Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu cred ca este asa folositor deoarece tu daca te pui pe o cladire mare nu vine unu si sa iti dea cu deagle in cap, si daca tu te lasa in pace foloseste /report > alta problema > X nu m.a lasa sa-mi fac contractele, si el primeste kick

Asta spuneam si eu inainte sa intru in hitman.

Posted (edited)

Sugestie: 

• Propun ca membrii FBI sa poata fi undercover. Cand un membru FBI tasteaza comanda [/undercover] sa primeasca un skin de civil si numele sa i se faca alb ca la civili nu albastru.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand aceasta sugestie este RP, in viata reala FBI au agenti secreti care lucreaza sub acoperire + ca membri FBI ar avea mai mari sanse sa prinda infractori si cei care fac DM aiurea pe civili,  fura, etc.

Daca aceasta sugestie va fi acceptata sa se adauge cateva reguli noi.

- Sa nu ai voie sa iti descoperi identitatea cand esti [/undercover], sa opresti playeri sa-i verifici, sa ii somezi, etc. Cine e de acord cu aceasta sugestie poate apasa butonul de +1 si poate o sa fie adaugata.

Edited by Dom
  • Upvote 6
Posted

Sugestie: Sa poti sa folosesti [/rentroom] chiar esti detinatorul unei case.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Dupa parerea mea ar fi mult mai role-play. S-ar putea adauga la [/spawnchange] locuri separate pentru casa proprie sau pentru casa unde ai rent. Probabil aceasta idee poate ajuta unii player. De exeplu: ai HQ-ul in LV, ai casa in LS si [/rentroom] in SF, ai putea sa te spawnezi in oricare dintre orase.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Cei din mafie sa foloseasta Modul numit : SA-MP Addon
Cu ce ajuta:Pai acest mod se instaleaza ca si sa-mp'ul si nu permite sa bagi moduri .asi sau .cs(Cleo Script)
Pe unele servere sta un plugin ce nu permite sa intre playerii fara sa-mp addon, din cauza ca playerii joaca cu addon, pe server nu sunt codati deloc.
Consider cand adminii controleaza prin TW daca are cheats sau nu un mafiot sa aiba acest mod instalat,astfel admin-ul deodata isi da seama ca mafiot'ul nu are instalat niciun mod cleo sau .asi
Ajuta foarte mult pentru scaparea de codati.

Daca v-a placut aceasta sugestie astept rep_up.png

Edited by Vlad F.
  • Upvote 6
Posted

Sugestie: Propun ca cand ai find dupa cineva sa ( cand esti in pd) sa iti apara gen un mic "MDC" de ex. sa iti zica la cati m e de tine, detaliile de pe mdc dar sa nu apara de la cine a primit.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai este RP deoarece si poitisitii din viata reala au "dosar-ul" asa ca si noi putem avea dosar cand dam mdc pe respectiv-ul palyer cu wanted.

1+ cine este de acord! ;)

Posted

Sugestie: Propun ca la jobul de Trucker, odată ce ai intrat intr-un tir să se încuie tirul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi jucători se enervează din cauza furtului de tir..

Posted

Sugestie: Pe panel, la factions sa fie adaugata o comanda "History". Selectezi factiunea, iar acolo sa fie toti liderii acelei factiuni cu perioada in care au fost lideri si motivul pentru care au parasit functia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii noi care nu au auzit de o legennda a server-ului o pot gasi acolo.

• Upvote 1
Posted

Am o propunere, atunci cand dai rob sa ai  10,15 secunde de timp in care pd-urile, n.g, fbi sa nu ne poata dea kill, ati vazut cat de nasol e atunci cand iesi afara sa te duci la checkpoint ca nici nu apuci sa urci in vehicul ca gata te-au bagat la jail ''sclavi'' de raport.

Posted

Sugestie: Cand faci aplicatie la o factiune sa apara langa faction history si ban history .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta lideri sa iti aleaga membri mai usor .

Posted

Sugestie: Să se adauge în Dealer Ship stock-uri pentru următoarele maşinii: Infernus şi NRG-500.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, sa ajuns să se ceară pe un Infernus $300,000,000 şi pe NRG-500 $190,000,000+.

Dacă sunteţi de acord cu mine nu ezitaţi să apăsaţi pe butonul acesta ->rep_up.png

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Playeri ce sunt banati pentru cheats inainte sa se bage regula cu 90 de zile eu unul am luat ban cu 22 ore inaninte macar cei care au fost banati in ultima luna dupa cu regula cu 90 days., sa fie si ei debanati .

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Se va dubla numarul de playeri pe server , cu cat mai multi cu atat mai bine , parerea mea este ca ar trebuie sa fie si ei debanati.

Sanatate numai bine, $@|_ pwp "!

Posted

Sugestie: In timpul anunturilor gratuite, playerii care doresc sa plasesse un anunt gratuit sa foloseasca o comanda, gen [/ag] care sa functioneze doar in timpul anunturilor gratuite, care sa afiseze un anunt tuturor reporterilor sau doar celor care participa la anunturile gratuite. Aceasta comanda sa poata fi folosita doar o data la un minut sau doua minute pentru a evita spam-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai usor pentru playerii care doresc sa dea un anunt gratuit, dar si pentru reporteri.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Daca ai o casa cu interior small sa poti sa iti cumperi cu puncte premium/o suma mare da bani interior medium si apoi big. Atunci cand iti cumperi alt interior sa iti poti selecta tu cum iti va arata interiorul casei tale.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul poate sa fie mai roleplay pentru ca in acest mod tu iti renovezi casa.

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie:Sa se implementeze un alt sistem de trade. Sa apara un chenar pe ecran, cu ce bunuri ofera fiecare dintre jucatori. Ex: X pune 20kk, un infernus si un biz. Y pune 50kk un NRG si o casa Big. Bineinteles, pentru masini sa scrie si cate zile/km are, hidden s.a.m.d. La fel si casa, id-ul casei, bizului s.a.m.d

Apoi jos sa fie un buton "ready" care se va apasa de amandoi jucatorii, si se va produce schimbul. Ideea e sa putem pune cate bunuri avem noi..casa, masina, biz, bani..si sa dam la schimb pe alte bunuri unui jucator.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mai usor sa facem trade cu mai multe bunuri personale, fara sa fim pacaliti.

Daca sunteti de acord cu aceasta sugestie, dati +1.

Multumesc.

Edited by .Alin
Posted

Sugestie:

Salut, astazi mi-a venit o propunere cu /order. Daca tot dam bani pe /order, acei bani ar putea ''intra'' in seiful factiunii.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

S-ar putea plati salariile cu acesti bani, diferite event-uri ar putea fi organizate.

Posted

Sugestie : Comanda /order să fie disponibilă doar între orele 20:00-22:20 și în zilele cu war și în cele fără ( în cele fără ar putea fi antrenamente )

Cum crezi ca ar ajuta serverul : Nu s-ar mai consuma mats aiurea.

Sau dau un exemplu :  Dacă un membru vrea să facă rău facțiunii, când este singur online face abuz de /order și consumă toate materialele.

• Upvote 5
Posted

Cateva sugestii pentru server

Daca iti place ma poti ajuta cu un +1 mersi

Sugestie: Propun ca comanda /arrest sa nu mai functioneze pe jucatorii care nu au wanted fara drept de predare. (robbery/runner/complice rob/attack cop/kill cop)

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pentru ca multi din PD nu se uita prea bine ce scrie in /mdc si primesc uninvite pentru asta. 

Sugestie: Propun ca la /getgift, sa se puna ca premiu si 1-5 Respect Point.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Este mai frumos zic eu si cred ca multor persoane o sa le placa aceasta sugestie.

Sugestie: Propun ca in GunShop-uri sa poata fi folosita comanda /eat.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi din mafii fac duele sau cand dai testu la o mafie sa nu mai stai 15 secunde sa iti umpli viata.

Sugestie: Pentru paramedici: daca un membru din paramedic accepta o comanda  si playerul moare, sa i se anuleze automat misiunea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: De multe ori cand accepta cineva o comanda la paramedic mor inainte sa vina paramedici si sa nu mai faca atatea drumuri.

• Upvote 4
Posted

2. Job-uri noi - 06.05.2015

1) Curatator de strazi or Street Cleaner.

Sugestie: Propun, sa fie adaugat pe server un nou job, acesta fiind ''Curatator de strazi'' sau ''Street Cleaner''. M-am gandit ca acest job sa fie adaugat in Las Venturas, deoarece orasul Las Venturas, mie cel putin mi se pare cel mai depopulat oras de pe server. Daca acest job ar fii implementat s-ar mai reduce numarul playerilor de la Farmer/Trucker si mai ales lag-ul din Los Santos. La acest job trebuie doar sa conduci o masina a job-ului prin orasul Las Venturas, mai exact un traseu cu checkpoint-uri. Este un job asemanator cu job-ul Bus Driver.

Locatie job(Las Venturas): http://imgur.com/a/qK2TB

Vehicul job: Vehicle_574.jpg

Id vehicul: 574.

Informatii vehicul: Este un vehicul foarte mic, nu are o viteza mare, e usor de condus.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar avea o noua ocupatie, nu ar mai fi asa plictiseala pe server, ar fi un mare serviciu pentru server deoarece s-ar reduce foarte bine lag-ul din Las Santos si cu ocazia acestui job s-ar mai popula si orasul Las Venturas, si ar fii interesant acest job pentru imbogatirea GameMode-ului.

2) Taietor de iarba or Grass Cutter.

Sugestie: Propun, sa fie adaugat pe server un nou job, acesta fiind ''Taietor de iarba'' sau ''Grass Cutter''. M-am gandit ca acest job sa fie adaugat in orasul San Fierro, deoarece orasul San Fierro este singurul oras de pe server care nu are un job specific lui, orasul Los Santos(Farmer, Arms dealer, drugs, detective etc), orasul Las Venturas(Gunoier). Acesta este un job foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa te plimbi printr-un loc special amenajat in orasul San Fierro cu o masina specifica acestui job. Pentru a obtine banii trebuie sa te plimbi cu aceasta masina timp de 240 de secunde(4 minute) cu cel putin 15km/h pentru a obtine la finalul traseului o suma de bani, este asemanator cu job-ul Farmer, pentru a evita furturile, masina poate fii incuiata. Daca in viitor acest job o sa fie implementat ar putea exista si un skill pentru acesta.

Locatie job(San Fierro): http://imgur.com/a/EouTu(pe marginea apei se pot adauga garduri)

Vehicul job:Vehicle_572.jpg

Id vehicul: 572.

Informatii vehicul: Este un vehicul foarte mic, nu are o viteza deloc buna, este foarte usor de manuit.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult si acest job la reducerea lag-ului din Los Santos, playerii ar avea si alte ocupatii, nu doar farm/fish, si cu ocazia acestui job se mai populeaza si orasul San Fierro, s-ar mai reduce din plictiseala de pe server si ar fii interesant acest job pentru imbogatirea GameMode-ului.

Prin aceste 2 job-uri putem reduce lagul excesiv din Los Santos, sa populam mai bine orasele San Fierro si Las Venturas si sa urcam gamemode-ul la un alt nivel.

Cine este de acord cu aceste sugestii poate lasa un +1.

Multumesc.

1. Business-uri noi - 03.05.2015

1) Sprunk Company.

Sugestie: Propun, sa se adauge un business, care sa detina toate tonomatele de suc/snacks din orase, profitul scos de acest business este din vanzarea de suc/snacksuri din acele tonomate, unde playerii se duc sa cumpere pentru a-si reface viata, iar banii sa fie incasati de owner-ul business-ului. Nu stiu cam cat de mare este profitul pe care-l scoate toate aceste tonomate din tot San Andreas-ul, dar daca e prea mare decat media celorlalte business-uri, propun sa fie impartit in 3 business-uri.. fiecare business cu tonomatele din fiecare oras LS / SF / LV. Acest business m-am gandit eu sa poarte numele de ''Sprunk Company''.

Locatie 1 business: http://imgur.com/a/iYUAL

Locatie LS / LV / SF: http://imgur.com/a/ErHIK

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta la dezvoltarea economiei si cred ca niste business-uri noi pe server n-ar strica, nu cred ca este cineva impotriva unor business-uri noi, oricum banii care iasa din suc/snackuri dispar de pe server. Cu acest business nou se pot falosii si banii din sucurii cu un scop.

2) Electricity Company.

Sugestie: Propun, sa se adauge un business, care la fiecare Payday sa primeasca de la fiecare player aflat pe server o foarte mica suma de bani, un fel de taxa pentru electricitate. Acest business nou m-am gandit sa fie denumit ''Electricity Company''. Acesta poate avea /bizfee intre 1 - 50$. Productia nu ar fii una uriasa, aproximativ 1.000.000$ in 24h. Sau poate sa fie impartit in 3 business-uri separate cu un /bizfee mai mare, 1 - 125$, unul pentru fiecare oras.

Locatie 1 business: http://i.imgur.com/J6HCJSN.png

Locatie LS / LV / SF: http://imgur.com/a/bnNdb

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta server-ul la dezvoltarea economiei si cred ca nimeni n-ar fii impotriva unui nou tip de business pe server, pentru imbogatirea si frumusetea comunitatii, parerea mea.

Locatia si numele nu sunt foarte importante, important este daca o sa fie adaugat pe server unul sau ambele business-uri.

Daca esti de acord cu oricare din aceste propunerii poti lasa un +1, daca doresti.

Multumesc!

1. Sugestie: Ca serverul sa ruleze pe versiunea de sa:mp 0.3-7.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai in primul rand am scapa un timp mai lung de codati deoarece inca nu sunt creeate cheat-uri pentru versiunea aceea de sa:mp si in al 2-lea rand s-ar schimba ceva in sa:mp-ul asta. Sunt comenzi/locatii noi.

2. Sugestie: Ca war-urile sa ruleze in virtual world. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de lag si de restul playerilor care ne bubuie/calca/fac dm la war-uri.

3. Sugestie: Sugerez in mafii sa fie war-uri zilnice ca inainte sau war-uri de luni pana vineri (weekend pauza).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ne-am distra si noi si nu ne-am plictisii, inainte toti lideri aveau timp sa faca sedinte/antrenamente si membrii materiale/droguri, aceasta regula cu war-uri luni miercuri vineri si duminica mi se pare o prostie. Multi mafioti isi doresc sistemul vechi.

4. Sugestie: Sa se scoata noul sistem de "c-bug".

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ne-am mai enerva la war-uri/paint sau cand mergem dupa robberi ca luam freeze de la lag sau aiurea.Nici inainte nu puteai face c-bug cu vechiul sistem si nu luai freeze aiurea ca acum.

Alte precizari: Nu inteleg de ce nu va ocupati de acest server, cu totii cred ca asteptam un BIG UPDATE excelent si sa ne luati sugestiile in considerare. Dupa cum vedeti fiecare update este unul micut care nici macar nu se simte, sa stricat serverul rau de tot [regulile, sistemul de c-bug/war, aproape tot]. Trebuie sa faceti ceva.

• Upvote 5
Posted

Sugestie: Zicem ca cineva are 15 vehicule. Pleaca cu o masina, se plimba si cand se intoarce sunt toate masinile despawnate. Ii va lua mult timp sa dea [/towcar] pentru a le spawna din nou pe toate. Eu zic sa se adauge, atunci cand dai [/towcar] sa mai ai o obtiune: RESPAWN ALL, care sa respawneze toate vehiculele odata.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai util si mai usor pentru cei cu multe vehicule.

Daca va place nu ezitati sa dati +1.

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp