Antonucci Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Sugestie: La următoarele evenimente de genul sărbătorilor, ca vehicul la cadouri să fie adăugate limuzina sau Caddy (masina de golf). Cum cred că ajută serverul: Înfrumusețează diversitatea comunității. 2
Gabelu Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Sugestie: Sugerez să se deschidă Bayside pentru că este un loc mai retras şi are o arhitectură foarte frumoasă, se poate pune loc de fish, are de toate. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar ajuta serverul în mod special doar că ar fi încă un sat frumos pentru persoanele care vor să locuiască în locuri mai liniştite.
Wolfanstein Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 NICK: Wolfanstein LEVEL:10 Deci aici am sa ma refer strict la playeri ce au bani $$$ si pot sa faca donati! Cred ca ar fi cool sa fie (MONSTER TRUCK) in Diler Shop. De gen sa aiba un pret premium point: = 450 pp / sau mai mare! Deci ar bucura si mai mult playeri ce-si pot permite sa doneze sa-si poata achizitiona o astfel de masina. Cu cat sunt mai multe posibilitati la *** Premium *** cu atat e mai misto zic eu! Iar pentru cei ce ..Muncesc.. si nu au posibilitati an bani / Lei sa-l poata cumpara cu bani an game ca si celelalte vehicule premium! Sper ca nu v-am dezamagit stimati jucatori si Staff!
CrazyCreepxD Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 Sugestie: Mam gandit la ceva unic: Ce ar fi sa facem o comanda gen /changetextdraws Cum crezi ca va ajuta serverul: Cu aceasta comanda un player sa poata seta unde sa i apara data si ora in caz ca are un hud unic, scrisul de la data si ora acopera de exemplu la fostul meu hud locul unde scrie cati bani am, consider ca ar fi util
seBinho.666 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie : Propun ca la un interval de 30 minute / 60 minute, să se pună contracte RANDOM de la server, pe playeri RANDOM. (Contractele să fie sume random între 10-50k ) Cum crezi că va ajuta serverul : Uneori la orele de vârf gen 16 / 17 nu sunt fel de contracte, iar dacă sunt, sunt maxim 5/6 și toți AFK ! 9
GTProGT Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Atunci cand doua mafii se dueleaza, playerii ce intra in zona cu turf-ul atacat de o mafie sa fie avertizati printr-o fraza ce apare pe chat, exemplu: Acest turf este atacat, te rugam sa parasesti zona timp de <x> minute sau sa astepti sa se termine cucerirea si daca au arme, sa nu le poata folosii in zona aceea, dar daca ies din zona aceea, sa le poata folosii. Doar politistii sa aiba permisiunea sa aiba arme in acea zona. Cum cred că ajută serverul: Sunt multi playeri, chiar si din factiune, ce fac DM in timpul warului, pe tine sau pe adversari, lucrul acesta ar putea oprii DM-ul din partea altor persoane(Civili, mafii adverse, etc.) 5
MaXi. Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: In Paramedic Departament atunci cand un/niste jucator/jucatori se urca in ambulanta, sa nu mai dai /heal id pret. Sa dai doar /heal si le da heal automat cu pretul corespunzator ( $1000 civili / $1 la celelalte departamente ). Sa apara in chat ceva de genu: You healed player x for $1000. Cum crezi că va ajuta serverul: Pai, nu s-ar mai da FW pentru nerespectare pret heal si ar fi mai usor pentru lider sa verifice rapoartele, parerea mea. Daca ma sustineti cu sugestia, nu ezitati sa dati 1+! 2
MorfineLllll Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Am 2 propuneri: 1. -Sa se faca un sistem de BLACKLIST pe panel pentru toate factiunile, iar cine e pe blacklist-ul unei factiuni sa nu poata sa faca aplicatie la nicio factiune. -De ce ?: Deoarece nu toti stim cand suntem pe blacklist-ul unei factiuni, ar fi mai usor si pentru lideri deoarece pot accepta un player care este pe blacklist-ul unei factiuni fara sa stie. 2. -Sa se faca un sistem de Raport de activitate pentru toate factiunile, nu stiu cat de posibil este sau cat de greu este de realizat acest lucru. -De ce ?: Ar fi mai usor pentru lideri, sa nu mai stea sa se uite peste atatea poze si la mafii la fel, chiar daca nu sunt multe poze dar unii playeri pun si mai tarziu de ora 19:00 de exemplu iar liderul iar trebuie sa verifice si etc. 1
aMz.. Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie:Propun sa se mareasca timpul la care sa se dea kick . Cand serverul o sa fie full sa se dea kick odata la 15 minute , iar cand serverul este sub 999 playeri sa se dea odata la 40 minute . Cum crezi ca ar ajuta serverul:Aceasta sugestie ar ajuta serverul prin faptul ca se da kick mai tarziu , iar serverul nu mai este asa plin deoarece s-a deschis si serverul green 1
Gaby Daniel Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Propun ca war-urile sa fie ca vara trecuta, de la ora 14:00 - 16:00. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Acum este vara, vacanta, toti ies seara pe afara si nu prea e comod la war-uri acum, era bine seara cand era scoala, dar acum cand e vara si e cald afara nu iesi afara pana pe la vreo 17:00 si ar fi bine sa fie war-urile de la 14:00 - 16:00
StefanStef Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: M-am gandit ca ar fi ok daca pe panel ar aparea direct activitatea depusa de un membru a unei factiuni. Ce inseamna asta? -La "Lider Panel" sa fie o lista cu toti membrii iar in dreptul numelor, pe langa zile si numar de FactionWarn-uri (FW) sa fie enumerate si arest-uriile / comenziile / contractele in functie de factiune. De exemplu: Lider-ului de la FBI / PD-uri / NG sa le arate numarul de aresturi: De exemplu minimul de misiuni pentru a nu lua FactionWarn sa fie 100, misiuniile 1-100 sa fie scrise cu rosu, Dupa 100 sa fie valabile si sa fie scrise cu alb. Gen cum e numerotarea cu nre-uri la helperi. La Taxi sa fie "comenzi", La School Instructors sa fie "licente", La Hitman sa fie "contracte". La mafii sa fie prezentat numarul de materiale depuse in depozit, precum si war-uriile la care a fost prezent acel player pe o anumita data, asta ar rezolva problema lideriilor care sunt demisi deoarece nu pun mare accent pe evidenta: Tot cu rosu sa fie numarul insuficinet de materiale depuse, precum si war-uriile la care nu a fost prezent. Numarul membriilor care nu isi respecta atributiile fata de o factiune va scadea dramastic cu un asemenea update. Si lideriilor le va fi mult mai usor. Daca un membru demis ii face reclamatie liderului respectiv, liderul pune in reclamatie doar ss-ul la "Lider Panel" sau se poate verifica in chatlog. Cum crezi ca ajuta serverul: Exista foarte multi lideri care isi tin unii membrii in puf, adica acei membri in loc de un ss fac 4. Asa totul va fi perfect si toata lumea va avea de prestat o activitate fata de acea factiune. 3
Krugger.Capone Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Propun ca intervalul orar și zile de waruri să fie schimbat pe timpul vacanței. Exemplu: De Luni până vineri între orele 14:00-16:00, în wekeend liber. Cu ce ar ajuta server-ul: Dacă tot este vacanță, vară și cald, unii vrem să ieșim și pe afară seara. Dacă ești de acord cu această sugestie, nu ezista să dai +1. war-urile vor fi de la 14:00 la 16:00, asa e in fiecare vara ;)
NitaCosmin1 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Propun ca la farmer sa primesti o suma mai mare de bani la skill 6 primesti doar 25k/30k. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru ca asa normal primesti putini bani si faci o tura de farm si primesti doar 20k.
Yonyx Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Atunci cand doua mafii se dueleaza, playerii ce intra in zona cu turf-ul atacat de o mafie sa fie avertizati printr-o fraza ce apare pe chat, exemplu: Acest turf este atacat, te rugam sa parasesti zona timp de <x> minute sau sa astepti sa se termine cucerirea si daca au arme, sa nu le poata folosii in zona aceea, dar daca ies din zona aceea, sa le poata folosii. Doar politistii sa aiba permisiunea sa aiba arme in acea zona. Cum cred că ajută serverul: Sunt multi playeri, chiar si din factiune, ce fac DM in timpul warului, pe tine sau pe adversari, lucrul acesta ar putea oprii DM-ul din partea altor persoane(Civili, mafii adverse, etc.) buna idee
anonimous Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Update /park. Atunci cand cineva va da /park si acel loc de parcare este ocupat de cineva sa ii apara pe chat un mesaj gen: Locul de parcare este ocupat. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Banuiesc ca nimanui nu ii place sa se trezeasca cu masina altuia parcata pe locul lui de parcare. Cred ca nu vor mai fi asa multe certuri pe acest motiv, poate mai putine posturi... sincer ar fi un update foarte bun zic eu. Sugestie: Propun ca la farmer sa primesti o suma mai mare de bani la skill 6 primesti doar 25k/30k. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru ca asa normal primesti putini bani si faci o tura de farm si primesti doar 20k. Nu cred ca primesti 20k :) vreo 40k poate... 1
GoodL1ke OFFiCiAL Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 (edited) SUGESTII PENTRU MAFIOȚI ! Sugestie: Dacă un admin ia pe X de 3 ori la teste și nu găsește nimic, dar el însă la waruri dă 10/10 și 3/3 din run, propun să îl filmeze 5-10 minute în care să aibe o dovadă concretă și clară și să aibă dreptul de ai da BAN fără teste TW. Cu ce ar ajuta server-ul: Am scăpa de codații care știu să ascundă la teste aim-ul. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie: Propun să se facă un sistem cu o comandă [/cleo] în care să putem activa DMG Informer-ul. Cu ce ar ajuta server-ul: La war-uri dacă un mafiot îți dă 10/10 din run tu știi că vezi cu ajutorul DMG Informer-ului și dacă-l filmezi ai o dovadă că e codat. După părerea mea, este imposibil să dai 10/10 din run. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sugestie: Propun să se creize o comandă /wars în care fiecare membru din mafie poate vedea ce waruri sunt în desfășurare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult deoarece un lider/co lider va stii timpul si intre ce mafii exista war ca sa prinda un /attack la timp si nu in ultimul rand nu ar mai exista spam pe /sms, /c, /f " Time?" Dacă vrei să se pună în practică aceste propuneri, nu ezita să dai +1 ! Dupa parerea mea, este o sugesti foarte bună. Edited June 21, 2015 by AIM.GoodL1ke
Makaveli[] Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Un player sa poata posta maxim 2 post-uri pe zi. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Am scapa de post-hunteri.
Alexandru_Mihai Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Propun ca membrii din Hitman Agency sa se pot ''costuma'' in anumiti playeri si sa incerce sa pacaleasca victima pentru a o duce intr-un loc gol, si sa poata sa o ucida acolo fara ca cineva sa stie. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar schimba putin arhitectura si ar face serverul mai atractiv. 1
KiLleR24 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sa se faca sistem de inchidere a camioanelor de la jobul trucker,ceva gen cum e la masinile de la rent. Sa se faca sistem de spawn la masinile de la rent ca la cele de la joburi.Adica cand ia cineva o masina,sa apara o alta masina de acelasi tip in locul ei.
CN1 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Sa se faca un sistem de securitate pentru conturi, pentru a nu mai exista asa de multe conturi sparte. Chiar daca este din prostia noastra, dar, totusi am bagat bani, am legat prietenii, am muncit, si este pacat. Ma refer, sa fie ca pe Facebook, sau Yahoo. Cand intri pe server dintr-o locatie diferita, sa-ti poata venii un cod pe numarul de telefon, chiar daca ai bagat parola, sa nu poti face nimic, sa nu poti scrie, sa nu poti folosii comenzi, sa nu poti merge etc. Pana nu scrii codul ce ti-l trimite pe telefon. Daca nu se poate asta, dupa intrarea in joc, sa pui un cod, care sa-l stii numai tu si care sa se poata schimba, tot asa, daca nu stii acel cod, (a doua parola), sa nu poata folosii nimic. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fii conturi sparte. Ti-ai da seama daca un player face tickete aiurea, dupa ce si-a vandut contul s-au a oferit la cineva contul + codul. Mie mi-a fost spart contul, spargand acei oameni o baza de date de la metin, aveam aceeasi parola ca la email, si asa au ajuns la cont, recunosc, a fost greseala mea, dar, acum am securitate prin telefon si la mail, si la facebook. Cred ca este una din cele mai bune sugestii date pana acum. Daca v-ar place sa fie acest sistem bagat pe server, va rog acordati-mi un +1. E gratis si ma ajuta mult. :)
Claudiu Margean Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Sugestie: Salut BuGGeD! Ca tot a venit vara, propun ca sistemul de war sa fie modifica putin. Acesta consta doar in schimbarea orei, in loc ca acestea sa se desfasoare de la ora 20:00 pana la 22:00, sa aibe loc de la 14:00 pana la 16:00. De ce orele astea? : 1. Este foarte cald, si sunt sigur ca nimeni nu iese din casa. 2. Sunt mai putin playeri pe server, si lag-ul ar fii mai mic, zic eu. 3. Iar seara, fiind vara mai iesi la o plimbare cu prietenii sau poate ai o alta activitate. Si pot continua cu mult mai multe exemple.! Cum crezi ca ar ajuta server: Ar fii mult mai bine pentru toate mafiile !!! Multumesc
iulikeme Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Sugestie: Daca detii un Bar/Club sa poti sa ai o comanda care sa fie de exemplul [ /interzice id ] ! Cum crezi că va ajuta serverul: Pai se intampla sa dai si tu un party si un player vine si incepe cu dm-ul si iti strica toata petrecerea. Daca ma sustineti cu sugestia, nu ezitati sa dati 1+!
chadelBLACKY Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 (edited) Sugestie: Propun ca la farmer sa primesti o suma mai mare de bani la skill 6 primesti doar 25k/30k. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mai bine pentru ca asa normal primesti putini bani si faci o tura de farm si primesti doar 20k. Daca ai skill 6 la job-ul farmer primesti saci de faina in valoare de 44,000$ (44 kg), insa poti sa primesti si o suma de bani, aproximativ 90,000$. Edited June 22, 2015 by FRiEDRiCH.
Victor. Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Sugestie : Salut. Propun să se adauge un plugin pentru achiziționarea mai multor culori hidden . Adică spot pot cumpăra 3-4 hidden-uri, și să se păstreze cele cumpărate. Să le pot schimba cum vreau . De ex Sandking să am 205/226 și să mai am 245 într-un fel de inventar. Cum crezi că ar ajuta serverul : Ar ajuta la creșterea numărului de donații , și ar fii ceva nou .
Visan Andrei Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Sugestie: As dori să se adauge un sistem anti Ninja-Jack prin care player-ul care a furat masina cuiva în timp ce altcineva o conducea să fie sancționat de victimă prin apelarea la 112, astfel cel prins în faptă ar trebui să aibe W1 după ce victima a sunat la 112. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar reduce numărul playerilor care fur mașini din mâna altora.
Recommended Posts