800-900 de playeri pe fiecare server, din cate am vazut si RED a atins numaru de 1000 de playeri, ne-am bucura de mai putin LAG s.a.m.d.

Cine doreste asta +1

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Mafiotii sa poata folosi arme pe spate si radar patrat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar infrumuseta foarte mult jocul mafiotilor, cred ca i-ar incanta si pe ei.

Sugestie: Sa se adauge inca o mapa pentru PaintBall si la ea sa poti juca pe echipe, adica, sa zicem, Echipa albastra vs. Echipa rosie.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi foarte frumos sa poti simula un war la PaintBall.

Sugestie: La Fish si la Farms sa poti face de 2 ori job-ul inaint de a te duce la un 24/7 respectiv Burger.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca unii s-au saturat sa tot faca drumul mai lung catre magazin decat cel de munca.

Sugestie: Sa se adauge skill la job-urile Arms Dealer, Drugs Dealer respectiv Mechanic.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: I-ar ajuta foarte mult pe cei ce fac aceste job-uri. Cred ca cei care fac Arms Dealer s-au saturat sa tot primeasca 1000mats pe tura. Ar fi mai bine daca ar primii spre de exemplu 3000-4000mats pe tura.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa vorbim cu cei care au creat samp-ul sa putem marii sloturile de pe blue bugged.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi nu vor mai rata payday-uri , war-uri si s-ar bucura.

Posted

Majoritatea accidentelor care se produc pe soselele din LS-LV-SF se produc din cauza vitezei, propun ca sa se implementeze un sistem de 'radar' pe masinile de politie iar daca sunt surprinsi playeri care circula cu viteze peste cea legala sa fie amendati iar daca depasesc cu mult limita legala sa le fie luat permisul de conducere.

Posted

Sugestie: Sa vorbim cu cei care au creat samp-ul sa putem marii sloturile de pe blue bugged.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi nu vor mai rata payday-uri , war-uri si s-ar bucura.

OFF:

=)) Am râs cât am putut la sugestia asta =))), nu poţi să mai măreşti sloturille, maxim este 1000, şi ia gândeşte.Dacă le-am mării, cam cum crezi că ar fii lagul pe server? Şi app, dacă se putea face asta, iţi spun sigur, că serverele japoneze/chineze etc. erau primii cu un server de +1000 de sloturi.

ON:

Sugestie: La fel cum este pe serverul RED, cât şi pe serverul de Teste (Beta), la Hours Played, să fie si pe blue ca de exemplu o ora jumătate.Ex: 1.31 (o ora şi 31 de minute) iar după ce acumulam înca 29 de minute, să putem primi şi a 2-a oră jucată.Sau măcar, pentru o oră jucata trebuie să joci 101 secunde, iar de exemplu, cineva nu ia paydayu automat rămâne cu acele secunde, şi dacă acumuleaza 3602 de secunde, să primeasca 2 ore jucate.Cii nu una.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Va fi mai eficient, dupa mine, RED are acelasi GM cu cel de pe Blue, şi ar fi frumos dacă s ar implementa şi aceasta.

• Upvote 1
Posted

Sugestie : Prețul mașinii Sabre sa se ridice măcar de la 12.000.000 la 15.000.000 deoarece este o mașina buna , merge cu 154km/h, mai face si drifting, si de asemenea arată bine.

Cu ce ar ajuta serverul: Pai sabrele este o mașina căutată de cei care vor sa facă colectiv si mărirea prețului ar face mașina mai populară

Posted (edited)

Sugestie:In topul playerilor de pe User Panel, multi playeri de acolo sunt banati ori s-au retras, asa ca propun sa fie scosi cei retrasi sau care sunt banati.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai nu ar ajuta serverul foarte mult, dar playerii actuali si activi vor aparea si ei in top.

Edited by Ottway
  • Upvote 2
Posted

Sugestie:Am si eu câteva sugestii, Pentru Police Departament. Să nu ii mai poți soma pe cei fără drept de predare. Mai propun ca la comanda /wanted cei cu drept de predare să apară Alb, Si cei fără drept de predare să apară rosu. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Cred că ar fi mult mai usor pentru cei din Police Departament, Nu ar mai avea multe reclamații. 

Sugestie:La Paramedic Departament să apara pe cine am vindecat pe chat de ex: L-ai vindecat pe Dani pentru 1.000$. Dacă un player apelează la /service medic si moare să se anuleze comanda automat. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Păi ar fi mai usor pentru membri din Paramedic Departament. 

Sugestie:Pe mașinile de la Paramedic Departament să se adauge acel sistem care nu poți să faci DM . 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Foarte mulți playeri fac DM pe Medici fără niciun motiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp