RazZz. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Sugestie: Sa se creeze un nou server de buGGed numit yellow, pentru ca am vazut ca sunt prea multi playeri si pe red si pe blue, + ca yellow poate completa steagul Romaniei :))... Dar acum sa revenim. Multi ne dorim sa se faca un nou server de buGGed... E foarte necesar, sau cel beta sa fie inlocuit de yellow daca se poate ... Cu yellow toate serverele ar fi echilibrate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa vom fi mai echilibrati pe cele trei si nu vor mai exista discutii legate de servere mereu full si ca peste 400-500+ playeri asteapta sa intre in fiecare zi pe red si blue. http://forum.bugged.ro/topic/134807-deschiderea-unui-nou-server-de-samp-greenbuggedro/page-37?do=findComment&comment=1602106
Popular Post qTec Posted May 12, 2015 Popular Post Posted May 12, 2015 Sugestie: Propun sa se adauge mai multe case(apartamente) odata cu update-ul 0.3.7, facandu-se un loc populat in momentul de fata, adica cladirea de langa DS[cea care are lift], la fiecare etaj sa fie puse cate doua apartamente. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Presupun ca ar fi un avantaj pentru toti playerii pentru ca sunt foarte putine case in comparatie cu cati playeri joaca, chiar daca 24 de case nu sunt foarte multe, conteaza si acestea. Video: 10
Popular Post Raul_Cross Posted May 12, 2015 Popular Post Posted May 12, 2015 (edited) 4. Skill-uri pentru job-uri ilegale - 12.05.2015 P.S: Aceasta sugestie a fost facuta pe data de 09.05.2015 - http://i.imgur.com/JRlZtko.png 1) Drugs Dealer.Sugestie: Propun sa se adauge la job-ul Drugs Dealer un anumit skill, deoarece acesta este un job la care nu se prea lucreaza si nici sistemul curent nu mi se pare potrivit pentru acest job.Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Cu noul sistem pe care l-am facut mai jos ar fi mult mai usor de utilizat acest job, pentru civili si cei din mafii.- Mai jos am facut un anumit skill pentru acest job, cu mici avantaje si alt sistem.• Skill 1: maxim 100g droguri cumparate (150 droguri vandute) + putem detine 100g droguri la noi. • Skill 2: maxim 130g droguri cumparate (350 droguri vandute) + putem detine 130g droguri la noi. • Skill 3: maxim 160g droguri cumparate (650 droguri vandute) + putem detine 160g droguri la noi. • Skill 4: maxim 190g droguri cumparate (1400 droguri vandute) + putem detine 190g droguri la noi. • Skill 5: maxim 220g droguri cumparate (2500 droguri vandute) + putem detine 220g droguri la noi. • Skill 6: maxim 250g droguri cumparate (6000 droguri vandute) + putem detine 250g droguri la noi.2) Car Jacker.Sugestie: Propun sa se adauge la job-ul Car Jacker un anumit skill, deoarece este un job la care nu lucreaza nimeni, parerea mea. La acest job s-ar potrivi foarte bine un skill.Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar avea inca o ocupatie in plus, activitatea acestui job ar creste foarte mult, e pacat sa existe acest job daca nu sunt muncitorii la el.- Mai jos am facut un anumit skill pentru acest job, cu mici avantaje.- Datorita faptului ca pe Red Bugged este altfel de economie ca pe Red Bugged, am creat cate un anumit skill pentru ambele servere. a. Blue Bugged. • Skill 1: 14.000$ - 15.000$ (50 masini aduse) • Skill 2: 17.000$ - 18.000$ (80 masini aduse) • Skill 3: 20.000$ - 21.000$ (120 masini aduse) • Skill 4: 23.000$ - 24.000$ (170 masini aduse) • Skill 5: 26.000$ - 27.000$ (210 masini aduse) + putem descuia masinile incuiate de la Rent Car LS / LV. • Skill 6: 30.000$ - 32.000$ (250 masini aduse) + putem descuia masinile incuiate de la Rent Car LS / LV.b. Red Bugged. • Skill 1: 9.000$ - 10.000$ (50 masini aduse) • Skill 2: 12.000$ - 13.000$ (80 masini aduse) • Skill 3: 15.000$ - 16.000$ (120 masini aduse) • Skill 4: 18.000$ - 19.000$ (170 masini aduse) • Skill 5: 21.000$ - 22.000$ (210 masini aduse) + putem descuia masinile incuiate de la Rent Car LS / LV. • Skill 6: 24.000$ - 26.000$ (250 masini aduse) + putem descuia masinile incuiate de la Rent Car LS / LV.3) Arms Dealer.Sugestie: Propun sa se adauge la job-ul Arms Dealer un anumit skill, deoarece sunt multi care practica acest job, desii acesta nu are un skill. S-ar potrivi un skill la acest job ilegal, este cel mai utilizat dintre cele ilegale.Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta civilii care munesc la acest job si mai ales pe cei din mafii, munca le-ar fii mai usoara daca ar fii implementat un skill la acest job.- Mai jos am facut un anumit skill pentru acest job, cu mici avantaje.• Skill 1: 1.000 materiale primite (30 livrari) + pretul maxim la /sellmats sa fie de 50.000$. • Skill 2: 1.250 materiale primite (60 livrari) + pretul maxim la /sellmats sa fie de 60.000$. • Skill 3: 1.500 materiale primite (80 livrari) + pretul maxim la /sellmats sa fie de 70.000$. • Skill 4: 1.750 materiale primite (110 livrari) + pretul maxim la /sellmats sa fie de 80.000$. • Skill 5: 2.000 materiale primite (150 livrari) + pretul maxim la /sellmats sa fie de 90.000$. • Skill 6: 2.500 materiale primite (200 livrari) + pretul maxim la /sellmats sa fie de 100.000$. - Nu sunt de acord ca pe o comunitate asa mare si populata cum e Bugged, sa nu existe la niciunul dintre cele 3 job-uri ilegale, Drugs Dealer, Car Jacker si Arms Dealer un anumit skill. Aceste job-uri nu sunt foarte utile pentru jucatorii din factiunile pasnice dar sunt foarte utile pentru cei din mafii. Cine crede ca am dreptate si doreste aceste skill-uri pentru server imi poate lasa un +1. Multumesc! Edited May 12, 2015 by .Raul 32
AdvanC3 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 (edited) Sugestie: Este o sugestie pentru cei din mafii, mai exact, cei cu rank 5, sa poata purta skin-urile de lider/co indiferent de gruparea din care fac parte. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, ar avea si mafiotii pentru ce sta pana la rank 5, ar fi ok dupa parerea mea, inafara de /attack, /tie nu e nimic diferit de celelalte rank-uri. .omg. Edited May 12, 2015 by ASUSS..
sKeTwy Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Buna dimineata! / Buna ziua! / Buna seara! / La multi ani ! (daca va uitati de ziua voastra) Sugestie: Organizarea de licitatii -> Ar fi mult mai OK daca s-ar organiza o licitatie cu bizz-uriile si casele importante de pe server la o perioada de timp. Gen: -Prima saptamana: Casele importante (ls - vw) + Bizz: CNN / GSLS / Bank LS / Binco LS / ETC. -A doua saptamana sau peste cateva zile: Restul caselor din LS si casele importante din LV + Bizz: CNN LV / Bank LV / 4Dragons / GS -A treia saptamana: Restul caselor si a bizz-uriilor. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult economia serverului. P.S: Nu e prea bine pus la punct "orarul" meu de organizare de licitatii, l-am facut in 3 minute, dar cred ca ideea este foarte buna.
Popular Post Razvan Ytb Posted May 12, 2015 Popular Post Posted May 12, 2015 Daca tot sa facut update, la 0.3.7 si cladirea de langa dealership nu e folosita, ce ar fi sa o punem in functiune, poate va intrebati cum adica? Pai shad0w se pricepe bine la script-uri, ce trebuie el sa faca, este sa imparta cladirea aceea, in 10-20-30 de camere, si sa dea /setint la fiecare camera in parte, sa fie exact ca la hotel/bloc. Si camerele sa fie de vanzare, 100kk camera sau 200kk what'ev... Cum crezi ca ar ajuta serverul: Economia de pe cele doua servere este crescuta, casele se vand scump mai ales in ls, asa putem cumpara un apartament. ar fii mult mai RP +1 Daca vreti sa fie adaugat. 13
Chad. Reporterul Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 (edited) Sugestie: Adaugarea unui nou skin la factiunea News Reporters si anume a skin-ului 119 Cum crezi ca ar ajuta serverul: Suntem factiunea cu cele mai putine skin-uri de pe server. Skin-ul este un factor diferential intre rank-urile factiunii. Suntem 35 membrii care ne impartim in rank 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7. Inteleg, liderul si coliderul poarta acelasi skin. Rank 1 - Rank 2 - Rank 3 - 4 - 5 + responsabil (includem si testerii ) Practic, avand in vedere ca sistemul factiunii News Reporters nu este chiar atat de favorabil pentru noi, am putea mai mult, skin-urile sunt iarasi putine. Stiu ca suntem News Reporters, dar nu trebuie sa fim discriminati. Edited May 13, 2015 by Chad. 3
Drei Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Sugestie: Sugestia mea este de a adauga o nou factiune si aceasta este The Mechanic Group Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai pararea mea este ca ar fii utila aceasta factiune de mecanici , pentru ca stiti bine ca la fiecare PNS sunt numai :noobi: care nu au rabdare sa iesi din pns , care vin cu masinile in foc si bubuie langa tine , se fac fel si fel de block-uri si multe chestii enervante si care te fac sa pierzi timpul acolo in loc sa iti faci jobul care il ai , si consider ca un /call mechanic ar rezolva problema oriunde te aflii si nu ar mai fii atata bataie de cap cu nobii si dm-istii de la PNS-uri
x_Daniel Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Sugestie:Propun sa se adauge pe panel o sectiune, la fel ca cea de la FACTION HISTORY, numai ca aceasta sa se numeasca CLAN HISTORY si sa iti arate clanurile prin care ai fost si cate zile ai stat. Sugestia mi-a venit pe moment :ph34r:. Astept parerile voastre!
Deagle.Oficial Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Sugestie: Atunci cand iti schimbi numele cu puncte premium pe panel sa arate si la Faction History numele schimbat in demisii / quitgroup / si sa nu ramana numele cel vechi pentru ca e total aiurea.. == Cum crezi ca ar ajuta serverul: Sunt siguri ca multi ar fi multumiti de aceasta propunere.
Tudor619 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Sugestie: Să se adauge CH ( Clan History), la fel ca la FH ( Faction History). Cum crezi că ar ajuta serverul: Ar fii mult mai bine, ar fii mai RP şi dacă ai FH bun ar trebui să ai si CH la fel.
FlorinMadalin Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Sugestie:Propun sa se adauge pe panel o sectiune, la fel ca cea de la FACTION HISTORY, numai ca aceasta sa se numeasca CLAN HISTORY si sa iti arate clanurile prin care ai fost si cate zile ai stat. Sugestia mi-a venit pe moment :ph34r:. Astept parerile voastre! Sugestia ti-a venit pe moment doar ca a mai fost postat de 30 de ori de catre alti + ca s-a dat deja un raspuns acela fiind ca nu se va adauga CLAN History.
x_Daniel Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Sugestia ti-a venit pe moment doar ca a mai fost postat de 30 de ori de catre alti + ca s-a dat deja un raspuns acela fiind ca nu se va adauga CLAN History. Dar ce sa fac daca eu nu am stiut despre asta? Nu sunt obsedat sa caut fiecare post cu aceasta sugestie ca sa aflu.
Danyachim2 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) Sugestie:Să se adauge mai multe skin-uri noi. cum crezi ca ar ajuta servarul: Toti ne-am plictisit de skin-urile vechi mai dorim si skin-uri noi. Edited May 14, 2015 by AMDDani 1
NaturalLl Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Sugestie: La DealerShip sa se adauge obtiunea: "Test Vehicle" sau "Test Car" sau "Test Model", depinde de alegere. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ai testa o masina sa vezi cum merge inainte de a-i cumpara-o din DealerShip. Dati +1 daca va place ideea.
Terec Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Adaugati separatoare de sens . Pe mine ma dispera incompetentii care conduc pe cotrasens , mai ales ca am motor ... si nu sunt singurul player cu motor caruia nu ii place chestia asta . Cel putin faceti ceva cu persoanele care nu stiu conduce .
Etem Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Ar fii o idee ca pe data de 15.05.2015 la deschiderea serverului green sa se mute warurile cu 2 ore mai devreme ca la deschidere sa se opreasca.
Mario Codatu Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Sugestie: Eu cred ca ar fi bine sa nu se mai stearga scorurile cand dai /q sau cand primesti / iti dai crash la war. Multi abuzeaza de acest lucru deoarece isi dau crash la sfarsitul warului sa nu ia worst sau de ex : Ieri seara am luat crash de la server la minutul 2 cu scor 20. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi nu ar mai abuza de acest lucru si nu am mai avea nervi deoarece multi dintre playerii buni ia crash cu scoruri mari la minutul 2-3 din cauza versiunii de sa-mp. 1
GeoFcsb Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Sugestie pentru server: Implementarea comandei [/togfreq], cu aceasta comanda ai putea sa activezi/dezactivezi chat-ul unei frecvente (/wt). Cum crezi ca ar ajuta serverul: De obicei, sunt multi care se gasesc sa faca spam pe acest chat si nu poti da [/setfreq 0], deoarecee ti-e ca nu o sa mai stii parola. Consider ca aceasta comanda avantajeaza multi playeri. 7
x.SteFan.x Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Sugestie: M-am gandit, cand esti politist sa ai o comanda, de exemplu /pjail,(/playersjail), iar sa fie selectat LVPD, SFPD sau LSPD, pentru a le fii mai usor la F.B.I. sau la LVPD,SFPD,LSPD sa poata vada id-urile playerilor pentru a-le confisca drogurile, permisele si sa vada cat timp mai au in jail, pentru a le fi mai usor celor din departamente. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul?: Pai ar fi mult mai frumos si mai RP.
M.I.H Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 (edited) Sugestie: Ce ar fi sa fie alesi lideri nu dupa ore jucate sau level ci dupa experienta vreau sa fie luati toti ce pun app helper. Lider etc.. Sa fie luati la teste ma refer la green bugged ms ca m.ai ascultat. Cu ce ar ajuta serverul: Cred ca ar fi mult mai corct asa ci nu pe ''pile". Edited May 15, 2015 by M.I.H
Barklyy. Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Sugestie: De exemplu cand am intrat pe serverul green.bugged.ro si m-am dus la truk sa fac bani am observat ca multi playeri fura tirurile altor playeri si unu de la celalalt. Am o idee, cum la masina de gunoier o poti bloca sa se faca asa si la truk. 1
xMpower Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 @Shad0w, ar trebui ca pe BuGGed, cand te urci in truck, sa se inchide automat, pentru ca aseara pe Green, nu putea nimeni sa isi ia un truck. 1
Redds Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: propun sa se modifice job-ul trucker in asa fel incat sa nu te poata da cineva jos din truck.. Cum ar ajuta serverul: Pe green de exemplu stau unii la fiecare checkpoint sa iti fure truck-ul.. si nu e asa placut.
Recommended Posts