Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sugestie: Sa mutati jobul farmer de langa trucker pentru ca este aglomeratie prea mare, este imposibil sa treci cu masina pe acolo fara sa intre cineva in tine. Ls-ul a ajuns prea aglomerat, ar trebui sa faceti cumva sa fie toate 3 orasele populate nu doar ls-ul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fi asa aglomerat la plecarea din ls spre sf+ ca daca puneti jobul in sf sau lv, ls-ul nu va mai fi la fel de aglomerat.

• Upvote 1
Posted

Sugestie: Să se creeze un Clear FH pentru Faction History-ul de pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, e simplu. Fiecare om are nevoie de o a doua şansă. Dacă un player doreşte să se schimbe complet iar liderul unei facţiuni respective îi vede fh-ul ,Uninvite , limbaj indecent pe /f.' normal că nu o să mai aibă nimeni ochi pentru acel jucător. De asemenea, această şansă să poată fi folosită doar o singură dată , ai voie doar un clear fh pe cont. Această comandă să fie folosită pentru tot FH-ul, nu doar o facţiune .

Posted

Sugestie: Atunci cand dai [/showmotd] sa apara si [/cmotd] alaturi de [/gmotd].

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai odata ce s-a bagat aceasta comanda, lideri sau co-lideri clan-ului sa nu le zica playerilor ce sunt pe sleep sau afk in timp ce ei pun anuntul, sa foloseasca ei [/showmotd] si sa apara ambele motd-uri.

Posted

Sugestie: Buna ziua, BuGGed! Am venit cu o idee revolutionara pentru factiunea News Reporters, nedepinzand de server. Ideea sta astfel: Schimbarea radicala a sistemului de interviuri.. De ce sa dam interviu si intotdeauna sa fie acelasi? Credeti ca a fost o schimbare mare ca a trecut de la un model orientativ inainte la 3 modele obligatorii acum? Eu nu. De ce? Pentru ca sunt aceleasi intrebari si jucatorii se plictisesc sa vada acelasi lucru ora de ora. Deci, sa vedem. Va voi prezenta intr-un SPOILER cum ar trebui sa arate un topic numit "News Reporters - Model de interviu".

Spoiler 

tNQheyc.png

Inainte de a incepe live-ul, sunteti obligati sa-i spuneti celui pe care-l intervievati urmatoarea regula!

- Regula: Inainte de a incepe live-ul iti voi spune cateva regului:

Poti face maxim 3 greseli, acestea consta in: ''Pui emoticoane pe live, scrii cu caps lock, faci misto / iti bati joc / iei la misto live-ul, injuri, vorbesti vulgar, sau alte lucruri care pot supara playerii sau care incalca regulamentul serverului.

La prima greseala, indiferent ca e intentionata sau neintentionata vei fi avertizat, 1/3 urmand ca la a-2a abatere (2/3) la care vei fi avertizat, urmand a 3-a abatere (3/3) la care se va primi[/endlive] si se va inchide live-ul.

Model live!

- La fel ca la anunturile gratuite / Role-Play, scrieti virgula in mod corespunzator si anume, "Cuvant, cuvant", nu "cuvant,cuvant" sau "cuvant , cuvant".

Modelul este urmatorul, defapt nu este un model, este ceva obligatoriu. 

Modelul reprezinta ceva de inceput, orientativ....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buna dimineata / ziua / seara BuGGed! Eu sunt reporterul (Exemplu) Chad. si alaturi de mine il am pe (Exemplu) Cronos. Salut, Cronos!

-Interviul nostru este structurat in 3 parti, dupa cum bine stiti. Asta ca vom incepe cu cate intrebari despre viata ta. Esti de acord?

- Pentru inceput, cum te numesti? Cati ani ai? Dar in ce localitate traiesti?

- Frumoasa varsta. Ne poti preciza cateva activitati care iti place sa le practici in timpul liber? Ne poti argumenta de ce le practici?

- Prietenii iti tolereaza activitatile tale? Dar comportamentul?

- Te-ai gandit ce vei face cu viitorul tau? Inspre ce te vei indrepta?

-

-

-

-

-

-

Ok, aici s-au terminat intrebarile despre viata ta. Continuam cu cateva intrebari din joc.

- Cum si cand ai descoperit comunitatea BuGGeD? 

- Ce reactie ai avut cand ai intrat prima oara la noi pe server?

- Ce crezi ca ar trebui schimbat la comunitatea noastra?

- Ce level detii in acest moment? Dar despre averea ta, ne-o poti estima?

- Din ce grup faci parte si ce rank detii acolo?

-Esti multumit de liderul factiunii in care esti? Crezi ca este competent pentru functia detinuta?

- Dar despre factiunea News Reporters ti-ai facut o parere? Ce parere ai despre organizarea acestei factiuni?

-

-

-

-

-

-

-Acestea au fost intrebarile din joc. In sfarsit, trecem la ultima parte a interviului nostru, si anume intrebarile din partea publicului.

-Daca doriti sa-i adresati o intrebare invitatului meu, va asteptam cu un SMS la numarul de telefon "9684".

-

-

-

-

Aici veti pune cateva intrebari primite din partea publicului, cu conditia ca acestea sa fie decente.

Sfarsitul:

Acesta a fost interviul meu alaturi de (exemplu) Cronos. Eu sunt (Exemplu: Chad. ) si va doresc o zi minunata.

La sectiunile " Intrebari din joc" si "Intrebari din viata reala" veti pune cateva intrebari ( Minim 3-5) de aici:

Intrebari din viata reala:

• Cum te-ai descrie in doar 3 cuvinte?
  •  Esti microbist? Ai o echipa preferata? Daca da, care este aceasta?
  •  Cum te vezi peste 10 ani?
  • Mai stii care e ultimul film vazut? Daca da, care este acesta?
  •  Cand ai aflat de SA-MP si cum?
  • Ce anotimp preferi?
  • Asculti muzica? Daca da, ce genuri de muzica asculti? Ne poti sugera si noua o melodie?
  •  Ce site-uri sau aplicatii preferi pentru a comunica cu prietenii?
  • Ce parere ai despre viitorul acestei tari? Crezi ca se va imbunatati?
  • Cand vei avea un copil, ce ti-ar placea sa mostenesca de la tine?
  • Detii un telefon mobil? Daca da, ce model este?
  • Ai prietena?

Intrebari din joc:

•  De unde e inspirat nickname-ul tau?
  • . Care e radioul tau preferat, care se afla si in /carradio??
  • Ce parere ai despre activitatea staff-ului acestui server? Care crezi ca e cel mai competent membru pentru functia detinuta?
  • Ce parere ai despre gamemod-ul acestui server? Crezi ca ar fi nevoie de niste update-uri?
  • Ne poti face un top 3 lideri foarte pregatiti?
  • Care a fost prima ta masina pe server? Ce model a fost aceasta?
  •  De unde e inspirat nickname-ul tau?
  •  Care au fost factiunile tale anterioare si in care ti-a placut cel mai mult?
  • Ce realizari ai avut pe serverul nostru? Ne poti preciza si noua macar una?
  • Ce crezi ca ar trebui schimbat la comunitatea noastra? Ne poti argumenta raspunsul?
  • Daca ai fi detinatorul comunitatii pentru o zi, ce ai face prima oara?

DIn aceste intrebari sunteti obligati sa plasati, defapt nu numai din acestea, trebuie si sa creati pentru a va dezvolta atat creativitatea cat si exprimarea.

(!) Inainte de a incepe un interviu se incaseaza banii de la participanti. Preturi interviuri [click pe 'Show']:

- Live simplu: level 1-5: 100.000$, level 5-10: 200.000$, level 10-20: 300.000$, level 21-100: 350,000$.

- Live dublu: pretul o sa fie dublu. (fiecare persoana o sa plateasca suma de bani corespunzatoare level-ului detinut)

- Live triplu: pretul o sa fie triplu.

Reguli & info interviu:

- Liderul si co-liderul factiunii nu pot da live-uri asa des, datorita faptului ca sunt ocupati cu organizarea factiunii.

- se poate lua interviu cuiva doar de la rank 2+, cei de rank 2+ au voie doar live simplu.
- live-urile cu 2 persoane (live-urile duble) se pot lua doar de cei de rank 3+.
- live-urile cu 3 persoane se iau doar de catre cei cu rank 4+.
- fiecare live trebuie sa fie puțin diferit, nu trebuie sa respectati modelul, puteți inventa întrebări noi in limita bunului simt, dacă nu sunteți siguri de o întrebare nu ezitati sa întrebati liderul, altfel voi veți primi faction warn.
- nu aveti voie sa folositi prescurtari/limbaj de messenger in live-uri.
- Un reporter nu poate da un interviu unul dupa altul (de exemplu: Eu vreau sa dau un interviu la 11:05 si altul la 12:05), am voie sa fac asta doar daca nu sunt alti doritori, daca nu se respecta aceata regula , reporterul vinovat va fi sanctionat.
- Daca un reporter programeaza un interviu care va avea loc doar peste doua / trei ore, acesta are nevoie sa un screen (poza / dovada in caz ca este nevoie) si acesta este obligat sa reaminteasca pe chatul factiunii [/f] ca are intreviu la aceea ora.
- Daca este xx:45- xx:50, live-ul ia o pauza pana la ora xx:05 pentru a evita spamul.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai ok pentru server.

• Upvote 3
Posted

Sugestie: Să se creeze un Clear FH pentru Faction History-ul de pe panel.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai, e simplu. Fiecare om are nevoie de o a doua şansă. Dacă un player doreşte să se schimbe complet iar liderul unei facţiuni respective îi vede fh-ul ,Uninvite , limbaj indecent pe /f.' normal că nu o să mai aibă nimeni ochi pentru acel jucător. De asemenea, această şansă să poată fi folosită doar o singură dată , ai voie doar un clear fh pe cont. Această comandă să fie folosită pentru tot FH-ul, nu doar o facţiune .

Exact, bravo @-yAzathor (y) asa este !

Posted (edited)

Sugestie: Propun sa se creeze inca o factiune de tip "Tow Car Company".

Cum crezi ca ar ajuta serverul:

1) Pai in primul rand ar fii un avantaj pentru server creearea unei noi factiuni.

2) S-ar mai elibera strazile de masinile parcate/lasate aprost.

Raportul de activitate sa conste in:

Rank 1-2  100 masini tractate.

Rank 2-3 125 masini tractate / saptamana.

Rank 3-4 150 masini tractate.

Rank 4-5 200 masini tractate.

Rank 5 50 masini tractate.

Hq: http://postimg.org/image/ku0h5r453/

Checkpoint: http://postimg.org/image/ngb5tbqk5/

Poza pentru raport sa arate ceva in genul: http://postimg.org/image/a5wq6wu5z/

Castigul sa fie de 15.000$ sau in functie de rank.

Jobul mechanic va ramane doar un job pentru [/repair] si [/refill] un job non-profit sa pot spune asa. Un job necesar pentru pd in special.

Edited by Raymond.Official
  • Upvote 1
Posted

Atunci cand suntem langa  o masina sa apasam o tasta anume si sa ne arate a cui este masina respectiva .

Ar fi de folos atunci cand dorim sa vedem proprietarul masinii , caci poate dorim sa il contactam . 

Posted

Sa se creeze un ANTI- [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] / AIM  pentru server, astfel ar scoate jucatorii cu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] /  aim de pe server + war-uri curate.

Posted

Sugestie: Eu as sugera din punctul meu de vedere sa putem sa deschidem masinile si de la distanta adica ma refer sa punem un /v si acolo sa ne apara ceva Lock/Unlock.

Ar fi mai eficient.

Posted

Sugestie: Cei care deţin cont premium să aibă acces la mai multe skinuri.

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Păi, cred că cei care deţin cont premium vor fii încântaţi de această sugestie.

Dacă eşti de acord cu sugestia mea nu uita să apeşi butonul de +1, mulţumesc.

Posted (edited)

Sugestie: Am mai multe sugestii care ar rebui sa fie implementate. Bun, sa incepem:

1. Sa adaugati virtual world lawaruri. Este o idee foarte buna deoarece sunt o gramada de copii care fac dm si se baga la war + ca mai fac si kamikaze. Daca ar fi adaugat vw la war totul ar fi mai ok.

2. Sa se mai creeze inca o ferma la jobul Farmer. 

3. Sa putem da /lock la tiruri ca si la farmer. Eu unul m-am saturat de copii care stau la checkpoint si vin si-ti fura trucku-ul. Ar fi mai ok asa.

4.Sa adaugati un sistem de trade. Sunt prea multe tepe trase pe server, un sistem ca acesta ar fi util. Comanda ca sa faceti trade sa fie /trade [id] iar ca sa acceptam /accept trade [id]. Sa apara o casuta unde cel ce a oferit trade sa puna bunul lui, iar cel ce a acceptat sa ofere ceva in schimb ( de la bani la masina, casa, bizz ). S-ar reduce ENORM tepele de pe server.5.

5. Sa mariti castigurile la jobul farmer, trucker, garbage man, fisher cu vreo 25% - 50 %.

6. Sa adaugati o comanda /afklist, unde sa vedem pe cei ce sunt afk.

7.Atunci cand dam /id sa vedem si daca jucatorul este afk.

8. Sa se adauge comanda /services ca sa putem vedea mecanicii, taximetristii si medicii la datorie.

• 9. Sa se adauge jobul Quarry Worker care funcţionează în felul următor:
    • Jobul este amplasat in Las Venturas în zona Hunter Quarry.
    • Scopul jobului este de a conduce un vehicul primit în urma folosirii comenzii /work între mai multe checkpoint-uri.
    • Jobul este structurat pe skill-uri după cum urmează:
      • - La skill 1 si 2 vehiculul va fi Dozer.
      • - La skill 3 si 4 vehiculul va fi Cement Truck..
      • - La skill 5 vehiculul va fi Dumper. 
    • Câştigurile sunt calculate în funcţie de viteza vehiculului astfel încât orice jucător, indiferent de skill, să poată câştiga de la 10000$(skill 1) până la 100000$(skill 5) pe minut.
  •  
  • Cei ce sunt de acord cu aceste propuneri, apasati va rog pe +1, cu cat mai multe +, cu atat mai mari sansele ca @Shad0w sa le implementeze pe server.
Edited by DrifterYT
  • Upvote 1
Posted

Sugestie:

Cand un lider da reject la o aplicatie sa fie obligat sa scrie un motiv, de exemplu: "Caracterizarea ta lasa de dorit" sau "Aplicatie slaba" sau "Activitate putina in ultimele 3 zile.", etc.

Cu ce ar ajuta ?: Am stii si noi de ce am fost refuzati in respectiva factiune ca pe viitor sa stim ce avem de facut.

Posted

Sugestie: Sa muta-ti farmer de langa trucker

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Nu ar mai fii atata lag !

Posted

Sugestie : Cred ca ar ajuta putin server-ul sa se adauge in factiunile LSPD,SFPD,LVPD,FBI SI NG radar adica sa existe si o limita de viteza si amenda sa fie 50k de exemplu si sa se adauge in ds monster sau  barci , iar ar mai pute fi ceva sa poti vinde hidd . Cam atat am vrut sa zic 

Posted

Salutare Bugged as vrea sa postez o sugestie la biz-urile BANK.Ideia consta in ca playrul sa ia un credit ca in viata reala.Va ajuta mult la profitul bizului si va fi putin de RP pe sv.

• Upvote 1
Posted

Propun ca modul de a se face raportu sa fie mai usor

Cum?

Pai de fie care data cand arestezi/dai hea/ dai licenta sa se coontorizeze!

Cred ca ar afecta bugged foarte mult (pozitiv)

Cine este de acord sa apexe pe L2cgBPM.png

Multumesc anticipat

• Upvote 2
Posted (edited)

Sugestie: 1) În primul rând, serverul este dezorganizat când vine vorba de condus, astfel aş propune ca amenzile pentru condus neregulamentar să se tripleze, deoarece în fiecare zi mă confrunt, dar şi ceilalţi playeri, cu indivizi care mă tamponează din sens opus când conduc regulamentar.. Păi străinii ce imagine îşi fac despre acest server când observă această dezorganizare? Această problemă chiar ar trebui rezolvată, după părerea mea, în viitorul apropiat. 2) O altă propunere ar fi adăugarea centurii de siguranţă pentru a reprezenta un fel de dezavantaj când te prinde poliţia fără ea, astfel poliţiştii ar trebui să te amendeze .. 

Cum crezi ca ar ajuta serverul: Serverul ar fi mai organizat, din punct de vedere al condusului, iar adăugarea centurii de siguranţă ar avertiza playerii că ar trebui să circule legal şi regulamentar .

Edited by Andy1999
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp