Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: La fiecare job sub radar sa arate cati playeri sunt in acel moment si fac acel job.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Te-ar ajuta sa sti daca este aglomeratie la job-ul respectiv.

Posted

Sugestie: Propun sa se adauge un nou produs in "/shop" player-ii sa aiba posibilitatea sa cumpere un skin diferit de cele de la magazinlele Binco si celelalte pentru doar 20pp. Bineînțeles din lista skinurilor de la "/shop" sa fie scoase skinurile de la factiuni si poate skinurile folosite de admini.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Garantez ca foarte mulți player-i vor fi motivați "sa fie diferiti", in acest fel, bugetul net al serverului va creste din pricina noilor donatii pentru achiziționarea unui skin special. Vă mulțumesc!

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: Sa se adauge o noua comanda. Aceasta comanda sa fie [/testers]. Atunci cand tastezi comanda, sa iti dea o fereastra pe ecran ( ca la /jobs, /help, etc) unde sa scrie toate factiunile de pe server. Apoi, dupa ce dai click pe una sa iti apara in chat testerii de la acea factiune care sunt on cu numarul lor de telefon (ca la /instructors).
Cum crezi ca ar ajuta jocul: Pai nu mai stai sa cauti tester, ai castiga cateva minute

Edited by Joe.
  • Upvote 4
Posted

Sugestie: Propun ca war-urile sa se tina intr-un Virtual World doar pentru cele 2 mafii care sunt in war. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi lag, nu s-ar mai baga civilii.

Stiu ca s-a mai facut propunerea asta, dar cum poti juca in 40-50 fps cu tot cu moduri anti-lag? :@

Posted (edited)

Sugestie:sa se adauge 

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este cea mai noua versiune de Sa-Mp si ar fi destul de bine sa faceti update la versiunea de Sa-Mp! + o aparut si pe sa-mp.com aceasta noua versiune de Sa-Mp!

Edited by CNG
Posted

Sugestie : atunci cand un player folosește comanda /service taxi, si aceasta este acceptata, Playerului respectiv sa ii apăra un checkpoint cu taximtristul, pentru a sti si el cat mai are de așteptat si unde se afla acesta .

Cum ar ajuta serverul ? : ar diminua certurile de genul "mi-ai furat clientul" ; playerii nu ar mai da /cancel taxi cand defapt șoferul mai are 200 de m pana la el .. Si ar fii foarte util pentru facțiuni si pt playeri

Buna idee ! +1

Posted (edited)

• Sugestie:Ar fii bine ca la [/stats] sa apara si cate ore jucate ai in ultimele 2 luni.

• Cum crezi ca ar ajuta serverul:Prin acest mod, multi playeri nu si-ar mai pierde bizz-urile / casele.

P.S.:Daca va place ideea, nu ezitati sa dati +1. Multumesc.

Edited by D4rkyy
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Daca esti intr-o factiune, la [/stats] sa iti arate si cate zile ai in acea factiune.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Liderii sunt mereu intrebati de membrii cate zile au in factiune, cred ca ar fi mult mai util daca ai sti singur cate zile ai in factiune.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: In zilele warului, intre orele 20:00 - 22:00 sa se ia kick daca stai AFK 10 minute ( fara /sleep ). In special pe blue ma refer.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ajuta mafiotii sa intre la war.

Posted

Sugestie:Ar fi foarte usor pentr memri assassin ai mafiilor daca sar adauga BL-urile pe panel .

Cand un membru assassin vrea sa mearga dupa playeri de pe BL sa caute pe panel si sa selecteze playerul dorit apoi in joc sa se duca dupa el si sa ii ceara bani respectivi nivelului , daca nu vrea sa plateasca sa fie omorat iar cand assassinul respectiv il omoara sa primeasca acea suma de bani iar el sa depoziteze 50% din ea , asa ar fi mult mai simplu pentru membri assassini. Iar acel player nu ar mai fi pe BL din acel moment.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Acest lucru va ajuta serverul sa nu mai fie BL-urile asa de pline iar playeri care nici nu stiu ca sunt pe BL nu vor putea aplica pentru factiuni pana in momentul in care aplica .(majoritatea playerilor de pe BL-uri nici nu stiu ca se afla pe acesta)

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sugestia mea pentru server ar fi sa te poti casatori. Casatoria sa-i scada 100k playerului care da /propose [comanda pentru a te casatori], pentru a accepta: /accept propose <id>, si sa fie afisat pe chat: ''Avem un nou cuplu incantator. X s-a casatorit cu Y. Serverul BuGGeD le ureaza casa de piatra.'' Si o comanda pentru a divorta ar fii: /divorce <id>, iar pentru a acccepta: /accept divorce <id>. Si pentru a folosi comanda /propose <id> trebuie sa te afli in fata Bisericii din Las Venturas aflata in apropierea GS-ului si a Tuning-ului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar fii mai FOR FUN pentru playeri.

Posted (edited)

Sugestie: Propun ca "PaintBall" din Los Santos sa fie mutat in unul dintre urmatoarele locuri:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

3R646rv.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------

CjiYo4K.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------------------

HUxp8KV.jpg

io78DVJ.jpg

Cum ar ajuta serverul: Pai, nu ar mai fi asa lag. Nu cred ca sunt sigurul cu pc mai slabut. Cel mai pur exemplu:

- Sunt in mafie, prin slot pe la 19:00 si zic sa ma duc la paint sa imi intru putin in mana, ajung la paint si crash / desync.

Sugestie: Propun sa se adauge si in orasele San Fierro / Las Venturas o Arena "PaintBall" doar la classic.

Am gasit niste locuri pentru fiecare arena.

San Fierro:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

wBvHnNp.jpg

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ilUCjCq.jpg

s3TaY9O.jpg

Las Venturas:

4cUKB2q.jpg

M28u3qT.jpg

dDSVaXR.jpg

Cum crezi ca ar ajuta serverul ? : Pai ar ajuta membri mafiilor, e aiurea sa tot plecam din LV / SF in LS pt paint. Mai ales ca la 19:45 cand ne cheama liderul in hq trebuie sa cauti un kill ceva si abea gasesti.

Sugestie: Daca nu se implementeaza o arena de paint in fiecare oras, propun ca fiecare mafie sa aiba un "Training" ca la paint, sa avem armele : Deagle, M4 si Rifle, impreuna cu arne rc_arena. Sa putem intra folosind comanda "/training" si sa iesim folosind comanda "/leavetrainig".

Cum ar ajuta serverul ? : Nu ar ajuta serverul, ar ajuta mafiile, ne-am putea incalzi si noi inainte de war.

Daca ti-a placut una dintre sugestiile mele ai putea sa ma susti apasand butonul rep_up.png.

Sper sa fie implementata.

Edited by RawTheLife
  • Upvote 4
Posted

Sa se adauge in ds bandito este o masina frumoasa buna la off road si pretul ar putea fi intre 5-10kk

Posted

Sugestie: Propun sa se deschida un al treilea server de sa:mp al comunitatii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand ar atrage mai multi playeri, de unde rezulta si cresterea numarului de donatii.

Posted

Salut, propun ca atunci cand un hitman este /undercover on, sa nu se poata folosi find pe el, deoarece multa lume tine find pe noi si nu ne lasa sa ne rezolvam contractele, ne fura maverickul, ne omoara etc. +1 daca sunteti de acord.

Am facut si un topic separat, deoarece aici nu vede nimeni postarea.

Posted

Salut, propun ca atunci cand un hitman este /undercover on, sa nu se poata folosi find pe el, deoarece multa lume tine find pe noi si nu ne lasa sa ne rezolvam contractele, ne fura maverickul, ne omoara etc. +1 daca sunteti de acord.

Am facut si un topic separat, deoarece aici nu vede nimeni postarea.

Nu cred ca este asa folositor deoarece tu daca te pui pe o cladire mare nu vine unu si sa iti dea cu deagle in cap, si daca tu te lasa in pace foloseste /report > alta problema > X nu m.a lasa sa-mi fac contractele, si el primeste kick

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp