Daniel Mark A Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Propun, ca vehiculul de tip "Stretch", sa se poata cumpara cu PP. Beneficiu: Ar creste donatiile, deoarece este o masina cautata, fiind destul de rara.(Sa se poata cumpara cu pretul cuprins intre 250 si 350 de PP). ~Sper ca propunerea mea, va fi luata in calcul.~ ~Multumesc anticipat!~ ^_^
Doddy7 Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Sugestie: War-urile sa se petreaca in virtual world. Cum crezi ca ar ajuta server-ul: Nu ai mai putea sa vii cu hely la war (adica sa te aduca un civil) si nu ar mai fi atat de multi civili care sa te incurce, iar daca ii dai kill sa dea [/call 112]. Daca sunteti de acord cu sugestia mea un +1 va rog.
ALPHASpinerFORUMACCOUNT Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 In DS să se adauge Monster Truck-uri! Sunt potrivite, ar fii perfect. Să se mai adauge și job-uri.
V E R S A C E Posted June 27, 2015 Posted June 27, 2015 Propun adaugarea radioului 'Spidernet Radio' in lista [/carradio]. Sunt o multime de membrii ai acestei comunitati ce asculta muzica pe acest post de radio. Uneori membrii din staff organizeaza petreceri live unde vin cateva zeci/sute de playeri. Acest radio are muzica de calitate, se pot cere melodii 24/24 si are un playlist imens. Site-ul oficial al acestui radio este acesta (click). 1
Dushane. Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Propun sa se adauge in DS barci personale, asta ar face jocul mult mai frumos.
andreibossu1234 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) Cum crezi ca ar ajuta serverul:ar fi fain daca au fi neoane de diferite culori cu$$ ca nu multi oameni doneaza pentru puncte premium. Edited June 28, 2015 by andreibossu1234
AndrewRyanXD Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Sugestie: Sugestia mea este ca HQ-ul factiunii School Instructors San Fierro sa fie mutat in acest loc: Click., respectiv: Click., din acest loc: Click.Masinile factiunii sa fie parcate in acest loc: Parcare., iar Maverick-urile factiunii sa fie parcate in acest loc: Parcare. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar evita bugurile la HQ-ul factiunii School Instructors San Fierro, si ar fi mai in ''inima'' orasului San Fierro. 7
sTaR.Dark162001 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Salut. Am si eu o sugestie pentru acest server. Am dori sa de adauge un post nou de radio in [/carradio] si acel post sa fie http://spidernetradio.ro/live.html
Popular Post RzvanMarius Posted June 28, 2015 Popular Post Posted June 28, 2015 Sugestie: Sugestia mea este când iei ban permanent/90 days să poți da RESET/DELETE contului. Dacă dai RESET contului totul o o să fie de la 0, fără ban, fără banii, fără level, ca și când ți-ai făcut un cont nou, dar îți păstrezi numele. Dacă dai DELETE contul se va șterge de tot. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulți i-au ban și își fac alt cont sau fac rost de cont, și asa joacă cu 100 de nume/conturi. Pe când dacă ai luat ban și dai RESET ai contul de la 0, dar îți păstrezi numele. Dându-i DELETE poți schimba un cont cu numele contului banat și asa joci cu același nume. 10
Flame ED Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Sugestie: Fiecare player sa aive un cont bancar personal cu parola,si acest cont bancar sa fie accesat dupa mai multe conturi de ale lui inserand parola Cum crezi ca ar ajuta serverul: Pai ar ajuta deoarece,cand persoana respectiva are doua conturi redbugged sa aive aceiasi avere bancara pe amandoua si sa nu se mai chinuie cu sandboxie si sa transfere dupa un cont pe altul ca sa cumpere o masina
Lecturatuu Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 SUGESTIE >Ca la Paintball sa se dea bani la primul loc,pentru ca asa ar creste competitia ,dar nu o suma foarte mare in jur de 50k ...Cine ma sustine sa dea +1 3
dEEnYm Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) ``SUGESTIE`` Pe panelul oricarui server de tip Bugged (Green,Blue,Red), rapoartele de activitate sa fie postate autormat, cum adica? Adica deexemplu la factiunea Taxi (LV,SF,LS). La un membru din aceasta factiune sa fie intr-un fel ca aceste, deexemplu: >>>>>Nickname>>>>>>Playerii transportati>>>>>>>Fare>>>>>>>Distanta>>>>Costul final>>>>>> >>>>>Romii>>>>>>>>>Shad0w>>>>>>>>>>>>>500$>>>>>>>150m (km)>>>3000$>>>>>>>>>> Asa asi spune eu ca sa fie la orice factiune, PD> sa fie pentru arrest, ticket, free,confiscarea unei licente, confiscarea drogurilor. La restul cred caci o sa va gandisti si singuri, sper ca Propunerea mea sa fie buna. O zi buna! Edited June 28, 2015 by Romii.
GIVENCHY1 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Sugestie: 1. Propun ca la paramedici sa fie adaugat cate un Infernus, si la SF si la LS-LV. 2. Propun ca la fiecare companie de taxi sa fie adaugat cate un Infernus. Cum crezi ca ar ajuta serverul: De ce doar cei de la P.D au Infernusuri? Pentru a prinde robbery si wanted mai repede? Pai atunci si noi avem nevoie deoarece putem conduce clientul mai rapid, ar fi o economie pentru client si un beneficiu pentru taximetrist pentru ca ar face comenzile mai rapid si ar ajuta taximetristi la raport sa il indeplineasca mai repede. La fel si paramedicii au nevoie de Infernus, se pot deplasa mai repede la apelurile de urgenta. SI DESIGUR SA AI ACCES LA INFERNUSURI DE LA RANK 5+ (eventual 4 + . Depinde ce crede shad0w). P.S: Celelalte factiuni : Hitman Agency, School Instructors LV, School Instructors SF, News Reporters si mafiile nu au nevoie deoarece: Agenti hitman se deplaseaza pentru a realiza contractele cu elicopterul. School Instructors LV si SF nu au nevoie deoarece pe ei ii suna clienti si nu ar avea de ce sa se grabeasca. News Reporters nu au nevoie pentru ca au VAN-urile si nu le trebuie mai mult. Iar mafiile au motoare si Sultan pentru a se deplasa rapid pe turf, iar majoritatea mafiotilor is pot permite NRG-500, Bullet, Infernus, s.a.m.d . 7
Slink Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Sugestie: Ca playerii banati pentru cheats sa le fie sters contul, deoarece eu vreau de exxemplu sa-mi pun Justiiiin(este un ex.) si el este banat si eu nu pot lua numele din cauza asta. Dar Acest lucru sa se faca odata la 5-6 luni. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar fi mult mai bine.
Harris Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 (edited) →Sugestie:Raportul de activitate la facțiuni sa se facă automat.♧ →Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mult mai ușor pentru membri si lider.♣ SPER SA SE FACA PE VIITOR. Edited June 28, 2015 by Blue.K3NzZoR. 2
dani205 Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Sugestie: Salariul la skill 5 sa fie marit de 1.5 ori la farm,truck.Salariul la skill 6 sa fie marit de 2 ori la farm, truck.Si sansa de a prinde un peste rar la jobul fisher la skill 5 sa creasca cu 20%, iar la skill 6 sa creasca cu 30%. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Consider ca nu este vreo diferenta intre skillurile din acest moment si cred ca playeri vor practica un job cu mai multa placere.
Doddy7 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Sugestie: Sugestia mea este când iei ban permanent/90 days să poți da RESET/DELETE contului. Dacă dai RESET contului totul o o să fie de la 0, fără ban, fără banii, fără level, ca și când ți-ai făcut un cont nou, dar îți păstrezi numele. Dacă dai DELETE contul se va șterge de tot. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Mulți i-au ban și își fac alt cont sau fac rost de cont, și asa joacă cu 100 de nume/conturi. Pe când dacă ai luat ban și dai RESET ai contul de la 0, dar îți păstrezi numele. Dându-i DELETE poți schimba un cont cu numele contului banat și asa joci cu același nume. 1
Kristyan Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) →Sugestie:Raportul de activitate la facțiuni sa se facă automat.♧ →Cum crezi ca ar ajuta serverul: O sa fie mult mai ușor pentru membri si lider.♣ SPER SA SE FACA PE VIITOR. Da lenosi ce sunteti :P ``SUGESTIE`` Pe panelul oricarui server de tip Bugged (Green,Blue,Red), rapoartele de activitate sa fie postate autormat, cum adica? Adica deexemplu la factiunea Taxi (LV,SF,LS). La un membru din aceasta factiune sa fie intr-un fel ca aceste, deexemplu: >>>>>Nickname>>>>>>Playerii transportati>>>>>>>Fare>>>>>>>Distanta>>>>Costul final>>>>>> >>>>>Romii>>>>>>>>>Shad0w>>>>>>>>>>>>>500$>>>>>>>150m (km)>>>3000$>>>>>>>>>> Asa asi spune eu ca sa fie la orice factiune, PD> sa fie pentru arrest, ticket, free,confiscarea unei licente, confiscarea drogurilor. La restul cred caci o sa va gandisti si singuri, sper ca Propunerea mea sa fie buna. O zi buna! Da lenosi ce sunteti :P Edited June 29, 2015 by Kristyan1798
Alex01 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Propune sa se amenajeze un loc special pentru piata de masini, si sa se adauge dupa ce ai dat un anunt, cand dai /ad sa vezi it cat timp tiseva da anuntul
Romulus Maxim Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) Salutare ! Sugestie: Propun deschiderea unei noi factiuni(Tow Truck Company). Aceasta factiune sa fie stiuata in LS https://imageshack.us/i/eyV6PjZep. Propun ca HQ-ul factiunii sa fie aici https://imageshack.us/i/eyAgS9ngp si garajul aici https://imageshack.us/i/pd15wHaOp. Daca s-ar deschide aceasta factiune propun ca masinile personale sa nu se mai poata spawna(Comanda /towcar nu ar mai exista). Adica la masina personala sa nu mai poti da /towcar,ci masina sa ramana acolo unde este iar daca nu este parcata corespunzator sa fie tractata de catre un membru al factiunii Tow Truck Company(Playerul ce a lasat masina parcata necorespunzator sa primeasca amenda+permisul suspendat 1 ora. Exemplu: - masina lui X sa fie dusa la HQ-ul factiunii de catre Y iar daca X vrea sa isi recapete masina va trebui sa plateasca o anumita suma de bani. Cu ce ar ajuta serverul? -Ar aduce mai multi jucatori pe serverele buGGed! Daca sunteti de acord cu mine nu ezitati un +1. Edited June 29, 2015 by Romulz0r
THE_STK Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 (edited) wrong, imi pare rau. Edited June 29, 2015 by St.STK
MrPropper Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Sugestie: Sugerez sa se introduca un sistem de radare (pentru politisti). Acestia pot vedea cu ce viteza circula jucatorii, iar daca depasesc viteza, desigur, aceasta impusa de administratori, sa li se confiste permisul. Iar doar cei ce au cont premium, pot evita radarele, adica sa fie avertizati inainte pentru a incetini. Cum crezi ca ar ajuta serverul: Ar ajuta foarte mult, iar aici ma refer la faptul ca s-ar reduce accidentele, mai putini nervi cand da un nab in tine etc. Si ar face unic serverul.
Himsul69 Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Sugestie: Propun ca sa poti cumpara din dealership Monster Truck Cu ce crezi ca ar ajua serverul: Monster Truck este o masina buna si sunt sigur ca o sa o cumpere totii. Sugestie:Propun sa se adauge mai multe joburi. Cu ce crezi ca ar ajua serverul: Ar fi mult mai distractiv si totii playerii s-au plictisit de joburile existente.
Harris Posted June 29, 2015 Posted June 29, 2015 Da lenosi ce sunteti :P Da lenosi ce sunteti :P Sigur.
Recommended Posts