Miles Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: Propun sa se poata incuia masinile de la job-uri. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum ca s-a deschis severul green, pe el este o mare agitatie, si sunt multi copii care iti fura masinile si distrug frumusetea jocului.
DANjR Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Sugestie: Sugestia mea ar fi ca la jobul Trucker sa avem posibilitatea sa incuiem tirul [/lock], pentru a evita furturile. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar fii mai in siguranta, nu le-ar mai fura nimeni tirurile. Pe Green, de exemplu, mai toti playerii nu au cu ce sa se duca la jobul trucker pentru a lua un tir, le este mai usor sa fure unul. Nu uitati de +1 daca vreti ca sugestia mea sa fie luata in considerare! Edited May 16, 2015 by Danny_SMK.
oOMasTerOo Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: Sugerez sa se introduca si alt site de upload al rapoartelor de activitate in afara de imgur si minus(care multora nu le functioneaza). Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mie, personal, mi se incarca foarte greu pe imgur si uneori mi se dubleaza unele poze sau tot felul de chestii. Probabil ar fi mai usor pentru multi jucatori cu factiuni sa isi uploadeze raportul pe un alt site care este mai accesibil. 1
Aime Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: Sa poti inchide truck-ul folosind comanda /lock.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi noobi iti fura tirul cand esti la checkpoint.
Popular Post Ex3 Posted May 16, 2015 Popular Post Posted May 16, 2015 (edited) Sugestie: Sugestia mea sună în felul următor, Când s-a deschis orasul San Fierro, toată lumea a vrut o casă / biz. Dar din câte am observat, după 1-2 Luni, tot ce vrea un jucător să facă cu casa lui din orasul San Fierro este să o vândă, Nu am nimic cu Nimeni, dar în zona Pier 69, Ocean Flats si Pausades, sunt o multime de case care sunt 1 langă alta. Sunt Aproximativ 60 de case, care sincer nu folosesc nimănu, nu au renteri, si nu ajută pe nimeni la nimic. Pier 69: http://imgur.com/a/zLE2l#2 Ocean Flats: http://imgur.com/a/MFzVX#0 Pausades: http://imgur.com/zhfG26c După părerea mea sunt exagerat de multe case, sunt aproximativ 60 de case una langă alta, care repet Nu Folosesc la nimic. După părerea mea ar fii mult mai frumos deschiderea unui orasel, ca Dilmore. Cum ar fii: Palomino Creek: http://imgur.com/a/WGmH9 Un loc frumos unde ai putea să te relaxezi, si Să te distrezi cu prietenii tăi. Câteva Biz-uri: Gun Shop, Burger Shot, 24/7, Bank.. si multe altele. 1. Gun Shop: http://i.imgur.com/buIzdpk.jpg 2. Burger Shot: http://i.imgur.com/yV1Uekz.jpg 3. Pizza Stack: http://i.imgur.com/ZC4SA5D.jpg 4. 24/7: http://i.imgur.com/qBwWLxf.jpg 5 Clothing Store: http://i.imgur.com/Lyt2lbT.jpg 5. Bank: http://i.imgur.com/YUedrbY.jpg Câteva case: http://imgur.com/a/wMFZS Asezare in mpă: http://prntscr.com/75smnt, http://prntscr.com/75smwp Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulţi dintre jucători sau plictisit de mapele normale, vrem ceva nou, ceva Sa iasa din tipare, ceva care să impresioneze, Serverul ar fii mai populat, Si ar fii un lucru nou care ar Place multora. Dacă esti deacord cu sugestia mea nu ezita sa dai +1, mar ajuta mult si ar fii o sansă ca Sugestia mea să fie pusă în aplicare. Edited May 16, 2015 by Ex3. 24
Popular Post D3sTr0 Posted May 16, 2015 Popular Post Posted May 16, 2015 Sugestie: Propun atunci cand intri intr-un masina de la jobul trucker sa-si dea lock automat. (Cum este si la masinile de la Garbage Man).Cum ar ajuta serverul: Dupa parerea mea pe blue, red si mai ales pe green se fura truck-ul, asa fiecare s-ar duce sa si-l ia nu sa-l fure. 13
DeeJays Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: Propun ca pe serverul green.bugged.ro sa se scoata bizz-urile si casele de la vanzare si sa se puna sub forma de licitatie dupa un anumit timp de zile de la deschiderea serverului ( 15-30) Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi sanse egale pentru toti, asa toti disperatii stau non-stop pe server ca sa faca level cat mai repede sa apuce sa cumpere o casa si o afacere foarte buna. 3
silviu1 Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Red.Bugged Sugestie: Propunere Wipe: Noul lider sa aiba voie sa dea wipe doar daca fostu lider a primit ban, nu daca a pierdut sau a lasat functia. Cum crezi ca ar ajuta serverul: 1. Nu se vor mai plimba membri dintr-o mafie in alta. 2. Pot sa stea membri cat vor intr-o mafie. 3. Mai multa expierenta pentru playerii. 4. Nu toti vrem sa ne pimbam dintr-o mafie in alta, poate noi vrem sa stam intr-o mafie pana ne plictisim. Edited May 16, 2015 by S1lviu. 3
AndreiFIFA Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: Propun ca atunci cand revii de pe /sleep sa iti apara un mesaj ''Ai fost apelat de catre x si ai primit mesaj de la y, z'' Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos sa stim cine ne-a contactat cat timp noi am fost pe /sleep. 2
Popular Post H o f f n e r Posted May 16, 2015 Popular Post Posted May 16, 2015 Sugestie:Propun ca la jobul truck'er sa se adauge aceste update-uri: -Sa poti da lock la tir ca la jobul Garbage. -Sa se adauge o fregventa privata doar pentru cei care muncesc la jobul trcuk'er. Cum crezi ca ar ajuta serverul: -Am vazut ca pe majoritatea serverelor green/red/blue se fura prea mult tirurile si te enerveazi foarte tare. -Fregventa ar fii o distractie pe timpul muncii. 12
EXMiTAR. Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie:Propun ca la jobul truck'er sa se adauge aceste update-uri: -Sa poti da lock la tir ca la jobul Garbage. -Sa se adauge o fregventa privata doar pentru cei care muncesc la jobul trcuk'er. Cum crezi ca ar ajuta serverul: -Am vazut ca pe majoritatea serverelor green/red/blue se fura prea mult tirurile si te enerveazi foarte tare. -Fregventa ar fii o distractie pe timpul muncii. PRO, dar tu vorbesti de furat cand mi-ai furat pe Green tirul de 3 ori azi. Sabzaky aici.
Al3xandru Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: Propun deschiderea unei noi factiuni, si anume Los Santos Paramedic Department. Stiu ca este foarte complicat, dar va da roade. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar ajuta foarte mult serverul, va asigur. Mereu cand stau in preajma celor de level mai mic vorbesc despre factiuni, dar ceea ce ma mira este ca 85% din cei pe care i-am vazut, vorbeau numai despre Paramedic. 2 factiuni de acest tip nu sunt de ajuns. Multi ar vrea sa ajunga medici, dar nu sunt suficiente locuri. Cred ca deschiderea acestei factiuni ar fi ceva minunat pentru toti si ar avea prilejul de a-si indeplini visul mult asteptat, acela de a fi medic. Cine e de acord sa lase +1.
AlexIonut Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sugestie: Propun ca asemanator masinilor de la job-ul ''Garbage man'' si la celelalte job-uri ce necesita o masina a job-ului, aici fac referire la ''Truck, Farm ...'' sa se poata da [/lock] la vehicul pe durata realizarii job-ului. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Avantajul e destul de evident, mai multa liniste atunci cand faci ''Truck'', ''Farm''.
Turk1szh. Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Sugestie: Propun cand iei Truck-ul sa se poata incuia prin comanda /locktruck Cum crezi ca ar ajuta serverul:Totii playeri ar putea sa munceasca linistiti fara a i se fura truck-ul.
Vladix Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Am o sugestie: La trucker sa se poate incuia tirurile, am observat in special pe green ca se fura in nestire tirurile, asa, daca blocam tirurile cand suntem in interiorul acestora, sansele de furt sunt mai mici. La fel cum se intampla si la Garbage Man, daca poti incuia masina, nu ti-o poate fura nimeni.
Popular Post Barcley Posted May 17, 2015 Popular Post Posted May 17, 2015 Vreau să amintesc câteva sugestii făcute de mine în trecut. Sugestie: Propun să fie mărite ban-urile la disconnect on admin request / necooperare admin / crash on admin request așa : Primul ban : 7 zile Al doilea ban : 7 zile Al treilea ban : 14 zile Al patrulea ban : Permanent Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ușor, ușor scăpăm de codați. Ii ințeleg pe unii care iau flood la teste TW si d-aia am zis sa fie d-abia la al 4-lea ban permanent. Sugestie: Propun ca la următoarele getgift-uri să putem lua cadou odată la 5 ore CHIAR DACĂ NU AM FOST IN JOC, și să nu se poata da /getgift de pe mai multe conturi dacă ai același IP. Adica daca eu am 10 conturi si vreau să dau getgift de pe toate să pot da doar de pe unu.Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu suntem no-liferi toți să stăm 24/24 ca să luam un getgift și in felul ăsta am fi mai egali, măcar cand se dau aceste cadouri să le primim si noi in mod egal, adică toți playerii. Adminii stau afk si nu iau kick dar iau oră jucată și ei pot da /getgift la fiecare 5 ore. Sugestie : La jobul " Arms Dealers " sa se adauge skilluri. Skill 1: 1.000 materiale ( 100 drumuri pentru skill 2 ) Skill 2: 1200 materiale ( 150 drumuri pentru skill 3 ) Skill 3: 1400 materiale ( 200 drumuri pentru skill 4 ) Skill 4: 1600 materiale ( 250 drumuri pentru skill 5 ) Skill 5: 1800 materiale ( 300 drumuri pentru skill 6 ) Skill 6: 2000 materiale Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar ajuta membrii mafiilor sa isi faca evidenta mai rapid. Sugestie: Propun ca atunci cand sa dai un FW din /members sa scri si motivul pentru care acorzi FW la fel ca la uninvite, iar cand playerul care a primit FW intra pe panel sa-i apara un mesaj in /email. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Multi membrii din factiuni primesc FW si nu stiu motivul, asa ar fi mai usor pentru lider sa se tot gandeasca ce a facut playerul X si playerul Y. Sugestie: Propun ca atunci cand o mafie da /attack pe un teritoriu sa nu se mai dea /fvrespawn, ci masinile sa ramana pe turf. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Ar fi mult mai Role-Play, in realitate nu cred ca dispar masinile atunci cand se bat mafiotii pe strada. Sugestie: Propun ca playerii ce detin iPhone sa poata asculta muzica in "casti" si sa adauge melodiile care le plac ( link youtube ) si sa poata asculta si in afara masinii. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai Role-Play, il realitate poti asculta muzica si daca nu esti in masina. Sugestie: Propun ca dupa ce scrii [/ad text] sa iti arate asa " Anuntul tau va aparea in 1650 secunde, la ora XX:YY Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Cred ca ar ajuta foarte mult playeri care au raport, playeri care vand/cumpara. Sugestie: Propun ca un civil cand intra pe turf si este war, iar acesta vrea sa atace un mafiot, sa primeasca acel DISARM care il primesc toti playerii ce ataca o masina de job. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Nu vor mai exista civili care ataca membrii unei factiuni si le da fail, doar pentru ca prietenii lor sunt in mafia adversa si ii ajuta. Sugestie: Propun ca war-ul sa se desfasoare intr-un alt Virtual World unde sa fie doar masinile factiunii, masinile personale respectiv membrii mafiilor care au war. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: War-ul ar fii unul normal, lagul nu va mai exista, civilii care fac DM nu vor mai exista si va fii un war cinstit. Sugestie: Comanda /fvrespawn sa fie disponibila de la rank 5+, stim cu totii ca la war nu sunt mereu r6/r7 online si nu avem cu ce merge la war. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Am specificat mai sus. Sugestie: La comanda /top sa arate mafiile in ordine crescatoare dupa turfuri. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Ar fii mai interesant. Sugestie: In zilele de war ( Luni, miercuri, vineri, duminica ) /sleep-ul intre orele 19:30-22:00 sa fie dezactivat. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Multi playeri nu prind loc la war si primesc FW aiurea. Sugestie: Cererile de demisie sa fie facuta de pe panel, de playerul respectiv. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Daca cineva are pica pe tine, isi schimba numele pe forum, pune la profil EXEMPLU : Nickname RED/BLUE : Barcley, iar liderul nu sta sa caute pe profilul lui daca acesta e adevaratul, si ia uninvite aiurea. Cum crezi ca ar ajuta serverul?: Am specificat mai sus. Sugestie: Propun ca la Faction History sa arate astfel : Cum crezi ca ar ajuta serverul: Arata mult mai bine, o infatisare mai buna adusa panelului. Sugestie : Sa se adauge un DMG Informer in /hud deoarece ai urmatoarele avantaje, le enumar mai jos. Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar putea fi un nou sistem de banare al codatilor, iti arata in dreapta cine iti face DMG si automat daca vezi ca iti da 10/10 iti arata si cine ti-a dat, astfel : Sa filmezi un codat ( in mai multe situatii, nu daca ti-a dat doar odata 10/10 ) si sa ii faci reclamatie pe panel. ASTFEL NU S-AR MAI JUCA NIMENI NICI CU CD/DVD SAU ALTE METODE LA CARE ADMINII NU POT GASII O SOLUTIE ! Sugestie: Propun sa se adauge comanda [/myad] si sa ne arate asa : Anuntul tau va fi afisat in X secunde. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cred ca ar ajuta foarte mult, am stii si noi cat mai avem de asteptat pana ni se va afisa anuntul. Sugestie: Propun sa se adauge comanda [/fjob] (faction job) < id > la membrii de rank 6+. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Aceasta comanda ii arata liderului / co-liderului ce job are membrul din factiune, asa ar putea sanctiona membrii pentru job necorespunzator. 11
BoNNe Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Sugestie: Sa putem da [/lock] la trucker. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe serverul green 40% din jucatorii care fac trucker fur tiruri. 1
Barcley Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Sugestie : Să se mai adauge un loc pentru Pizza Boy, din acest motiv ! http://i.imgur.com/4xsmE9j.png Cum crezi ca ar ajuta serverul : Locul să fie aici ( http://i.imgur.com/vvOPSbO.png ) , pentru că stau câte 5 minute să se spawneze un scuter și suntem 10 persoane care ne batem pentru el. 3
DANjR Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca playerii ce muncesc la jobul "Trucker" sa poata incuia tirul, folosind [/lock].Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai, majoritatea playerilor (in special cei de pe Green), prefera sa fure un tir de la checkpoint-ul de incarcare decat sa se duca pana la job-ul Trucker. Asa, playerii ar putea lucra in conditii normale, fara a le fi furate tirurile. Edited May 17, 2015 by Danny_SMK. 2
fNaticK. Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Sugestie : Deoacere economie pe serverul Blue a crescut foarte mult propun ca intrarea in PNS adica /bizfee sa se maresca la 1.000. Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai cred ca ar ajuta din anumite motive, 500 de dolari insemna aproape nimica pentru Blue macar 1.000 sa se puna.
Bullet_MoNsT3R Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Sugestia mea este urmatoarea: Sa putem da lock la toate masinile de la joburi, de exemplu, truck, bus, grabage, etc. ca sa nu ne mai fure playerii masina. Beneficii: Asa nu ti-ar mai fura nimeni masina de job, deja sunt astia care asteapta la checkpoint sa iti fure tirul....si dupa sa mergi 2000 m pe jos sa iti iei un alt tir. Am vazut playeri care mergeau pe jos si i-am luat ca mi-a cam parut rau...nu prea e corect sa iti iei masina cinstit si sa incepi job-ul, ca apoi sa ti-o fure si sa pierzi ore bune de facut banii. +1 daca te-ai saturat sa fii furat si sa mergi 3 Km pe jos pana la tir. 1
Serban Raducu Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Sugestie: Orice player care apasa tasta F3 sa ia kick automat. De ce? Toata lumea stie ce face F3 atunci cand ai un programactivat in PC. M-am gandit la acest lucru deoarece si pe unele servere de cs 1.6 cand apasai END sau INSERT pt a activa a1m-ul, luai kick automat. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Am scapa serverul de codati. 6
SuNeT Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 (edited) Sugestie: Sa se faca un Trucker in San Fierro, sunt multe joburi in Los santos si in Las Venturas, SF nu este populat deloc, un Trucker in SF ar fi perfect pentru cei care vor sa stea SF si sa faca un job frumos, inafara de Fisher. Truckul de va face aici: http://imgur.com/b2EFvls Cum crezi ca ar ajuta server-ul: San Fierro-ul se va face mai populat. +1 daca crezi ca ar fi frumos. Edited May 18, 2015 by SouNNNNd12
Cosmin Bogatu Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Sugestie:/Lock la toate joburile precum:Truker,Pizza Boy,Garbageman etc Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai toti copii ne fura tiru sau etc...Asta inseamna catii de civilizatii sunt
Popular Post Deagle.Oficial Posted May 18, 2015 Popular Post Posted May 18, 2015 Sugestie: Sa poti da /lock si la tir. Pe serverul GREEN conteaza foarte mult la-nceput. Cum crezi ca ar ajuta serverul: In primul rand nu vor mai fi reclamatii pe motivul de " Offensive Language " din cauza celor ce fura tiruri si fug. In al doilea rand toti vor putea munci linistiti pentru ca asa e frumos. Sunt sigur ca multi ar fi mulumiti. Daca esti de acord cu aceasta propunere nu ezita sa apesi pe butonul . 10
Recommended Posts