Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie:/Lock la toate joburile precum:Truker,Pizza Boy,Garbageman etc

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Pai toti copii ne fura tiru sau etc...Asta inseamna catii de civilizatii sunt

La Garbageman poti incuia masina.

Posted

Sugestie: Sa putem intra in masina noastra personala fara sa dam [/lock]. Deasemenea, in masina celor care ne-au dat key.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, nu ne-ar mai fura toti n00bii masina. Ar fi totul mult mai simplu.

Daca iti place acceasta sugestie si vrei sa fie aplicata, nu ezita sa dai 1+.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Când vrei să începi sa lucrezi la jobul Truck să existe comanda (/truck) ca în acel moment ești spawn-at într-un camion și să fie încuiat la rândul lui.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: În primul rând, am evita lag-ul pe server pentru prea multe camioane existente, iar în al doilea, ar fi mai multă ordine cu furatul lui.

• Upvote 1
Posted (edited)
Sugestie: Dealership,
Un loc de unde toată lumea îşi cumpară masini.
De pe data de 15 noiembrie 2012, de când Blue.BuGGed.Ro, a fost deschis, sau cumparat
Aproximativ 28,736 de vehicule.
Iar pe Red.BuGGed.Ro, de pe data de 21 martie 2014, sau cumparat si aici,aproximativ
12,142 de vehicule.
Dupa atâtea vânzări de masini, majoritatea masinilor au ajuns sa fie considerate de ''Epocă'',
Astea fiind cu mult mai scumpe ca o masină nouă.
Ex (Red): Un NRG-500 costă în dealership 35.000.000$, îar de când sunt considerate ca fiind
De ''Epocă'', un NRG-500 a ajuns să coaste aproximativ 45.000.000$,După părerea mea,
Un NRG-500 s-a scumpit cu 10.000.000$, cam exagerat.
Ex (Blue): Un NRG-500 costă în dealership 145,000,000$, îar de când sunt considerate ca fiind
De ''Epocă'', un NRG-500 a ajuns să coaste aproximativ 160.000.000$, După părerea mea,
Un NRG-500 s-a scumpit cu 15.000.000$., cam exagerat..
P.S: Umplerea stocurilor ''Goale'' / Adaugarea masinilor care nu se mai găsesc în Dealarship.
Cum crezi ca ar ajuta serverul: După părerea mea, dacă toată lumea ar putea să-şi cumpere o masină, care vrea, din Dealarship,
Nu ar mai fii considerate ''De Epocă'', îar preţul lor nu ar mai creste exagerat. Majoritatea Jucătorilor,
Nu mai joacă pe Red / Blue, din mai multe cauze, una fiind asta. Readăugarea unor noi masini în Stocurile goale ar duce la reîntoarcerea jucătorilor care sau lăsat înapoi pe server.

Esti deacord cu mine? Vrei ca această Sugestie să fie luată în considerare? Atunci apasă pe butonul asta.

dscfwei.png                       

sfzCIwm.png
Edited by Ex3.
  • Upvote 2
Posted

Sugestie: La News Reporters ar fi mai frumos si putin mai realistic daca s-ar adauga ''ziare''. Aceste ziare sa fie creeate doar de cei de rank5+ pusi de lider. Un singur membru. Astfel s-ar evita abuzul de cei de rank mai mic. Iar ziarul sa fie zilnic creat sau saptamanal depinde cum spune liderul. Ziarul ar cuprinde informatii mai amanuntite despre server cat si update-uri care playerii le pot procura imediat. Cum ar fi un expemplu de ziar:

• Titlu: O zi mare pentru comunitatea BuGGeD!
  • Cuprins: Astazi 15.05.2015 se va deschide un nou server in comunitate numit Green. Am luat cate interviuri iar playeri au raspuns astfel:

- BuLLDoG. spune: Inca un server in comunitate ar fi un plus pentru noi fiindca astfel s-ar mari comunitatea si mai mult.

• Incheiere: Aceasta a fost editia cu numarul #2 din ziarul BuGGeD. O saptamana cat mai buna. Redactor: BuLLDoG.

Cu acest ziar cred ca ar infrumuseta serverele. Ziarul sa fie valabil in 24/7 de cumparat si sa fie undeva pe la 100$. Asa s-ar putea adauga o norma in + la cei de rank 5 din News Reporters. Dar asta o sa decida liderul. Sper sa fie luata in considerare sugestia mea.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar infrumuseta serverul si ar fi mai realistic totodata si informativ pentru playeri.

• Upvote 9
Posted

Sugestie :  Sa poti folosi comanda [/lock] la jobul Trucker.

Cum crezi ca ar ajuta serverul:Playerii ar face mult mai linistit truck si nu le-ar mai fii frica ca o sa li se fure truckul

• Upvote 2
Posted

Salu Shad0w, numale meu este Alex, joc cu nick-ul K3nT[] pe green.bugged.ro, si as vrea sa iti dau o mica sugestie pentru noul server, mai ales ca multi muncesc ca tiristi si multi playeri care raman fara tir fura de la altii.

Ar fi frumos un sistem cum e facut la farm sau la garbage man, sa se inchida usa automan.

Daca intelegi unde vreau eu sa ajung.

Sper sa fie de folos aceasta sugestie.

Succes si multa sanatate in continuare.

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Propun ca pe serverele blue si red in special sa se scada numarul de comenzi necesare la taxi pentru raportul de activitate, deoarece deschizandu-se green red e cam gol si nu mai avem cum sa facem 200 de comenzi la rank 1.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am putea face raportul de activitate mai usor, mai ales cei de rank 1. Cand apare un call (o data la 2-3 minute) ne batem toti pe el sa il prindem si nu apucam nici 50 de comenzi pe zi sa facem.

Posted

Sugestie: Sa fie adaugata comanda [/testers], iar apoi sa iti apara o fereastra (ca la /help, /jobs, etc) unde sa iti alegi factiunea, iar cand apesi pe factiunea dorita sa iti apara in chat testerii on ai acestei factiuni si nr lor de tel (ca la /instructors).
Cu ce crezi ca ar ajuta serverul: ti-ar fii mai usor sa cauti un tester.

• Upvote 2
Posted

Sugestie : As vrea sa se adauge niste ATV-uri (Quad) La PD.
Cum crezi ca ar ajuta serverul : Ar fi mai Role-Play si mai fun, zic eu, pentru cei de la 
PD.

PS : Stiu ca nu sunt in PD, dar poate unora chiar le-ar placea.

.omg. 

• Upvote 2
Posted

Sugestie: Să poţi bloca camionul de la Trucker. ( Cum e şi la Garbage )

Cum crezi ca ar ajuta serverul:  Nu-ţi mai fură toţi copii camionul, şi nu ţi-ar mai strica munca.

Posted

Sugestie : Cand intram in joc trebuie sa asteptam 15 minute sa ne punem in sleep , propun ca timpul acesta sa fie redus la 5-10 minute .

Cum crezi ca ar ajuta servarul : Ar ajuta foarte mult fiind ca majoritatea playerilor de pe servar primesc kick pentru ca stau afk 10 minute dar daca timpul ar fii redus , playerii s-ar juca sa zicem 5 minute s-ar pune pe sleep si s-ar duce unde are treaba fara a primi kick .

Posted

Sugestie: Sa se traseze o linie la limita turfului pe care ai atac sau ai atacat, asa se poate vedea foarte clar cand esti inafara turfului sau nu.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mai putine postu-ri si waruri mai bune.

Posted

Sugestie: Ar fi oke sa se introduca un sistem de vanzari al masinilor direct din panel. Sa fie o noua categorie cum s-a bagat categoria "Bids" For Sale Cars si sa fie in subcategorii pe tipul de masina. 

Cu ce crezi ca ar ajuta serverul. S-ar mai reduce din lag-ul creat la cnn de cei care isi vand acolo masinile. 

Posted

Sugestie: Pentru cele 15 minute pe care trebuie sa le faci pentru a te pune pe sleep. Ar fi bine sa se contorizeze timpul, adica daca joc 13 minute si iau crash, reintru, trebuie sa joc iar 15 minute. Sa se faca in asa fel incat sa putem jucat doar timpul ramas pentru a atinge 15 minute(900 secunde).

Posted (edited)

Sugestie: Sa se mute checkpoint-ul de unde iau truckeri trailer-ul fiindca tot timpul ori ne lovesc ei pe noi(farmeri) ori noi pe ei si se formeaza un haos uneoeri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi atat de multe accidente.

Edited by iAndrei. V.I.P
Posted

Sugestie: Prima mea sugestie este ca la job-ul Trucker sa se creeze un astfel de fuctie ca si la job-ul Farmer. Am in vedere de functia ca cand te urci in tractor / truck sa se inchida automat. Dupa cum mai este valabil la Farmer, te urci, si se blockeaza automat, si nimeni nu are acces sa ti-o fure.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu o sa mai fie furturii de Truck. Incepi job-ul cineva din urma te ajunge si iti fura tir-ul. Sper ca sa se ia in consideratie, puteti contribui si voi la aceasta sugestie apasand simplu pe +1.

Posted (edited)

Sugestie: Cand dai un ad, iti spune ca il pune intr-un numar de secunde, sa zicem 900 de secunde. Dar cand trec 700 de secunde tu nu sti ca mai ai 200 de secunde.

Propun sa fie implementat un cronometru. Cand scrii [/ad] sa iti arate ad-ul pe care vrei sa il dai, si sub ad sa arate cate secunde mai sunt pana iti               pune ad-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Asa playerii ar sti cat timp mai este pana le pune ad-ul, si eu cred ca este destul de folositor.

Cate un +1 cei care sunt de acord.

Edited by Iuliantz
  • Upvote 6
Posted

Sugestie: Sa se scada level-ul de la factiunile pasnice la 5...

Cum crezi ca ar ajut a serverul?: Ar fi mai usor sa faci parte dintr-o factiune..

Posted

Sugestie: Eu propun ca atunci cand ne urcam intr-un truck, sa il putem descuia si incuia cand vrem noi la fel ca la job-ul garbage man.

Cum crezi ca ar ajuta server-ul?: Multi truckeri se confrunta cu problema aceasta. Le cade remorca sau sunt nevoiti sa opreasca pentru ca au o urgenta, si vine cineva si le fura tirul. Este foarte neplacut sa ramai pe jos in mijlocul drumului. De-asta ar fi bun un sistem de lock/unlock al camioanelor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp