Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Propun sa se poata incuia masinile de la job-uri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Cum ca s-a deschis severul green, pe el este o mare agitatie, si sunt multi copii care iti fura masinile si distrug frumusetea jocului.

Posted (edited)

Sugestie: Sugestia mea ar fi ca la jobul Trucker sa avem posibilitatea sa incuiem tirul [/lock], pentru a evita furturile.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Playerii ar fii mai in siguranta, nu le-ar mai fura nimeni tirurile. Pe Green, de exemplu, mai toti playerii nu au cu ce sa se duca la jobul trucker pentru a lua un tir, le este mai usor sa fure unul. 

Nu uitati de +1 daca vreti ca sugestia mea sa fie luata in considerare!

Edited by Danny_SMK.
Posted

Sugestie: Sugerez sa se introduca si alt site de upload al rapoartelor de activitate in afara de imgur si minus(care multora nu le functioneaza).

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mie, personal, mi se incarca foarte greu pe imgur si uneori mi se dubleaza unele poze sau tot felul de chestii. Probabil ar fi mai usor pentru multi jucatori cu factiuni sa isi uploadeze raportul pe un alt site care este mai accesibil.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Sa poti inchide truck-ul folosind comanda /lock.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: Multi noobi iti fura tirul cand esti la checkpoint.

Posted

Sugestie: Propun ca pe serverul green.bugged.ro sa se scoata bizz-urile si casele de la vanzare si sa se puna sub forma de licitatie dupa un anumit timp de zile de la deschiderea serverului ( 15-30)

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi sanse egale pentru toti, asa toti disperatii stau non-stop pe server ca sa faca level cat mai repede sa apuce sa cumpere o casa si o afacere foarte buna.

• Upvote 3
Posted (edited)

Red.Bugged

Sugestie: 

Propunere Wipe:

Noul lider sa aiba voie sa dea wipe doar daca fostu lider a primit ban, nu daca a pierdut sau a lasat functia.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: 

1. Nu se vor mai plimba membri dintr-o mafie in alta.

2. Pot sa stea membri cat vor intr-o mafie.

3. Mai multa expierenta pentru  playerii.

4. Nu toti vrem sa ne pimbam dintr-o mafie in alta, poate noi vrem sa stam intr-o mafie pana ne plictisim.

Edited by S1lviu.
  • Upvote 3
Posted

Sugestie: Propun ca atunci cand revii de pe /sleep sa iti apara un mesaj ''Ai fost apelat de catre x si ai primit mesaj de la y, z''

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai frumos sa stim cine ne-a contactat cat timp noi am fost pe /sleep.

• Upvote 2
Posted

Sugestie:Propun ca la jobul truck'er sa se adauge aceste update-uri:

-Sa poti da lock la tir ca la jobul Garbage.

-Sa se adauge o fregventa privata doar pentru cei care muncesc la jobul trcuk'er.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

-Am vazut ca pe majoritatea serverelor green/red/blue se fura prea mult tirurile si te enerveazi foarte tare.

-Fregventa ar fii o distractie pe timpul muncii.

PRO, dar tu vorbesti de furat cand mi-ai furat pe Green tirul de 3 ori azi. 

Sabzaky aici.

Posted

Sugestie: Propun deschiderea unei noi factiuni, si anume Los Santos Paramedic Department. Stiu ca este foarte complicat, dar va da roade.

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Eu cred ca ar ajuta foarte mult serverul, va asigur. Mereu cand stau in preajma celor de level mai mic vorbesc despre factiuni, dar ceea ce ma mira este ca 85% din cei pe care i-am vazut, vorbeau numai despre Paramedic. 2 factiuni de acest tip nu sunt de ajuns. Multi ar vrea sa ajunga medici, dar nu sunt suficiente locuri. Cred ca deschiderea acestei factiuni ar fi ceva minunat pentru toti si ar avea prilejul de a-si indeplini visul mult asteptat, acela de a fi medic. Cine e de acord sa lase +1.

Posted

Sugestie: Propun ca asemanator masinilor de la job-ul ''Garbage man'' si la celelalte job-uri ce necesita o masina a job-ului, aici fac referire la ''Truck, Farm ...'' sa se poata da [/lock] la vehicul pe durata realizarii job-ului.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Avantajul e destul de evident, mai multa liniste atunci cand faci ''Truck'', ''Farm''.

Posted

Sugestie: Propun cand iei Truck-ul sa se poata incuia prin comanda /locktruck

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Totii playeri ar putea sa munceasca linistiti fara a i se fura truck-ul.

Posted

Am o sugestie: La trucker sa se poate incuia tirurile, am observat in special pe green ca se fura in nestire tirurile, asa, daca blocam tirurile cand suntem in interiorul acestora, sansele de furt sunt mai mici. La fel cum se intampla si la Garbage Man, daca poti incuia masina, nu ti-o poate fura nimeni.

Posted

Sugestie: Sa putem da [/lock] la trucker.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pe serverul green 40% din jucatorii care fac trucker fur tiruri. 

• Upvote 1
Posted (edited)

Sugestie: Propun ca playerii ce muncesc la jobul "Trucker" sa poata incuia tirul, folosind [/lock].

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: Pai, majoritatea playerilor (in special cei de pe Green), prefera sa fure un tir de la checkpoint-ul de incarcare decat sa se duca pana la job-ul Trucker. Asa, playerii ar putea lucra in conditii normale, fara a le fi furate tirurile.

Edited by Danny_SMK.
  • Upvote 2
Posted

Sugestie :  Deoacere economie pe serverul Blue a crescut foarte mult propun ca intrarea in PNS adica /bizfee sa se maresca la 1.000.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai cred ca ar ajuta din anumite motive, 500 de dolari insemna aproape nimica pentru Blue macar 1.000 sa se puna.

Posted

Sugestia mea este urmatoarea:

Sa putem da lock la toate masinile de la joburi, de exemplu, truck, bus, grabage, etc.

ca sa nu ne mai fure playerii masina.

Beneficii:

Asa nu ti-ar mai fura nimeni masina de job, deja sunt astia care asteapta la checkpoint

sa iti fure tirul....si dupa sa mergi 2000 m pe jos sa iti iei un alt tir. Am vazut playeri care mergeau pe jos

si i-am luat ca mi-a cam parut rau...nu prea e corect sa iti iei masina cinstit si sa incepi job-ul, ca apoi sa ti-o fure si sa pierzi ore bune de facut banii.

+1 daca te-ai saturat sa fii furat si sa mergi 3 Km pe jos pana la tir.

• Upvote 1
Posted
Sugestie: Orice player care apasa tasta F3 sa ia kick automat. De ce? Toata lumea stie ce face F3 atunci cand ai un programactivat in PC. M-am gandit la acest lucru deoarece si pe unele servere de cs 1.6 cand apasai END sau INSERT pt a activa a1m-ul, luai kick automat.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Am scapa serverul de codati.
  • Upvote 6
Posted (edited)

Sugestie: Sa se faca un Trucker in San Fierro, sunt multe joburi in Los santos si in Las Venturas, SF nu este populat deloc, un Trucker in SF ar fi perfect pentru cei care vor sa stea SF si sa faca un job frumos, inafara de Fisher. Truckul de va face aici: http://imgur.com/b2EFvls

Cum crezi ca ar ajuta server-ul: San Fierro-ul se va face mai populat.

+1 daca crezi ca ar fi frumos.

Edited by SouNNNNd12
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp