Hussian. Posted April 18, 2015 Posted April 18, 2015 Sugestie: Atunci cand esti la PaintBall sa poti sa asculti muzica. De exemplu` vreau sa ascult muzica si sa stau la PaintBall, trebuie sa intru pe Youtube, sa schimb mereu melodia sa intru iar. Cum ar fi, cand esti in PaintBall sa tastezi comanda "/radiop" si sa iti apara , apoi iti alegi ce radio preferi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca multi isi doresc sa asculte muzica la paint. Da ar fi o idee buna 1
Popular Post Cyberoptics. Posted April 18, 2015 Popular Post Posted April 18, 2015 Sugestie: Sunt sigur ca toata lumea s-a saturat de problema cu sloturile (1000/1000), timpul petrecut la conectare, in special in zilele de war, aici ma refer la server-ul Blue. M-am gandit la cateva metode / ideii prin care cred ca s-ar putea rezolva acest lucru. Prima metoda ar fi ca in perioada war-urilor (20:00-22:00) jucatorii sa nu poate folosi comanda /sleep deoarece majoritate playerilor sunt AFK, cand un jucator vrea sa foloseasca /sleep intr-o casa sa primeasca un text gen: ''Nu poti folosi aceasta comanda in perioada war-urilor (20:00-22:00)". A doua metoda ar fi ca playerii ce sunt pe sleep in intervalul 20:00-22:00 sa primeasca kick pentru a elibera sloturile. A treia metoda ar fi ca dupa payday-ul de la ora 20:00 sa se programeze automat un restart la server in fiecare zi sau doar in zilele de war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul foarte mult deoarece cand este zi de war trebuie sa stai ore la conectare. @Shadow, sper ca aceasta sugestie a fost de folos si se va putea pune in practica ceva. 50
xMpower Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie: Cand faci trucker, vine un nab si iti fura tirul, ar trebuie ca truck-urile sa se inchide automat cand te-ai urcat in ele. +1 cine este de acord. 1
AlexTNs Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) Sugestie: Cum este comanda [/lock] la Garbage Man sa fie si la Truck pentru camioane. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi ceva mai Role-Play si multi playeri nu s-ar mai "oftica" cand X le fura tiru'. Evident, multora cand li se fura tiru' injura, cu astfel de comanda s-ar diminua si numarul de post-uri facute pentru astfel de motiv. Sugestie: Sa avem comanda [/cops] pentru a vedea toti politistii (PD, NG si F.B.I.) care sunt online, astfel am putea lua legatura mai usor cu ei (nu am mai sta sa ne uitam pe [Panel -> Online] sa vedem ce cops sunt online) sa ne omoare / aresteze sau sa ne dea free. Sa avem si un astfel de tabel: http://i.imgur.com/FMQ4KEJ Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-ar lua cam 5 secunde sa vedem toti politistii online, in schimb pe panel ne ia mult mai mult (pana intram in browser, pana scriem, pana vedem lista celor online, pana cautam un politist, apoi trebuie sa dam click pe el sa-i aflam numarul de telefon). Eu zic ca ar fi foarte multi playeri multumiti de acest "update" daca se pune in practica, singurul defect al acestei sugestii ar fi spam-ul pe care l-ar avea politistii. Edited April 19, 2015 by WorkOut. 3
.Alyn28. Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) Sugestie: Salut, am si eu o propunere, nu stiu daca poate fii realizata dar incerc. Cum pe ambele servere sunt 1000/1000 playeri online, nu cred ca toti pot fii in factiuni si de aceea m-am gandit la ideea ca in Los Santos este L.S.P.D si F.B.I, in Las Venturas este L.V.P.D si National Guard iar in San Fierro este doar S.F.P.D. Ce zici ce ideea de a se face si C.I.A? Asa ar avea si San Fierro S.F.P.D si C.I.A. O alta idee ar fi sa bagi un radio "Youtube" in care punem noi link-ul si ascultam ce piesa vrem de pe Youtube. Acestea au fost propunerile mele, sper a iti placa! Edited April 19, 2015 by .Alyn28. 1
xPro. Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie: Propun sa se scoata tampenia asta de sleep. Sau sa nu se poata folosi oricand. Ca sa va dau un exemplu, acum 3 zile la ora 11:00 (ceva gen) faceam raportul cand am luat un crash de milioane. Dupa ce am stat aproape o ora sa ma conectez, Shad0w anunta ca urmeaza un restart. Dupa restart s-au conectat 430 de playeri. Concluzia este ca 570 de playeri erau pe sleep iar eu inainte de restart am stat aproape o ora sa ma conectez. Sau cei ce sunt pe sleep sa ii puna ca si cum ar fi offline. Si s-ar elibera sloturile. Cand playerul respectiv revine de pe sleep (in cazul in care serverul e 1000/1000) sa astepte la fel cum asteptam noi sa ne conectam cate o ora, doua. Cum crezi c ar ar ajuta serverul: In acest fel ne-am conecta mai repede noi cei care muncim, nu s-ar mai ridica asa repede in level playerii si ar avea mai multe ore jucate si un level mai mic. S-ar vedea mai frumos. Nu cum are Catalinnn sau cum are nick, lvl 94 si 1300 de ore jucate. De la un restart la altu al serverului el are acelasi ID. Plus ca un mafiot daca ia crash, adio war. Noi daca duminica luam crash inainte de sedinta cu 10 minute, deja suntem nevoiti sa intram pe forum si sa facem invoire. De ce oare? Pentru ca se sta sleep in prostie. S-au sa se mareasca paydayul. Asa nu o sa mai stea multi pe sleep. Sau o sa stea si mai multi :)) Sper ca un owner o sa citeasca asta si de ce nu sa puna putin in practica teoria mea. Ne-ar ajuta pe toti.
KedoxADV Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) Sugestie: Sunt sigur ca toata lumea s-a saturat de problema cu sloturile (1000/1000), timpul petrecut la conectare, in special in zilele de war, aici ma refer la server-ul Blue. M-am gandit la cateva metode / ideii prin care cred ca s-ar putea rezolva acest lucru. Prima metoda ar fi ca in perioada war-urilor (20:00-22:00) jucatorii sa nu poate folosi comanda /sleep deoarece majoritate playerilor sunt AFK, cand un jucator vrea sa foloseasca /sleep intr-o casa sa primeasca un text gen: ''Nu poti folosi aceasta comanda in perioada war-urilor (20:00-22:00)". A doua metoda ar fi ca playerii ce sunt pe sleep in intervalul 20:00-22:00 sa primeasca kick pentru a elibera sloturile. A treia metoda ar fi ca dupa payday-ul de la ora 20:00 sa se programeze automat un restart la server in fiecare zi sau doar in zilele de war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta serverul foarte mult deoarece cand este zi de war trebuie sa stai ore la conectare. @Shadow, sper ca aceasta sugestie a fost de folos si se va putea pune in practica ceva. E o idee buna pentru toti...Adică si cei de la war beneficia pentru ca prind slot mult mai repede...de ce nu si cate FPSuri in plus deoarece ar fi mai putini playeri. Civilii care nu au intenția de sleep mai mult Fps Restul din alte factiuni pot intra la timp la sedinta, se întâmpla sa nu prinzi slot si sa ai ședință la 20-21 din diferite motive sau la fel, câteva fpsuri in plus. Eu susțin ideea ta! Edited April 19, 2015 by qPanda
nni Grosu Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie: As sugera sa adaugi skin-ul 184, la civili., -> http://imgur.com/JJVsd9J Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este un skin nou si cred ca multi il vor cauta. :)
xPro. Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie: As sugera sa adaugi skin-ul 184, la civili., -> http://imgur.com/JJVsd9J Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este un skin nou si cred ca multi il vor cauta. :) Nu se vor adauga niciodata skinuri noi sau masini. Sunt suficiente cele care sunt acum.
skyzifun Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie: Să se adauge un sistem de mp3 / headphones, cu care să poţi asculta radio şi fără să fi într-o maşină / biz / casă. Iar când vei scrie comanda [/mp3], sau care va fi, să îţi arate ceva de genul: click!. Şi acest mp3 / headphones, să îl / le poţi cumpăra din [/shop] cu 5-10pp, sau să fie free. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred că nu sunt singurul player care vrea să asculte muzică la paint sau în timpul warurilor. Ar fi mai frumos aşa. 4
BROCK.BAWS RETIRED Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie :Sa se adauge un rent car in SF Cu ce crezi ca va ajuta : Va popula , cred eu orasul SF .
aRaBuLe Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie: ar fi bine sa adaugati un script Friend List ca sa poti adauga prieteni in lista si sa vezi cand sunt online/offline cand ies cand intra... Cum crezi ca ar ajuta serverul: ar ajuta sa numai folosim mereu /id si sa ne fie mai usor comunicarea. si tot cu ajutorul telefonului... 1
Laur.. Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 (edited) Sugestie: Sa se scoata mesajele ''Nu poti face DM in zona etc etc'' , doar pentru hitman, sau sa faca o exceptie de la arma sniper. De ce sa fie scoase aceste mesaje? La hitmani contractul se pune la raport doar daca SS-ul este facut prin luneta . De cele mai multe ori tintele se afla la CNN LS, Farmer si alte locatii in care apar aceste mesaje. Screenshot cu un contract acceptat, doar prin luneta : http://i.imgur.com/lH9slAt.png Screenshot cu pierderea unui contract care nu poate fi pus la raport din cauza ''slap-ului'' , daca il pot numi asa, ilustrand si un text in chat: http://i.imgur.com/jM5fFKi.png Cum crezi ca ar ajuta serverul: Este foarte greu sa faci un contract, avand in vedere ca tinta se misca. Singurele locuri in care le gasim in majoritatea timpului sunt la CNN LS si alte joburi. Multumesc pentru atentie. Edited April 19, 2015 by Caleb. 5
Mozart Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge in lista rario-urilor si Magic FM(daca este posibil). Poate nu sunt multi playeri care il asculta dar pentru cine apreciaza muzica de calitate este unul foarte bun. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca l-ar ajuta prin faptul ca nu mai trebuie sa lasi Youtube-ul cu melodia pe care o vrei, iar dupa sa o schimbi si in plus mareste si putin ping-ul. Playerilor ce nu le sta doar Salam(ul) in cap ar fii mult mai multumiti sa asculte acest post. Multumesc anticipat!
Santino Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie : Propun sa se faca un loc special pentru vinderea masinilor, si sa nu poti sa stai cu masina la mall mai mult de 5 minute. Cu ce crezi ca ar ajuta server-ul ?: Nu ar mai fi lag la mall, adica de exemplu eu la mall am intre 10 - 30 fps, asa daca ar fi un loc special pentru 'Sell cars' ar fi mai bine, sper sa se puna in practica aceasta sugestie !
Popular Post R3Fl3ex Posted April 19, 2015 Popular Post Posted April 19, 2015 (edited) Sugestie:Cred că vin cu o propunere care a fost așteptată de mulți. Propun ca evidența raportului să fie ținută automat de server, sună ciudat, poate imposibil, dar este 100% posibil, am văzut și pe alte servere. Ideea mi-a venit când am văzut cât au lideri de verificat, și că la verificarea 'umană', mai sunt și mici scăpări, și am avut norocul să întâlnesc un astfel de sistem pe un server de samp, nu prea cunoscut. Deci dacă au putut să facă ei, sigur poate și Shad0w. Niște poze pentru prezentare: Imaginile au caracter sugestiv, nici decum nu scrie undeva că sistemul este așa, sistemul poate fi gândit în multe feluri, dar am făcut eu asta ca să vă dau o mică idee. Nu cred că această propunere o să fie luată în calcul, având în vedere că s-ar putea să fie destul de dificil de realizat / gândit. În principiu, câteva avantaje: 1.Liderul are mai mult timp, pe care îl poate petrece pe server, nu să stea să verifice câteva mi de poze. 2.Dispare orice urmă de eroare, este greu să păcălești sistemul. 3.Un astfel de sistem ar trebui să ridice puțin comunitatea, playeri or să fie și mai dornici să intre în facțiuni. O să revin cu edit, am să ofer mai multe aspecte, am să revin cu mai multe poze. @Chad. eu chiar nu văd farmecul din a sta câteva ore să verifici niște poze, mai ales dacă ai un calculator destul de slab / conexiune la net slabă, lucru des întâlnit pe aici. Edited April 19, 2015 by R3Fl3ex.LegenD 12
Chad. Reporterul Posted April 19, 2015 Posted April 19, 2015 Sugestie:Cred că vin cu o propunere care a fost așteptată de mulți. Propun ca evidența raportului să fie ținută automat de server, sună ciudat, poate imposibil, dar este 100% posibil, am văzut și pe alte servere. Ideea mi-a venit când am văzut cât au lideri de verificat, și că la verificarea 'umană', mai sunt și mici scăpări, și am avut norocul să întâlnesc un astfel de sistem pe un server de samp, nu prea cunoscut. Deci dacă au putut să facă ei, sigur poate și Shad0w. Niște poze pentru prezentare: Imaginile au caracter sugestiv, nici decum nu scrie undeva că sistemul este așa, sistemul poate fi gândit în multe feluri, dar am făcut eu asta ca să vă dau o mică idee. Nu cred că această propunere o să fie luată în calcul, având în vedere că s-ar putea să fie destul de dificil de realizat / gândit. În principiu, câteva avantaje: 1.Liderul are mai mult timp, pe care îl poate petrece pe server, nu să stea să verifice câteva mi de poze. 2.Dispare orice urmă de eroare, este greu să păcălești sistemul. 3.Un astfel de sistem ar trebui să ridice puțin comunitatea, playeri or să fie și mai dornici să intre în facțiuni. O să revin cu edit, am să ofer mai multe aspecte, am să revin cu mai multe poze. Scuze ca intervin, dar vrei sa facem un server de roboti? Pana la urma care mai e farmecul jocului daca totul e automatizaT?
skivo Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Sugestie: Pe panel, sa arate orele jucate in ultima luna ( sau saptamana ). Ex: Ore jucate in ultima luna: 50. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: S-ar vedea playerii activi si cei inactivi.
GEODOX 47 Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Scuze ca intervin, dar vrei sa facem un server de roboti? Pana la urma care mai e farmecul jocului daca totul e automatizaT? Ce farmec ma?? Pune-te tu un locul unui lider sa verifici cateva mii de poze, sa vezi ce farmec are jocu atunci. Foarte buna propunerea, a mai fost propusa, dar e greu de facut si nu cred ca se va adauga vreodata pe server...
Nicolae Ceausescu Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Sugestie: Playerii ce deţin cont premium să nu trebuie să mai stea 15 minute pentru a se poate pune pe /sleep. Cum crezi că ar ajuta serverul: Păi, dacă este cont premium să fie şi beneficii faţă de playerii fără cont premium. ___________________________________________________________________________________________ Sugestie: Să, se adauge in Dealer Ship bărci personale. Cum crezi că ar ajuta serverul: Păi ar fi mai Role Play, zic eu. Dacă sunteţi de acord cu sugestiile mele, nu ezitaţi să apăsaţi pe butonul acesta -> 4
Crew.Magnatul Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) Sugestie: Propun sa se faca un '' chat'' in care toti ce au cont premium sa poata vorbii, de exemplu : /pc (premium chat). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fii mai frumos. Daca ti-a placut apasa Edited April 20, 2015 by Magnifique Ombladon 3
RedGun Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) @Magnifique Ombladon OFF: Dacă se va adauga aşa ceva, sunt peste 1.000 de conturi cu cont premium care majoritatea sunt online mereu (peste 100) şi s ar creea un SPAM imens + Lag. ON: Sugestie: Toţi ştim că la war-uri ( între mafii ), este foarte mare lag-ul şi pot intervenii Civilii la war, eu sugerez, să se creeze o arenă destul de mare (puţin mai mica ca la Event Place) în care să îşi poată desfăsura war-ul respectivele mafii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai intervenii civilii la war, nu ar fii lag si ar fi mai distractiv. Edited April 20, 2015 by .sNaKe.
Vlad aka SilenTTT Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 Sugestie: Atunci când eşti adăugat pe Black - List-ul unei facţiunii să primeşti un email .. Mulţi sunt adăugaţi, nu sunt anunţaţi deoarece facţiunea nu are alianţă / nu vin asasinii, intră intr-o facţiune şi sfârseste prin a lua UNINVITE, sau prin a nu fi acceptat, eu zic că ar ajuta. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta playerii in sensul de-a fii informati de ce se v-a intampla, nu să fie scosi după, sau să nu stie de ce au luat reject ... 2
Popular Post OG-Josh Posted April 20, 2015 Popular Post Posted April 20, 2015 Sugestie: Propun sa se faca la paint o arena speciala pentru 'MINIGUN' ca si cele doua de Deagle Only si M4/Deagle etc. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai dupa cum stim cu toti nu exista minigun pe GunShop sau in alta parte barem la paint sa ne distram si noi ne-am tot saturat de Deagle m4. Daca esti de acord cu mine +1 72
tns belgianu Posted April 20, 2015 Posted April 20, 2015 (edited) . Edited April 21, 2015 by BlueMix Aici sunt sugestii, nu pareri.
Recommended Posts