lol123 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Sugestie: La fiecare job sub radar sa arate cati playeri sunt in acel moment si fac acel job. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Te-ar ajuta sa sti daca este aglomeratie la job-ul respectiv.
Antonucci Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge un nou produs in "/shop" player-ii sa aiba posibilitatea sa cumpere un skin diferit de cele de la magazinlele Binco si celelalte pentru doar 20pp. Bineînțeles din lista skinurilor de la "/shop" sa fie scoase skinurile de la factiuni si poate skinurile folosite de admini. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Garantez ca foarte mulți player-i vor fi motivați "sa fie diferiti", in acest fel, bugetul net al serverului va creste din pricina noilor donatii pentru achiziționarea unui skin special. Vă mulțumesc! 2
jOE. Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) Sugestie: Sa se adauge o noua comanda. Aceasta comanda sa fie [/testers]. Atunci cand tastezi comanda, sa iti dea o fereastra pe ecran ( ca la /jobs, /help, etc) unde sa scrie toate factiunile de pe server. Apoi, dupa ce dai click pe una sa iti apara in chat testerii de la acea factiune care sunt on cu numarul lor de telefon (ca la /instructors).Cum crezi ca ar ajuta jocul: Pai nu mai stai sa cauti tester, ai castiga cateva minute Edited May 2, 2015 by Joe. 4
ELectronn Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie: Propun ca war-urile sa se tina intr-un Virtual World doar pentru cele 2 mafii care sunt in war. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi lag, nu s-ar mai baga civilii. Stiu ca s-a mai facut propunerea asta, dar cum poti juca in 40-50 fps cu tot cu moduri anti-lag? :@
BorgWarner Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie: Hitmanii sa poata da damage vehiculelor de la job-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai e destul de enervant sa ai un contract pe un trucker si sa vezi doar asta: http://i1.minus.com/ib1CKLH4JyQCMs.pngs-ar rezolva mai usor contractele.... 2
AnV3rG0r_ Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie:sa se adauge SA-MP 0.3.7 Client Mirror by SA-MP Team SA-MP 0.3.7 Client Mirror by gta-sa-mp.de forums http://www.sa-mp.com/download.php Cum crezi ca ar ajuta serverul:nu pot sa intru cu sa-mp 0.3.7 client si nu gasesc samp r2
Gabriel Capraroiu Nicolae Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) Sugestie:sa se adauge SA-MP 0.3.7 Client Mirror by SA-MP Team SA-MP 0.3.7 Client Mirror by gta-sa-mp.de forums http://www.sa-mp.com/download.php Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este cea mai noua versiune de Sa-Mp si ar fi destul de bine sa faceti update la versiunea de Sa-Mp! + o aparut si pe sa-mp.com aceasta noua versiune de Sa-Mp! Edited May 2, 2015 by CNG
Mihai . Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie : atunci cand un player folosește comanda /service taxi, si aceasta este acceptata, Playerului respectiv sa ii apăra un checkpoint cu taximtristul, pentru a sti si el cat mai are de așteptat si unde se afla acesta . Cum ar ajuta serverul ? : ar diminua certurile de genul "mi-ai furat clientul" ; playerii nu ar mai da /cancel taxi cand defapt șoferul mai are 200 de m pana la el .. Si ar fii foarte util pentru facțiuni si pt playeri Buna idee ! +1
Graffitii Creaator Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 (edited) Sugestie:Ar fii bine ca la [/stats] sa apara si cate ore jucate ai in ultimele 2 luni. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Prin acest mod, multi playeri nu si-ar mai pierde bizz-urile / casele. P.S.:Daca va place ideea, nu ezitati sa dati +1. Multumesc. Edited May 2, 2015 by D4rkyy 3
andyandy Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie: Daca esti intr-o factiune, la [/stats] sa iti arate si cate zile ai in acea factiune. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderii sunt mereu intrebati de membrii cate zile au in factiune, cred ca ar fi mult mai util daca ai sti singur cate zile ai in factiune. 1
skivo Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie: In zilele warului, intre orele 20:00 - 22:00 sa se ia kick daca stai AFK 10 minute ( fara /sleep ). In special pe blue ma refer. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta mafiotii sa intre la war.
ciprian123c Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie:Ar fi foarte usor pentr memri assassin ai mafiilor daca sar adauga BL-urile pe panel . Cand un membru assassin vrea sa mearga dupa playeri de pe BL sa caute pe panel si sa selecteze playerul dorit apoi in joc sa se duca dupa el si sa ii ceara bani respectivi nivelului , daca nu vrea sa plateasca sa fie omorat iar cand assassinul respectiv il omoara sa primeasca acea suma de bani iar el sa depoziteze 50% din ea , asa ar fi mult mai simplu pentru membri assassini. Iar acel player nu ar mai fi pe BL din acel moment. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Acest lucru va ajuta serverul sa nu mai fie BL-urile asa de pline iar playeri care nici nu stiu ca sunt pe BL nu vor putea aplica pentru factiuni pana in momentul in care aplica .(majoritatea playerilor de pe BL-uri nici nu stiu ca se afla pe acesta) 1
RideOut Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Sugestie: Sugestia mea pentru server ar fi sa te poti casatori. Casatoria sa-i scada 100k playerului care da /propose [comanda pentru a te casatori], pentru a accepta: /accept propose <id>, si sa fie afisat pe chat: ''Avem un nou cuplu incantator. X s-a casatorit cu Y. Serverul BuGGeD le ureaza casa de piatra.'' Si o comanda pentru a divorta ar fii: /divorce <id>, iar pentru a acccepta: /accept divorce <id>. Si pentru a folosi comanda /propose <id> trebuie sa te afli in fata Bisericii din Las Venturas aflata in apropierea GS-ului si a Tuning-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar fii mai FOR FUN pentru playeri.
Arrow_ Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Propun sa trecem la samp 0.3.7! Sau adaugat skinuri noi pentru pentru politisti si paramedici, sunt skinuri de fata paramedic si politist, obiecte noi, comenzi noi /fontsize alte detalii aveti aici: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=559572 5
RideOut Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Propun sa trecem la samp 0.3.7! Sau adaugat skinuri noi pentru pentru politisti si paramedici, sunt skinuri de fata paramedic si politist, obiecte noi, comenzi noi /fontsize alte detalii aveti aici: http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=559572 Buna idee, dau +1.
RawTheLife Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca "PaintBall" din Los Santos sa fie mutat in unul dintre urmatoarele locuri: ------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------- Cum ar ajuta serverul ? : Pai, nu ar mai fi asa lag. Nu cred ca sunt sigurul cu pc mai slabut. Cel mai pur exemplu: - Sunt in mafie, prin slot pe la 19:00 si zic sa ma duc la paint sa imi intru putin in mana, ajung la paint si crash / desync. ----------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie: Propun sa se adauge si in orasele San Fierro / Las Venturas o Arena "PaintBall" doar la classic. Am gasit niste locuri pentru fiecare arena. San Fierro: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Las Venturas: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cum crezi ca ar ajuta serverul ? : Pai ar ajuta membri mafiilor, e aiurea sa tot plecam din LV / SF in LS pt paint. Mai ales ca la 19:45 cand ne cheama liderul in hq trebuie sa cauti un kill ceva si abea gasesti. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie: Daca nu se implementeaza o arena de paint in fiecare oras, propun ca fiecare mafie sa aiba un "Training" ca la paint, sa avem armele : Deagle, M4 si Rifle, impreuna cu arne rc_arena. Sa putem intra folosind comanda "/training" si sa iesim folosind comanda "/leavetrainig". Cum ar ajuta serverul ? : Nu ar ajuta serverul, ar ajuta mafiile, ne-am putea incalzi si noi inainte de war. Daca ti-a placut una dintre sugestiile mele ai putea sa ma susti apasand butonul . Sper sa fie implementata. Edited May 3, 2015 by RawTheLife 4
Popular Post Raul_Cross Posted May 3, 2015 Popular Post Posted May 3, 2015 (edited) 1. Business-uri noi - 03.05.2015 1) Sprunk Company. Sugestie: Propun, sa se adauge un business, care sa detina toate tonomatele de suc/snacks din orase, profitul scos de acest business este din vanzarea de suc/snacksuri din acele tonomate, unde playerii se duc sa cumpere pentru a-si reface viata, iar banii sa fie incasati de owner-ul business-ului. Nu stiu cam cat de mare este profitul pe care-l scoate toate aceste tonomate din tot San Andreas-ul, dar daca e prea mare decat media celorlalte business-uri, propun sa fie impartit in 3 business-uri.. fiecare business cu tonomatele din fiecare oras LS / SF / LV. Acest business m-am gandit eu sa poarte numele de ''Sprunk Company''. Locatie 1 business: http://imgur.com/a/iYUAL Locatie LS / LV / SF: http://imgur.com/a/ErHIK Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la dezvoltarea economiei si cred ca niste business-uri noi pe server n-ar strica, nu cred ca este cineva impotriva unor business-uri noi, oricum banii care iasa din suc/snackuri dispar de pe server. Cu acest business nou se pot falosii si banii din sucurii cu un scop. 2) Electricity Company. Sugestie: Propun, sa se adauge un business, care la fiecare Payday sa primeasca de la fiecare player aflat pe server o foarte mica suma de bani, un fel de taxa pentru electricitate. Acest business nou m-am gandit sa fie denumit ''Electricity Company''. Acesta poate avea /bizfee intre 1 - 50$. Productia nu ar fii una uriasa, aproximativ 1.000.000$ in 24h. Sau poate sa fie impartit in 3 business-uri separate cu un /bizfee mai mare, 1 - 125$, unul pentru fiecare oras. Locatie 1 business: http://i.imgur.com/J6HCJSN.png Locatie LS / LV / SF: http://imgur.com/a/bnNdb Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta server-ul la dezvoltarea economiei si cred ca nimeni n-ar fii impotriva unui nou tip de business pe server, pentru imbogatirea si frumusetea comunitatii, parerea mea. Locatia si numele nu sunt foarte importante, important este daca o sa fie adaugat pe server unul sau ambele business-uri. Daca esti de acord cu oricare din aceste propunerii poti lasa un +1, daca doresti. Multumesc! Edited May 3, 2015 by .Raul 44
Popular Post lazar132 Posted May 3, 2015 Popular Post Posted May 3, 2015 1. Sugestie: Ca serverul sa ruleze pe versiunea de sa:mp 0.3-7. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand am scapa un timp mai lung de codati deoarece inca nu sunt creeate cheat-uri pentru versiunea aceea de sa:mp si in al 2-lea rand s-ar schimba ceva in sa:mp-ul asta. Sunt comenzi/locatii noi. 2. Sugestie: Ca war-urile sa ruleze in virtual world. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de lag si de restul playerilor care ne bubuie/calca/fac dm la war-uri. 3. Sugestie: Sugerez in mafii sa fie war-uri zilnice ca inainte sau war-uri de luni pana vineri (weekend pauza). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-am distra si noi si nu ne-am plictisii, inainte toti lideri aveau timp sa faca sedinte/antrenamente si membrii materiale/droguri, aceasta regula cu war-uri luni miercuri vineri si duminica mi se pare o prostie. Multi mafioti isi doresc sistemul vechi. 4. Sugestie: Sa se scoata noul sistem de "c-bug". Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-am mai enerva la war-uri/paint sau cand mergem dupa robberi ca luam freeze de la lag sau aiurea.Nici inainte nu puteai face c-bug cu vechiul sistem si nu luai freeze aiurea ca acum. Alte precizari: Nu inteleg de ce nu va ocupati de acest server, cu totii cred ca asteptam un BIG UPDATE excelent si sa ne luati sugestiile in considerare. Dupa cum vedeti fiecare update este unul micut care nici macar nu se simte, sa stricat serverul rau de tot [regulile, sistemul de c-bug/war, aproape tot]. Trebuie sa faceti ceva. 14
OmblixD Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Sa se adauge in ds bandito este o masina frumoasa buna la off road si pretul ar putea fi intre 5-10kk
BogdanGD Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Sugestie: Propun sa se deschida un al treilea server de sa:mp al comunitatii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar atrage mai multi playeri, de unde rezulta si cresterea numarului de donatii.
Alexandru Posa Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Salut, propun ca atunci cand un hitman este /undercover on, sa nu se poata folosi find pe el, deoarece multa lume tine find pe noi si nu ne lasa sa ne rezolvam contractele, ne fura maverickul, ne omoara etc. +1 daca sunteti de acord. Am facut si un topic separat, deoarece aici nu vede nimeni postarea.
George V Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Salut, propun ca atunci cand un hitman este /undercover on, sa nu se poata folosi find pe el, deoarece multa lume tine find pe noi si nu ne lasa sa ne rezolvam contractele, ne fura maverickul, ne omoara etc. +1 daca sunteti de acord. Am facut si un topic separat, deoarece aici nu vede nimeni postarea. Nu cred ca este asa folositor deoarece tu daca te pui pe o cladire mare nu vine unu si sa iti dea cu deagle in cap, si daca tu te lasa in pace foloseste /report > alta problema > X nu m.a lasa sa-mi fac contractele, si el primeste kick
Recommended Posts